Slut på mjölk?

Jag e lite nojjig att bröstmjölken börjar ta slut.. Brösten blir inte hårda som dom brukar bli efter några timmar.. Dom känns som ett par vanliga bröst.. Och det verkar som om Gabriel inte får i sig tillräckligt, för han vill äta igen efter bara en timme.
Jag brukar vakna på nätterna när det är dags att amma av att brösten spänner och är tunga, men inte nu.. Jag måste ringa BVC i morgon och prata med Bettina.. Tänk så tar mjölken slut? Jag vill ju fortsätta att amma.. Den närheten man får med Gabriel under ammningen är ju underbar! Och ammning är ju det bästa för barnet.. Det är inte alls samma sak att ge han flaskan.. Jag får vänta och se vad som händer.. 

Jag e hemma hos mamma nu.. Jag ville inte vara ensam hemma. Det är jag ju egentligen inte´heller, jag har ju Gabriel och Santo. Men dom kan jag ju inte prata med och få svar.
Men jag ska nog hem snart igen. Det blir att jag tittar på Big brother och sen åker vi hem.

Jag skulle ha tvättat idag, men jag glömde helt bort tiden. Så jag får la boka om tiden igen..

Nä, nu ska jag titta lite på tv.

Ta hand om er!

" Vart e jag?! "

När jag vaknade kvart över 5 i morse visste jag inte vart jag var någonstans. Jag fick lite smått panik och började leta efter Gabriel i sängen, men jag kunde inte hitta honom! Tills jag tillslut fattade att jag var hemma och han låg och sov i sin säng :P haha! Sen kunde jag inte somna om! Typiskt! Men som tur var så vaknade Gabriel vid halv 6 så då gick vi upp och åt lite.
Men sen gick vi och la oss igen, men vaknade halv nio för att gå upp helt. Fast det blev endå att vi somnade i soffan båda två :P haha!

Nu ligger han i sin babysitter och tittar på Ellen! Jag vet inte vad det e men han verkar gilla det programmet =) Han ligger och sparkar och skrattar hela tiden under programmet.

Jag tror jag ska ta och gå ut en runda med Santo och Gabriel. Känner att jag vill ut och gå. Lite tråkigt att det är sånt skitväder bara.. Det var ju så himla fint väder igår! Solen sken och vårkänslorna flödade! Men nu regnar det och det är nästan lite deprimerande.. Men men, ut måste vi iallafall.. Santo måste ju rastas =)

Jag skriver kanske lite mer senare.

Ta hand om er!



Ute i det fina vädret!

Idag har jag och lilleman har varit ute nästan hela dagen idag!
Vi var inne i stan i några timmar med Amanda, sedan gick jag hem och tog Santo på en promenad med Gabriel, och det slutade med att vi gick inom mamma. Och nu har man fastnat här :P haha! Big brother går ju i repris nu så jag sitter och kollar lite på det. Gabriel har precis somnat i vagnen så jag går nog hem om en liten stund.

Filmen som jag la upp innan är från igår. Sarah satt och lekte med Gabriel och han började skratta jätte mkt, så vi filmade det och förevigade det på film =)

Det händer inte så mkt i mitt liv just nu. Jag har fullt upp med att ta hand om lilleman. Så jag har egentligen inte så mkt att skriva om i bloggen. Men jag gör mitt bästa med att blogga. Så fort jag får tid över så skriver jag lite.
Det jag har att skriva om är ju egentligen bara Gabriel :P Men jag vet inte om ni tycker att det är så intressant?


Lilleman skrattar åt moster ^^,


Föräldrargrupp

Idag var jag ocg lilleman på vår första föräldrargrupp träff. Där pratades det lite om vaccinationer och lite annat. Sen efter att träffen var slut så fick Gabriel hans öron undersökta. Det kommer fram vit geggamojja i hans öron när vi badar honom, och det luktar verkligen mög! Men hon som kollade i hans öron sa att det var inget farligt, det var bara vax. Och anledningen till att det kan lukta illa var att det kan ha kommit lite mat lr kräk som har runnit till örat. Och sen när det blöts upp så luktar det.. Men det är inget att oroa sig över, och vi ska bara torka bort det yttersta i örat när vi badat honom.. För att pilla i öronen ska man inte göra.

