Vecka 25

Jag vet inte om ni tycker det är intressant att läsa om min graviditet vecka för vecka :P Men jag kommer fortsätta att lägga upp info för varje ny vecka jag går in i endå ^^, Det hjälper även mig att komma ihåg vilken vecka jag är i! hahaha!


Vecka 25

Fostrets skelett börjar bli hårdare. Den viktigaste utvecklingen nu består i att fostret ska lägga på sig och få mer underhudsfett.Det är mycket aktivt i detta skede och du märker troligen skillnad på en spark från en liten fot och en puff från en hand.Många kvinnor plågas av benkramper eller stickningar i händerna. Tyvärr är det inte så mycket man kan göra för att lindra detta, men vissa tycker att massage hjälper. Man kan också prova att smörja på en avkylande kräm på benen, och att trampa lite hårt i golvet.Nu kommer du och bör också varje dag känna att fostret rör sig. Detta är din garanti för att allt står bra till med det lilla livet i magen.

Fostrets längd: ca. 31 cm
Fostrets vikt: ca. 850 g

 

 

 


Finally klart with köket!!!

ÄNTLIGEN!
Nu är köket klart! Tapeterna är uppe! Målafärgen har torkat! Alla listerna är vita och fina och inte så fult äckligt gula som de va innan! Tack mamma för all hjälp!
Känns jäkligt gött att det e klart nu! Nu är det bara resten av hela lägenheten kvar!
Jag kanske bjuder på en sneek peek lite senare så får ni se hur köket blev =)

Hej så länge!




update


Önskar jag hade en dagbok..

Jag hade velat ha en dagbok där jag kan skriva ner allt jag inte kan skriva i bloggen.
Det skulle ha varit en riktigt tjock dagbok som man kan ha i flera år. Då hade jag kunnat skriva ner mina känslor och tankar och veta att dom stannade i min bok. Jag hade kunnat skriva ner allt i bloggen men jag känner att det är lite för personligt och jag vill inte ha någon sympati eller att folk egentligen ska veta exakt allt som händer i mitt liv.

Jag har mkt tankar runt livet efter graviditeten.. När bebisen har kommit. Hur det kommer att gå osv. Hur folk kommer att vara mot en. Kommer folk höra av sig mer bara för att vi har fått en liten bebis? Eller kommer dom inte höra av sig lika mkt? Kommer folk respektera våra regler?
Hur kommer det gå med jobbet? Kommer jag någonsin att få ett fast jobb och tjäna pengar så jag kan betala räknngarna och endå har pengar kvar i slutet av månaden..?
Jag vet att nära och kära kommer att ställa upp för oss till 100 % om inte mer gällanden bebisen. Och det kan jag inte vara mer tacksam för!
Men jag känner alldeles för mkt press på mig själv! Jag kan inte vara mer än mig själv, jag kan inte vara på olika platser på samma gång, jag har bara två armar, jag är bara en helt vanlig människa! Bara för att jag är gravid så är jag väl inte mer ( eller mindre ) intressant?! Eller?

Livet är inte alltid lätt. Och man ska inte ge upp så fort det går emot en.
Jag tänker kämpa =)

Som sagt, jag vill inte ha någon sympati.. Jag behövde bara få skriva av mig lite..

Sov så gott..





Näe fy!

Jag hade bara velat åka iväg någonstans och komma bort från allt! Sån jävla press på en hela tiden! Man orkar inte hur mkt som helst heller. Inte jag iallafall.. Jag blir grinig mot alla och ledsen hela tiden! Är det hormonerna? Jag vet inte.. En liten del kanske.. Men det blir bara för mkt ibland!

usch jag vill inte skriva mer.

Hörs en annan dag!

Im yours!

Sitter och lyssnar på Jason Mras - Im yours
Jag gjorde en fotofilm med massa bilder på Santo från när han var valp, och då hade jag den låten i bakgrunden på filmen.. Men jag kan inte se den, för den ligger på Mickis dator som inte fungerar.. Tråkigt!
Inget jobb idag heller.. Inte på sjukhuset iallafall.. Har jobbat hemma med köket, som alldeles snart e klart =) Det blir faktiskt finare och finare ju mer vi får gjort! Mamma har hjälpt mig ganska mkt så jag ska bjuda henne på middag sen när vi är klara =)



Dagens Tankar

Hösten:
Hösten har ( äntligen ) kommit!
Jag gillar hösten! Den kommer med så många varma färger, man får börja använda sina varma jackor, mössor och vantar. Även fast vantarna och mössan inte kommit fram än.
Men det jag gillar mest med Hösten är ju självklart höstmyset! Med alla tända ljus och en varm kopp te eller choklad framför tvn.. Eller framför vår lilla öppna spis i vardagsrummet! Guuuuud så mysigt! =)
Men sen tänker jag på alla som inte har ett varmt hem.. På alla dom som är hemlösa och får sova på gatan! Fy jag tycker det är så hemskt! =( Det skulle funnits fler härbergen till de hemlösa.. Så dom oxå kunde få njuta av höstmyset med en varm filt och något varmt att dricka..



En dag i Trönninge!

Kom hem från familjen nr 2 i  Trönninge för 1½ timme sen. Det blev en heldag i Trönninge med massa skratt och mat. Jag, Lucas och Lina gick ut med Santo, och vilket underbart höstväder det var ute! Precis sådär lagom kallt men endå lite värme.. Jag blir så glad och fridfull i sånt väder! Man känner att man nästan kan vara ute en hel dag!
Sen bjöds det på soppa och pannkakor =)
Santo ligger helt utslagen i soffan nu! Haha! Det blev mkt lek och spring för honom där borta =)

Jag undrar om jag orkar vara uppe mkt längre nu.. Tänkte se på nyheterna, men känner hur ögonen börjar gå i kors! Har blivit så himla trött nu den senaste månaden.. *gäsp*

Nej jag tror nog att jag får gå och lägga mig istället..


Sov så gott!




Världens finaste djur

Det finns inget finare djur än Tigrar!
Jag vet inte varför jag har fastnat för dessa djur, men det är något speciellt med dom.
När vi var i Thailand och jag fick tillfälle att ta foto med en tiger.. Oj.. Det var mäktigt!
Dom är så vackra och ståtliga att titta på!

