Kamera fanskap!

Jag fick inte ordning på webbkameran igår. Rådfrågade micki innan och man måste ladda ner ett visst program för kameran för att man ska kunna komma in i den. Och sånt förstår jag mig verkligen inte på! haha! Så det får vänta. Tills i morgon, för då kommer Amanda hit och ska se om hon kan hjälpa mig =)
Snart e det helg! Så jäkla najs! Hoppas det blir fint väder så jag och Gabriel kan vara ute hela helgen =)
På fredag ska klassen gå till harrys och äta lite. Det kan nog bli skoj! Lära känna varandra lite mer =)
Nej nu ska jag dansa lite innan jag går och lägger mig! Jag fyndade Grease dans spelet igår! Så nu jäklar ska det dansas =) Och sjungas för den delen oxå! haha! Nu har jag två spel som jag gillar! Grease och Michael Jackson! Det kan ju inte bli bättre!
Ta hand om er så hörs vi i morgon!
Baj baj!
.
.
image description

Man blir bara bättre och bättre! =)

Denna veckan håller vi på att köra lastbil ute på övningsfältet! Vi kör lite slalom och sen en annan bana och så fickparkerar vi! Riktigt roligt =) Och idag fick vi börja backa hela banan oxå! Och jag måste faktiskt säga att det är lättare att backa banan än att köra den normalt :P
Idag fick jag även ut och köra i trafiken igen! Och jag fick beröm! Han tyckte jag körde jätte bra. Dock måste jag bara tänka på att inte köra så långt ut till kanten, utan jag ska ligga mer mot mittlinjen. Men det e sånt man lär sig! Det var ju trots allt bara andra gången jag var ute i trafiken med lastbilen.
Nä folket, nu ska jag försöka få igång vår nya webbkamera.. Jag kan inte hitta vart den har lagt sig någonstans i datorn :P
Jag och teknik går inte alltid så bra ihop.. :P
Ta hand om er!

Ibland så..

Ibland så borde man bara ta och hålla käft och inte säga något. För allting kan verkligen bli hur fel som helst! Fast samtidigt, om man inte säger något som ligger och trycker så kan man ju inte göra nåt åt det.
Nä jag vet inte.. Jag uttrycker mig väl helt åt helvete fel ibland.. Eller ganska ofta kanske? I dont know..
Jag var hemma från skolan idag. Hade sån magknip inatt och resterande av dagen oxå. Jag vet vad det e, och det är väl bara att börja ta det lugnt nu innan det blir värre. Men men, sånt e livet =)
Jag måste ringa tandläkaren i morgon ang Gabriel. Han ramlade  igår och slog i munnen med en napp i munnen. Han har skadat tandköttet och sen tycker jag det ser ut som det är några tunna sprickor i ena tanden. :/
.
.
Åh det gör så ont i hjärtat! Jag saknar Santo nåt så fruktansvärt! Flera ggr ställer jag mig frågan om jag gjorde rätt? Skulle jag ha gett han en chans till? Har han glömt mig? Saknar han mig lika mkt som jag saknar honom? 
Jag saknar dig så otroligt mkt Santo! Jag har ingen som håller mig sällskap på kvällarna, ingen som jag kan busa och gosa med så som vi gjorde! Ingen som sover jämte ( på )  mig på morgonen när jag vaknar.. Jag har förlorat min bästa vän och jag kan inte sluta klandra mig själv!
.
.
.
Jag tänker på dig varje dag Santo!

Truck, truck och åter truck

Då har man snart kört truck i en heeeel vecka. Samma övningar vartenda dag. SÅ nu kan vi nog det :P 
I morgon är det vård av fordonen och förhoppningsvis slutar vi tidigare =)
Efter skolan idag stack jag och koffe och handlade lite på coop och sen åkte jag hem till familjen Sörum en stund. Och nu sitter man framför datorn. Tror jag ska ta mig en dusch snart och sen göra mig redo för lite skönhetssömn.
I helgen ska vi kanske åka till Liseberg =)) Wohoo! Åka lite karuseller med lilleman =) Det blir väl kanske bara sagoslottet för hans del men endå =) Kul att komma iväg lite.
Nej nu kallar duschen.
Ta hand om er!

Gos i soffan

Gabriel har somnar i min famn här i soffan, så jag får blogga från mobilen. Vill inte väcka honom nu när han precis har somnat :)
.
.
Idag har vi kört ännu mer truck. Jag fick lasta på tungt lass på en lastbil :) ganska svårt då den som hade försökt innan mig hade fått hela lasten sne. Men jag löste det tillslut :) så grym som jag e så ;) haha nä skämt och sido. I morgon är det ännu mer truckkörning. Hoppas vi får lite andra övningar bara :) nej nu ska jag lägga Gabriel och sen lägga mig i soffan och titta på tv.


Tack till er som fortsätter läsa min blogg =)

Jag såg precis att jag har 3 st troga läsare som e inne på min blogg även fast jag är grymt dåålig på att blogga just nu. Ni har gett mig lite kämparglöd nu, så nu ska jag fasiken bättra mig!
Allting är bra med mig annars. Livet rullar på och jag trivs som fisken i vattnet i skolan! Denna veckan håller vi på att köra truck, och lära oss att lasta och lasta av en lastbil med truck =) Och inte för att skryta, men jag är grym på truckkörning! För att aldrig ha kört truck innan dvs :))
Jag fick to,m beröm idag att jag var duktig! Det gillar vi!
Vad har annars hänt då?
Caroline har tagit studenten!!! Min lilla fis har tagit steget ut i vuxen världen! Jag är så stolt över dig Caroline! ♥
Hmm.. Jag vet inte riktigt vad mer jag ska skriva om.. Jag har mest bara tid för skolan och Gabriel nu. Jag är ju hemma med Gabriel varje dag vid 16 och då är det matdags och lek som gäller. Sen är det ju sängen för lilleman vid 19. Så det är inte mkt fritid man har efter skolan. Det e väl det som e det lite tråkiga med skolan.. Att det e så långa dagar.. Men men, i slutändan lönar det sig ju. I november e man lastbilschaufför =))
Ta hand om er så lovar jag att skriva mer i morgon!

RSS 2.0