Jag blir galen!

Är det någon som är duktig på att göra en blogg fin? Jag har försökt lägga till en annan header och ändra lite färger och så men jag lyckas fan inte! Så finns det någon där ute som vill hjälpa mig så säg gärna till! =)

Drumsticks

Igår blev jag så himla sugen på kycklingvingar! Och jag visste att jag hade såna i frysen! Så idag när jag tog fram dom så såg jag att det var drumsticks jag hade! Och det var ju nästan bättre! Så idag blir det drumsticks med Crisscuts :D Yummie!
Idag har varit en lugn dag. Mamma kom hit innan och fikade lite! Kaffe och våra goda kanelbullar! Och i morgon ska vi åka till tippen och slänga en massa skit! Har sagt nu ett tag att jag ska rensa här hemma! Har så mycket som jag inte använder som man kan slänga! Det står ju bara och samlar en massa damm annars :P Så mamma erbjöd sig att vi kunde åka till tippen och släga all skit i morgon!
Denna helgen har gått så himla snabbt! Hade gärna varit ledig en dag till! =P

Nej nu ska jag duka fram för maten e snart klar!
Ha en fortsatt trevlig söndag!

Hej då!

Natt blogg!

Klockan är mycket och jag sitter uppe fortfarande! Har pillat lite med Photoshop, och gjort en ny bild som ska vara på min blogg! När det blir vet jag inte för jag fattar inte hur man ändrar bilder och bakgrunder osv på bloggen! haha! Får hitta någon som kan hjälpa mig!
Jag såg en jätte bra film innan som hette Blood and Bone. Riktigt grym film!
Mamma rekomenderade den och det var verkligen en mamma film! haha! Hon är inte den som gillar romatiska filmer som jag! Utan det ska vara action enligt henne! Smaken är som baken!
I morgon ska jag tvätta! Skulle ha gjort det för några dagar sen men jag har ärligt talat inte orkat! Det är inte lika roligt att tvätta som det var innan! Man tröttnar på det efter ett tag :P

Jag vet inte vad jag ska skriva mer så jag avslutar nu!

God natt och hej då!

 


Lördag 30/1

Sitter och lyssnar på låtar på spotify just nu  och dricker lite cider och kommer in i de rätta takterna!
Igår var jag och Micki och kollade på Avatar!! Mycket bra film om jag får säga det själv! Hade lite förhöga förväntningar efter allt prat man hört om den, men jag älskade den endå :o)
Idag har vi varit i stan och fikat! Vi var å Roberts caffe! Riktigt mysigt ställe tyckte jag! Riktigt stiligt var det oxå!
Ikväll blir det nog lugnt, sitta hemma och äta och dricka gott. Inget planerat.

Nej nu ska jag fprfortsätta att lyssna på gamla godingar!

Ha en trevlig lördagskväll!


Avatar!

Ikväll är det Avatar som gäller! Har sett fram emot den dagen då jag ska gå på den bion länge nu! :) Tror jag kommer gilla den filmen skarpt! Känner det på mig!
Nu sitter jag och dricker lite vin! Det förtjänar jag =) haha!

Var i stan innan med Therese och fikade! Vi satt på Vattenporten i två timmar ungefär! Satt bara och pratade och hade det mysigt! Åt lite pasta och drack sedan varm choklad! Det var så skönt att bara sitta ner och prata! Therese är en sån tjej som man verkligen kommer jätte bra överrens med! Så förstående och så himla snäll! Du är en ängel Therese! =)
Dagen bjöd på många skratt och lite halka på det! Räddade Therese liv med! haha!
Dagen hittills har inte varit annat än super!
Hoppas den fortsätter såhär oxå!! =)

I morgon vet jag inte vad som händer! Tar dagen lite som den kommer!

Ha det så bra så återkommer jag sen ang filmen =)


Om det är något som får igång mig..

Så är det låten med Michael Jackson! Låten som får alla mina nerver att spralla och blodet pumpa i kroppen! Håret resa sig och jag försvinner in i min egna värld!Det finns ingen låt som får mig att må så bra som den låten! Jag kan lyssna på den om och om igen utan att jag tröttnar! Låten som alltid kommer vara min låt!

The way you make me feel 



Nya tag!

Idag åt jag min sista kina kaka! Och jag åt inte ens upp hela! Tog en bit sen slängde jag resten!  Nu ska det bli ändringar i min kost! Bara nyttiga saker nu och någon godsak på helgen kanske! Ut och gå längre rundor med Santo och bli mer hälsosam! Inga sena måltider! Helst inte äta efter sju! Och detta ska jag hålla stenhårt på! ( Försöka iallafall ) haha
Fick ett uppvaknande idag efter jag satte på mig ett par leggins! Så nu får det blir ändringar om man ska komma i sina sommarkläder! *skrattar*

Idag har jag jobbat mycket! Först på Fiskaregatan och sen på sjukhuset! Var hemma halv fem! Så man känner sig lite schleten nu!
Åkte på en utstädning på två timmar idag, och sen efter det resterande städning på Infektion!
Gooooa pengar =)

Nej nu ska jag ner i källaren och hänga upp tvätten och sen ska jag fortsätta med maten. Sen ska jag färga mitt hår!! Yeah! Håller mig till samma färg som förra gången.. Tänkte ta svart först, men jag ångrade mig och valde den som jag hade sist. Mörk brun! Riktigt najs!

