Älskade mamma <3





Tack för att du finns vid min sida!
Du är den underbaraste människan på denna jord och jag älskar dig över allt annat ♥


Fullspäckad dag!

Idag har jag och Gabriel varit ute på äventyr hela dagen!
Dagen började med ett besök hos läkaren där jag skulle kolla mina utslag som jag har fått.. Dom kunde inte säga vad det var för utslag men jag ska smörja in mig med en kortison salva så ska det försvinna..
Efter vi varit hos läkaren följde vi med Caroline in till tandregleringen då hon skulle få tandställning på underkäken. Där var vi nog i en timme.. Sen gick vi hem till mig och åt lite mackor.
Vid två tiden kom mamma och vi gick in till stan runt tre då jag hade duschat och gjort mig iordning.
Jag förstorade upp en bild på Gabriel och sen sprang vi runt i stan på jakt efter en klänning.. Jag hittade en superfin inne på H&M, men jag ska inte köpa den.. För jag fick ta en som var två strl större äv vad jag har pga att jag har lite större boobbisar nu :P Och jag kommer ju bara kunna använda den nu när jag ammar, för sen kommer den vara alldeles förstor.. =( Vilket är jätte synd för den var verkligen hur fin som helst och jag passade så bra i den.. men men, det kommer fler tillfällen. ( hoppas jag ) hahah

I morgon kommer min älskling hem! Då är hela familjen samlad igen! Och helgen kommer innebära en massa mys ♥



Onsdagsmys!

Vilken underbar dag det har varit idag! Hittills har veckan varit hur bra som helst!
Idag begav jag och Gabriel oss hem till familjen Sörum på lite fika och massa prat och skoj! Amanda hade bakat en riktigt god paj! Man kunde ju inte sluta äta av den :P hehe!
En rolig sak som jag upptäckte idag när jag ställde mig på vågen är att jag har gått ner hela 10 kg nu! =) Riktigt najs! Nu är det bara 3 kilo kvar tills jag väger lika mkt som jag vägde innan jag var gravid =) Och vi hoppas på fler kiloras efter det med ;)
Jag var på Eurostorp innan med mamma och Gabriel. Jag var på jakt efter en klänning.. Men inte fan hittade jag någon! Alla klänningar som jag testade var alldeles för små över brösten! Det är skit att ha stora bobbisar! haha! Vi fick oss ett gott skratt när jag testade en klänning.. Mamma tog foto på det, men jag tänker inte lägga upp det här! hahah! Det är alldeles för pinsamt :P
I morgon ska jag in till stan för att fixa med lite kort, och sen ska jag leta efter en present till Micki! Han fyller ju 25 nästa vecka! Frågan är bara vad man ska köpa..? Hmm..

Nej nu är det dags för en runda med Santo!

Ha det så bra gott folk!



Good old times ♥




Ännu en dag har passerat

Dagarna bara flyger förbi, det känns som om man inte hinner med att göra någonting mer än att ta hand om Gabriel.
Fast endå har jag hunnit städa och diska idag ^^, Men tiden går så fort.. Jag glömmer vad jag gör på dagarna :P haha!
Vill ni veta en rolig sak? Jag har bokat tvätttid den 29:de! hahahah! Det e ju bara 28 dagar i februari! *skrattar*
Nu förstår ni nog hur förvirrad jag kan vara ibland ;)

Jag skulle ju ha fått finbesök idag av Emelie. Men hon är sjuk så vi fick skjuta upp det! Krya på dig ♥

I morgon ska jag bege mig in till stan för att skriva ut ett foto som vi sen ska skicka upp till avd 17 som tack för allt när vi låg där. Sen ska jag bort till Försäkringskassan och prata lite med dom och sedan bär det av till familjen Sörum på lite kaffe =)

Nu ska jag försöka natta Gabriel..
Hörs i morgon!

Fika med Therese =)

Idag har jag och Gabriel varit inne i stan och fikat med underbara Therese =) Det är alltid lika roligt att umgås med henne! Hon är en sån underbar tjej! Gabriel gillar henne oxå! Han satt hos henne och log och skrattade en massa! Så denna dagen har varit riktigt mysig! Tack Therese!

