Ni ligger mig varmt om hjärtat ska ni veta!

Det finns mkt som man älskar här i världen. Men det finns något som alltid ligger en varmt om hjärtat! Och det är ens nära vänner. Jag älskar er så otroligt mycket och jag är så glad att ni finns i mitt liv! Det spelar ingen roll hur lång tid det går innan vi ses, det är alltid som att det var igår vi träffades. Jag vet att jag alltid kan ringa er om jag vill prata eller ha hjälp. Jag vet att ni alltid finns för mig. Och jag finns alltid för er!
Jag älskar er!
.
.

Äntligen!!!

Ikväll ska jag och Amanda gå på bio! Vi ska se Twilight Breaking dawn! Ohh jag har längtat efter denna filmen länge nu! Och jag är nog inte ensam om det ;)
Annars då?
Det e min lediga dag idag. I vanliga fall hade man kunnat sova länge, men icke när man har barn! haha! Vaknade vid 9 i morse av att lilleman låg och pillade mig i ansiktet =) Sen var det bara att gå upp. Men det e skänt att gå upp tidigt! Dagen blir så mkt längre och man känner sig allt lite piggare än vad man brukar göra!
Åh jag måste bara få ur mig detta!
Jag blev lite irriterad igår! Jag satt och kollade runt på några sidor igår och kom in på lite olika bloggar. Där var det en tjej som hade lagt upp två bilder där hon ligger ner och tycker hon är så himla smal! Man ser klart och tydligt hur hon drar in magen, och sen blir ju magen plattare när man ligger ner! Sen var det en annan, som "skröt" om hur "mycket" mat hon åt! Hon hade lagt upp en bild på det, och jag kan lova er! Det var ju för fasen en barnpotion! Vad är det med folk? Man går inte ner i vikt genom att sluta äta! Vill man gå ner i vikt, då får man väl endå röra på sig och träna? Inte genom att minska ner maten till små portioner?!
Kolla på bloggerskan Kisse! Hon är ju sjukligt smal! Visst hon tränar, men hon äter ju för fasen ingenting! Det hon äter flitigt är väl isåfall hennes bantningspiller!!
Visst, jag vill oxå gå ner i vikt. Men jag slutar inte äta för det! Jag har börjat träna! Och det har börjat ge resultat! Kroppen börjar bli lite fastare och jag börjar komma iform igen efter min graviditet. MEn jag vill ju inte bli så smal så jag ser sjuk ut! Det är bara äckligt när man ser alla ben sticka ut lite överallt!
Nä, nog om detta.
Nu ska jag fixa till mig, sen ska jag ut och GÅ med lilleman och Santo!
Ta hand om er!
.
.
.
.

Så mycket kärlek!

Att en sån liten människa kan ge så mycket kärlek! Jag älskar min Gabriel så otroligt mycket så det e inte klokt!! :) mammas lilla pojke <3




Sege söndag!

Det finns så mycket som man går och hoppas på.. Saker som kanske inte ens kommer att hända, men endå så finns hoppet där.
Jag hoppas på ganska mkt, som jag vet antagligen inte kommer att hända, men endå så fortsätter man att hoppas =) Hoppet håller en uppe!
Men jag ska fortsätta att hoppas på mina "hoppningar" lr vad man nu säger :P haha!
I morgon ska jag och lilleman till stadsbiblioteket på en liten undervisning om barnens språkutveckling. Vi missade förra gången så vi fick en ny tid =)
Sen ska vi hem och vänta på moster Sarah som ska passa lilleman då jag ska jobba kvällen. Vad hade jag gjort utan dig Sarah? =) Vad hade jag gjort utan min familj?! Gud vad jag älskar er! Tack för allt ni gör! Tack för att ni alltid finns! Ni är det bästa i mitt liv!
.
.
.

Kylan har kommit!

Nu har lilleman fått sin kvällsmacka och snart är det läggdags för honom. Nu sitter han och tittar på tv och leker med sina leksaker, och jag passar då på att blogga lite.
Vi var hemma hos familjen Sörum innan och busade lite. Gabriel tycker det är så himla roligt med hundar! Speciellt att jaga dom! Som han skrattar då :) haha!
Efter vi varit där så följde Amanda oss en bit hem och sen gick jag in och hämtade Santo så gick vi en runda. Och jag hade inga handskar! Jag trodde mina händer skulle frysa till is! Jag blir så lätt kall om mina händer när det e lite kyligt ute! Men i morse var det nog fasiken kallare! haha!
Men men, det e ju denna årstiden nu. Då ska det vara kallt! Jag längtar faktiskt tills snön kommer =)
.
.
.

Konsten att visa respekt för småbarnsföräldrar!