Som sagt.. Det finns inget finare djur än dessa underbara tigrar!


Whiskey lullaby


Inget jobb idag inte..

Idag blev det inget jobb.. Ringde Tove på jobbet och frågade om det fanns något jobb men det var väldigt lugnt denna veckan.. (Lite konstigt att dom tar in dom där då) Hmm.. Aja, vi får väl se vad som händer..
Jag gillar mitt jobb! Trivs som tusan! Men jag vill ju ha ett fast jobb. Där jag jobbar 8 timmar varje dag! Så man får en ordentlig lön varje månad. Men det är inte så lätt att få ett fast jobb nu.. Men jag ger inte upp! Jag kommer leta tills jag hittar ett =)

Idag har jag och mamma varit på kalas hos vår underbara Eva-Marie som fyller år idag! Ett stort grattis till dig igen! Hon fick en klase bananer och några risifrutti av mig och mamma ^^, haha! en liten skämt present. Det är ju så att hon äter alltid det till lunch på jobbet ;) Sen hade hon fått en av världens finaste tavla ( som jag så gärna oxå vill ha ) En jätte stor tavla på Michael Jackson! Den finns på Chilli!
Det finns två tavlor som jag så gärna vill ha! Och det är den på MJ och en tavla på ett Tiger ansikte! ♥

Sitter och lyssnar på en underbar låt just nu.. Whiskey Lullaby!
Jag ska kolla om jag kan hitta den på youtube och lägga upp den här på bloggen sen..

Nu ska det ner lite mat i magen!

Vi hörs sen!

Hej då!

Dagens citat

"Så går det när man har stor röv!! Hahahahah!"

Mamma kläckte ur sig denna käcka kommentar då jag klättrade ner från stegen i köket oh satte mig rakt ner på en stolskant! ( AJ )

" Jag är inte klumpig, jag är tjock "

Mamma har varit lite off i några dagar och gjort knasiga saker.. Kommer inte riktigt ihåg hur det kommer sig att hon sa detta, men roligt var det. Tror det var när vi målade och hon klantade sig lite.. :P

Jag har jäkligt roligt tillsammans med mamma! Det går nog inte en dag utan att vi inte skrattar åt varandra! =)




Med detta säger jag god natt!


Dagens tankar..

Pengar:
Hur kan folk säga att pengar inte gör en lycklig?
Klart som f*n att dom gör det! Tänk så mycket du kan göra genom att ha gott om pengar! Du kan betala av alla lån, du kan köpa något som du verkligen velat ha länge men inte haft råd med, du kan fixa iordning i ditt hem osv.
Jag hade blivit lycklig om jag hade haft pengar iallafall!! Och den som säger att man inte blir lycklig av pengar.. Ja Hissen går nog inte ända upp hos den personen.. ( min åsikt )

Respekt:
Vad hände med respekten?
Om en människa inte vill göra på ett sätt utan sitt egna sätt.. Respektera det!
Om en människa inte vill samma sak som du vill.. Respektera det!
Om en människa inte är likadan som du.. Respektera det!
Om en människa inte har samma åsikt som du.. Respektera det!

Vår graviditet:

Ja ingen har väl missat att jag och Micki ska ha barn.. Vilket är det bästa som hänt i mitt liv ( efter jag träffade Micki ♥ ) Det är många som tycker detta är jätte roligt! Även jag och Micki tycker det är roligt! Men ibland kan det bli lite för mycket.. Jag själv kan känna press på mig själv, att jag måste prestera mer än innan. Jag måste äta si och så, jag måste göra si och så osv.. Jag vill bara ha min tid. Jag vill njuta av att vara gravid och inte känna någon slags press.. Jag vill ta allt i min takt och göra allt som jag vill göra och inte vad alla andra tycker jag ska göra.. Det är så jag känner ibland..
Jag vill bara ha min tid.. Cissi tid..

Myggor:
VAFAN gör alla myggor kvar här?! Det är höst! Borde dom inte ha dött ut?!
Jag har en myggjävel i sovrummet som vägrar att försvinna! Och jag hinner aldrig slå ihjäl den för den smiter!
Men jag har ju mitt myggmedel från Thailand som håller den borta! Men det är inte så kul att vakna mitt i natten att ett jäkla surrande vid mitt öra!
Dör inte myggorna när dom sugit blod?

Tapetsering heeeela dagen!

I morse var det jobb på Nyhem för min del. Vaknade en halvtimme innan jag började av att bebisen sparkade och hade sig! Jag hade tydligen stängt av mobilen i sömnen.. Så det var tur att den lilla / lille väckte mig ^^,
Efterjobbet tog jag mig en välbehövlig frukost och sen bums ner i sängen igen! Jag var så himla trött!
Drömde en sjuk dröm om en orm som jagade mig, mamma och våra hundar som vi hade i drömmen! Fy fasen! Den drömmen var riktigt läskig! Min puls låg nog på dubbelt så mer än normalt när jag vaknade!
Men jag kramade om Santo som låg jämnte mig och sov! Sen somnade jag om igen.

Vid två kom mamma och vi började med den sista tapetseringen av köket! Så nu är det bara målningen kvar.
Jag vill bara ha något att göra.. Vill inte sitta hemma och glo rakt in i väggen..
Iof så gör jag inte så mkt på veckodagarna efter jobbet.. Mer än att sova.. ^^,
Så mycket som jag sover nu har jag aldrig gjort innan! Men man får ju passa på att sova så mkt som möjligt nu innan bebisen kommer ;) höhö!

nej nu ska jag nog faktiskt snart bege mig mot sängen.. Känner hur seg och trött jag är i kroppen..
Vi hörs kanske i morgon!

Baj baj!

Fredagsmys hos the Parents!