Jag ska nog köra bort till mamma och pappa sen och tvätta bilen. Det är ju perfekt väder för det idag.
Man känner verkligen att våren är på ingång.

I helgen var jag hemma hos Sara på lite födelsedagsfirande. Jag hade jätte kul! Men det var inte så kul när vi kom in till stan sen. Jag fick så ont i magen! Så jag åkte hem efter 1,5h. Jag pallade inte mer :P Det var inte kul att gå ut heller. Jag har haft mina kvällar ute :P Jag trodde inte att jag skulle känna sån stark "avsky" lr vad man ska säga. Nä, jag håller mig hemma nu. Hemma med mina älsklingar =)


Ja just det, jag lovade ju en bild på Gabriel när han badar =)


Aj aj aj

Jag har så ont i magen så jag vet inte vart jag ska ta vägen! :( jag fick jätte ont i magen igår och det har hållt i sig tills idag.. Jag ska nog lägga mig och vila lite och se om det går över.. Vi hörs sen!

Jag har gjort mitt

Hejsan svejsan! Jag ligger i sängen hemma hos mamma nu med Gabriel jämte mig och Santo på golvet. Jag har ju varit hemma his sara idag på lite födelsedags firande. Det var jätte trevligt hemma hos sara med massa skratt och skoj! Sen blev det en pytteliten runda in till stanför min del. Vi kom in, sen åkte jag hem efter 1,5 timme... Jag har gjort mitt. Jag har varit ute och haft kul innan. Men nu är det annorlunda. Jag är mamma nu. Visst, man kan ju gå it med sina kompisar fast man e mamma, men jag känner att jag har gjort mitt nu. Jag är, fast endå inte samma människa som man var inna . Nu har man ett ansvar, ett helt nytt liv. Och jag älskar mitt nya liv! Jag älskar min familj, mina pojkar så mycket! Jag skulle inte byta det mot allt i världen! Ni får ursäkta mina stavfel i detta inlägget, men jag bloggar via mobilen och det är så krångligt att skriva på den.. Nu ska jag sova. Natti natt! Och tack sara för idag! Jag hade jätte kul :) Ta hand om er!

woho!

Gabriel sov hela natten i natt! Han vaknade vid halv 6! Jag blev så förvånad! Det var så skönt att vakna och vara pigg :D haha! Fast endå så vaknade jag någon gång under natten och kollade honom.. Jag är ju van att vakna och gå upp vid tre och amma.. Men denna natten ville han sova längre! Och han skrek inte i morse när han vaknade, utan han låg och jollrade och skrattade! haha!
Vår lilleman har ju namnsdag idag med! Och när tant Dexter kom över innan så hade hon med sig lite namnsdagsfika.
Efter fikan och Ellen på tv begav vi oss in till stan. Först gjorde vi en sak, och sen gick vi till Hello och åt lite lunch. Sen kom tant Amanda och gjorde oss sällskap. Det var en trevlig dag på stan, fast att det blåste som in i bomben!
I morgon blir det ett besök hos farmor Veronica. Fast innan vi ska bort dit ska det städas lite där hemma och sen blir det ett litet bad för Gabriel. Jag ska försöka ta ett foto på när han badar så ni får se hur han njuter av badet.
Och sen på lördag ska mamma vara barnvakt åt lilleman. Sara fyller år så vi är bortbjudna dit på lite festligheter.




Periodare

Gabriel har sina perioder när det gäller sovtider.. Jag ska inte hurra förtidigt då han sover hela natten, för någon dag senare är han vaken  hela natten! haha! Och så var det nästan idag.. Från halv 4  i morse låg jag vaken med honom i sängen och försökte få honom att sova.. Men icke sa nicke! Så idag blev det inte mkt sömn. Men men, vi får väl hoppas på bättre sovtider inatt. =)

Idag har jag inte gjort så mkt.. Var hemma hos mamma och tvättade bilen lite.
Igår var jag i Trönning en stund. Det skulle bara bli ett snabbt besök, men det blev några timmar :P Vi fastnade i köket och satt och pratade jätte mycket. Det är alltid lika trevligt att besöka dom. Man känner sig som en i familjen =) Vi kan skoja och prata om allt =)

Nej nu ska jag ta upp tvätten och sen bege mig mot sängen.