Hörs sen!

Today!

Dagens humör: Har varit på topp! Känner mig dock lite irriterad nu..
Dagens mående: Trött som faen i morse, annars bra!
Dagens borde: Jag borde ha tvättat idag.. Men jag orkade helt enkelt inte..
Dagens frisyr: Uppsatt as usual!
Dagens smink: Mascara. Orkar inte sminka mig mer när man jóbbar
Dagens klädsel: Jeans och en lång tunika
Dagens vill ha: Sommar och värme!! Trött på detta vädret nu!
Dagens längtan: Thailand!
Dagens fundering: uhm..?
Dagens beroende: Kina kaka!!!!
Dagens tråkigaste: Att gå och lägga mig för att sen gå upp och jobba i morgon!
Dagens bästa tillfälle: När mamma slängde sig i snön!!  Haha! ( Film finns på facebook )
Dagens måltid: har slarvat med det idag.. Åt två mackor och en kina kaka istället :P haha

Fanken oxå!

Nu har jag missat The biggest looser IGEN! Som tur är så kommer det i repris i morgon! Hoppas jag hinner hem till det! Tyckte det var så synd att Bernie fick åka!! Men vad man fick se efteråt så hade han lyckats gå ner ganska mkt hemma oxå =)

Jag och mamma har skottat en jäkla massa snö idag! Gjorde även ett litet filmklipp som nu finns att se på Facebook =)

Hahaha! Min mamma e rolig! Hon sitter och blåser håret inne i vardagsrummet och helt plötsligt hör jag hur hon helt förstört utbrister: Näääääeeeeej!
Jag frågade vad det var.. Det var helt tyst.. Sen sa hon :
hon fick kvitt, på kvitt eller dubbelt!
( Hon tittar på lyckohjulet )
Haha snacka om att vara inne i ett program! *skrattar*



Ha det!


gooood morgon!

Sitter och har precis ätit frukost nere i källaren på jobbet nu.. Gotti gott!
Men jag känner mig inte så bra, alldeles svag i kroppen och är skit trött! Längtar bara tills jag kommer hem. Då väntar sängen ett tag. Sen måste jag tvätta, och handla med mamma..! Hur ska jag hinna med allt detta?!! hehe

Det börjar bli ganska tjatigt nu med all snö tycker jag.. Tycker det kan smälta bort nu och börja bli lite plus grader istället! Eller vad tycker ni?  Visst det är mysigt med snö.. Men inte med 10 minusgrader!! Fiii fan!

Har ni sett Ultimate Survival med Bear Grylls på Animal planet någon gång?! Jag låg och kollade på det igår.. Kunde inte sova. Faktiskt ganska intressant att titta på det! Man lär sig ganska mycket! Och sen ser han ju så bra ut oxå! haha! =P
Men iallafall.. Igår var det ett avsnitt när han var i Mexicos öken.. Så blev han stucken av ett bi i pannan. Två timmar senare såg han ut som elefantmannen! haha! Som jag skrattade! Han såg så jäkla rolig ut!
Men det var ju allvarligt! Man kunde hamna i en allvarlig allergi chock om man hade otur.. Men jag såg inte klart hela avsnittet för klockan blev 02.00 =P
Hmm.. Det var bara det jag ville skriva! hahah!
Det märks kanske att man har tråkigt här på jobbet nere i källaren!
Nej nu ska jag fortsätta att städa så man blir klar!

Ha det bra!



Två skor rikare!!

Så nu har jag köpt två par skor på rea :D haha! Rea is the shit!!
Det blev dessa två paren
Är faktiskt riktigt nöjd!
Klicka för att förstora bilden   Klicka för att förstora bilden
Bilderna är lånade från www.have2have.se

HJÄLP!!

tycker ni att jag ska köpa dessa??


Klicka för att förstora bilden

Bilden är lånad från www.have2have.se


Bilderna från i lördags

Ligger nu uppe på Facebook. När jag har tid och ork så lägger jag nog upp dom här sen. Men inte just nu.
Ska snart åka iväg med mamma och köpa min nya übersnygga klänning!
Sen ska jag hämta min dongel =D

Återkommer sen.
Ha det!

P.s
Min mobil har lagt av så jag kan inte nås just nu.
D.s

Vilken helg!! Vilken helg!!