Sitter hemma hos the parents nu och har lite fredagsmys =)
Det har hittills bjudits på mat och snart blir det väl lite gottis till en film får man hoppas =)

Jag har nog kommit över min ormrädsla lite mer nu.. Caroline kom ner med Bink innan och jag fick hålla den.. Det var fruktansvärt läskigt i början, men sen blev jag lite lugnare.. Bara hans ansikte ine var mot mig så var allt lugnt! Så det är ju ett litet framsteg iallafall ^^,
Jag hade kunnat bjuda på en bild, men Caroline sa att han låg och sov så ni får allt vänta på den bilden ;)
Jag kan bjuda på en annan stollig bild istället! En riktig Cissi bild!

I morgon ska vi nog tapetsera klart hemma.. Sen är det ju bara målningen kvar. Och det lutar nog åt det lite gråaktiga. Eller! Så köper jag en vit färg och blandar ner i min gröna så blir det lite ljusare grön än vad det e nu? Hmm.. Måste kolla med chefen där hemma först :p höhö!

Nej nu ska jag umgås med the family!
Ha en trevlig fredagskväll allesammans och ta hand om er!





Obs!
Känsliga tittare varnas för skrämmande bild!




Sängen kallar..

klockan e bara nio och jag e jätte trött! + att jag börjar må riktigt illa igen!
Igår när jag gick och la mig snurrade allt och jag fick springa på toa och kräkas några ggr! Jag hoppas inte att det kommer bli likadant idag.. =(
Bebisen rör sig för fullt i magen! Det e så mysigt =) hihi! På kvällarna är det mer high life i magen än vad det e på dagarna.. Hoppas den lilla / lille kommer sova på kvällarna sen när den kommit till världen =P höhö..

Nej nu ska jag gå och nana..
Sov så gott!

Hej då!



Städdags!

Musiken e på hög volym och nu är det dags att ta tag i lite städning här hemma! Rentvätten ska in i garderoberna, sängen ska bäddas, hundhåret från golvet ska in i dammsugaren, disken ska diskas och den sista tapeten ska upp på väggen!
I'm in a good mood!

Det är inte ofta man känner för att städa såhär som jag gör nu! Och när man gör det, då ska man ta tillfället i akt!
Sen lite senare ska jag träffa Amanda och Dex igen!

Denna dagen känns lite bättre än vad den gjorde igår kväll då jag spenderade min kväll och natt över toastolen!
Lönen kom idag med.. Den gjorde inte mig gladare.. Men jag visste att det inte skulle vara så mkt med tanke på hur lite jobb det fanns förra månaden.. Man får väl hoppas på att A kassan inte krånglar till allt nu.. Då kanske man får lite mer klirr i kassan? ^^,


Nej nu ska jag städa!

Hörs sen!




Dagens låt!
Mohombi - Bumpy ride

Tiden går snabbt!

Jag går in i 6:e månaden idag! Tiden bara flyger iväg! Nu är det inte många månader kvar!




Vecka 24

Fostret är nu ca 30 cm långt och väger runt 650 g. Det har fördubblat sin vikt på 4 veckor. Lungorna är inte tillräckligt utvecklade, men fostret kan överleva om det föds nu, även om det ofta är förbundet med ganska många komplikationer och risken för att det inte kommer att kunna klara sig är stor.

Man kan mäta REM-rörelser. Detta är tecken på drömsömn hos fostret.

Livmodern ska ha passerat övre delen av din navel under de senaste veckorna.
En del gravida kvinnor får mörka fläckar i ansiktet. Särskilt mörkhyade kvinnor. Dessa fläckar försvinner som regel efter förlossningen, eller syns bara svagt.

Fostrets längd: ca. 30 cm
Fostrets vikt: ca. 650 g


Kungarna av Tylösand!

Hahah vilket program! Fy fan vad jobbig Range e! Jag hade inte klarat av att bo tillsammans med han i huset! Jag förstår att hon Erica reagerar som hon gör! haha! Eller som de flesta i huset! Visst det är fel att skylla allt på en person, men han e ju som en finne i röven! hahah!
Även fast programmet är pinsamt i sig så kan man inte låta bli att titta på det! haha!

Hmm.. Pratade med Micki innan om barnvagnen.. Vet inte riktigt vad jag fick för svar! haha! Men samtidigt så finns det ju miljoner andra barnvagnar ^^, Men jag blev så kär i denna! Såå... Vi får se hur det blir =)

Nej nu ska jag borsta tänderna och sen göra mig klar för sängen!

Natti natt!

I am in love!!!

Åhh jag har hittat vår barnvagn till bebisen! Den är beige! Precis som jag vill ha den! :)
Den är hur smidig som helst och tar ingen plats när man fäller ihop den! Den kostar 4000.. har kostat 6000! Så det e ju 2000 billigare! Och man får både sitt och liggdel med!
Hoppas Micki godkänner den! För då vill jag köpa den :D
Man kan to,m sätta bilbarnstolen i den!

Åhh jag vill så gärna ha denna!


Fika med vännerna!

Ska alldeles strax åka och fika med Dex och Amanda =) Ska bli mysigt faktiskt!
Så egentligen hinner jag inte skriva så mkt mer, måsta platta håret innan jag åker iväg. Mitt hår har ju en tendens att bli lite vågigt i topparna när jag har duschat.. Inte så värst snyggt ^^,

Men jag lovar att återkomma senare!
Ha en fortsatt trevlig dag!

Hej så länge!

Men herregud!

Att folk ska störa sig så mkt på människor som röstat på SD! Det är ett fritt land! Låt folk rösta och hålla på vilket parti dom vill!? Vad är problemet?
Medierna och alla andra parti har ju enbart smutskastat SD!
Man kan inte hålla med alla parti! Jag menar.. Det finns negativa saker med dom partier som ni röstat på oxå! Ni kan ju inte säga att ni är hel nöjda med allt som ert parti står för?! ( Jag håller inte med allt som Socialdemokraterna står för.. )
Jag säger inte att jag håller med SD ( med allt ) Men vissa saker håller jag med dom om. Det står jag för!
Men att hålla på och smutskasta dom som röstade på SD.. Herregud! Ge er! Att ni bara orkar??!
Såg på facebook att det var en som jag har som vän skrivit att man skulle ta bort denna person från sin vänlista om man röstat på SD! Vafan e det lixom? Alla har rätt till att rösta och hålla med det parti man vill!
Äh jag blir bara så irriterad när ni håller på! Jag har bara en sak att säga i det! Bry er om ert eget liv istället för att bry er om alla andras åsikter osv!
Att ni orkar!

