Nya tag!

Ny vecka i morgon och dags för nya tag! Samma rutiner som vanligt.. Ibland känns verkligen veckodagarna så enformiga! Man gör samma sak vartenda dag.. Jag ser fram emot när jag e klar med skolan och (förhoppningsvis) har jobb! Jag längtar så jäkla mkt efter att få komma ut och jobba!! Jag e verkligen inte den som hellre sitter hemma. Jag vill tjäna mina egna pengar, klara mig själv utan att be om hjälp, slita för att göra bra ifrån sig! Jag e inte nån tjej som e rädd för att få lite skit under naglarna inte ;)
.
.
Nä klockan e mkt, jag måste vara fokuserad i morgon i skolan! :)
.
Ta hand om er!


Teoriprov 1 av 3 avklarat!

Idag hade jag uppskrivning för bil, och jag klarade det! Nu är det bara lastbil och lastbil med släp kvar, sen e den ena svåra delen av kursen avklarad! Känns riktigt gott faktiskt! Jag gav mig en klapp på axeln när jag klarat provet! :)
.
Efter skolan gick vår lilla familj ner till Nissan och matade ankorna :) Eller.. Jag matade ankorna och Gabriel kastade sten i vattnet med Micki :) Det var ju mkt roligare ;) Sen åkte vi och hälsade på mormor och morfar lite och nu ligger lilleman och sussar gott i sängen. Jag sitter i gungstolen och bloggar lite.
.
.
Innan idag när jag stod och matade ankorna försvann jag bort i gamla minnen.. Minnena vi har från Santo. När jag och micki gick ner till samma ställe en varm dag så att santo skulle få svalka av sig. Han älskade att simma! Han var som en fisk i vattnet :) jag kom på mig själv att stå och le.. Det var som jag såg allt framför mig! Jag höll tillbaka tårarna jag kände var påväg. Det e ofta jag får hålla tillbaka tårarna, jag saknar Santo så mkt.. :( tack till Bengt och Gun som gav Santo en andra chans!


Min älskade ängel!

Från första gången vi sågs visste jag att du och jag skulle trivas ihop! Att jag skulle älska dig till jag dör! Att just du skulle finnas vid min sida oavsett vad! Santo du är min ängel! Du var världens bästa hund! Du har verkligen bevisat att hunden är människans bästa vän! Du fanns alltid vid min sida! Och jag önskar att jag hade fått vara vid din sida lika mycket.. Jag älskar dig Santo! Och jag saknar dig så det gör ont i kroppen! Santo, även fast du inte är med oss längre, följer du alltid med mig i mitt hjärta! Där du har din alldeles speciella plats! En plats ingen annan kan få eller ersätta! Du är min bästa vän! Vila i frid
Min älskade ängel!


RSS 2.0