Brunett

Då var jag brunett igen. Ville ha det lite mörkare nu när kylan börjar komma.. Sen tyckte jag att mitt hår såg lite orange ut i vissa vinklar.. Så igår köpte jag färg. Passion brown =)
Var i stan innan med Sarahis.. Köpte lite underkläder, en tröja och lite annat :P
Sen åkte jag och handlade. Jag skulle bjuda mamma och pappa på middag! Ja ni hörde rätt! haha! Och tro det eller ej! Det blev fanomej skitgott! Jag och mamma ska ha med oss resten i morgon till jobbet! :) Så glad jag blev när vi smakade på det och det v erkligen var gott! Jag är ju inte den bästa på att laga mat som ni kanske vet! hahaha! Har ju några mat historier!
Iallafall.. Det blev tagliatelli och skinksås typ! haha. Jag kallar den Cissis Special! =)
Bilder kommer i morgon.. Jag sitter uppe vid den gamla datorn nu och den hänger sig om man ska börja ladda upp bilder på den! hahaha.

I morgon ska jag städa på BB och avd 17. Spännande att komma till något nytt. Ska bli skönt att slippa den där jävla infektions avd! Jag och Eva har haft den i någon vecka nu. Finns ett rum där det ligger en patient med TBC. Och när vi ska gå in där så måste vi ha munskydd.. Och dom e inte så roliga! Man får knappt någon luft i dom! Fy!
Nej  nu ska jag se på Efterlyst.

hej då


The City

Ska snart in till stan med Sarah, ska bara fixa lite saker först.
Så jag skriver mer sen när jag kommer tillbaka..
Tror nog att jag ska klippa mig sen kanske? Vi får se :P

Hörs senare!

Jag blir så trött..

Det är så mysigt när det regnar ute utan blåst och kyla..
När man sitter hemma med lite tända ljus och här hur regnet smattrar mot rutan. Finns nog inget mysigare!
Men detta vädret som är just nu.. Då blir man bara trött och irriterad.. Det blåser och är kallt och regnet är annat än mysigt. Man sitter ju bara och fryser!
Det blev inga kuddar på jysk.. Köpte två set sängkläder istället =) Svarta siden typ. Riktigt fina var dom iallafall.
Ska snart gå hem och städa undan lite. Lägga ut min nya matta och lite sånt :)
Sen ska jag tända lite ljus och fortsätta se på dokumentären jag började se på igår.. Men jag somnade redan vid halv tio :P haha

Min blogg skriver jag i för att jag gillar att skriva. Visst jag kan inte skriva precis allt i bloggen för alla har ju sitt privat liv. Sen att jag inte skriver precis vad vissa saker handlar om.. Det är inte mitt problem att vissa tror att det handlar om dom. Man kanske ska ta reda på lite mer om saken man tror sig handla om sig själv innan man öppnar käften? Något att tänka på nästa gång kanske?
Vem är det som ska växa upp egentligen?
Jag har faktiskt ingen lust att ta massa skit från dig. Du får tro vad fan du vill om mig.
Jag kan inte bry mig mindre

vilken dag!

Ibland fattar jag fan ingenting.. Allt bara kommer på en gång och man blir förvirrad!
Som idag på jobbet.. Vilken jävla dag säger jag bara! Bara massa farande hit och dit, man blir irriterad och sen vet man ingenting för saker och ting ändras osv osv.. Är bara glad att vara hemma nu! Skulle åkt in till stan med Sarah idag, men vi tar nog det i morgon istället.. Måste fixa saker hemma idag med och sen kunde vi inte låna mammas bil. Ska nog åka och köpa en DVD i morgon hos Emelie =)

Fick visst en liten " utskällning" i bloggen innan.. Men jag skrattade bara åt det. =P Jag bryr mig faktiskt inte. Och sen att du tar åt dig av saker jag skriver i min blogg.. Ja det är inte mitt fel.. Men kom inte och klanka ner på mig, och säg att mitt självförtroende är lågt och att jag stör mig på alla brudar som rör sig. För du vet ingenting om mig Sandra..
Så nu fick jag sagt det.

Nu ska jag till Jysk och inhandla lite nya prydnadskuddar.

Hej då.

Gamla goda tider..

 En gammal låt som får en att längta tillbaka till den tiden..