Efter vi varit i stan gick vi hem, och då kom mamma och Caroline med en liten present till Gabriel. Han fick en jätte fin babysitter! Mamma stannade inte så länge för hon skulle åka och handla. Så Caroline stannade kvar en stund så spelade vi lite Kinect! =)

Denna dagen har verkligen varit riktigt mysig! Allt tack vare underbart sällskap ♥

Nu ska jag lägga mig jämte Gabriel och sova lite jag med.
I morgon får jag finbesök på kvällen av barndomsvännen Emelie ♥ Jag känner på mig att morgondagen kommer bli lika mysig som idag, och bjuda på en massa skratt och skoj =)


Då var det dags igen..

Nu har Micki åkt tillbaka till jobbet som ligger.. Hmm.. Några mil härifrån iallafall :P Så nu är jag och Gabriel ensama hela veckan lång.. =( Det är så tråkigt när han åker iväg.. Man har ingen att prata eller skratta med.. Ingen att umgås med mer än Gabriel och Santo. Det blir lixom ett stort tomrum när han åker tillbaka till jobbet.
Han var så snäll igår och tog med mig på bio. Det behövdes verkligen. Ibland behöver man komma ut bland folk och känna sig mänsklig.. Inte för att jag säger att jag inte är mänsklig :P Men att vara mamma kan vara väldigt krävande och påfrestande ibland. Så att få komma ut och gå på bio var kul =) Tack älskling! ♥


3D biotajm!

Ikväll ska jag och Micki gå på bio.. Så mamma a.k.a mormor ska passa Gabriel under tiden.
Vi ska se den nya 3D filmen Sanctum.

Idag har jag inte gjort så mkt mer än att ha tvättat. Sen var vi iväg och köpte en bröstpump så mamma ska kunna mata Gabriel om han blir hungrig medans vi är iväg. Så nu har man suttit och pumpat ut lite milk =)
Min helg ser ganska lugn ut förövrigt.. Har inget inplanerat i min kalender som jag inte har :P haha!
Men på mådag ska jag träffa Therese =) Blir nog en liten fika i stan med massa prat och skratt =)
Sen på tisdag kommer Emelie hit på lite kvällsfika och ännu mer prat och skratt =)

Jag hann ju inte lägga upp alla bilder jag skulle för någon dag sen, så jag slänger in några till..





Usch för Tobbe!

Jag satt och kollade på Let's dance precis när Tobbe och Tina dansade.. Och jag blev faktiskt lite små äcklad! Inte av själva dansen, utan av Tobbe! Han ser verkligen sliskigt äcklig ut! En sån som tänder på gamla tanter typ :P Nä usch! Jag vill inte ens skriva om det i bloggen! Usch för Tobbe i Let's dance!

Man ska kanske inte skriva / säga så om folk, men han är ett undantag.. :P

Lillkillen blir bara större och större

Besöket hos BVC gick bra! Gabriel har gått upp 355 g sen förra veckans besök och väger nu 3765g!
Efter vi varit hos BVC åkte vi och handlade lite fika då mamma skulle komma över på lite fika.
Och när vi kom hem igen gick jag ner i källaren för att tvätta lite.. Och gjorde samma misstag som jag har gjort de andra gångerna. Jag tog fel på datumet! Jag ska tvätta i morgon, och inte idag! haha! Jag måste införskaffa mig en almanacka och skriva upp saker, för jag har verkligen noll koll på precis allt!
Så i morgon ska jag tvätta :P Sen tror jag att jag ska gå in till stan om jag hinner innan allt stänger. Jag ska skriva ut lite foton på Gabriel =) Det fotot som jag la upp innan detta inlägget ska jag förstora upp ganska mkt och rama in. Sen ska det upp i hans rum! Han är ju så himla söt!♥ hihi!

Nej nu ska jag fylla i lite i hans bok, mitt första år!

Vi hörs kanske senare!


Mammas älskling <3


Telenorskitfanskap!!!

Skaffa aldrig telenor! Det enda dom gör är att krångla och suger en på pengar! Nu kunde jag inte lägga upp alla bilder jag ville för internetet la av mitt i allt! Så jag lägger upp fler i morgon. Sov så gott!!

Kamera skoj!