Idag har jag jobbat, sista dagen på BB och avd 17!
Jag gillade den avdelningen! Personalen var super trevlig, föräldrarna var jätte trevliga och det fanns en massa söta bebisar! =) Kommer sakna den avdelningen lite faktiskt..
I morgon ska jag vara på Ögon OP. Så man börjar klockan 5 då med. Måste faktiskt säga att det är mkt lättare att gå upp och jobba klockan 5 än vad det är att gå upp och jobba klockan 6.
Torsdag vet jag inte om det blir jobb ännu. Men på fredag ska jag vara på Nyhem =) Det är ett riktigt skänt ställe att vara på! Man behöver inte stressa och man kan ta det lugnt i sin egna takt.

I helgen blir det fortsatt tapetsering. Kanske to,m lite målning..? Har tänkt på det Amanda sa, och ha en ljus nyans av grått.. Det kan nog bli riktigt snyggt..
Helst vill jag ju ha den gröna underbara färgen jag hade på Åttingstigen! Men! Micki håller ju verkligen inte med mig om det! hahaha! Aja vi får se vad det blir för färg. Det blir inte vitt iallafall!





Nej nu ska jag kolla vidare på Idol.
Ha det bra!




Vart tog ljuset vägen?!

Varför har dom släkt alla lamporna ute?  Jag vågar fan inte gå ut med hunden nu! Det är ju bäcksvart ute?!
Jag fattar inte varför dom ska släcka på kvällarna när det är mörkt! Det är ju då det ska vara ljust! Släck lamporna på morgonen vid fem istället och tänd dom sen när det blir mörkt! Jävla moderater som bestämt detta! "Släck alla lampor ute så spar vi pengar!" Men dom tänker nog inte längre än vad deras näsa räcker! Jag menar! Tänk på de gamla som kanske behöver gå ut med sin hund, på unga människor som går hem ensamna efter en ute kväll, på tidningsbuden, på alla inbrott, på oss mörkrädda osv! Ni gör ju inte samhället en tjänst precis! JÄVLA IDIOTI rent ut sagt!

Sitter och kollar Ullared! Vilket härligt folk det finns! haha! Man kan nog inte titta på ett avsnitt utan att skratta!
Jag citerar det roligaste hittills!

" Du hittar inte Fantomen..... Fantomen hittar dig "
Hahaha! Vilken stolle han e som har Comic land ( eller vad det heter )

Och Morgan! Vilket Charmtroll! haha! han är så nöjd med sitt kontor!


Besviken..

Måste säga att man e ganska besviken ang valet..
4 år till med Alliansen.. Inget man glädjs av precis.. Men men, det finns inte så mkt att göra längre. I did my part genom att inte rösta på alliansen iallafall..
Sen blev det ju ett jävla liv ang att SD kom in i riksdagen.. Och ang det.. Det håller jag för mig själv.
Jag röstade på Socialdemokraterna.. Jag tycker det var bra som vi hade det innan moderaterna kom till makten. Moderaterna gynnar inte mig.. Så varför ska jag gynna dom med min röst? Egentligen ska jag väl inte yttra mig så mkt om politik eftersom jag inte kan så mkt om det egentligen.
Men men..

Nu ska jag väcka Santo som ligger och snarkar under bordet, sen ska vi ut i regnet!
Vi hörs lite senare!

Fullt ös medvetslös!

Fy fanken jag är helt slut! Vaknade vid 5 i morse klarvaken! Men skulle ju inte gå upp förrens vid åtta då jag började jobba vid nio.. Jag låg bara och vred och vände på mig hela tiden! Medans alla andra sov gott!
Sen när jag väl börjar bli lite trött igen så kommer den jävla myggfan och surrar i ansiktet på mig!! Fan vad jag hatar myggor! Men jag gick upp och sprayade på lite myggmedel som jag har kvar sen Thailand och sen försvann det lilla monstret! Mohaha!

Det gick bra på jobbet.. Det var inte så mkt jag hade. Det var en på avd 17 som frågade mig när jag skulle ha. hihi! Jag blev så glad när hon frågade! Dock tyckte hon att jag hade liten mage för att vara i månad 5 =P haha! Men hon såg att jag var gravid iallafall ^^,

Köket är snart färdigtapetserat! Sen är det bara målning av väggen, listerna, dörrarna och skåpen kvar!
Det är ju målningen som är roligast :D Kan bara inte komma på vilken färg man ska ha i köket... Hmm.. Vill inte ha det helt vitt eftersom skåpen och dörrarna kommer vara vita..

Var och röstade innan oxå. Hoppas att Socialdemokraterna vinner!!
Moderaterna har gjort sitt nu..! Vi behöver inte dom längre!

Nu ska jag gosa lite med Santo. Han ligger och sover jämte mig nu ^^,

Vi hörs i morgon!




Snart läggdags!

Ska snart gå och lägga mig då jag ska jobba i morgon.
Jag har egentligen ingen lust alls att jobba i morgon, men ibland behöver man jobba lite extra!
Efter jobbet ska jag gå och rösta! Sen ska det fortsättas med köket här hemma. Idag har det spacklats, tvättats lister och målats! Jag tvättade även elementet i köket! Och det var skitigt ska ni veta! Det har nog inte blivit ordentligt rengjort på ett tag.. Usch! Men nu är det vitt igen!
Åh jag ska ju tvätta i morgon med! Hur ska jag hinna med allting?!
Det känns som om man har saker upp över öronen att göra hela tiden!

Nej nu ska jag gå ut med santo och sen lägga mig i soffan och kolla lite tv innan jag går och lägger mig..
Vi hörs i morgon!

Baj baj!

Celine Dion.. Vilken stjärna!

