Ska jag.. Eller ska jag inte..?

Visst e det jobbigt när man har beslutsångest och inte riktigt vet vad man vill? Fast nu har jag egentligen ingen sån beslutsångest. För jag vet vad jag vill ;) frågan är bara om man vågar chansa? Nä, jag måste nog prata med min andra hälft innan..
.
.
Så vad har ni för er i helgen då? Själv jobbar jag hela helgen. Mamma passar lilleman nu. Dom låg och sov så gott när jag gick hemifrån. Mamma sov hos mig inatt för att det inte skulle bli så jobbigt för mig i morse med att först köra bort Gabriel och santo till mamma innan jag skulle till jobbet. Du är så snäll Mammsen :)
.
.
Nä nu ska jag återgå till jobbet! Ta hand om er!


Veckans kärleksbild!

Jag och mina två Änglar till systrar! Jag älskar er så otroligt mycket!


En paus!

Tänk om man kunde stanna upp tiden och bara samla igen alla krafter för att sen köra på igen. Jag känner att jag går på reservbatterierna nu. Och snart är dom urladdade! Livet är hårt ibland.
Men det är  bara att bita ihop =)
Nä nu ska jag krypa ner jämte lilleman och sova några tmmar.
Jag skriver mer i morgon!
Ta hand om er!


Jag borde egentligen sova

Jag borde egentligen sova vod denna tiden, men jag fastnade framför datorn när jag kollade på några big brother avsnitt. Och det gjorde så ont i hjärtat när jag kollade på ett avsnitt! Som alla bb tittare vet är ju Hanna W väldigt provocerande. Men för det betyder inte det att man kan MOBBA ut henne för det! Hur har man mage att bete sig så mot en annan människa? HUr har man mage att frysa ut någon så mkt? Hur har man mage att inte aggera mot det som sker precis famför ögonen?! Värst var ju Sipan! Och sen kom ju Marcelo tätt efter!

Det gjorde så ont i hjärtat att se det! Ingen har rätt att mobba en annan individ för att dom inte är som alla andra! Jag blir förbannad! Man såg ju på Hanna att hon mådde dåligt av det! Hon ville ju ha någon att prata med, men de flesta i huset tycker ju inte om henne för den hon är och därför stod hon alldeles ensam! Nä jag vet inte vad jag ska säga! Hade jag varit inne i huset hade jag satt ner foten direkt! Mobbning är INTE TILLÅTET någonstans!
Jag ska inte sitta och berätta hela min livshistoria nu, men jag vet hur det känns. Att bli kallad att man är dum i huvudet för att man inte kan vissa saker, att man är trög för att man inte förstår allt och är lika duktig som vissa andra, att folk inte vill umgås med en för att man är så blyg ( tyst ) att man helt enkelt inte är en av de populära!
Jag glömmer aldrig den dagen jag fick höra att vissa inte ville umgås när jag var med för jag var så blyg! Det var som ett hårt slag i magen! All luft bara försvann ur mig.. Nu var ju detta för flera flera år sen, men det sitter endå kvar. Om dom endå kunde se mig nu! Allt detta var väl runt när jag var i 14 års åldern.. Men det har gjort mig till den jag är idag. Jag är så mkt mer självständigare och modigare än vad jag var innan. Jag vågar sätta ner foten innan det går för långt. Jag vågar defenitivt säga ifrån och det bästa av allt... Är att jag vet att jag är inte TRÖG, Jag är inte DUM I HUVUDET, jag är inte lika BLYG längre!
Jag är en mer social och glad person som älskar livet! Jag har en underbar familj och underbara vänner! Vad mer kan man önska sig? =)
.
.
.
.
image description

Förändringar

Jag längtar så mkt till sommaren! Då kan vi gå ner till stranden med Gabriel och leka i vattnet, Vi kan gå till lekplatsen och leka i sanden, gunga och åka rutschkana, vi kan sitta på balkongen en sen sommarkväll och bara njuta av livet och kärleken. Jag är trött på detta kalla och dystra väder! Det behöver komma en förändring nu så man göra lite mer ute :) om bara sommaren kunde komma så lite förändringar sker :)


Sena inlägg..

Nu på senaste har det blivit sena inlägg här i bloggen. Men jag har inte riktigt tid att blogga på dagen. Har fullt upp med lilleman. Man hinner inte rikgit att sätta sig ner och blogga då ;)
Nu har jag suttit och betalat alla räkningarna så nu är dom ur världen, fram tills slutet av månaden :P haha!
Jag börjar känna mig på bättringvägen oxå. Känner mig inte lika hängig som jag har gjort de senaste dagarna. Men i natt var ingen rolig natt! Fy! Jag fick inte många timmars sömn. Men men, det gör inte så mkt. Jag får tid att sova en annan natt ^^,
På tal om att sova! Gabriel har blivit jätte duktig på att sova en hel natt inne i sitt rum nu! Han sov inne hos mig inatt, men alla andra nätter har han sovit i sitt rum utan att vakna och vill komma upp. Vår lille kille börjar bli stor =)
Nej nu ska jag gå och lägga mig. En ny dag med nya äventyr väntar. Eller ja, nya äventyr vet jag inte :P Men det lät bra när jag skrev det! haha!
Ta hand om er!

Veckans bild!

Veckans kärleksbild!
.
Pussgurkan Gabriel och gudmor Amanda!

Tack alla underbara!

Tack kära underbara familj för att ni hjälper mig med Gabriel nu när jag e dålig! Och tack underbara Amanda och Åsa som oxå finns vid min sida och hjälper mig! Ni är underbara och ni förtjänar det bästa utav det bästa! Jag älskar er så himla mkt!
.
.
.
En stor bukett rosor till er!

RSS 2.0