Somna ståendes!

Jag är så trött att jag kan somna bara jag blundar en liiiiten stund! Har jobbat både på Östras och på dhl via lt resurs idag! Så det har varit jobb från 05-16 idag.. Ganska mör i kroppen nu ;) men man måste jobba! Jag ser fram emot att lägga mig i vår nya mjuka säng faktiskt! Ska bara natta Gabriel och få i mig lite mat först.. Gabriel har ju sina små idéer när man ska sova.. Först ska alla hans 6 gosedjur vara i sängen, sen ska dom bäddas ner, sen ska man ha hela sin hand över hans ansikte och gärna något finger i örat?!! För att slutligen hitta en position där han ligger med hela huvudet i min hand! Haha! Inte nog med det, han ska även ligga och klämma på mina fingrar innan han somnar.. Nä jag får väl återgå till nattningen ordentligt nu så han somnar ;)
Ta hand om er!!


En stund över

Då har man en stund över till at sitta ner och blogga lite.. Jag har varit så jäkla trött när jag har kommit hem efter jobbet så jag har faktiskt inte orkat att sätta mig ner vid datorn och blogga.. Man har haft massa annat för sig istället.. 
Just nu jobbar jag ju på Östras och kör ut bröd och gör lite annat smått och gott.. Packar kakor, ströbröd, packar skorpor och lite sånt.. Jag trivs som fisken i vattnet där borta! Arbetskollegorna är så jäkla goa och man går nog aldrig från jobbet utan att ha skrattat under dagen  :) 
Vi letar fortfarande efter ett nytt boende.. Så hör ni något om nåt ledigt lite utanför stan så hojta till =) 
Nä nu ska jag ta mig en riskaka med ost smak och titta lite på tv innan jag ska lägga mig! 
Ta hand om er så hörs vi i morgon ist.. 
 

RSS 2.0