Hur svårt är det egentligen att förstå när man blir tillsagd att man INTE ska ge godis, kakor, sötsaker osv till småbarn? Jag förstår inte..? Säger föräldrarna (till barnet) till folk att dom inte ska ge sötsaker till bebisarna gör man väl det endå inte? Så svårt är det inte!
Jag satt och kollade på 16 and pregnant innan och där satt dom och gav barnen kex och godis! Jag blev så irriterad! Det är inte bra att ge småbarn sånt!
Jag är glad att jag och Micki tycker lika med den saken. Vi kom överrens om att Gabriel inte ska äta något sånt! För det är ju vi som får "skiten" sen när han inte vill äta sin egna mat, för han vill ha kakor, bullar, godis osv. Det är ju inte dom som ger han sötsakerna som drabbas. Det är faktiskt vår familj.
Visst, vi ska ju inte neka honom sånt sen, men nu när han är såpass liten ska han inte ha sånt. Han ska väl få lite tårta när han fyller år. Men då ska han bara få tårta! Sen får han äta sina egna kex som han har! Inget annat!
Jag kommer vara stenhård när det gäller sånt.
Jag tycker inte att det är mer än rätt.
Det han inte vet, har han inget ont av. Har han inte smakat på sötsaker så vet han inte vad det e. Och så kan det vara.
Har jag rätt lr fel?
.
.
.
.
Tummen ner till dom som inte lyssnar på föräldrarnas regler..

Absolut ingenting

Idag har jag inte gjort något vettigt alls. Jag och lilleman var hemma hos mamma och pappa en liten stund, sen åkte vi hem och gjorde ingenting. Lilleman och jag somnade i soffan efter han hade fått sin välling vid hal åtta. Jag vaknade till vid tio över åtta. Gick och la Gabriel i sin säng där han absolut inte ville sova. Så han får ligga jämte mig inatt.. (igen) ^^,
Jag poppade lite popcorn och satte mig framför tvn och väntade på att Desperate housewifes skulle börja! Och det är ju lika bra för varje avsnitt som går! =))
Efter Desperate satte jag på en film som jag inte hade sett klart. Rise of the planet of the apes. Den var helt okej. Ingen super bra film, men den var väl sevärd!
Åh Twilight har ju premiär i morgon! Jag och Amanda ska gå på den nästa vecka någon gång. =) Jag hade velat gå på premiären men jag kan inte. Men men, jag ska se den iallafall på bio! GO TEAM EDWARD!!
Nej nu ska jag gå och gosa ner mig i sängen jämte min lilla prins!
I morgon ska vi hem till gudmor Amanda och busa =)
Ta hand om er!
.
.
.
.

Min lilla bubbla

Alla har vi våra små bubblor som vi lever i. Vår alldeles egna säkerhet. Man trivs i sin säkerhet, man vet vart man har allt och alla.
Frågan är bara om man vågar spräcka den bubblan..? Lämna sin säkerhet..
Ibland ställs man inför svåra val i livet, val som kan ändra hela ens liv. Man börjar om på ruta ett igen.
Nä nog pratat om det.
Idag har jag jobbat. Och det var verkligen full rulle hela tiden. Telefonen har ringt enda sen jag började jobba idag (halv 4), fram tills 21, då började samtalen avta. Det var ganska många incheck idag oxå. Men det e bara bra, för då lär jag mig mer och kan mer till nästa gång jag jobbar då alla företagen kommer och ska checka in på måndagar!
Nej nu ska jag se om jag kan få igång någon film, tror jag ska se på Apornas planet som kom på bio för ett tag sen.. Om allt går som jag vill dvs :P Jag brukar inte ha någon stor tur med tekniska saker!
Ta hand om er!
Hej då!

Mitt allt


En dag på akuten =)

I morse när jag vaknade hade jag en underlig smärta i ryggen! Jag kom knappt upp ur sängen och jag mådde illa! Tacka vet jag för att Sarah var hos mig så hin kunde hjälpa mig med Lilleman!
Efter ett samtal till mamma så tyckte hon att jag skulle ringa till 1177 och rådfråga. Och det gjorde jag. Det dom sa till mig efter ett samtal med sin kollega var att dom tyckte jag skulle åka upp till akuten med en gång!!
Jag blev ju skitnervös!
Stressade iväg till bussen och sen var jag på akuten. Mamma kom oxå och passade lilleman medans kag blev undersökt.
Så efter en undersökning där dom tog tempen, kollade pulsen med en sån sak på fingret och ett EKG test fick jag sitta ner och vänta. För att sedan ta blodprov! 3 rör dessutom! Sen fick jag sitta ner och vänta IGEN! Efter nån timme fick jag träffa en läkare som undersökte mig. Det visade sig att det var en fasettled som hade hoppat ur led. Men det skulle rätta till sig med tiden. Jag ska röra på mig mkt. Fick ta om mitt EKG och sen fick jag två panodil och blev hemskickad.
Så jag var på akuten i nästan 5 timmar!
Det var min dag! Hur har er dag varit? =)
Vi har fått in Lilleman på dagis nu med =) I januari ska han börja! Det gick ju endå ganska snabbt! Jag skickade in en ansökan om kö plats i slutet av oktober, och vi fick brev idag att han har fått en plats.
I morgon ska jag göra ett ärende i stan och sen ska jag upp till Eurostorp med mamma och Sarah. Lilleman följer förstås oxå med ^^,
Nej nu ska jag ner i tvättstugan och fixa tvätten.
Vi hörs i morgon!
Ta hand om er!

