En dag i taget

Jag ska ta en dag i taget nu. Inte sitta och tänka på hur det är och kommer bli. För man blir bara deppig då.
Det kommer bli tufft, men jag ska klara detta! Jag vill fixa det! Jag ska fixa det! Iallfall försöka ^^

Har klippt mig idag. Klippte av en ganska rejäl bit.. :S Men jag är faktiskt nöjd! Har inte haft det så som jag har det nu. Så det va lite nytt.. Ska färga det i morgon oxå.. Men den stora frågan.. Svart eller Brunt?!

Jag ska fortsätta att riva hemma snart, har fått plast som man ska täcka över möbler och dyl. med av mamma.
Efter det ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag se på Debatt kl 22,00. Kissie och Linda Rosing ska vara med där och prata plastik kirugi :P Kan bli kul att se..

Bara jag har saker att göra så tänker man inte.. Men så fort man stannar upp så kommer allt direkt.


Usch jag känner mig som en tragisk människa :P
Dags att sluta blogga och ta tag i saker!

Hej då!

Jag blir så trött på detta!

Nu är det andra gången jag  lämnar in min mobil på lagning, och jag har blivit lovad båda gångerna att jag ska få en lånetelefon. Tror ni jag fick det denna gången?! Nej precis! Ena killen sa till mig igår att jag skulle komma in idag så skulle ha fixa en lånetelefon till mig, men såklart fick jag inte han idag utan någon annan kille. " Nej vi har inga lånetelefoner inne, men kom in nästa vecka"
Alltid samma jävla svar! När mitt abonnemang har gått ut ska jag fan inte förlänga det! Jag ska inte ha telenor igen! Är inte alls nöjd.. Måste dock vänta till 2011 innan abonnemanget tar slut..


Idag är en lite bättre dag.. Har inte tänkt så mkt som jag gjort innan. Men jag vet att det kommer sen. Kvällarna är alltid värst! Varför är det så? Jag blev så glad igår när jag loggade in här och det var en som kommenterat fint =) Även om man inte känner personen så blev jag glad =)

Nu ska jag snart gå till Andersbergs vårdcentral med Caroline. Sen ska jag åka till Eurostorp med mamms.

Skriver kanske lite senare, har lite saker att göra idag.


Hej så länge!Mmm keso

Heej allihopa. Sitter på jobbet nu och har frukost. Macka med keso och varm choklad. :) denna dagen känns lite bättre faktiskt. Allt kändes bättre igår kväll när telefonen ringde :) men jag vill inte hoppas för mkt, för jag vet hur det blir om det inte blir som man hoppats.. Idag ska jag kanske klippa mig. Sen ska jag lämna in mobilen på lagning. Sen ska jag fortsätta fixa hemma :) nej nu ska jag äta klart sen ska jag köra lite maskin. Ha det bra!

Förvirrad

Jag blir så förvirrad.. Ena stunden är man på botten och allt är bara grått. Sen lite senare kan allt vara på toppen och allt är ljust. Ett enda telefonsamtal fick mig att må bra innan och avslutet på denna kväll blev bra endå! Att ens känslor kan hoppa fram och tillbaka så..? Nej nu ska jag gå och lägga mig. God natt!

Mobil blogg

Nu kan jag blogga från mobilen :)

Ingenting.. Meningslöst...

Det finns ingenting i mitt huvud, jag är helt avtrubbad idag. Inga tankar som snurrar, inga känslor som svallar, inte gråten i halsen... Ingenting..  Jag var så ledsen igår och allt kom på en gång..
Jag har varit helt off idag.. Har bara gått på jobbet som en jävla zombie..
Allt känns bara så meningslöst. Det kändes meningslöst att gå till jobbet, ville bara ligga kvar i sängen och bara ligga där som en meningslös människa.. Nä men jag kände så..
Så fort man är ensam kommer allt krypandes och man vill bara springa iväg från all skit!