Öppethus på Munkagård!

Idag var hela familjen Lindqvist på Munkagård. Det var öppethus och Caroline ville att vi skulle komma och kolla lite! Det var faktiskt riktigt trevligt där! Fruktansvärt fin och stor skola! Den gillade jag =)
Caroline satt vid en station där man skulle.. Ja... heh.. Gissa bajset... Haha! Jag satte det första direkt :p Elefantens :P heh Sen gick jag ocg Caroline runt och kollade på lite djur! Klappade en kungsboa!! Och några små ödlor.. Det fanns hur många djur som helst där! Sen gick vi vidare till trädgårds delen.. Där köpte mamma och pappa lite grönsaker.. Eller massa grönsaker! Billigt och bra! Jag köpte mig en liten blomma som jag ska plantera på min balkong :) Sen åt vi grillade majskolvar =) Så jäkla gott! Yummie!

Tog lite foton oxå.. Men inte så mkt på djuren utan mest på naturen..

          

    

Jag orkar inte lägga upp mer foton idag.. Kanske lägger upp mer i morgon.

Ikväll vet jag inte vad som händer ännu.. är ganska sugen på att gå ut lite =) Men vi får se vad som händer.

Nu ska jag kolla runt lite på facebook.. :P

Hej då!

Magkatarr, stopp i avloppet och vittne

Ja allt detta har hänt idag..
Vaknade i morse av en enorm smärta i magen! Kunde inte resa mig upp från sängen.. Så jag fick ringa till jobbet och säga att jag inte kunde komma.. =(
Senare på förmiddagen hoppade jag in i duschen.. Sen märker jag att vattnet inte rinner ner.. Med balsam i håret försöker jag fixa det, men det blir bara mer och mer vatten! Med panik i kroppen ringer jag HFAB och frågar vad jag ska göra. Dom hänvisar mig till min husvärd. Ringer henne och förklarar hur läget är, och hon skickar två karlar till min lägenhet så fort hon var tillbaka på sitt kontor.. En halvtimme senare har dom kommit för att fixa det. Men det blir bara mer och mer vatten i badrummet.. Tillslut får dom ringa slamsug =P hahah!
" Sätt på saftblandaren för detta är akut" sa ena mannen i telefonen när han ringde till slamsug :P
Dom berättade att grannen vägg i vägg hade haft stopp förra veckan, han hade spolat ner en doft grej i toastolen.. Och dom trodde att det var den som hade åkt över till mitt avlopp..
Efter 1 ½ timme var dom klara!


       

Tog Santo och gick ut en runda med honom.. När jag kommer till dagiset som ligger vid mig ser jag två killar springa ut från lekplatsen på dagiset.. Tänker inte mer på det utan fortsätter att gå.. När jag kommit lite längre ser jag hur det ryker ur ett litet lust hus! Hör hur brandbilen är påväg.. Så jag stannar och väntar :P
En brandbil och en polisbil kom. Fick prata med polisen och berätta vad jag hade sett.. Vet inte om det var till någon stor hjälp men men..

Sen har jag  varit och handlat med mamms. Vi lyckas alltid vara borta längre än vad vi egentligen ska.. :P
Först var vi på Eurostorp och handlade lite.. Köpte lite vin till mitt vinställ och sen fikade vi. Sen åkte vi till Rusta där jag köpte två mattor. Sen körde vi till flygstaden och handlade massa mat :D

Nej nu ska jag se på film.

Ha en trevlig kväll!

Hej då

Fy fan..

Magkatarren blir bara värre och värre.. Jag fryser och är kall i hela kroppen.. Fy! Jag hoppas inte jag blir sjuk..
Tänkte kolla med Emelie om hon kanske ville ses i helgen? =)
På lördag är det öppethus på Munkagård hos Caroline.. Kan väl kanske vara kul att se alla djuren hon jobbar med?! :P

I morgon ska jag och mamma in till stan eller till Eurostorp och ha lite tjej tid =)
På kvällen vet jag inte vad som händer ännu.. Får ta kvällen som den kommer.
Är faktiskt lite sugen på att gå ut.. Men det kanske ändras i morgon. Tuff dag på jobbet vettu..