Caroline var snäll och lånade ut sin systemkamera till mig så jag kunde lägga in lite foton på Gabriel som hon hade på den. Så nu är bilderna inlagda + att jag och Micki tog några til här hemma ^^, Det är så roligt att ta foton med en systemkamera för man kan få så fina foton =)
Jag har även varit i stan med underbara kusinen Amanda! Det blev fika, lite smidning av planer och även lite shopping! Jag shoppade en salva på apoteket och Amanda shoppade ett ursnyggt linne! Så det var en riktigt mysig dag på stan må jag säga =)

I morgon e det fredag! Herregud vad snabbt dagarna går!
Vi ska till BVC i morgon, sen kanske mamma kommer förbi på en kopp kaffe =)
Alltid trevligt med lite besök!

Jag bjuder på lite bilder som kompensation för att jag inte har bloggat så mkt på sistone..







Onsdag..

Förlåt för att jag inte har skrivit på några dagar nu.. Men jag har faktiskt inte haft varken ork eller lust.. Det blir så ibland, man orkar inte göra saker man annars gör. Och speciellt inte när man är småbarnsförälder.. Det är jobbigare än vad man tror.. Eller inte jobbigt, men utmattande. Man känner verkligen det i kroppen.. Men jag klagar inte. Att vara mamma är hur underbart som helst =)

Nä, jag orkar inte skriva mer faktiskt.. Jag mår lite illa så jag ska vila lite nu..
Men jag skriver i morgon, I promise!

What a lovley söndag!

Vilken härlig söndag det har varit idag!
Vi har inte gjort något speciellt, men hela dagen i sig har varit så mysig! Vi gick upp runt tio tiden.. Eller jag och Gabriel gick upp för lite ammningsdags.. Sen en stund senare gick Micki upp.. Morgonen var så lugn.. Jag ammade, bytade på Gabriel och satte på han nya kläder.. Sen somnade han. Jag gjorde lite frukost och åt i lugn och ro. Sen åkte Micki iväg för att kolla efter lite saker till bilen och jag hoppade in i duschen.. Sen tog vi det bara lugnt när Micki kommit hem igen. Runt tre tiden åkte vi hem till mamma och pappa, då Micki behövde lite hjälp av pappa med bilen. Sen blev det lite kaffe och fika på det, sen åkte vi hem igen.. Eller Micki släppte av oss och sen åkte han iväg och köpte ett dans spel till Kinect!
Så ikväll har vi dansat, ätit god mat och skrattat! En lovley söndag helt enkelt!
Kollade ni på solsidan innan? haha! Som jag älskar den serien! Helt underbar! Man känner verkligen igen sig själv i vissa scener!

Om ni vill se en rolig film så ska ni titta på Grown ups! Hahah! Den var riktigt rolig med massa roliga skådespelare i oxå =)

Nej nu ska vi dansa igen!
Hörs i morgon!

Nya bilen =)

 

 


Omedveten stress

Så fort jag ska iväg eller in i duschen lr något annat stressar jag! Jag stressar ibland så mkt att jag blir alldeles skakis! Anledningen? Jag vill hela tiden vara tillhands om Gabriel börjar gny eller gråta..
Jag var på försäkringskassan i fredags. Mamma och Caroline passade Gabriel under tiden jag var borta. Allt gick bra och han hade somnat.. Men när jag var borta stressade jag så jag nästan blev yr! Jag måste verkligen lugna ner mig :P Det är inte bra att stressa! Och speciellt inte när man verkligen inte behöver stressa!
När jag duschar stressar jag oxå! Det e bara in i duschen, göra det man ska och sen ut igen! ( Jag brukade alltid sitta och spola varmvatten på kroppen en stund innan jag gick ur duschen ) Hmm.. Det e inte bra.. Som sagt, jag måste lugna ner mig och tygla stressen.
Micki kom hem igår med den nya bilen! Ni anar inte så fin den e! En svart Saab 93! Oh dear lord :) Sen e det en automat oxå, så den e jäkligt najs att köra! Man slipper växla och bara glider fram på gatorna :)
Jag ska ta en bild sen så ni får se hur fin den e =)
Nej nu ska jag torka håret och sen ska jag nog dammsuga lite..
Ha det så bra så hörs vi senare!
Ta hand om er!
P.s
Va e det för fel på bloggen? Det blir ju inget mellanrum när man trycker på enter!
Börjar fundera på att byta till någon annan bloggsida, för blogg.se bara krånglar hela tiden.. =(