Visa hänsyn!

Vad är det med folk?
Idag när jag, lilleman och Sarah åkte buss upp till sjukhuset var det då ingen som visade hänsyn till att jag hade barnvagn, ingen som släppte förbi mig när vi skulle gå av bussen. Nej alla skulle av allra först och vi fick stå i vårt hörn och vänta tills alla trängt sig ut.
Ännu värre är väl när man kommer in till Österskans och ska av bussen och han inte har ställt sig så bra intill trottoaren så det är ganska långt mellanrum från bussen och trottoaren. Hade inte Sarah varit med idag så hade jag fått krångla ut vagnen själv. För det var inte en endaste människa som tittade åt mig med barnvagnen när jag skulle av.
SÅ har det varit innan oxå. Samma busshållplats. Säkert 10 pers som skulle med den bussen och hn ställer sig så dumt till.. Inte var det någon som erbjöd sig att hjälpa mig ut med barnvagnen.. Nej nej!
Hade jag varit där och sett att någon hade haft problem att gå på eller av bussen, så hade jag ju självklart hjälpt till! Vilken människa gör inte det?!
Det är samma om man är ute med vagnen och går och det kommer folk i mötande riktning. Dom skiter i att jag kommer med en barnvagn. Inte ska väl dom flytta sig?!
Och när jag är ute med Santo och barnvagnen ska vi inte ens prata om. När man ser en tjej som är ute med en barnvagn och en stor hund går man väl för f*n inte fram till?! Jag vet inte vad det är med folket här i vårt område?! Jag har mött två stycken som har vänt och gått andra hållet när jag kommer, för att visa hänsyn! Och dom hade stora hundar. Men alla andra jag har mött har haft små hundar och deras hundar gör ju inte fel när dom börjar skälla och ha sig! Det är ju bara gulligt! Men det är inte så gulligt för mig som håller i en hund som blir förbannad på era små hundar samtidigt som jag har en vagn med en bebis i att hålla koll på!!!
Jag undrar bara vad hänsynen och den hjälpande handen har tagit vägen? Ser man att någon behöver hjälp, då hjälper man väl dom? Man blir ju glad själv när man ser att personen man hjälper blir glad?
Jag glömmer aldrig när jag var på plantagen och det ÖSregnade ute. Och det var ett gammalt par som trodde att vagnarna stod inne i butiken. Gubben skulle gå ut igen utan paraply och hämta en vagn. Men jag erbjöd mig att hämta en till honom. Och han blev verkligen jätte glad! Det gjorde mig så glad själv =) Jag gjorde en snäll sak och hjälpte honom att hämta en vagn.
Tänk om folk kunde hjälpa till lite mer, och visa mer hänsyn till andra.
Tänk om..
.
.
.

Jag är på rätt väg nu!

Träningen har gett resultat. Jag har endast 2 kilo kvar till min starvikt som jag hade när jag blev gravid. Men jag känner inte att man har minskat några kilo.. Det kommer kanske sen när man börjar bli bekväm med kroppen igen? När den är lite fastare ^^, haha!
Lilleman och Sarah ligger och sover nu, och jag ska passa på att plocka undan lite här hemma och även ta en dusch innan lilleman vaknar igen. Man får passa på att göra sånt när dom små liven sover.
Jag har inget planerat idag, så jag får se vad dagen har att erbjuda. Jag vill inte sitta hemma iallafall..
Nej nu hinner jag inte skriva mer just nu.
Jag skriver mer senare idag / ikväll..
Ta hand om er!

" Who do you think you are"

Min absoluta favorit Spice Girls låt!
I JUST LOVE IT!
.
.
.
.
¨

Älskade Spice Girls!

Sitter och lyssnar och tittar på gamla musikvideor på youtube från älskade Spice Girls!
Vilka minnen dom ger en. Som vi samlade på alla dessa Spice Girls bilder! Emelie hade ett helt album med fotona som vi köpte i kjoddan! ( Kiosken )
Åh vad jag saknar den gamla goda tiden! ♥
.
.
.

RSS 2.0