I morgon ska jag träffa Dex, vi ska göra en hemlig sak som jag inte kan skriva om i bloggen.. För jag vet att en person läser den som inte får veta något ^^, höhö!

Natti natt!

Ta hand om er!

Hej då!


Orkar inte blogga idag

Jag orkar inte skriva något idag.. Jag bjuder på två bilder och skriver mer i morgon istället..
Natti natt!

 


Mobil blogg

Jag skriver från mobilen nu. Jag har lagt mig i sängen, men jag glömde datorn i vardagsrummet och jag orkar inte hämta den :p så det får bli ett litet inlägg från mobilen istället. Kvällen har varit lugn. Jag somnade i soffan innan när Gabriel sov.. Sen har jag bara tittat på tv. I morgon ska jag in till stan och byta en pyamas som jag köpt till Gabriel.. Fast jag köpte fel strl.. Sen ska jag bort till tippen och slänga lite skit. Blir nog en lite. Trio till trönninge oxå :) Nä nu ska jag sova. Vi hörs i morgon! Natti natti! Ta hand om er!

Tack min lilla älskling!

Gabriel var ju lite hängig och gnällig igår och ville inte sova.. Men tillslut somnade han vid 21.00 och sov ända fram till 02.30! Så jag fick mig allt lite sömn! =) Det var så skönt att vakna lite mer utvilad än vad jag har varit de senaste dagarna! Så tack min lilla älskling för att du sov länge ^^,
Idag är han mycket piggare och inte gnällig, så det var kanske bara en sån 24h period..?
Idag ska jag inte göra någonting. Bara ta det lugnt och vila.
PÅ onsdag ska jag, dex och amanda kanske gå på berget =) Hoppas på fint väder då.

Nej nu ska jag fortsätta att titta på film på min mobil. Jag har laddat ner appen Voddler så jag kan se på film i mobilen nu =)

skriver mer senare.


I am back in the game!

Nu har jag ägnat hela min kväll åt att kolla på de avsnitten jag missat av Vampire diaries! Så nu hänger jag med igen om vad som händer! Sen missade jag sista avsnittet av Solsidan, men det gjorde inget för jag kollade på det på tv4 play! Jag tackar de människorna som kom på att tv4 play och tv 6 play! =)

Gabriel börjar nog bli sjuk.. Han är jätte gnällig och så vill han inte sova..
Inatt har jag inte sovit någonting.. Jag har fått ägna min tid åt lilleman. Man känner sig så hjälplös när han e ledsen.. Man vill ju bara hjälpa honom med det som han gråter för. Det man kan göra är ju att finnas för honom och ta hand om honom på bästa sätt. Han har iallfall ingen feber så det är ju lite lugnande.
Nu iochmed att han e så förkyld så har jag fått lägga en kudde under hans kudde.. Så vi får se om det hjälper.

Nä om jag ska passa på att försöka sova lite nu innan han vaknar..
Jag skriver mer i morgon.
Ni får ursäkta att jag är så dålig på att uppdatera bloggen nu, men jag har fullt upp med Gabriel.

Ta hand om er!


Två sjuklingar

Både jag och Gabriel har blivit förkylda. Men Gabriel är nog mer snorigare än vad jag är.. Undra vem  som smittat oss? :P Kan det vara pappa Micki? hihi.. Idag har vi bara varit hemma och myst. Jag sitter och tittar på tv nu och Gabriel sover i soffan.. Jag känner att jag egentligen borde sova lite jag med så jag inte kommer vara så jäkla trött inatt.. Men jag orkar inte lägga mig, för den lille kommer vakna när jag precis somnat :P Det slår aldrig fel! Vartenda gång jag somnat så har han vaknat och vill ha mat. Jag är för sen med att vila :P Jag får lägga mig när jag ser att han precis har somnat :P