Vårkänslorna flödar

Vilket underbart väder det är ute! Man blir verkligen på glatt humör när man är ute och går!
Jag, Gabriel och Santo var ute på en långpromenad innan, och det var nästan så att man inte ville gå in igen när man började närma sig hemmet igen :P Sådana här dagar älskar jag att ha hund :) För då har man verkligen en anledning till att gå ut ^^,
Igår var vi på BVC och Gabriel bara växer och växer! Nu väger han 3410 g och är 52,5 cm! Dock var inte Gabriel på det bästa humöret när vi var där utan skrek för fulla muggar! Så det blev ett snabbt besök där inne sen fick jag sätta mig utanför och amma, och då blev han tyst! Inte för att  han var hungrig, utan han ville bara ligga och smutta lite.. :P
Nu har han börjat bli mer vaken och tittar på saker oxå! Vilket är jätte kul! Han ser så rolig ut när han spänner upp ögonen och tittar på något som han har fastnat för! Han låg i sitt babygym i en kvart innan och bara kollade på leksakerna som hänger ovanför honom! =) Tiden går snabbt!
Han börjar nog komma in i sina sov vanor oxå, för inatt sov han hela 5,5 timme! Det var skönt! För då fick jag sova lite längre än 3 timmar! haha!

Lite torsdagsmys e alltid uppskattat

Idag fick jag blommor! Och det var från mina kära arbetskamrater! =) Det var en bukett med lila tulpaner och andra fina blommor i. Tack så jätte mycket!
Sen har jag och Gabriel varit och fikat med Dania, Amanda och Åsa! Himla mysigt! Vi satt på Roberts i nästan tre timmar och bara pratade och hade mysigt! Tack för en mysig dag ♥ Det var skönt att få komma ut lite och inte bara sitta hemma hela tiden..

Jag ringde till Försäkringskassan innan idag för att se hur det går med mitt ärende. Men fick man någon hjälp?! Nää! Kärringjävlen ville väl bara gå hem! Hon var så otrevlig i telefonen och kunde inte hjälpa mig utan skulle be sin enhetschef ringa upp mig! Jo tjena! Jag har bett dom ringa upp mig hur många ggr som helst och inte fan har dom ringt! Är det inte meningen att dom ska hjälpa till?! Sen sa hon att dom har fått in uppgifter nu i februari och det kommer ta 30 dagars handläggningstid innan jag får något svar.. Arhlg!! Jag blir så sur!

Nä, jag avslutar med en bild på mig och Gabriel som Dania tog på oss idag!


Aaaaj mina bröst!

Vissa kan ju få problem med såriga bröstvårtor när man ammar.. Och jag trodde inte att jag skulle få det för jagt tyckte Gabriel sög rätt.. Men tji fick jag! Fy fan vad ont det gör! Det svider och sticker på bröstvårtan och runtom på bröstgården! Inatt satt jag nästan och grät när jag ammade! Men jag har köpt ammningsnappar nu som jag får använda ett tag tills brösten e okej igen. Jag ska ringa till ammningsmottagningen i morgon och rådfråga dom lite.. Det finns ju salvor man kan använda sig av, men jag har inte köpt det än då jag haft ett litet prov som jag fick med hem från avd 17.. Men jag får nog gå in till apoteket i morgon och köpa mig en salva.. För den här smärtan vill man inte gå med vill jag lova er! Har ni några tips så är ni mer än välkomna med dom :)

Jag satt och kollade på gamla foton från tiden som gravid innan.. Och guuuud vad jag saknar min gravidmage! OCh hela känslan av att vara gravid. Det var en underbar känsla.. När man kände första sparkarna.. Och första hickan.. Åh vad mysigt det var! ♥
Men det mysigaste med hela graviditetn är ju att lille Gabriel har utvecklats i magen och kommit till världen ♥


Jag ska få blommor =)

Det ringde en riktigt trevlig kvinna idag från Fritz blommor och undrade om jag skulle vara hemma i morgon för det ska komma ett blomsterbud med blommor till mig i morgon. Och jag kan inte sluta undra vem denna snälla personen är som skickar blommor till mig? =) Jag skulle ha frågat henne ju! Aja, det e lätt att vara efterklok :P

Jag skulle ha träffat Dex och Sara idag, men vi sköt upp det till nästa vecka istället för båda två var lite små förkylda.. Så det blev en lugn hemma dag istället, med lite bad och slappetid. Mamma komförbi på en kopp kaffe. Sen kom Timo och hämtade Mickis bil.. Micki har köpt en ny bil nu, en Saab 9 3 kombi, så han har sålt sin bil till Timo. Och ska jag vara ärlig så kommer jag sakna den bilen jätte mkt! Den var så underbart skön att köra!! Men men, nu har vi en större bil och det blir lättare att ta med vagnen och santo. =)

Hmm, jag kan inte sluta undra vem jag ska få blommor av.. haha!
Aja, vi får se det i morgon!

