Criminal minds!

Oh jag har hittat ett nytt program som jag tittar på nu :) criminal minds! Vilket program säger jag bara! Att jag har missat hur bra det e! Så nu sitter jag och tittar på criminal minds och äter skruvade ostbågar! Har ni inte smakat dom så har ni missat nåt! Man kan ju säga att jag har en liten Cissi kväll :) criminal minds och skruvade ost bågar :) det e najs. Idag har jag och lilleman varit i stan med mamma och Åsa. Vi fikade i solen och njöt av värmen. Sen gick vi runt i olika affärer och kollade lite. Mamma och Åsa var på jakt efter nån fin tröja lr ett linne. Amanda kom lite senare och då gick vi till hello och tog en kaffe och glass. Lilleman fick självklart smaka min glass och det tyckte hab var riktigt gott :) haha! Han satt och gapade efter mer hela tiden :) Nä, jag orkar inte skriva mer nu, bloggar med mobilen och det e inte alltid det lättaste att skriva på det lilla tangentbordet :p så om jag var stavat helt fel så får ni ursäkta :p Vi hörs i morgon! Ta hand om er!! Heej då!

Vuxna människor!

Lev ert egna liv och sluta lägga er i andras! Herregud! Jävla fjortisfasoner!

Grattis min fis!

Grattis min fina älskling på din 18 års dag! Hoppas att din dag kommer bli helt underbar!

Jag älskar dig!! ♥

 


Uppe med tuppen!

Idag vaknade jag lite innan 05.00! Och jag var klarvaken! Jag var inte ett dugg trött och kunde inte somna om förrens vid 06.00 igen Först tänkte jag gå upp.. Äta lite frukost och duscha och så innan lilleman vaknade.. Men jag låg och tänkte  på det en stund om bestämde mig för att inte gå upp. Jag hade varit helt slut när halva dagen hade gått annars :P Och nu när lilleman inte sover lika mkt på dagarna som innan så hade jag inte kunnat vila :P
Så vi gick upp vid 09.00 istället då lilleman vaknade. Sen lite efter 13.00 kom mamma och vi begav oss in till stan för att köpa present till Caroline som fyller 18 på måndag! Lilla Caroline blir en stor tjej nu =)
Efter stan så gick vi hem till oss och drack en kopp kaffe.
Så mkt mer har jag inte gjort idag.. Det har varit en riktigt lugn och slapp dag idag! En sån dag man behöver någon gång då och då.


Lilleman e ju verkligen sin pappa upp i dan på denna bilden ^^,

 


Haha så mesig jag e!

Herreguuud! Att ta bort ett födelsemärke var ju ingenting! Jag hade oroat mig helt i onödan! Det som kändes ytterst lite var när dom gav mig bedövningen! Sen kändes det ingenting! Läkaren var hur duktig som helst oxå! Och snabb! allt tog nog 20 min sammanlagt! Först fick jag ligga ner och vänta i 10 min tills bedövningen hade tagit. Och sen tog det knappt 10 min för ingreppet!
Så det var ju som jag sa igår.. Att ta bort ett födelsemärke var som en fis i rymden! haha!

Vid tre tiden gick vi hem till familjen sörum och drack lite kaffe i trädgården och njöt av värmen och solen! Gabriel låg i hängmattan med Amanda och bara njöt =) Det var en riktigt skön eftermiddag!
I morgon kommer Amanda, Cammy och Dania över på lite kaffe innan Cammy ska åka tillbaka till Gbg.
Och sen har jag inget mer planerat.. Jag ska bara ta det lugnt i morgon och vara hemma med vår lille ängel!

Nej nu ska jag titta lite på tv. Om en timme e det matdags för lilleman för att sedan natta honom.
Vi hörs i morgon!
Ta hand om er!

Hej då!



Haha jag älskar dessa bilderna! Han är så go så det finns inte =)  ♥

 


Oh dear lord jag tror jag svimmar!

Jag är så nervös så det finns inte! I morgon ska jag ta bort leverfläckar! Och jag är så nervös så jag mår illa! Jag har mått illa hela dagen! Jag vet inte vart jag ska ta vägen!
Jag tänker på det hela tiden! Men sen tänker jag oxå.. " Kan jag föda barn så borde jag klara detta " Och det är ju sant! Att ta bort leverfläckar borde vara som en fis i rymden jämfört med att föda barn! haha!
Vi får se hur det går! Jag tror jag överlever! haha! ;)

I morgon ska vi hem till familjen Sörum! Cammy är ju på besök ända från Australien! Och det är ju inte varje dag man träffar henne! Så då får vi passa på när hon är här =)

På söndag ska jag hem till Michel och Angelika och hälsa på med lilleman!

Nej gott folk, nu ska jag lägga mig och se om jag kan sova lite inför i morgon.
Ta hand om er så hörs vi i morgon!

Fast innan jag går och lägger mig så måste jag skriva en om en sak som sarah sa idag när vi satt och kollade på Chris Angels program.
Det var så att han skulle ligga på en spikmatta med stora spikar på samtidigt som en Hummer H2 ( väger 4 ton )  kör över honom med ett däck. När han hade klarat uppgiften och dom lyft bort honom från spikmattan så kläcker Sarah ur sig " Vad gör ambulansen där?!" HAHAHA! Det kan inte vara lätt att vara blond ibland ;)

God natt!

Mina top tre denna veckan

 

 

 

 


Bildbomb på vår lilleman








Hej på dig du!