Om det är fint väder i morgon och om jag känner mig lite piggare så ska jag ta Santo och Gabriel och gå en runda i solen. Sen på kvällen så är det ju solsidan =) Söndagens höjdpunkt! Jag och Micki kollar alltid på det =) Det är vårt söndagsmys ♥

Ja just det, jag var ju hemma hos familjen Sörum igår på lite middag! Och jäklar så gott det var! Jag har aldrig ätit Tapas innan, och det var ju helt suveränt gott! Det gjorde ni bra =) Tack så jätte mkt för en underbart mysig kväll! ♥

Gabriel börjar tappa lite hår nu.. Bebisar kan ju bli lite kala på vissa ställen på huvudet när dom ligger ner mkt. Men han e lika fin endå vår lille älskling ♥


Mycket gos och lite sömn

Gabriel höll mig vaken inatt. Han är så sällskapssjuk den lille krabaten så det finns inte! Och inatt var han på goshumör. En timme efter att jag ammat honom vid 4 inatt så vaknade han och låg och skrattade och jollrade och ville ligga och gosa.. Så jag fick hålla mig vaken i en timme och ligga och klappa han på kinden och på huvudet.. Tillslut somnade vi båda under mitt täcke. Men det blev bara två timmars sömn sen var det dags för ammning =) Så man e lite sleeeeeten idag ;) Försökte vila innan, men det gick ju inte så jätte bra. Så nu har jag druckit en energidricka.. Får se om man blir piggare.. ^^,

Vi ska hem till Amanda sen på lite tjejtajm. Vi ska färga håret och ha lite ansiktsmasker på. Sen blir det tapas ikväll! En riktigt mysig kväll kommer det nog allt bli =)

Vi var på jobbet innan idag och hälsade på, sen pratade jag lite med chefen.
Alla blev så kära i Gabriel och berömde hur otroligt söt han var =) hihi! Man kan ju inte bli annat än stolt med så mkt berömmelse vi fick  för vår lilla ängel =)

Jag skriver kanske mer ikväll efter att jag kommit hem från Amanda. Annars hörs vi i morgon!





Fin frukost

Idag kom Dex över på lite frukost! Det blev en rejäl frukost med scrambled ( kan inte stava till det :P ) med bacon, frallor, te, juice, jordgubbskräm och sen en massa pålägg! En stadig och rejäl frukost må jag säga =) Det var faktiskt riktigt mysigt!
Efter att Dex hade varit här, tog jag Santo och Gabriel på en liten promenad. Sen blev jag så himla sugen på kaffe så vi gick hem till familjen Sörum =)
Så har min dag sett ut.
I morgon ska vi hem till familjen Sörum igen och ha en liten tjej kväll =) Ska bli mysigt!

nej nu ska jag kolla på vampire diaries.
hej så länge!

Oh my god!

Åh jag har fått The Monikers låt på huvudet!
"Oh my god, oh my god, its such a wonderful suprise, i'm in love i'm love! And I cant get enough, oh la la, oh la la"..
Den är så käck den låten! Man blir så glad! Den låten kommer hjälpa mig genom jobbiga dagar!
Idag har jag inte gjort så mkt.. Varit hemma och sen fikat lite med mamma och Sarah.
Micki åkte till jobbet idag så nu e jag hemma ensam med killarna.. Vilket kommer bli ganska tomt.. =( Men han kommer snart igen! Tiden går snabbt.
I morgon kommer Dex hem till oss på lite frukost. Ska bli mysigt! Får bara se till att jag kommer upp i tid :p haha! Sen vet jag inte vad som händer under resten av dagen. Det återstår att se =)

Nej nu ska jag fläta håret!

Hörs i morgon.

Nästan..

Jag gissade ju på att Gabriel skulle väga 4785g, och jag hade bara lite fel! Han vägde 4740g. Så jag var inte så långt ifrån ^^, Så nu väger han 4740g och är 57 cm! Vår lilla kille blir bara större och större! Det är så kul att se hur han växer! Både kroppsligt och hur han utvecklas. Han skrattar och jollrar alltid när han sitter i sin babysitter! Och sen har han börjat flina när han ska ammas, sen är han igång hela morgonen med sina små underbara ljud! ♥
Nu sitter han jämte Micki i soffan och snuttar på sin napp och håller micki i handen! Åh! Jag är världens lyckligaste människa som har en sån underbar familj! Jag älskar dom så mycket!