Nej nu ska jag åka och köpa lite onyttig mat. FETE GRETAS :D
Det finns ingen som gör godare hamburgare än Fete greta ^^
Sen är det Idol ikväll oxå.

Igår kollade jag klart på säsong 1 av True blood! Och nu väntar jag på att säsong 2 ska bli klar. :D

Ha det!



Du får faktiskt sluta med allt det du håller på med.. För det kommer inte att hålla i längden..
Frågan är bara när du ska förstå det..?

Du var bara tvungen att säga så va?

Du var bara tvungen att säga så va? För du vet hur mkt det stör mig!
Men va kul för dig att du hade trevlig då! JÄVLA ****************!
Kalla mig töntig som stör mig på det, men med tanke på hur du betedde dig innan så har jag jävligt stor anledning att störa mig på saker!

Nu till något annat jag stör mig på. Allt jävla gnäll på jobbet! Är det inte det ena så är det det andra!
Klagar på vad för jobb man får göra, hur mkt man jobbar osv osv! Det är fan inte kul att komma ner till städ på frukosten och lunchen! För det är sånt jävla kackel och klagande hela jävla tiden! Och vissa är fan värre än andra. Det finns en som jag gillade skit mycket innan, men nu är det bara jobbigt. Vartenda dag man kommer till jobbet så är det något nytt som hon ska klaga på..
Gör något åt allt istället för att gå runt som surkärringar..?! Vad är  problemet?
Visst ibland blir man väl inte helt nöjd med vart man blir placerad.. Som i morgon ska jag vara på infektion. Inget ställe jag gillar överhuvudtaget. Men jag gör det endå. Det är mitt JOBB att gå dit! Inte fan ställer jag mig och surar över att jag fått gå till stället jag inte vill till.. Man kan inte få allt här i världen! Bit ihop och gör som du blir tillsagd!

Nä jag är alldeles för irriterad för att skriva just nu..

Skriver väl kanske lite senare.. Ska kolla runt efter resor nu.
Vill fan bara komma bort nu!

Hej!

Haha vissa människor..

Nu när jag och Eva åkte hem från jobbet hörde vi på radion att det var flera personer runt om på andersberg som reagerade väldigt starkt på polisens ingripande igår..

Text lånad från sr.se

I går eftermiddag kunde personer som befann sig på gatan Skolgången bevittna hur tungt beväpnad civilklädd polis tvingade ner personer på gatan för att sedan gripa och föra dem till polishuset.Men att det var civilklädd polis som sprang runt med vapen var inte helt självklart för alla.

– När jag såg dem så visste jag inte att det var poliser utan jag trodde att det var två gäng. Vi var jätterädda och visste inte vad vi skulle göra, säger ........ som arbetar på vårdcentralen som ligger alldeles i närheten.

– Jag skulle möta en kompis här och då såg jag hur de drog ut fem personer ur en bil. Jag gillade inte polisens agerande, de tvingade ner personerna på marken och det måste känts förnedrande för dem som låg där, säger .....


Allvarligt talat! Polisen gjorde ett jävligt bra jobb! Dom gick in civilt och grep de dom skulle gripa. All credit till polisen!
Hur kan ens folk klaga på deras agerande? Förnedrande för de som låg på marken? Ja säkert, men dom har ju sig själva att skylla!
Åh jag blir så irriterad på den personen som kommenterade det sistnämda.
Polisen gör ju bara sitt jobb?!





Nu blir det stekt ägg med mamms.
Återkommer senare!

Helgens händelser

Tänkte skriva lite om vadsom hände i helgen =)
I fredags lagade jag och Micki mat. Kassler med annanas och ost och råstekt potatis! Mumsi! Det dracks en massa vin och jag hade hur kul som helst! =) Kollade på Dirty dancing och dansade! haha Jag har aldrig haft så kul hemma. En liten hemma fest hade vi! Myyys

I lördags var vi så jäkla sega! Vi gjorde ingenting på hela dagen. Låg i sängen och kollade på tv.. Sen på kvällen gick vi på bio! inglorius basterds. Mycket mycket bra film! Den rekomnderar jag er verkligen att gå på. Brad Pitt va så jäkla ball i filmen =)
Nästa film som jag ska gå på är En julsaga med Jim Carrey. Och sen ska jag gå på Avatar. Men den som jag verkligen ser fram emot är ju New Moon!