Ligger i soffan och lyssnar på Celine Dions senaste skiva på Spotify nu.. Vilken jäkla röst hon har! Den berör verkligen! Jag blir alldeles lugn.. Känner hur trött jag börjar bli med! Brukar ju sova vid den här tiden nu.. Orkar inte vara uppe lika länge som jag gjorde innan!
Den lille / lilla gillar nog Celine oxå för den sparkar och har sig hela tiden ^^,  Innan var det lite läskigt.. Men nu är det bara mysigt ♥

På tal om annat!
Jag har nog aldrig skrattat så mkt på en dag som jag har gjort idag! Mamma kan verkligen roa en! =)
Speciellt när vi båda är övertrötta på jobbet och skrattar åt precis allt! Och mamma börjar med sina knasigheter!

Pratade med Tove på jobbet idag ang hur det kommer bli efter min mamma ledighet.. För om jag jobbar fram till det e dags för bebisen att komma ut så kommer jag bara att ha 3 månader kvar tills jag har varit där i två år, vilket innebär att dom säger upp en eftersom det e anställnings stopp och en timmis får inte vara där längre än i två år..
Och jag vill verkligen inte sluta där! Jag trivs så bra med alla mina arbetskamrater och mitt jobb!
Men Tove sa att det är inget att oroa sig för eftersom min tid räknas annorlunda när man e mammaledig.. Kommer inte ihåg exakt allt, men det var något sånt.. Och det känns lite bättre.. Har gått och oroat mig för att inte ha kvar jobbet när min mmmaledighet e slut..
Men man ska inte ta ut något i förskott.. Man vet ju aldrig om saker och ting ändras..

Nej nu orkar jag snart inte hålla ögonen öppna.. Ska gå och lägga mig nu!
Ha det så bra!





Magkatarr..

Min mage har bestämt sig för att få magkatarr! Fy fasen säger jag bara! Det är inte roligt alls =(
Arbetsveckan är slut.. Och det är jag med ska jag säga er! Jag har börjat klockan 5 varje morgon nu och det känns ska ni veta! haha! Jag ska jobba på söndag oxå, men dåbörjar man nio så det e ju lite sovmorgon =)
Jag behöver er hjälp  med en sak.. Jag är på jakt efter mamma snickarbyxor! Så om ni vet någon affär som har det så hör gärna av er då =)
Mina kläder börjar bli för små nu så det e dags för större kläder nu. ^^, Och snickarbyxor är så sköna att ha på sig, + att det e ganska najs!

Fick brev hem idag från MVC att vi kan börja gå på föräldrargruppen nu.. Så den 21 Oktober e det dags för första mötet. Ska bli kul faktiskt! 



Vecka 23

Fostret väger 450 gram. Fostret lägger på sig mycket de kommande veckorna. På barnets hud bildas det nu ett klibbigt fettlager som kallas vernix. Huden är rynkig och fostrets kropp är smal.Vissa får vid denna tidpunkt och senare förvärkar. Detta är sammandragningar av din livmoder. Ett slags test på förlossningsvärkarna som kommer när förlossningen sätter igång.Ibland känner du kanske stick längs sidan av buken. Detta är livmodern och livmoderbanden som sträcks, så kallade ligamentsmärtor. Smärtan avtar dock snabbt och det är helt ofarligt.

Fostrets längd: ca. 29 cm
Fostrets vikt: ca. 625 g




Dagens Citat!

Efter en tuff förmiddag på jobbet ska jag och mamma äta mat. Vi går in i hissen och mamma sätter sig på stolen.

Jag: Kan inte jag få sitta?
Mamma: Nej..
Jag: Men jag är ju gravid!!
Mamma: Ja men jag är tjock!!


HAHAHAHAHAH!!!!



High life in my mage!

Jäklar vilket liv det var i magen igår! Bebisen sparkade och hade sig hela tiden! Det var mysigt och lite läskigt på samma gång ^^,
Jag har ju redan gått halva tiden av graviditeten! Kom och tänka på det idag! Det är bara 17 veckor kvar av graviditeten!!! OH DEAR LORD!
Är på BB och avd 17 och städar denna veckan. Så man får se ganska många söta små bebisar! =) Och höra många bebisar skrika! Hahah! Men det e bara att vänja sig! För så kommer det även vara för oss.

Idag har bebisen varit lite lugnare än vad den var igår.
Dock sparkade den Sarah i huvudet när hon lyssnade på min mage! haha! Som vi skrattade!

Jag avslutar detta blogginlägget med två citat. Ett från min ( blonda ) lillasyster Sarah, och ett från mamma.

Sarah:
Undra hur många stenar man får om man plockar en varje dag i ett helt år??

( När vi var på Eurostorp stod vi och pillade på stenarna i de stora krukorna medans vi väntade på mamma som var på Willys )

Mamma:
Har du en kossa hemma?
Nej vadå?
Du har ju koslick!


( Det kom från ingenstans när vi gick hem från jobbet, då mamma hade tagit mousse i håret.. haha )


Dagens tankar

Jag tänker på så mycket ibland när jag jobbar.. Som idag när jag körde maskin hela dagen.. Då sitter man där och kör och kommer in i sin egna värld..

Idag tänkte jag på Micki hela tiden ♥ =)
Jag tänkte på hur bra jag trivs i vårt förhållande och hur mycket jag verkligen älskar honom! Jag skulle aldrig byta bort honom mot något i världen!
Jag är så glad att för 4 år sen tog han kontakt med mig ( via lunarstorm!! haha ) Och sen utvecklades allt till ett underbart förhållande! Jag är lika kär i honom idag som jag var då! Det pirrar i magen och jag svävar på moln!
Jag har den perfekta pojkvännen och vi ska snart bli en familj! Om 4 månader så har vår lilla bebbe kommit till världen! Jag kan verkligen inte beskriva med ord hur bra mitt liv känns tillsammans med Micki!
Han är verkligen mitt allt! Mitt liv! Min stora kärlek!




Du och Jag..
Bara Du och Jag..