Nej nu ska jag fortsätta att kolla på Ullared, och sen kommer En unge i minuten!
Det är faktiskt ett intressant program! Man har ju varit i deras situation så man känner med dom. Sen är det så vackert att se när dom får sin bebis till världen! Jag måste erkänna att sist fick jag tårar i ögonen.. Det var så himla fint!

Nej gott folk, jag missar för mkt av Ullared nu när jag skriver :P
Vi hörs i morgon!

En långpromenad i det fina vädret!

Idag följde jag och Gabriel med mamma och Zacko hem till Marje.
Vi gick en lång promenad och sen gick vi hem till Marje igen och fikade.
Det var verkligen så himla härligt väder ute! Man blev så himla glad när man var ute i den friska luften! =) Och speciellt när man är ute på landet! Luften är så mkt renare och man känner verkligen skillnaden från luften i stan.

I  morgon ska vi till BVC. Undra hur mkt Gabriel har växt och gått upp nu. Jag gissar på att han väger 4785g. Han borde ha gått upp mer än 300 g på 2 ,5 vecka. Men vi får se i morgon.
Sen på tisdag ska vi till MVC på återbesök. Jag har ingen aning om vad man gör på det återbesöket.. Kanske sitter och pratar om förlossningen och sånt? Aja, det återstår att se.

Vad tyckte ni om låten som vann melodifestivalen då?
Jag tycker den e helt okej, men det varinte min favorit. Jag ville att Sanna Nilsen lr The Moniker skulle vinna.
Men men, Eric Saade vann.. tack vare alla småtjejer som röstade på honom ;) Men hellre Eric Saades låt än Dannys..

Nej gott folk, nu ska jag gå ner i källare och hämta upp tvätten.
Jag skriver mer i morgon om hur det gick på Bvc.. =)

Ta hand om er!





Fikatajm hos Sörum

Idag har jag och Gabriel varit hos Amanda och fikat =) Det är alltid lika roligt att träffa familjen Sörum! Amanda hade bakat en underbart god paj ( som vanligt =) )
sen har jag inte gjort så mkt mer denna dag.
I morgon bär det av till Trönninge på lite mat och sen ska vi se finalen av melodifestivalen =)

Nä gott folk, jag har faktiskt ingen lust att blogga just nu.. Vi hörs på söndag istället..
ha en trevlig helg!


Bra jobbat Cissi! Jävla klant!

Jag satt och skulle föra över en massa foton på Gabriel från mobilen till datorn.. Och utan att tänka mig för så klickade jag jätte fel och tog bort en massa foton som jag hade kopierat! Jävla klantskalle! Men men, det finns inte så mkt att göra åt det nu. Det är bara att ta massa nya foton på honom ^^, Det är så typiskt mig att göra en sån sak.. Allting ska ju gå så snabbt så jag hinner ibland inte tänka på vad jag gör förrens det är försent! haha!
Jag har tittat på ett program som går på tv nu, The burried life tror jag det heter.. Det är ett gäng killar som har skrivit upp saker dom vill göra innan dom dör.. Ganska roligt program!
Och nu har Sverige kommit med samma program, fast med Erik och Mackan.
Så nu tänkte jag.. Att när jag har någon dag där jag har tid över så ska jag sätta mig ner och göra en sån lista.. Kanske inte med 99 saker som programmet som Erik och Mackan har.. Men iallafall några saker =) Det kan ju bli kul!

På lördag ska vi hem till familjen i trönninge på middag. Sen är det ju såklart finalen av Melodifestivalen! Yeah! Dock så är ju inte min favoritlåt med.. Jag kan inte förstå hur Sara Varga kunde gå vidare och inte Linda Pritchard! Hur tänker svenska folket?! Jag förstår inte!

Nej nu är det snart dags för sängen.
Ha det så bra och ta hand om er!