Idag va faktiskt samma sak på jobbet.. ingen bra dag.. Har så jäkla ont i magen! Magkatarren har kommit tillbaka. =( Känner mig dick inte stressad så jag vet inte vart den kommer för..


Mamma e så rolig.. Vi satt och kollade på Samanta. Så säger mamma 
-  Hon är ganska lik dig Cissi
Jag blev lite fundersam.. sen frågade jag
- Jasså? Utessendet eller sättet hon är på?
Mamma -  Hhihih sättet hon är på

Haha hon är ju rolig min mamma :p

Nej gott folk.. Nu är det Idol för min del!

God kväll!


Man kan inte ta hur mycket som helst..

Det finns saker man kan ta.. Saker som personer säger till en.. Men ibland blir det bara för mycket.. En människa är inte så stark att han kan ta all skit som finns.
Jag är den som kan ta en del skit, men inte allt. Jag har vant mig genom åren som har gått att ta emot skit från andra. Jag har varit alldeles för feg för att säga ifrån. Och det har man ju sig själv att skylla. Men genom åren har jag oxå växt till mig. Mognat mer och mer.
Men.. Jag är fortfarande konflikträdd och undviker gärna konflikter. Därför tar jag skiten istället. Det är fel. Jag vet. Och tro mig, jag jobbar på det. Men lätt är det då fan inte.
Jag vet inte varför jag är konflikträdd.. Det ligger väl i sen man var liten eller något? Jag har faktiskt ingen aning. 
Jag vill helt enkelt inte såra någon.. Är väl för snäll..?  
Om det är något stort jag vill säga eller prata om kan det gå flera timmar innan jag tar mig mod och säger det. Helt fel igen där jag vet. Men återigen.. Konflikträdd.
Måste skärpa mig på den biten.


Idag var ingen speciellt bra dag..
På jobbet satt jag bara i min egna värld. Tankarna snurrade i huvudet och ibland kom jag på mig att bara glo rakt fram. Folk måste ha trott att jag va knäpp eller något. Massa stress eftersom jag fick hjälpa en kollega att visa ett ställe för henne. Hade jag inte öppnat min stora käft och sagt " men där har ju jag varit, jag kan ju visa henne" så hade jag kunnat ta det lugnt. Men jag blev sen med allt. Men jag fixade det endå =)
När jag kom hem hade jag så ont i magen.. Som jag hade på jobbet oxå.. Jag ville bara krypa ihop i sägen och ligga där hela dagen..
Micki har åkt tillbaka igen och nu är man ensam hemma. Ingen att komma hem till och ingen att somna och vakna jämte.. Förutom Santo då, men det är ju inte samma sak.. =P


Det blev ganska mycket känslor involverade här, men jag ville skriva av mig. Har så mycket som vill komma ut. Men jag orkar inte skriva ner allt. Och jag vill inte skriva ner allt heller..
Men men, i slutändan blir det väl bra.

Ska bara ta tag i saker nu så man får ordning på allt.

I morgon är det nya tag!

Hej!



Lördags mys!

Idag har varit en lugn dag! Vi har inte gjort någonting alls! Bara legat hemma och slappat och slappat.
Ikväll blir det bio, Inglorius Bastards eller hur det nu stavas :P hehe 
Jag fick bio biljetter av jobbet från i sommras då jag sommarjobbade =)

Jag har faktiskt inte så mycket att skriva om idag.. Jag känner lixom inte riktigt för at sitta farmför dator när det är så fint väder ute =)

Nej nu ska jag hem till Micki igen och sen ska vi cykla in till stan..

Hej svejs!

fint fint på fredag!

Vaknade vid nio idag, låg och tittade lite på MTV Music awards.. Sen orkade jag inte ligga kvar i sängen. Så jag gick upp och duschade, sen började jag röjja! Jävla vilket röjj det blev! Saker åkte ner i källaren, dammsugaren och svabben åkte fram. Musiken på högsta volym! Dammade, diskade och plockade! Så jäkla najs! Synd bara att det kommer vara lika mkt hundhår i lägenheten i morgon som det var idag!
Tradigt!

Nej nu har jag annat för mig.

Jag ska ut på äventyr!!

Hörs om nån timme kanske!




