Så jäkla najs!

Jag var inne på min serie sida precis och kollade om nya avsnitt från vampire diaries hade kommit! Och det hade kommt två avsnitt från säsong tre! Så jäkla najs! Nu ska det kollas serier igen :D Desperate har kommit ut nu oxå! Så nu har jag massa tittande bokat framöver :D Wohoo! Jag är så glad! Har längtat efter Desperate och Vampire diaries!
Och jag har bara en person att tacka för att hon visade mig sidan!
Så tack underbara Amanda! ♥
Det var bara det jag ville säga :P haha! Nu ska jag gå och lägga mig. Sov så gott!
Ta hand om er!
P.s!
I morgon ska jag börja träna!
Beach 2012 here I come!

Hejsan svejsan!

Nämen titta vem som kommer här och ska blogga av sig lite! =)
Jag måste erkänna att jag har tappat stinget lite med bloggen, det är inte lika roligt att blogga nu som det var innan.. Måste komma på nåt kul att skriva om :P
Jag var på badhuset med Gabriel, mamma, åsa och amanda för någon dag sen. Gabriel stormtrivdes i vattnet och simmade med sina små gosiga ben i vattnet, plaskade och fick kallsupar när han helt plötsligt skulle ner med huvudet under vattnet :P haha! Först så simmade mamma och åsa, sen kom dom in och bytte av mig och amanda ( vi var i barnpoolen med Gabriel ) så fick vi simma. Det var verkligen hur skänt som helst att simma!
Efter simmningen satte vi oss i bubbelpoolen! Gabriel satt och njöt hela tiden =)
Så till badhuset ska vi till fler gånger =)
Jag fick en jätte fin klocka av pappsen igår! Det är en Dolce & Gabbana, den e slivrig med vit bakgrund inuti, glittrande små stenar som istället för siffror, och sen kan man se datumet i klockan oxå! Och sen är den vattentät :D Woho! Jag är så kär i denna klockan! Jag ska aldrig ta av mig den! Tack så jätte jätte jätte mycket pappa!
Jag ska försöka lägga upp en bild på den sen så ni får se hur fin den e :)
Nu ska jag ha fredagsmys med älsklingen!
Ta hand om er!


Fångad av en stormvind!

Går man ut så får man fasiken hålla i sig! Ibland kommer det ju såna vindar så det känns som om man ska flyga iväg! Så jag tyckte att fångad av en stormvind passade bra som en rubrik ^^,
Idag ska jag jobba n¨ågra timmar ikväll.. Alltid bra med lite extra klirr i kassan ^^,
Jag hade tänkt att åka till tippen idag och slänga en massa skit vi har i förrådet, men jag tar det en annan dag!
Nä jag har fasiken inget att skriva om.. Jag känner mig så lam idag :P haha!
Vi hörs en annan dag!
Ta hand om er!

God afton gott folk!

God kväll! Egentligen borde jag gå och lägga mig, men jag är egentligen inte så trött. Men jag vet att jag kommer vara det i morgon bitti när lilleman vaknar. Så.. Jag ska gå och borsta tänderna och göra mig iordning så att det bara att gå och lägga sig sen. Men först ska jag ut med min lilla svarta vovvs! Lilla och lilla e han väl inte :P haha! Men han e mitt lilla hjärta! Gud vad jag älskar denna hund! Han är en sån underbar hund så det värmer i hela hjärtat! Denna hunden gör mig så lycklig! Det är många gånger då man varit ledsen som han har kommit och lagt sig hos mig och på sitt sätt tröstat mig. Och många gånger då man har skrattat åt honom och lekt en massa! Han ger så mkt glädje ♥
Matte älskar sin Santo ♥
Oj blev lite känsloladad där :P Dags för mig att gå ut med Santo och sedan gå och lägga mig. Hörs i morgon!

God eftermiddag!

Hmm, jag vet inte vad jag ska skriva egentligen. Allt som jag börjar med att skriva låter så töntigt :P haha!
Inatt har man inte fått sova så mkt.. Men så e det att vara småbarnsförälder ^^, Gabriel har sovit jätte oroligt inatt och jag har fått gå upp och byta kläder på honom 3 ggr inatt och i morse. E det någon utav mina läsare som vet om bebisar drömmer mardrömmar ibland? För Gabriel kan vakna upp och vara jätte ledsen ibland.. Jag undrar om det är mardrömmar lr om det e något annat?
Gabriel e lika pigg som vanligt idag, även fast han sovit dåligt. Jag är dock inte lika pigg! haha! Men men ^^,
I morgon e det mkt som händer.. Först ska vi till BVC, efter det ska vi på föräldrargrupp, efter det ska jag simma med Amanda.. Det var inte så mkt egentligen :P haha! Men lite mer än vad som brukar hända på en vanlig vardag ;)
Just nu håller jag på att tvätta, sen när jag e klar med det ska jag nog ta och bege mig hem till mamma på en kopp kaffe. Sitta och prata lite och ha trevligt. =)
Nej nu ska jag se på Ellen!
Vi hörs lite senare!

Gamla minnen..

Jag sitter och lyssnar på Within Temptation nu.. Och tänker tillbaka på då jag och Micki gjorde en roadtrip till Amsterdam. Vi lyssnade på Within Temptation hela vägen ner dit och hela vägen hem igen. ^^,
Tänk.. Hade vi inte gjort den roadtrippen så hade vi inte haft Gabriel nu! Så tack älskling för att du tog med mig på denna minnesvärda roadtrip =)
Jag, Gabriel, mamma och Sarah var på Busfabriken idag och lekte lite! Gabriel tyckte det var jätte roligt att leka med alla bollar som fanns i bollhavet! haha! Han var så himla sät när han satt där och visste knappt vilken boll han skulle ta! Men vi träffade inte buselefanten =( Men kanske nästa gång! För dit ska vi gå fler ggr =) Jag får tacka min chef för det var hon som gav mig rådet att gå dit med Gabriel, även fast han är så liten. Hon sa att han kommer tcka det är roligt där endå. Och rätt hade hon =) Så tack Linda!
Jag ska nog köpa mig ett simkort och börja gå och simma. SÅ man tränar upp kroppen lite och kanske to,m blir av med lite daller ;) Det är kanske dags att ta tag i kroppen nu... Det var ju ett bra tag sen man tränade..
Nä, jag SKA köpa ett simkort ch börja simma. Det tränar ju hela kroppen och jag kommer få upp min kondition! Det får bli min träning inför sommaren 2012! För denna sommaren har det ju knappast varit någon sommar :( Jag har aldrig varit så blek som jag har varit denna sommaren! Jag brukar ju vara brun som en pepparkaka annars! Men sen har man ju inte haft riktigt tid med att åka till stranden heller. Jag har ju Lilleman ^^, Och han var förliten för stranden nu i sommras..
Men men, jag ska ta tag i träningen nu och börja ta tag i saker och ting! Jag börjar redan i morgon! Då ska jag ut och gå i en timme minst! Det ska jag göra varje dag!
Man kanske ska börja blogga om hur min resa med tränandet kommer att gå? Vad tycker ni om det? Kommer ni fortsätta att läsa min blogg? ^^,
Mitt mål är att ha denna vikten igen! Då vägde jag nog 60.
Så 7 kilo ska bort, magen ska bli platt igen, musklerna ska spännas!
Dom har haft semester alldeles förlänge nu! ^^, haha!

RSS 2.0