" Du måste flytta på dig "

Jag kan inte sluta lyssna på den låten! Den är så jäkla bra! Det kommer ju lätt bli en låt som man kommer spela i sommar!
Idag har jag inte gjort så mkt.. Tvättat lite och varit och handlat med familjen. Snart blir det (sen)middag. Mickis goda schnitzel och hemmagjorda pommes :D Mumsigt värre!
I morgon står det plugg på schemat! Jag känner att plugg är ett måste under denna utbildningen! Jag ska kunna allt som rinnande vatten tillslut!
Det är väl det som är bra med att vara envis. Att man ger sig inte när man har gett sig f*n på att klara något =)
Nej nu ska vi äta och se på film!
Ta hand om er!
.
.
Jag saknar dig Santo! ♥♥♥
image description

Jag har ingen rubrik idag...

Jag är helt slut i kroppen och huvudet! Jag orkar ingenting! Satte mig ner för att plugga lite innan, men det gick verkligen inte! Hjärnan går på det sista batterierna nu känns det som. Jag vet inte varför jag e så trött egentligen, man har ju inte gjort något så värst ansträngande. Fast det e nog lite pollen med i spelet oxå. Jag blir rätt seg ibland när pollen sätter igång. Aja, nu har jag tyckt synd om mig själv lite ;)
.
.
Vi hade test i skolan idag. Godkänt var 25, och jag fick 24 3/4?!! Haha jag missade på 1/4! Men det var inget allvarligt test så, utan mest för att se hur mkt vi kan i körkortsteorin. Det jag måste plugga på är vägmärkena. Det e ju en hel jävla djungel med de där skyltarna!! Usch!
.
.
Nä nu ska jag sova, orkar inte vara uppe länge. Lilleman vaknar ju om några timmar så då får man ju vara utvilad :)
.
.
I morgon ska jag kanske åka med pappa i lastbilen :)) han ska visa lite hur allt funkar så jag e lite förberedd sen när vi ska börja köra i skolan v 25! Åh vad jag längtar!! :)))


Oj vad man missar mkt!

Herregud! Jag har verkligen inte råd att missa en enda dag i skolan! Man kommer ju efter jätte mkt och missar en massa saker som vi måste lära oss! Jag fick stanna hemma i fredags för Gabriel hade 40 graders feber, och jag hade ingen som kunde ta honom. Jag missade en massa! Men jag har jobbat igen det nu, och jag tackar pappa för hjälpen! Det där med bromsarna är fasiken inte lätt! Man blir ju inte klok på det! Men man lär väl sig det med tiden.
Vi ska ha vårt första prov på onsdag! Körkortsteori! Egentligen är det väl inte så svårt, man ska bara damma av den där hyllan i huvudet med all den information ;) Lite plugg blir det allt i morgon, och nu innan man lägger sig.
Annars e allting lugnt. Dagarna flyger förbi och det känns som om man inte hinner med annat än skolan just nu :P
Men men, i vinter har jag förhoppningsvis ett lastbilskörkort och all tid i skolan kommer vara värt vartenda minut =)
Nej nu ska jag borsta tänderna och sen gå och lägga mig.
Jag avslutar detta inlägget med en bild på älskade Santo! Det går verkligen inte en enda dag utan att jag tänker på honom! Jag saknar honom så enormt mkt! Min lilla sasso som vi kallade honom. Men som jag har sagt innan! Han har det så himla bra hos Bengt! Han kunde inte ha fått det bättre! Tack Bengt! Och Tack Mona och Johan för att ni hjälpte oss!
.
.
Jag saknar våra gos stunder =(
.
.
Haha jag kommer aldrig glömma då jag kom hem och Santo hade tuggat sönder min post och jag fick "Jag har inte gjort något" blicken fast att bevisen satt fast under munnen ;) haha

Veckans kärleksbild!

Detta är egentligen ingen kärleksbild, men det är en bild som verkligen får mig att bli glad!
Hade jag kunnat få resa tillbaka i tiden så hade jag rest tillbaka då jag och Micki var i Thailand! Det var mitt livs bästa två veckor!
.
.

Nu är den klar!

Nu har jag gjort klart min träningsspel lista på Spotify! Nu är det bara att sätta igång! Hårda tag som gäller nu! Inget massa småätande och sånt skit! Man kan om man vill! Och jag vill! Nu är det dags att må bra och känna sig nöjd!
Hur går det i skolan då?
Jo det känns bra faktiskt. Idag hade vi teori heeeela dagen lång! Och i morgon och på torsdag e det dags för körkortsteori! Det är mkt teori ska jag säga er! haha! Det blir ju ingen break i sommar heller, utan böckerna får följa med till stranden :P Det gäller verkligen att man ligger i, för missar du en dag så missar du jätte mkt!
Men det känns endå bra att det kommer bli mkt plugg. För då vet man att man inte kan ligga på latsidan, utan man måste verkligen ligga i. Nu är det skolan som gäller och inget annat =)
Nu blir det en kopp te innan Desperate börjar!
Ta hand om er!

På måndag börjas det!

På måndag börjar jag skolan igen! Massa plugg i 6 månader och sen har jag förhoppningsvis lastbilskörkort! =)) Det ska bli så jäkla roligt! Jag ser verkligen fram emot detta!
Igår jobbade jag sista dagen innan skoldags. Jag fick vara i baren och hjälpa till. Servera massa öl och annat gott. Om jag själv får säga det så skötte jag mig riktigt bra =) haha! Tänk om man det hade funnits dagtid att jobba som bartender! Då hade jag lätt jibbat som det :D
Nej nu ska jag titta på tecknat med lilleman innan vi ska iväg en sväng =)
Ta hand om er så hörs vi senare!

Bockar av på min lista

Nu har jag bockat av två saker på min lista över saker som ska fixas inför skolan. Syntestet e klart, Csn e klart och i morgon e det dags för läkarundersökningen. Kvart över åtta ska jag in til stan för att få detta avklarat! Sen e det bara att skicka in papperna och börja skolan på måndag! Jag längtar faktiskt! Det känns som om man är på rätt väg nu! =)) Efter läkarundersökningen ska jag ta bort mina stygn i svanken efter min lilla operation.
Jag jobbar min sista dag på lördag innan jag börjar skolan! Sen kommer jag ju jobba lite extra dom dagar jag kan och dom behöver mig på jobbet =)
Nej nu ska jag ta mig en kvällsmacka innan jag hoppar in i duschen.
Hörs i morgon!
Ta hand om er!

"jag e inte full för jag har pollenallergi"

Man kan ju nästan tro att jag e bakis idag med tanke på hur jag ser ut i ansiktet! Rödsprängda ögon, svullen i hela ansiktet och alldeles rosenröd på kinderna. Det känns som om det kommer bli en tuff pollenperiod i år! Fy fan säger jag bara! Tur är det väl att jag har tabletter, men jag blir så trött och dåsig av dom, så jag försöker att bara ta dom på kvällen innan jag lägger mig. Men som i morse var jag tvungen att ta tabletterna.. Så det kommer bli en seg dag idag. Dom slår ju ut en totalt! Jag säger som alla studenterna sjunger om när dom slutat skolan.. "jag e inte full, jag har pollenallergi"


RSS 2.0