 


ingen rubrik

Jag har ingen rubrik.. Fick inte fram någon bra till det jag vill skriva om.. obervera VILL skriva om.. Jag kan inte skriva ner det, hur mkt jag än vill.. Det får mig att må bra attt skriva ut på bloggen. För jag vet att mina närmaste läser det och bryr sig. Sen har jag mkt lättare för att skriva oxå.. Men när man vet att det är vem som helst som kan läsa min blogg som egentligen inte " har med det att göra " som jag skriver om så måste man hålla tyst om vissa saker.. Privata saker..

Men det jag vill säga lite är att...

Jag är trött på alla

lögner
undanhållningar
tomma löften
anklagelser


Det gör mig så ledsen..
Det kommer ju fram i slutändan och då blir det såhär.. Det är bättre att säga som det är från början..

Hela kvällen blev förstörd bara för en halv timme sen..





Thank you very much for your time.. Now Good night


Löööördag!

Sitter hemma hos mig nu och skrive rlite blogg. Caroline är så snäll och lånar ut sin dator till mig =)
Jag håller på att tvättar och måste stanna hemma och sköta allt.. Så jag ringde till Caroline och frågade om jag fick låna the computer =)

Idag har jag jobbat! Ganska skönt faktiskt.. Det gick ganska snabbt. Gött!
Nu ikväll kommer Amanda och Sarah hit så ska vi festa till det lite =) Jag frågade Dex oxå men hon skulle ha dubbel pass i morgon.. Så hon avböjde..

Igår när jag kom ´hem från jobbet så var Micki hos mig! Jag blev så glad! Santo oxå! Man märker skillnaden på Santo när Micki är hemma och borta! När han är hemma är han mycket gladare och äter mer, men så fort Micki går så blir han hängig och äter inte hemma.. Bara om jag böandar i lite fil i maten :P Bortskämda hund! haha

Nej nu måste jag ner till tvätten igen, sen blir det lite krubb och sen är det duschen som gäller!
Ska försöka vara klar innan Amanda och Sarah kommer :P haha

Ha en trevlig kväll!

Hej då!


Mhmmm

Jag måste bara få ut lite saker nu..

1, Man blev tilldelad ett abete igår.. Kommer till jobbet idag inställd på att jobba röven ur sig för man är verkligen på G. Och då har S fått mitt jobb och jag får bara strossa runt.. Börjar med att dammsuga en jävla bassäng!

2, Jag ska gå och hjälpa en kollega att städa nåt jäkla vattenrum. För det är massa byggdamm överallt! Det tar två timmar! Obs! Inget stor rum alls!  Jag blir tung och seg i huvudet av medlet. Detta var en liknande byggstädning..

3, Jag får två utstädningar vid 14.30 och 15.00 med S som antingen städar skit snabbt eller skit dåligt, Gissar på skit dåligt. S vet inte vart gränsen går för hur nära man står när man pratar! Jag backar för det är obehagligt att ha S så nära. S följer efter! Vi är färdiga med vanliga städningen 13.45, jag går till mamms och beklagar mig!

4, S fortsätter att städa dåligt, moppar inne på toan där man ska svabba! ( inte utstädning nu )  Jag säger till S att man måste svabba på toan! S förstår inte utan fortsätter. Mitt humör börjar tryta!

5, Nu kokar jag! S fattar absolut inget av vad jag säger! Följer mig som en jävla igel! Det kryper i hela min kropp av irritation!

Och sist men inte minst....

6, Kommer ner till städ och ser på schemat att jag ska städa med S i morgon oxå!

WHYYYYYY?????!!!!!

My place

       

Mitt gröna kök! haha
Det var inte meningen att det skulle bli just sååå grönt.
Men jag äklskar mitt kök endå =)

 


Som ett slag i ansiktet..

Jag är så besviken och arg..!
Ni vet den känslan man får i kroppen när ens partner berättar att han varit otrogen.. Så kändes det igår! Jag kan inte förklara känslan.. Men den är fan inte rolig! ( det handlar inte om otrohet.. så ni vet )
Vaknade vid 04.20.. Sen kunde jag inte somna om.. Låg bara och vred och vände på  mig, kunde inte släppa det!

Fy fan! Jag är så arg!
Det kom verkligen som en fet jävla smäll i ansiktet samtidigt som man fick en stor kniv i hjärtat!