Hej sålänge!

Gottesugen

Jag kommer aldrig gå ner i vikt! haha! Jag kränger ju godis och onyttigheter varje dag! Nu håller jag på att göra popcorn! haha! Jag blev så sugen på det när jag såg att nico skrev på facebook att hon skulle göra det! Så jag sprang ut i köket och slängde i en micropop i micron.. Och självklart så blev den inte färdig på de tre minuterna det står att den ska vara inne.. Jag var lite för snabb med att öppna den och såg att inte ens hälften av popcornen va klara.. Så jag fick slänga den! Kan ju inte sitta och sortera bort kärnorna.. Lr jo jag kan ju men jag orkade inte :P Tur var det att jag hade en påse med micropop till ^^, Så nu sitter jag och äter lite popcorn :)
Men det hinner jag tydligen inte göra mer nu, för nu vaknade Gabriel och vill ha mat! Det är ju inget stopp i denna unge man! haha!
Vi hörs i morgon!
Ta hand om er!
Hej då!

Åh jag vill ha en systemkamera!

Jag fick låna Carolines kamera lite innan när jag var hos mamma och pappa. Så jag tog lite foton på Gabriel och det blir ju hur fina foton som helst! Jag ska fjäska lite för Caroline och fråga om jag inte kan få låna hennes kamera någon gång :P höhö..
Iallafall.. Jag lägger ut lite foton som jag tog =)

Enjoy!

   

 


Nu får du sova!

Nu tycker jag att det är dags för Gabriel att komma in i sina sovrutiner och sova lite mer på natten.. Man är ju verkligen helt slut! Det känns som om man inte hinner med allt.. Jag har inte ens hunnit duscha än. Och jag ska ut med Santo och sen måste jag in till stan innan 4. Hur ska jag hinna?! *suck* Aja det löser sig väl =)
Får nog ringa mamma och be henne komma och passa Gabriel en stund så jag kan fixa allt här hemma. Måste ju städa oxå kom jag på nu. Undra om det var idag eller i morgon som jg skulle tvätta..?! Hmm..
Nu till en lite roligare sak!
Det ringde en kille idag och gav mig ett jobberbjudande. Men jag kunde inte tacka ja nu eftersom jag är mammaledig. Men han ville att jag skulle komma in till honom i augusti då jag tänkt börja jobba igen, så skulle han se vad han kunde ordna. Han var intresserad av att anställa mig sa han =) Oh jag blev så himla glad även fast jag inte kunde ta jobbet! =) haha! Det finns ju iallafall någon som ville anställa mig :P
Nej nu har Gabriel somnat, då kan jag passa på att städa lite här hemma. ^^,
Vi hörs sen!


Skit oxå!

Micki har med sig min dator till jobbet denna veckan, så jag får sitta vid hans dator som har tvn som skärm! Och det klagar jag inte på! Det e ju riktigt najs :D
Och iochmed detta så tänkte jag att jag kunde se klart alla avsnitt jag missat av vampire diaries på tv6's hemsida! Men då finns det inga avsnitt av Vampire diaries! Helvetes jävla skit oxå! SÅ sur jag blev! Vad ska jag nu titta på då? Och nu kommer jag ju inte hänga med när det börjar på tv igen! Skit oxå!
Idag har jag och Gabriel varit på besök hemma hos Sörums! Det blev lite fika och en massa prat =) Sen agerade jag och amanda fotografer! Och vårt objekt var.. Gabriel! oväntat va? :P haha!
I morgon ska jag bege mig in till stan.. Och ännu en gång gå in till försäkringskassan! Nu får det faktiskt fixa sig med allt.. Jag behöver faktiskt mina pengar..
Nä usch nu blev jag på dåligt humör!
Vi hörs i morgon!

lite hjälp tack..

till er som skriver blogg på blogg.se!
Hur fanken lägger man upp en video från youtube nu!? Innan gjorde man ju det i HTML ikonen.. Men det funkar inte nu.. Är det jag som gör fel eller hur gör man nu?!