Jag blir så glad =)

Jag blir så glad varje gång jag loggar in på min blogg och ser att jag fått ännu en fin kommentar ang vår graviditet =) Nu såg jag att jag hade fått en av min underbara vän Sara! Och ni ska veta att det värmer så gott när ni skriver så =)

Idag blir det inget långt inlägg eftersom jag egentligen borde sova nu. Ska upp och jobba klockan 5 i morgon bitti. Så man får gå upp tidigt för att duscha och sen ut med hunden innan mamma kommer och plockar upp mig på vägen.
Började vid 6 idag, men det var egentligen försent. Hade manskinkörning i två timmar och sen upp till avd 17 och BB för fortsatt städning. Så jag stressade en massa idag! Och det är ju aldrig bra.. Så jag frågade Tove snällt om jag inte kunde få börja klockan 5 istället. Och snäll som hon är så fick jag ju det!
Fick hem ett brev från A kassan idag, och nu ska dom ha ännu ett anställningsbevis fär Juni månad! Jag vet inte hur många jag har skcikat in nu, men jag brjar bli riktigt trött på det! Jävla krångel hela tiden! Tänk så skönt det hade varit om dom hade slutat krångla med alla dessa jävla aställningsbevis! Ett problem mindre i världen!

Nej gott folk, jag måste faktiskt avrunda nu.
John Blund kallar!

Sov så gott alla mina vänner och ta hand om er!


vecka 22

Glömde ju slänga in infon om vecka 22 i torsdags.. Så här kommer den.

Vecka 22

Snart kan det kännas som din bebis tränar karate därinne — det som tidigare var kittlande rörelser som av fjärilsvingar blir så småningom riktiga sparkar. Gradvis kommer du förmodligen kunna skönja en rytm i din bebis aktivitetsnivåer. Vissa bebisar är väldigt aktiva på kvällen när du försöker gå och lägga dig, andra rör sig mest dagtid. Kring den här tiden prövar din bebis olika ansiktsuttryck, men den öppnar ännu inte ögonen på ett litet tag. Var noga med tandhygienen, man har en tendens att få lite tandköttsinflammation och detta kan ge grogrund för hål i tänderna.

Fostrets längd: 27,5 cm. Hel längd, hjässa till fot
Fostrets vikt: 550 g.



Sen uppdatering..

Jag har helt enkelt inte orkat att blogga under helgen! Jag har varit helt slut i kroppen och inte orkat göra så mycket.. I fredags sov jag typ bort hela resterande dag efter jobbet.. Hård dag på jobbet =P Det är så att är man timanställd på jobbet så kan man bli proppad med jobb! Men det är bara att tacka och ta emot! Hellre röven full med jobb än inget alls!
Lördagen spenderades en stund på Eurostorp med mamms och Sarah, sen bar det av till Familjen i Trönninge! Det blev massa prat, skratt, mat och tillslut en film. Vi tittade på Robin Hood. Jag var lite skeptiskt till den först, tyckte inte jag kände igen något från den Robin Hodd man sett innan..
Men det framkom ju i slutet att hela filmen handlade om hur det var innan Robin Longstride blev Robin Hood! Det var en sån film man inte riktigt ville gå ifrån.. Man ville inte missa något! Inte ens för att gå på toa! Och det är ju bra! ^^,

Nu ska jag gå ut med Santo och sen ska jag ge mig på att riva tapeter i köket! Började lite innan men jag blev så hungrig så jag fick ta en paus =)

Vi hörs kanske senare!

Hej så länge!

Snart läggdags!

Ska snart gå och lägga mig.. Men först.. En dusch! Det är så härligt att gå och lägga sig nyduschad i en nybäddad säng! Mhm!
Måste somna i tid idag då  man börjar klockan 5 i morgon bitti! Ska jobba på mammas ställe i morgon. Men jag glömde hämta hennes kort, så vi får hoppas på att Tove är på jobbet i morgon vid fem.. Annars kommer jag ju inte in på mammas avd..
Aja det löser sig säkert =)

Ha en fortsatt trevlig kväll och sov så gott sen när vi går till sängs!

Hej då

"All you need is love"

Har fått den låten på huvudet nu.. Vet inte vart jag hörde den men den bara poppade upp i huvudet =)
Sitter i soffan och kollar lite på Cops samtidigt som jag surfar runt på internet..
Jag tror jag ska åka hem till mamma och pappa och kolla om dom har Twiligth filmerna.. Vill se lite kärleks filmer idag känner jag och vad är då inte bättre än att se på some love mellan Bella och Edward? =)

Min mage växer så det knakar nu! Bara på en vecka så har den växt ganska mycket..
Tänkte senast idag på vår graviditet.. Det tog ganska lång tid för mig att verkligen förstå att vi ska ha en liten bebis.. Det är svårt att smälta fortfarande. Nu varje gång jag tänker på det så blir jag alldeles varm i hela kroppen! Jag och Micki ( som jag älskar över allt annat ) ska ha en liten bebis! Vi ska bli en familj! Det gör mig så rörd varje gång! Jag blir tårögd =) Man kan nog inte bli lyckligare! Det känns som jag har fått jackpotten! Jag har en helt underbar pojkvän! Välrdens finaste ( Och knasigaste ) hund, vi ska få en liten bebis... Kan det bli bättre? Jag har allt jag önskar mig ♥
Mitt liv rullar på, och det rullar på den fina och positiva vägen!
Tänk om den lilla / lille kommer på min födelsedag? =) haha! Vilken present!!
Det är ju beräknat till den 19: de, men sen kan den ju komma lite innan eller lite efter! Så man vet ju aldrig =)



:)


Just det!

Jag glömde ju säga vad som händer om exakt en månad!!
Då ska vi åka till Göteborg och göra ett ultrljud i 3D!!
Vi ska även ta reda på vad det är för kön.. Om man kan se det dvs ^^,
Jag lääääängtar så mycket!! =) Då kommer vi få se vårt lilla hjärta ♥




Gå in på denna länken om ni vill kolla hur bilder ser ut från sånt ultraljud!

http://www.emmaultraljudsklinik.se/index.php?option=com_content&view=article&id=73&Itemid=84

Att få tummen ur ........