Kanske överreagerar enligt vissa..


Men man gör inte så..






Ta mig tillbaka..


God kväll..

Usch.. Jag känner mig lite hängig.. Inte alls lika pigg som jag var igår.. :( Massa trött och .. ja trött helt enkelt!
Känns som om jag inte orkar någonting.. Kommer nog sova gott ikväll.
Nu börjar Idol.. Ska man kolla på det? Jag vill men jag orkar inte gå ner! haha
Såna här lata dagar.. FY! Man mår ju dåligt till slut! haha! Får ta mig i nacken och gå ut en sväng sen så man blir lite piggare..

Har försökt få tag på mysen idag utan något resultat.. =( Tråååååååk!

Nej jag får väl gå ner till mamms och Sarahis och umgås lite och kanske även skratta lite =)

Ha det!

Haha galen dag!

Herregud vilken dag!
När jag kom till jobbet var jag så dåligt inställd på att jobba..
Först fick jag hjälpa till lite på Akuten, sen skull jag ha en utstädning klockan 07.00. Som tog lite mer än tre!? timmar! haha! Sen efter det skulle jag och en annan gå till Berghem och städa där.
Vi blev ganska sena pga olika saker..
Men sen helt plötsligt vände det! När jag kom ner på lunch kunde jag inte sluta skratta och vi skojjade hela tiden! Alla förstod vad jag menade när jag berättade! *skrattar*
Efter lunch fick jag gå till Infektion och städa.. Och jag har alltid sån nojja när jag är där! Spritar händerna hela tiden och det kliar på hela mig! haha Knas!
Efter jobbet gick jag ut med Santo. Det blev hundgården där mamma var med Zacko.
Sen följde vi med henne hem och jag deckade i soffan direkt! Haha!

Så idag har jag hört en hel livshistoria två ggr!
Spritat händerna 7561354 ggr!
Gått och snubblat med mina gröna foppa toller
Bråkat med Santo
Deckat i soffan..

Och nu ska jag hem och försöka mig på att laga pannkakor! Wish me luck!

Byyeeee

Kallaaaaaaas!



Idag har jag varit på kalas hos min kusin =)
Busade massa med lilla Ossie! Haha han är så jäkla go! Fullt ös i han hela tiden!

Just nu sitter jag hemma hos mamma as usual och väntar på att pappa ska komma hem så vi kan åka hem till mig och installera lite sound i min lägenhet! Börjar bli ganska less på att spela genom tvn nu! haha
Sen blir det lite mat hos mamms as usual det med.. haha

I morgon är det jobb.. Usch man har sån ångest på söndagarna! Helgen går så jäkla snabbt! Man hinner ju inte vara ledig.. hah

Igår hade vi lördagsmys hos mamms! Jag och Caroline åkte till MAXI och handlade lite lördags snask och sen var det film för hela slanten. Först kollade vi på nån skräckis som hette... Hmm... Population 463, och när den var slut kollade vi klart på Forest Gump. Jag börjar alltid gråta när han står vid Jennies grav och berättar om deras son.. Alltid! hehe!
Sen gick mamms och la sig, och då kollade jag, papps och Caroline på Hanna Montana filmen!

Gick hem vid halv tre.. Somnade en timme senare.

Vaknade av att jag glömt tvn på, det var The Bachelorett, sista avsnittet då hon skulle välja kille.. Och tror ni inte man börjar lipa där oxå!? HAHAH! Knas!
Jag är så känslig ibland! hahah

Orkar inte skriva mer nu :P


Ha det!




Min älskling!

Jag saknar dig så mycket!


Sleten?!

Ja idag är man allt lite sleten.. Men det gör inte så mkt.. För igår var verkligen en lyckad tjejkväll! Massa gott på ost brickan ( bordet ) haha! Massa skratt och roligheter! Tyvärr så följde inte Emelie och Paulina med in till stan.. =(
När vi kom in till stan gick vi in på b&b, men där var inget folk så vi gick vidare till The Corner ( Gamla Penny lane ) Och där var det faktiskt riktigt sköj! Ganska varmt dock.. Vi svängde loss lite på dansgolvet sen gick vi tillbaka till b&b. Musiken sög först.. Men efter att jag sa till djn att kolla på dansgolvet där det inte var något folk så började han spela  bra musik igen :P
Jag hade min nya klännig på mig som jag bara älskar :D Lägger upp lite bilder sen, glömde min sladd till kameran hemma..