Var i stan med Dex och Sara idag. Det fick en på lite gladare tankar en stund =)
Ni är verkligen mina bästa vänner och jag älskar er över allt annat!

Nej nu märker jag att detta var ett alldeles för deppigt inlägg så därför slutar jag innan allt rinner över..Starkare än vad man tror..?

Jag vet att man är starkar än vad man tror, att man klarar mer än vad man tror..
Men ibland känns det verkligen inte så nu. Det känns som om hela mitt liv har rasat samman..
Jag vet inte vad jag ska göra..
Det bästa är nog att låta allt vara och hoppas allt löser sig i slutändan..
För det är ju det som jag vill..Där rök de planerna..!

Ibland blir man trött på HFAB.. Nu får man inte ha två olika struktur tapeter i lägenheten.. Så nu får vi köra på den vi har hemma som enbart skulle vara till fondväggen.. Men vi ska nog lösa detta. =) Om vi slår det ena kloka huvudet i det mindre klockare huvudet! hahah

Min hals e helt fucked up nu..! Båda halsmandlarna är svullna och min röst.. Ja.. Jag kan ju säga att jag låter som en karl! Så nu dricker man varmt hela tiden och hoppas på att bli bättre.

Nästa vecka ska jag jobba för moster Åsa på Nyhem =) Ska bli kul faktiskt.. Jag tycker om det stället!

På lördag e det lördagsmys med Emelie =)


Dom som tar åt er..

Jag läste min blogg lite innan och kom och tänka på lite saker.
Det finns ju vissa som stör sig och tar åt sig av det jag skriver. Men det e ju bara för att ni känner er träffade. Och det är ju inte mitt fel. Som en sak som hände för nån månad sen. Jag skrev om en grej jag störde mig på och helt plötsligt fick jag en utskällning av en helt annan person som inte hade med saken att göra?! haha! Pinsamt..? Jaa!  Men inte för mig! Vissa tjejer tror att allt handlar om dom. Att världen snurrar för dom.
Självupptagna tjejer som tycker dom är störst bäst och vackrast och därför handlar allt om dom. Tror dom. Såna tjejer stör jag mig något så fruktansvärt mycket på.. Varför skulle dom tjejerna vara så mycket bättre än oss "vanliga" tjejer som står med båda fötterna på jorden?! Det förstår jag inte..?
Nu är det ju inte bara tjejer som tror dom är störst bäst och vackrast.. Det finns väl killar som gör det oxå. Men marioteten mellan tjejer och killar.. Ja vad tror ni själva? :P
Sen när folk som inte känner mig försöker klanka ner på mig och säga massa saker som att jag har så dåligt självförtroende osv osv.. Inte mitt problem där heller.. Att denna människa mår dåligt och egentligen känner så som denne skrev om mig är ju faktiskt personens egna problem. Inte mitt där heller..

Nä nu orkar jag inte med att skriva mer..
Ska se på desperate nu. :)

God kväll!
Ica reklamerna

Det är nog många som har olika åsikter om de nya Ica reklamerna.
Men jag tycker inte att det är något fel med dom.  " jerry " är ju skådespelare i verkligheten. Och jag tycker bara det är bra och roligt att de får vara med i tv. Dom är ju lika mkt människor som oss!
Sen är han ju så söt Jerry! Man får alltid ett leende på läpparna när reklamerna kommer. =)Har tappat suget lite..

Jag har nog tappat suget på att blogga.. Det känns lite som det.
Har haft andra saker för mig nu i två veckor, och inte alls tänkt på bloggen. Och det kändes ganska skönt faktiskt om jag ska vara ärlig.
Vi håller på med lite projekt hemma. Och nu är första delen klar. Jag hade tänkt att börja med projekt nr 2 idag, men jag var så jäkla trött när jag kom hem så jag får nog ta det i morgon.
Skulle gjort mat innan oxå, men jag får göra det när jag kommer hem istället.. Så jag kan ha med mig imorgon. Maten kommer inte vara lika god nu som den har varit när jag jobbat. Micki är inte hemma nu.. Och han är ju en GUD på att laga mat! Du känner verkligen kärleken i maten när du äter! Det bara smälter i munnen!
Åhh nu kurrar magen!

