Vad har jag gjort egentligen?

Ja det kan man ju undra. Tror inte nån vet mer än mig heller..? Bara för att man har starka åsikter om en person behöver man väl inte ignorera den andra? Eller? Äh vissa tjejer e väldigt speciella i sitt tänkande. Jag ser inte att jag har gjort nåt fel, däremot har personen i fråga sagt vidare saker jag har sagt i förtroende till henne. Något som man inte gör.. Det e falskt! Och att låtsas om som man inte finns när man går förbi.. Äh varför bryr jag mig ens?
.
.
Jobbar just nu, är i Vallberga och ska lämna av lite bröd, för att sen köra vidare till Laholm och lämna av det sista. Sen blir det väl att packa skorpor när jag kommer tillbaka till Östras :p har fått smeknamnet Skorpan nu ;) haha! Bj nu måste jag jobba! Ta hand om er!


Vad hände..?

Ja det kan man ju undra.. Jag hade världens skit dag igår! Och nu sitter jag fast långt ner i en grop! Och upp kommer jag då inte.. Vad har jag gjort för att bli "straffad" på detta? Vad har jag gjort i mitt liv för att förtjäna detta? Jag är så arg! Så fruktansvärt arg och så jävla ledsen så det finns inte! Men varför kan jag inte släppa det? Det gnager hål i huvudet på mig! Så många frågor och så få svar! Varför kan inte livet vara lätt och underbart alltid..?


Splittrad..

Åh jag är så splittrad! Hela mitt liv ändras och stora beslut måste tas.. Jag vet varken in eller ut.. Fy fan!


Vad vore jag utan er..

Om det finns några som alltid ställer upp och hjälper mig i mina krissituationer så är det min familj! Jag vet inte vad jag hade gjort utan er..? Livet kan vara riktigt jobbigt och svårt ibland, ganska ofta för min del den senaste tiden.. Man får inte ihop saker och ting, men då har ni funnits där och hjälpt mig. Jag är er evigt tacksam för allt ni har gjort! Ni är bland de finaste människorna i mitt liv! <3
Lindqvist <3<3


RSS 2.0