En lugn lördag kan man behöva ibland

Inte för att någon utav mina senaste lördagar på 10 månader har varit fullt ös men :P hahah! Men idag har det varit en riktigt slappe lördag! Caroline skulle kommit hit idag men vi fick flytta fram det tills på fredag nästa vecka.

Just nu sitter jag och kränger i mig massa chips! Som jag inte ens tycker om! Men jag är så sugen på onyttigheter så det finns inte! :P Det hade ju inte suttit fel med ett kexchoklad! haha! ;)

Jag och Micki kollade på en riktigt rå film innan! I spit on your grave hette den! Fy fanken! to,m Micki fick titta bort i vissa scener! haha!

Nej gott folk. Jag avslutar detta inlägget med en låt som är min favorit just nu!
( trodde jag ja.. Tydligen så kan man inte se den musikvideon på youtube för denna bilden kommer upp när jag ska se videon.. Iallfall så var det låten Letting go med Sean Kingston )



Ta hand om er!



En fullspäckad dag!

Sitter just nu med Gabriel sovandes på bröstet! Det e så himla mysigt =) Han har små söta ljud för sig ibland! haha! Mys!
I morse efter att jag ammat Gabriel la vi oss ner i soffan för en liten sov stund. Jag skulle dock inte sova mer än en timme eftersom jag var tvungen att gå upp senast kvart över nio igen för att hinna duscha innan vi skulle bort till BVC tio i elva. Men jag vaknade kvart över tio istället så jag fick stressa in i duschen och sen bort till BVC. Efter det åkte jag hem för att amma och hämta Micki. Sen åkte vi bort till Therese och Daniel och hälsade på! Himla mysigt! Dom är så snälla! ♥ Vi fikade och pratade en massa! Efter att vi varit där åkte vi hem till svärmor och hälsade på lite.. Vid 6 tiden åkte jag hem med Gabriel för att gå ut med santo, och Micki stannade kvar..
Så nu har jag en mamma, son och hund kväll här hemma ^^, Mysigt mysigt!

I morgon ska vi bort till familjen i Trönninge och hälsa på lite. Sen på kvällen när Micki ska ut med grabbarna ska Caroline komma hit så ska vi äta lite mat och spela lite Kinect =)

Nej nu ska jag nog gå och lägga mig.. Ögonen har svårt att hålla sig öppna nu..

men vi hörs i morgon!
Ta hand om er!


I rymden finns inga känslor

Jag har precis sett en helt underbar film! I rymden finns inga känslor är suverän! Har ni inte sett den så se den! Den får full pott av mig!=)
Nu sitter jag och ser på en annan film. The day when war began tror jag den heter.. mJag vet inte riktigt vad jag tycker om den än, men jag vill se klart den iallfall.. Den är väl lite av en b film.. Men man får ge även dom filmerna en chans.

I morgon ska vi till bvc på förmiddagen, sen ska vi hem till Therese och Daniel och hälsa på =) Det ska bli myssigt!

Nej nu får jag väl fortsätta att titta på filmen så jag hänger med.
Sov så gott allesammans!
Ta hand om er1

Besök hos familjerätten!

Familjen Lindqvist Djiviak begav sig bort till familjerätten innan idag för att skriva på att Micki är pappa till Gabriel. Det var en massa saker man skulle skriva på och sen var allt klart. Snabbt och lätt som en plätt!
Personalen där verkade vara lite speciella.. Hon som tog hand om oss såg ut som en riktig Socialentant! haha!
Men men, nu är den biten klar. Nu är det bara försäkringskassan som ska bli klar sen slipper man oroa sig över det. Men samtidigt så är ju inte försäkringskassan kända för att vara snabba med sina ärenden.. Det tar ju ett tag för dom att få saker och ting att hända. Jag hörde på nyheterna att det var en mamma som hade haft krångel med försäkringskassan i 7 år!! På något sätt så känns det som om det kommer ta ett tag innan jag får föräldrarpenningen.. Men men, det återstår att se..

Nu är det dags för ammning!

Hörs sen!

Oh herregud!