Ja ibland e man allt riktigt lat.. Och det känner jag att jag är nu.. Eller, jag är så trött hela tiden så jag orkar inte riktigt göra ansträngande saker.. Har tänkt att ta tag i att riva tapeterna i käket hemma. Det är ju inte världens vackraste tapeter man har där just nu.. Gula med en bård som inte riktigt är min smak.. Sen är det två stora hål i väggen och ett nere vid listen till skafferiet och sen ett vid elementet..
Men jag har inte riktigt orkat börja med det.. Det blir att man går in i köket, tittar på väggarna och sen går man igen! haha! Bården vid spisen är så äcklig! Alldeles flottig och brun. Så det blir ingen bård när jag tagit tag i köket. Funderar på vilken färg man ska ha i köket..? Jag vill ju ha min gröna färg som jag hade på Åttingstigen, men den är inte så populär hos Mannen i huset! haha!
Men jag funderar på en ljus färg.. Kanske inte helt vitt, utan någon ljus och pigg nyans.. Men det finns ju ett antal färger att välja mellan! =P

Hmm.. Har ni kanske något förslag på en färg man kan ha till ett kök?


Bloggreklam?

Ja som ni kanske såg så hade jag lite reklam på min blogg.. Dock ville jag inte ha kvar den då den markerar vissa ord i bloggen. Och jag tyckte det förstörde hela min blogg så jag tog bort det. Visst man tjänade lite pengar på det, men jag ville att min blogg ska vara mina ord som inte är markerade med reklam..
Sitter hemma just nu oh tittar på The Tyra Show, ska snart tvätta oxå..
Innan tyckte jag det var kul att tvätta, men nu börjar det bli skit tråkigt.. Springa upp och ner varje timme för att ta ur den tunga tvätten, lägga in ny tvätt och sen gå upp med tvättkorgen full av tung blöt tvätt..! Fy fan vad det e tråkigt nu! Och jobbigt oxå för den delen för min mage är ivägen hela jäkla tiden! Och det kommer ju bli värre! haha!

Nä nu ska jag ta något att äta.
Vi hörs sen!

Hej då!

Ett gott skratt!


Telenorfjantar!

Var inne i Telenor butiken idag och försökte prata med dom och få dom att hjälpa mig att förstå min faktura som låg på några 100 mer än vad den skulle göra. Men det enda man fick var en spott i ansiktet! Han var den otrevligaste människa jag mött i hela mitt liv!

Försäljaren -  Jag kan inte hjälpa dig med detta, det är inte jag som sålt abonnemanget till dig!

Jag -  Men hon på kundtjänst sa att jag skulle gå in och prata mer er eftersom det är ni som gett mig fel information när ni sålde abonnemanget till mig..?

Försäljaren -  Ja men som sagt, det är inte jag som sålt det till dig så jag kan inget göra! Du får ringa kundtjänst igen!
 
Jag - Men det är ju inte kundtjänst som gjort fel, det är ni.. Kan du bara hjälpa mig med det jag inte förstår med fakturan?

Försäljaren - Nej

Jag - okej tack endå.. Hej då.

Försäljaren -  NÄSTA!!

Jävla ollonhuve! Fan va sur jag var när jag gick därifrån! Dont mess with a pregnant woman!!!
Jag var inte ens otrevlig mot honom, jag ville ju bara att dom skulle hjälpa mig att förstå varför jag hade fått en faktura på flera 100 mer än vad hon sa att jag skulle betala när jag skaffade abonnemanget..
Men jag ringde kundtjänst igen, och fick prata med ännu en trevlig telefonist som sist, som tyckte jag blivit helt fel bemött och hon skulle hjälpa mig så gott hon kunde.
Jag fick hjälpen jag behövde och hon ska ha ett stort tack!
Så trevlig som hon var ska man ju vara om man är i försäljningsyrket! Även fast man har en dålig dag så ska ju inte det gå ut över kunderna..
Men cp huvet på butiken vet nog inte vad trevligt bemötande är! Jävla blonda idiot som tror han kan allt!

Nu är det fan sista gången jag skaffar ett abonnemang hos Fi**Telenor!
Fan att jag inte kommer ihåg hans namn för då hade jag hängt ut han i bloggen! Där hade du tur killen!

Nej jag har bara en sak att säga.. No more fucking Telenor!

The biatch is back!

Fan vad jag e gnällig hela tiden! Gnäller på precis allt som inte e som jag vill! haha! Jag kommer på mig själv flera ggr när jag gnäller! Som idag, då gnällde jag för att det bara fanns lättmjölk och inte mellanmjölk på jobbet! haha!
Jag är svullen och magen är ivägen hela tiden! Jag blir trött för ingenting och sover nog mer än vad jag e vaken! Vid tio på kvällarna e jag helt slut, men tvingar nästan mig själv vissa dagar att vara uppe lite längre ( vilket inte e så smart då jag blir tröttare på morgonen ) *skrattar*

Just nu sitter jag och väntar på att Dex och Sara ska komma hit. Dom är och tränar nu. Och sen när dom kommer så ska vi se på Ullared och äta lite bullar och dricka saft!

En sak till..
Om ni ska skaffa abonnemang, så välj för fasen inte Telenor! Dom suger en på pengar och undanhåller saker som extra avgifter när man skaffar ett nytt abonnemang! Ursäkta mitt språk nu, men jävla Fi**Telenor!



Sjuka människa!

Såg precis på ett klipp om en tjej från Bosnien som slänger i levande valpar i en å! Jävla sjuka människa!
Hur fan kan man göra något sånt mot ett litet försvarslöst djur!? Då är man fan sjuk i huvudet! Så förbannad man blir på såna människor!
Hur kan man ens plåga ett djur?! Dom kan inte försvara sig?!
Nä jag är alldeles för arg för att skriva mer blogg nu..

GOd natt

Rolig reklam för Comhem!

Hahah jag skrattar lika mkt varje gång jag ser denna reklamen på tv!


Perfekt avslut på Lördagen!