Hallandsposten

Idag var vi och tog foto på Gabriel till Hallandsposten. Göte Carlsson foto tar gratis fotopå bebisar upp till 3 månader. Dock var Gabriel inte på så bra humör när han skulle bli fotad :P Han ville hellre sova ^^, Men det blev ett foto iallafall, och han blev så söt! ( Han kan ju inte bli annat ;) )
Åh det har varit så härligt väder ute idag! Jag använde min skinjacka idag och det var inte ens kallt! Våren är påväg!
Veckan ser ganska lugn ut, som alla andra veckor. Men till helgen ska vi hem till familjen i Trönninge =) Alltid lika kul att hälsa på dom =)

Glöm inte att hålla utkik i Hallandsposten. Om 1 - 3 veckor är vår lille Gabriel med ♥


En unge i minuten

Vi sitter och tittar på En unge i minuten på 4:an nu. Och vilka flashbacks man får från vår förlossning! Nu förstår man verkligen hur dom känner.. Innan när det gick på tv från england så kunde man ju inte riktigt sätta sig in i det, men nu förstår man :P Man sitter lixom och kommer in i smärtan och andas med dom :P haha!
Jag är verkligen så glad att jag slapp göra kejsarsnitt! Visst, smärtan var enorm under förlossningen. Men all den smärtan var värd det när Gabriel kom till världen! När dom la honom på bröstet! Åh jag blir alldeles rörd när jag tänker på det ♥


En liten bloggpaus

Åh jag hade skrivit jätte mkt i ett inkägg precis, men så råkade jag stänga ner sidan och tydligen så sparades inte det jag hade skrivit..
Men iallfall, jag har haft en liten bloggpaus. Jag har haft fullt upp med planeringen av Mickis överraskningsfest när han fyllde år i fredags. Så jag satte bloggen vid sidan av.
Festen blev lyckad! Alla hade trevligt och det blev mkt skratt, god mat  och underbart umgänge! Tack alla som ville komma =)

Jag har ju glömt att skriva om läkarbesöket med Gabriel. Läkaren som undersökte honom tyckte han var så himla fin =) Han växer och går upp i vikt som han ska. =) Han vägde 4235g och var 55 cm lång. Fast nu väger han nog mer och har växt några cm till. Om man kollar på hans kurva hur han växer så går den bara uppåt hela tiden. Den planar lixom inte av :P Haha! Han kommer bli en stor och fin kille!
Folk säger ju att bebisarna växer så himla snabbt, och det gör dom verkligen! Jag menar, för två månader sen så vägde Gabriel 2200g och var 49 cm.. Och nu, två månader senare så är han 2 kg tyngre och 6 cm längre!
Gabriel har blivit mer vaken nu med och är med när man pratar med honom, han sitter och skrattar och har små ljud för sig =) Han är så himla söt så det finns inte ^^,


Det tar mer tid än vad jag trodde..

Att vara mamma tar mer av fritiden än vad jag trodde.. :P När lillkillen har somnat är man så trött själv så man orkar inte göra allt man brukade göra innan.. Som att blogga tex. Jag har faktiskt inte orkat att blogga nu de senaste dagarna. Sen har jag ganska mkt att göra nu med så bloggen har fått vila lite.
Jag kan inte skriva vad jag har gjort idag för det e hemligt :P Men jag har iallfall varit med min älskade kusin Amanda! Vi fikade lite på Eurostorp =)
I morgon har jag oxå massa saker för mig.. Hela denna veckan kommer vara fullspäckad =) Men det gör inget! Hellre att man har saker att göra än att inte ha något alls att göra!

Ikväll ska jag nog gå och lägga mig tidigt. Innan elva iallafall. Jag är helt slut i kroppen efter denna dagen! Jag har typ stressat hela tiden! Så blir det när man vaknar lite försent så man stressar! Jag och Gabriel skulle på läkarbesök idag halv två, men vi somnade och vaknade alldeles försent så det blev stressigt där. Sen har hela dagen känts stressad.. Men men, jag kommer nog sova gott inatt ^^, Om Gabriel vill sova inatt dvs :P haha

Jag skriver mer i morgon!

ha det så bra och ta hand om er!


RSS 2.0