VI åt tacos innan.. Och minmage tålde nog inte den maten! Fy fasiken vad ont jag har nu! Att jag aldrig lär mig! Jag får ju ont i magen varje gång jag äter tacos, men endå ska man envisas med att äta det igen! Det är den där jäkla kryddan man balndar kättfärsen med som magen inte gillar.. Det kan inte vara något annat!

Annars då?
Jo det e bra. Dagarna bara flyger förbi, även fast man inte gör något.
Fast idag har jag gjort lite mer än vanligt. Jag var inne på försäkringskassan och pratade med dom ang föräldrarpenningen som jag inte har fått.. Dom får ju inte tummarna ur röven att fastställa saker och ting! Jävla idioter!
Sen begav jag och Gabriel oss bort till mamma på en kopp kaffe. Jag tycker det är så mysigt att köra barnvagnen =) haha! Och sen får man ju lite motion när man e ute och går.. Kanske lite extra eftersom man puttar fram något oxå?


I morgon ska vi till familjerätten och skriva på lite papper. Sen på fredag e det dags för ett besök på BVC. Undra hur mkt Gabriel har växt och gått upp nu? Han börjar bli lite tyngre nu!
Åh det var så mysigt igår. Micki låg och kelade med Gabriel, och så räckte han ut tungan mot Gabriel.. Och efter en stund så gjorde Gabriel likadant! Sen gjorde jag likadant, och efter en stund härmade han mig med ♥ Åh jag blev så himla glad =)


Nej nu måste jag sluta!

Ta hand om er!

Lite tankar..

Ni som känner mig vet ni att jag är väldigt tankspridd och tänker väldigt mkt ibland. Som när jag sitter och ammar.. Oj vad hjärnan går på högvarv då! haha!
Det är tankar ang familjelivet, på hur vissa människor beter sig nu när man fått barn, på hur snabbt allt kan ändras, på vilka som är ens riktiga vänner, på hur framtiden ser ut osv osv..
Familjelivet
Att äntligen har blivit en familj är nog ett utan de lyckligaste händelserna i mitt liv. När dom la Gabriel på bröstet efter
förlossningen och jag kände lyckan och såg lyckan hos Micki.. Det är en obeskrivlig känsla och jag blir tårögd varje gång jag tänker på det! Det var ett sånt fint ögonblick! ( Ja ni som är mammor förstår nog vad jag menar )
På hur folk beter sig nu när man fått barn
Oj det är många som är så glada för vår skull! Nära och kära som är mer än villiga att hjälpa till och ställa upp om det är något vi behöver hjälp med!
Men sen finns det dom som inte har hört av sig på hur länge som helst, och helt plötsligt så börjar dom höra av sig.. Det är ju ganska genomskinligt eller hur?
På hur snabbt allt kan ändras
Jag tycker inte det var längesen vi fick reda på att vi skulle ha barn. Och jag kommer så väl ihåg den tiden.. Jag visste inte om vi skulle behålla barnet, jag hade ju  inget fast jobb och jag bodde i en liten sketen etta..
Men en kväll på uteserveringen med Micki pratade vi igenom allt och bestämde oss för att behålla det! =) Och tur var väl det! Nu sitter vi här med världens sötaste lilla ängel och livet kan inte bli mkt bättre!
Vilka som är ens riktiga vänner
Mina sanna vänner.. Det är ni som alltid har funnits vid min sida i vått och torrt! Jag älskar er och ni betyder allt för mig!
På hur framtiden ser ut
Ja det återstår att se..

Det är väl lite av tankarna som snurrar i huvudet.. Och mer tankar kommer det att ploppa upp ^^,

Nu ska jag återgå till min kväll med Micki och Gabriel!

Ta hand om er och sov så gott!



Vår ängel


Förbaskade huvudvärk!

Denna förbaskade huvudvärk vill ju inte försvinna! Den började igårkväll och håller i sig fortfarande! Och det hjälper ju inte med att ta panodil lr motsvarande.. =( Jag tycker allt lite synd om mig själv nu..
Mamma, Eva och Patrik var här innan på lite fika. Gabriel fick fina kläder oxå =)  Tack så mycket igen!

I morgon ska jag gå in till försäkringskassan. För nu tycker jag att dom har krånglat tillräckligt! Och min handläggare går ju inte att få tag i! Det finns tydligen inget nr till honom?! Och bara det är ju lite oroväckande!

Nej nu ska jag lägga mig i fosterställning och fortsätta att ha ont i huvudet! haha!


RSS 2.0