Hahaha här kommer två roliga citat från kvällen!!

Dexter till Emelie ang öl korven

"Var korven god?"
"Menar du på jobbet eller???"

Jag i Taxin när jag skulle få upp dörren

"Hur fan får jag upp ugnen?!"

Till er som inte förstår.. =P
Jag hade dratt en historia för Dex och Chauffören om hur jag skulle slänga in några kycklingvingar i ugnen när jag kom hem, och sen skulle jag gå ut med Santo.. Och när jag kom hem så skulle allt vara klart =)
Sen skulle jag gå ut ur bilen och fick inte upp handtaget och slänger ur mig " hur fan får jag upp ugnen?! "
Haha jag har aldrig hört någon skratta så hjärtligt som chauffören gjorde :P
Jag bara älskar att roa andra =) hahaah

Tjej kväll!

Ikväll ska vi ha en liten tjej kväll hemma hos mig med lite ostbricka och massa roligt =)
Tror det kommer bli en kanonkväll! =)
Men jag hinner faktiskt inte sitta och blogga just nu för jag måste hem och fixa lite saker =P
Sen som vanligt :P haha

Ha en bra kväll!

Hej dÅ!

Regn regn regn

Jag har absolut inget mot regn, jag kan tycka det är så härligt ibland. Men när man måste gå ut med hunden och det bara duggregnar.. Fy fan! Jag hatar det! Det finns nog inget äckligare! Man blir alldeles kletig och det blåser och är bara äckligt! Tacka vet jag ös regn! Då blir man blöt  direkt! Och inte så som man blir av det äckliga duggregnet! Ischlo Pischlo säger jag bara!

Idag va jag ledig, samma i morgon. Det är både skönt och inte skönt.. Skönt för att man hinner göra lite mer saker än vad man hinner när man jobbar, inte skönt för att man får ju inga pengar ochjag blir så lätt uttråkad av att inte jobba..
Ska ringa och prata med dom i morgon och kolla om dom inte behöver mig nästa vecka.

Just nu sitter jag hemma hos mamma ( som vanligt ) Vi sitter och tittar på Animal rescue på Animal Planet!
Man blir fan förbannad! Hur kan man plåga ett djur så som dom gör!?! All eloge till människorna som hjälper dessa hjälplösa djur!!


P.s.
Glömde ju skriva att om Dex ska komma i morgon så ska hon köpa med baby bell ost!


Varför blir det aldrig som man tänkt sig?

Alltid när man ha planerat en sak, så kommer det alltid upp något ivägen.. Är det inte pengar så är det fan nåt annat!
Ibland blir man så trött på allt! Idag ville jag bara lägga mig ner och skrika på marken! haha!
Sen idag när jag vaknade så kunde jag inte röra mig! Mina muskler i ryggen var helt förlamade! Jag måste verkligen ändra på madrasserna där hemma!  Men jag är ju inte så jäkla stark! haha! Men försöka går ju alltid!

Nu till en positiv sak!
Jag har fått en ny cykel =) Av min kära far! Och denna ska jag skydda med mitt liv!!

Nej nu är det snart True blood så jag vill inte skriva mer..

Ha det så bra så hörs vi kanske i morgon!


Jobbet och hem igen

I morse när jag vaknade kände jag att något var fel.. Jag var alldeles matt i kroppen och mådde lite illa. Jag tog en macka för jag trodde bara det var för att jag inte hade ätit något..
När jag kom till jobbet och skulle gå in och byta om mådde jag bara sämre och sämre.. Så jag fick mammas bilnyckel och fick åka hem.. Sov enda fram till halv fyra.. Jag var helt väck.. har inte kunnat äta för jag mår så illa.. =(
Men det går över när man gifter sig! =)

Jag fundrerar på att göra något drastiskt med mitt hår! Det är så tråkigt nu! Vill ha en mer rockig stil på håret..
Men jag ska nog vänta lite och tänka lite till på det innan jag gör något drastiskt.. :P

 nej nu ska jag fortsätta titta på So you think you can dance


RSS 2.0