Igårkväll var vi hemma hos familjen Sörum på kräftskiva! Det var vekligen jätte trevligt och det blev många skratt =) Tack för ett perfekt avslut på kvällen =) Var hemm runt halv tolv och somnade direkt när jag och la mig. Sen vaknade jag klarvaken klockan åtta i morse! Euuu! Somnade om igen och vaknade vid halv elva. Och så var det bara att gå upp.. Åt lite frukost, duschade och sen ut en runda med Santo!
Åh just det! Jag fick ju ett linne igår av Amanda och Åsa! Jag lägger upp en bild på det sen, mamma får hjälpa mig att ta ett foto, för det blir inget bra om jag ska ta det själv ^^,
Nä nu får jag avrunda, mamma kommer snart och ska hjälpa mig att bada Santo, sen blir det lite fika med mina kanelbullar och kaffe.
Vi hörs senare!

Hej så länge!

Update:
Här kommer bilden på linnet jag fick =)


Långa lördag!

Det känns som om denna lördagen kommer bli låååång! Har precis kommit hem från jobbet nu. Började vid 6 i morse på Nyhems Vårdcentral, sen vidare till sjukhuset..
Fick lite "vi föräldrar" tidningar av en arbetskamrat på jobbet.. Så nu har man att läsa lite ^^,
Ikväll ska vi hem till familjen Sörum på lite middag. Ska bli trevligt.
I morgon ska mamma komma hit så ska vi gå ut med hundarna och sen ska dom badas! 
Annars vet jag inte vad helgen mer har att erbjuda. Men jag ska nog bara ta det lugnt. Orkar inte göra så mkt, är så trött hela tiden...


Nej nu ska jag vila en stund innan man ska bort till Sörum!

Ha det gott!

Trötter

Idag är jag trötter.. Orkar inte skriva blogg idag, ska lägga mig och försöka sova igen, Så man kommer upp i tid i morgon till jobbet..  Återkommer i morgon istället. Då är man kanske lite piggare :)

hörs i morgon!

Hej så länge

Vissa dagar..

Vissa dagar mår man hur bra som helst. Man vill ha folk runt omkring sig och glädjen sprudlar. Andra dagar är det annorlunda.. Man vill bara krypa in i sitt skal och sitta där och inte göra någonting. Jag känner väl lite både och just nu.. Jag vill ha folk runt mig, men jag orkar inte vara så jäkla glad hela tiden. Och jag vill inte dra ner andra i "skiten" så då kommer skalet fram.
Det är så ensamt hemma.. Jag trivs inte riktigt själv här. Visst jag har en knäpp hund som får mig att skratta när han får sina knäppa ideér! Han kommer fram och lägger sig hos mig när han märker att jag är ledsen. Han är en underbar hund.. Men dock bara en hund.. Ingen som pratar och skrattar med en.. Jag går bara och väntar tills helgerna kommer för då kommer ju Micki hem! Men veckodagarna kan kännas så himla långa!

Äh jag ska inte sitta här och dra ner stämningen.. Men ibland kan det vara bra att lätta på hjärtat lite. Dock har jag ganska mycket kvar som jag skulle vilja säga och skriva.. Men det kommer bara bli pannkaka av allt.. Det vet jag. Jag förstår bara inte hur man kan såra en annan människa så som vissa gör. Genom att vara så egoistiska och inte tänka på någon annan än sig själv. Fast det är så uppenbart att man sårar. Sånt gör mig så arg och ledsen!
Jag önskar att jag var som min mamma ibland. Som säger precis vad hon tycker och tänker! Jag önskar att jag inte vore så jäkla feg och rädd för att andra ska tycka illa om en om man säger saker som borde komma fram..

På tal om annat.. Jag måste köpa nya glasögon! Mina gamla försvann i flytten!

Nu ska jag äta lite kanelbullar!
Ha det!




Vecka 21

Nu kan fostret röra alla sina leder. Det får också mer hår på huvudet. Du känner antagligen sparkar på olika ställen i magen därför att den lille/lilla har gott om plats och kan dansa fritt i fosterhålan. Visst är det fint att känna ett litet liv som rör sig inne i dig?

Fostrets längd: 26 cm. Hel längd, hjässa till fot.
Fostrets vikt: 425 g


Tvätt, tvätt och åter tvätt

Har tvättat hela dagen! Fick åka hem till mamma då det inte finns tvätttid hemma.. Man måste vara ute minst en vecka innan om inte tidigare om man vill få en tvätt tid..
Ska alldeles strax hem och titta på Livet på BB. Har fastnat för den serien. Det är ganska intressant att titta på. Och det är så fint i slutet när man får se bebisarna och lyckan föräldrarna delar! Längtar till vår förlossning varje gång jag ser programmet =)
Nej nu ska jag ner i källaren en sista gång sen ska jag hem igen!

Ha det så bra!

Vilken dröm!

Jag hade en sån knäpp dröm i natt!
Jag drömde att jag fortfarande bodde på CKV, och att Emelie fortfarande oxå bodde där. Som den gamla goa tiden. Vår skola låg mitt på gården! Och vi skulle gå på klassfest där det skulle vara maskerad. Emelie visste redan vad hon skulle vara.. En pirat!
Jag hade ingen aning om vad jag skulle vara, men Emelie hade räddningen. Nere i mitt garage så hade hon jätte mycket maskeradkläder! Så vi gick ner dit och provade en massa! Tillslut hittade jag en blå nalledräckt som jag skulle ha! Det var en blå regnbågs nalle. För om man tryckte på en knapp på bröstet så sken en regnbåge från hjärtat!
Sen helt plötsligt försvann Emelie! Jag letade och letade på parkeringen, och tillslut hittade jag henne då hon hjälpte en granne att fixa sin bil!
Sen kom hans kompis och sköt tennisbollar på mig för jag fick inte vara med!?! Jag lyckades hoppa in i en bil och låsa om mig så att jag inte skulle bli träffad..
Sen vaknade jag!

Haha vilken jäkla dröm! Vad kommer allt ifrån?!
Har haft konstiga drömmar nu i en veckas tid.. Hmm?!

I morgon ska jag äntligen få jobba! Ända fram tills nästa torsdag! Det är iallafall bättre än att gå hemma hela tiden! Ska även jobba på lördag! Ser faktiskt fram emot att få jobba lite mer nu =)

Nej nu ska jag ut med Santo!
Ha det!

RSS 2.0