Resfeber på hög nivå!!

Ja nu blev det ju ett litet glapp i bloggandet igen.. Men det har varit lite mkt nu de senaste dagarna.. vi ska nämligen åka till Cypern en vecka nu på måndag och vi har haft fullt upp med att fixa allt.. Jag började packa min och Gabriels väskor idag, men det känns alltid som om man inte får med sig allt.. Även fast jag gjort listor på vad som ska med.. Jag får fixa allt det sista i morgon. För sen åker vi mot Köpenhamn natten till måndag. ohh jag e så nervööös inför flyget! Jag är inte rädd för att flyga, så de e ju inte det.. Kanske är det för att det e Gabriels första flygtur..? Hur kommer det gå?  Tror dock att han kommer tycka det är roligt. Det är bara jag som har resfeber ;)
det ska ialllafall bli hur skönt som helst att få komma bort från allt här hemma och bara få umgås med min lilla familj! <3 

Sent ute..

detjobbades har ju inte blivit riktigt som jag har tänkt mig nu i sommar.. Trodde jag kunde jobba kvar på Östras nu i sommar, men det däck tydligen inte som jag hade tänkt mig. Det e ju tunga lyft så dom ville helst inte riskera nåt IOM att jag hade lite problem med magen.. :( men allt e bra med magen nu och jag står utan jobb... Igen! *suck* men men! Det är bara att leta vidare och börja om från början :) man ska inte deppa ihop! Allt löser sig tillslut! :) 
nu till nåt lite roligare :) vi va ju på ultraljud förra veckan! Bebisen mår bra och allt såg jätte bra ut! Bf blev flyttat en vecka fram, så den 18:de är det beräknat till :) eftersom jag är så himla nyfiken på vad det e för kön så frågade  jag självklart :) men hon kunde inte säga till 100% vad det är, men vi fick en liten hum om vad det är ;) 
 

Min älskade syster!!

i morgon fyller min underbara syster 20 år!!! Lilla Caroline :) 
innan vi ska bort till mamma och dom på kalaset så ska jag och Micki på ultraljud!!! Är så spänd och lite pirrig! Hoppas att allt e bra med den lille/a :) 
nej nu ska slag läsa klart "femtio nyanser av frihet" hörs i morgon! Skriver lite mer då :)
 
 
 
 
 

Äntligen!!

 
 
Igår vaknade jag av enorma smärtor i magen! Jag kunde  inte ligga, sitta eller stå upp! Magen knöt sig och krampade och jag fick lite smått panik! Klockan va lite efter 23 när jag fick ringa mamma som kom och va hos Gabriel medans jag körde upp till akuten! Det var nog det snabbaste besöket jag varit med om! Sammanlagt väntade jag bara ca 15 min sen fick jag hjälp! Dom klämde på magen, gjorde ultraljud men kunde inte hitta något fel.. Allt verkade bra.. "Du får åka hem och ta parodin och se hur du känner dig" fick jag som svar.. Jag åkte hem. Inte hjälpte panodil!! Tillslut släppte smärtan och jag kunde somna runt 02 snåret.. 
Ställde klockan på 07 och ringde Nyhems vårdcentral i morse. Fick tid hos min läkare som jag hade sist. Kom dit vid 11 och hon visste direkt vad felet var när jag berättade om natten.. Det är mina tarmar som orsakar denna smärta i magen! dom får inte riktigt den plats dom behöver och det bildas förstora bubblor som gör att det krampar. Hon jämförde det med kolikbarnens smärta.. Så nu ska jag äta lite medicin som tar ner bubblorna till dess normala storlek. Sen kommer allt kännas bra igen :) 
det kändes så bra att äntligen få ett svar på vad det har varit för fel! Överansträngning som har gjort mitt bråck i magen försvagat och för stora gasbubblor i tarmarna.. Inget rolig kombination ;) men det som inte dödar, det härdar :) känns skönt att veta vad det är iallafall :)
 
i morgon blir det nog en liten runda i stan med kusinerna och moster ;) ska se om man kan hitta nån fin klänning man kan ha på midsommar ( även om det ska ösregna ;) ) sen blir det bara en lugn dag. Beställde lite mat hos mamma i morgon :) Gabriel har tjatat om pannkakor länge nu så mamma skulle bjuda oss på det i morgon :) 
 
nej nu måste jag gå och lägga mig. Vi hörs i morgon! 
ta hand om er! 
 
 

Borde börja skriva igen..

Känns som att det är dags att börja skriva lite igen.. Det var ju ett bra tag sen sist.. 
Det har ju hänt lite saker sen sist, vi ska ha ett barn till, i november :) det tråkiga med denna graviditeten är att mitt rock i buken har mjuknat så det håller inte upp som det ska.. Vilket är tråkigt för det gör ganska ont när man tar i med magen. Det har nog oxå gjort så att jag inte har kvar mitt jobb på Östras.. Jag blev sjukskriven i två veckor, och nu har dom tydligen tagit in någon ny som ska köra det jag skulle ha gjort.. Jag blev så jävla ledsen när jag fick reda på detkämpande känner typ "varför gick jag till läkaren?" Det enda jag vill är ju att jobba.. Och nu vet jag inte hur det blir.. Jag skulle ringa tillbaka på torsdag så vi får väl se då vad som händer.. Allt man vill är att allt ska gå bra. Men jobb, graviditet osv.. Men det verkar inte vara mitt år i år.. Men man får hålla humöret uppe! Gabriel ska inte bli lidande! Jag ska allt hitta en lösning på detta elände! 
det positiva med denna veckan är väl att vi ska på ultraljud på torsdag och se så den lille har det bra :) kanske även får se vad det är för kön? :)) 

RSS 2.0