Halloj allesammans!
Idag mår jag inte bra! Jag har så jäkla ont i ryggen så jag mår illa! Jag vet inte vad jag har gjort heller.. Men ont i ryggen har jag! Fy hondan!
Idag har jag varit och handlat lite. Sen har jag tvättat.. En lugn dag helt enkelt.
I morgon ska jag bege mig in till stan för att byta ett klädesplagg som lilleman fick av Sarah. Dragkedjan e sönder så jag ska se om man kan få byta. Hoppas bara dom har kvar klädesplagget! Det är ju så himla sött!
Sen tror jag att jag ska ta tag i hallen här hemma. Jag skulle ju gjort det för någon dag sen, men jag fick fullt upp med lilleman istället :P Men e det en lika lugn dag i morgon som det har varit idag så kan jag nog hinna med lite rivning av tapeter och lite spackling.

Nä jag ska nog lägga mig i soffan lite.
vi hörs när vi hörs ^^,

ta hand om er!
Hej då

Jag har tappat stinget till att blogga..

Innan kunde jag blogga hur mkt som helst. Men nu har jag tappat stinget helt. Jag känner inte för att blogga alls ibland. Men det blir väl lite så när man har fullt upp här hemma med lilleman. Man orkar helt enkelt inte med allt man höll på med innan. När han sover, har man andra sysslor för sig eller så lägger man sig själv och tar en powernap.

Jag har varit på två arbetsintervjuer. Den första verkade seriös och intressant, men den andra! haha! Herregud vilken "intervju"!! Hon satt bara och pratade om sig själv och sin familj, om hur jobbigt det kan vara att städa osv.. Det var ett städjobb där man städar hemma hos folk och även flyttstädning. Och det hon ville erbjuda mig var en timanställning där jag blev inringd ibland och skulle bara få göra flyttstädning.
Hon började intervjun med att säga.. " När företaget startades hade jag en kund.. Men nu har vi några fler" haha! Sen ville hon ge mig lägre än 80 kr i timmen!? Hon sa att man drar skatt på timlönen?!
Nää, en sån arbetsgivare vill jag inte arbeta hos. Det har jag redan gjort i 3 år innan så jag klarar mig utan det :P
Jag fortsätter min jakt på arbete och hoppas på att en dag kommer jag få ett jobb!

Oj klockan är redan 00.00!! Dags att gå och lägga sig! Jag skriver antagligen i morgon!
Ta hand om er så hörs vi av!

Hej så länge!

Herregud jag är helt slut!

Jag tränade ordentligt idag med " Get fit with Mel B" på vårt kinect! Jag höll på att ramla ihop när jag var klar! Svetten rann och jag var så anfådd så jag visste inte vart jag skulle ta vägen! haha! Snacka om att vara otränad! Men nu är det nya tag! Inget mer småätande och mer nyttiga måltider och mer motion! Hej då tjockis mage! Och hej och mycket välkommen smala mage =) Sommaren 2011 ska jag njuta av att gå i bikini! Jag ska ge mig fan på att gå ner i vikt nu! Gå ner i vikt och få en fin och tränad kropp! Det är ett av mina mål just nu!

Snart blir det kvällsmacka och "Off the map" Sen blir det sängen för min del. Lilleman ligger redan och sover!
Åh han var så himla söt idag! Han satt i mammas knä i köket när jag häll på att förbereda hans mat. Så kommer Santo in i köket och Gabriel börjar skratta jätte mycket! Så fort Santo gick förbi Gabriel så skrattade han! Haha!

Vi hörs i morgon!


Nu börjas det.. Igen!

Då har de små äckliga fiskmpsungarna kläckts ur sina ägg! Och föräldrarna försvarar dessa små fula fåglar genom att dyka rakt mot en när man är ute och går! Det knäppa är att ungarna sitter uppe på taken!?
Det var så härligt väder ute innan vid 21.30 tiden, så jag tog mig ett halvt glas vin och satte mig på balkongen. Allt var så tyst och mysigt. Man hörde hur svalorna sjöng och jag satt verkligen och njöt! Och sen kommer de förbaskade fiskmåsarna och skriker och förstör hela stämmningen! Usch jag gillar inte de där fåglarna!
Jag tror nog jag ska hoppa in i duschen nu innan jag går och lägger mig. Ta en snabb kalldusch så man känner sig lite sval! För även om det är svalt ute nu, så känner man endå hur klibbigt vädret är. Klibbigt och kvavt.. Det kommer nog regn inatt.. Det blixtrar ju allaredan!!

Nej nu kallar duschen och sen ska jag gå och lägga mig!

Ta hand om er så hörs vi i morgon!


Tack underbara ni!

Igår hade jag en liten tjejkväll hemma hos oss med en liten ostbricka tillsammans med mina älskade bästaste vänner! Tack för en underbar kväll med massa skratt, prat, modevisning och dans! Ni förgyllde min dag igår och jag är så glad att ni kom! Tack Amanda, Emelie, Dex och Sara! Ni är bäst! ♥ Vad hade man gjort utan er?
Och tack till mamma och Sarah som passade lilleman och Santo! ♥

Annars då? Nä det händer inte så mkt i mitt liv just nu. Allt rullar på som vanligt!
Idag har jag varit hos mamma nästan hela dagen. Jag har dock inte solat, har suttit i skuggan i hammocken med lilleman och njutit av värmen. I morgon kommer det ju bli minst lika varmt, så då kanske jag solar lite.. Vi får se.

Nä gott folk, jag ska se på finalen av Big brother nu! Undra vem som vinner.. Det tar emot att säga det, men jag tror Peter vinner.. =/ Simon lr Martin får gärna vinna.. Men jag vill inte att Peter ska vinna.. Jag har lite svårt för honom :P

Aja, jag skriver mer i morgon!

Ta hand om er!


RSS 2.0