Santo 2 år!

Idag fyller vår lilla buse 2 år =)


Att stänga av allt gnäll..

Så skönt det hade varit att komma till jobbet en dag och sen gå hem utan att vara tung i huvudet av allt jävla gnäll! Jag säger inte att det är alla, men det finns dom som har gnäll som hobby! Nä men man börjar ju undra. Visst.. Det finns saker som är helt fel på jobbet, som man inte alls håller med om eller gillar. Och man pratar ganska mkt om det just nu för det stör en.. Men det finns ju en gräns hur mkt man ska gnälla tycker jag.
Man kommer ner till Städ på frukosten och ser fram emot att äta lite gott och tjabba med de andra.. Så går det 5 min! Och sen är kacklet igång! Man får fan inte ens ha lugn och ro..! För är det inte att någon har tagit ens pennor så är det för att en annan har "tagit" en annans jobb?! Det klagas på allt! Små löjliga saker.. " Vem har tagit det?" "Hon gör inte si och hon gör inte så"
Åhhh!!! Jag blir så trött! haha
Just nu har det  varit ganska mkt gnäll.. Men det e ju oxå för att det blev som det blev igår på mötet vi hade.. Det handlade inte om någonting. Vi lekte lekar!?!! Mmm.. Stod med händerna upp i luften och skulle tänka på något roligt?! Vad har det med jobbet att göra?! hahahah Dessa människor säger jag bara! Man ska väl inte leka på möten med jobbet? Då ska man ju prata om saker som kan bli bättre osv.. Men icke på vårt jobb! Nej nej! Då ska vi stå med armarna i luften och kolla i taket och sen kasta bollar till varandra?!
haha pinsamt!


Kanelbullar =)

Igår skulle jag och Micki göra kanelbullar.. Men det gick ju lite som det gick! hahaha
Det slutade med att vi fick slänga allt.. Så går det när man lägger i jästen innan det är fingervarmt =P
Men nu idag har jag bakat bullar =) Och goda blev dom oxå! Så det blir kanelbullar i morgon till middagsfikat på jobbet =)

Nej nu ska jag hem till Micki igen och se på film och ha mys kväll!

Ha det bra!

Hej då!

Törnrosa sov i hundra år..

Ja och det hade jag oxå kunnat göra nu känns det som! Jag är svin trött! Gick och la mig en stund innan idag, och har sovit fram tills kvart i sju ungefär! Och jag hade kunnat sova ännu längre! Fram tills i morgon! Men mab har ju en hund som man måste ta hand om :P Även fast han oxå kan sova länge :P
Idag på jobbet gick det bra. Fick vara på BB och avd 17.. Så många söta bebisar man såg idag! Man vill ju bara ha en själv! haha
Men det gick lite segt idag oxå.. Eller så var det för att jag inte jobbade i mitt vanliga tempo. Vill ju att saker och ting ska gå snabbt så däärför har jag ett ganska snabbt men noggrant tempo. Men idag orkade jag inte :P haha! Vid 13,00  var jag färdig på mitt ställe och gick ner till städ för att packa vagnen till morgon. Då ringer Eva och säger att vi ska till IT! Jag ville bara lägga mig ner på golvet och skrika! haha! jag var så trött och ville inte gå enda bort till IT. ( Som ligger en bit från huvudbyggnaden )
Hade det inte varit för att Eva ville ha med mig dit så hade jag nog sluppit det! haha! Men vad gör man inte för sin städtant =)

Nej nu ska jag ta mig något att äta, även fast jag inte är så hungrig! Men äta måste man!
Hörs i morgon!
Bye bye


RSS 2.0