Helgen som varit har nog varit den bästa på länge! En helt underbar helg med Micki och mina vänner! Den helgen kommer jag sent att glömma!
I fredags var det ett litet kalas hemma hos mamma med fika och tårta. Sen när Micki hade kommit hem så åkte vi till Wild west och åt och drack en massa gott! Efter det så blev det en sväng ute. Det slutade med att vi var hemma klockan halv fem?! haha!! Men det var ju lätt den underbaraste och roligaste födelsedagen på länge! Tack för allt igen älskling!!!
Lördag.. Var seg.. väääldigt seg! Men jag kom upp ur sängen. Var tvungen att handla saker till kvällen då mina kära vänner skulle komma på fest =)
Vid sju började folket droppa in och vid nio var nog alla där!
I början var det lite segt men jag tyckte vi kom igång sen =) Det blev många skratt under kvällen.
Vid elva började vi plocka undan och sen var vi redo för stan! Det var verkligen den roligaste kvällen / natten på länge! En födelsedagsfest med mina underbara vänner hemma och sen fortsätta festligheterna ute..
Jag hade så jävla roligt den kvällen! Fredagen den 22 Januari och Lördagen den 23 Januari.. OFÖRGLÖMLIGT!!

Dock lite tråkigt att vissa inte kan glädjas av andra. Förstöra saker som va roliga! Men det är inget jag kommer lägga energi på mer..

Men jag vill iallafall tacka mina vänner.. Så Tack Therese, Danijel, Micki, Dex, Sara, Amanda, Sarah, Sandra, Nico och Johan!!

Måste bara lägga upp en så jäkla klockren bild på hur kul vi hade den kvällen ute.
Fler Bilder kommer kanske i morgon eller på onsdag.

Natti natt!



Grattis grattis!

Ja må hon leva, ja må hon leva, ja må hon leva ut i hundrade år!
Grattis på födelsedagen till mig själv :D haha


Jag och Mamma!

Det kan faktiskt vara roligt att baka bullar ibland..


Sooooooooooooon!

I morgon fyller jag år! Yeah! Kalas hemma med släkten. Sen får det bli lugnt.
Ska satsa stenhårt på lördag med mina vänner istället =) Höhö! Det blir naaaaajs! =)
Just nu sitter jag och väntar på att bulldegen ska jäsa så jag kan väcka mamma och börja baka de satans bullarna! Innan tyckte jag det va hur kul som helst att baka bullar, men inte nu! Fy fan! Det tar sån jävla tid! Haha!
Efter bullbaket ska jag göra Taco paj till mamma, pappa och Sarah.. vet inte själv om jag vill ha.. är inte så glad i paprika ^^ men det är bara att tugga och svälja egentligen så jag får väl ta en liten bit. Mamma har tjatat på mig att jag ska göra Tacopaj nu ganska länge. Så jag får göra henne lite glad! Sarah blev oxå glad när jag sa att jag skulle göra pajen idag! Det är kul när människor uppskattar och tycker om det man gör =) Då blir man happy! Happy as a hippo! Ellerhur Dex! haha

Nej nu ska jag väcka sömntutan. För baka bullarna själv tänker jag inte göra! haha

Ha det!

Kockar som rockar

När jag tog studenten skrev jag och Annelie på våra mössor Kockar som rockar
Och idag var jag en kock som rockade! Haha!
Men förklädet på började jag med maten hos mamma. Potatis och kotletter med brunsås!
Tina Turner kom på radion och jag höjde och kom i stämning :) Sprang runt med sleven i handen och svängde loss! Efter Tina turner kom massa andra goa låtar, och jag var på g! :D
Maten blev omtyckt av mamma och pappa, men jag själv tyckte inte det var något speciellt med den. Dom kände väl kärleken jag lagt ner i maten! hahahah

Sitter och tittar på Det Okända med mamms nu. Hon sitter och äter massa popcorn och smaskar!
haha så nu vet jag vart jag fått det ifrån när jag äter chips lr popcorn ;)
När jag och Santo sitter hemma och kanske äter chips eller något annat som knastrar när man äter det, så låter vi likadant! Haha Sådan matte, sådan hund!


Städ dag!

Idag efter jobbet började jag röjja hemma.. Flyttade sängen närmare fönstret så det blev lite mer yta och dammsög och hade mig. Det blev mer plats oxå.. Så.. Så som det blev får det vara nu.

Var på Elgiganten innan idag med mamma. Skulle kolla om min dator fortfarande var kvar! När vi kommer dit så är den inte på samma ställe som den stod på innan.. Börjar kolla runt lite och tror att jag hittade den =P Ska åka tillbaka dit i morgon och kanske lägga undan den. Träffade underbara Emelie i kassan oxå =) Alltid lika roligt!!

Nu ska jag ta mig något att äta!

Ha det!



Snacka om att vara förvirrad!

Måndag igen.. Förvirringens dag!
Åkte till jobbet som vanligt ( med extrem värk i ryggen ) Städade på lite extra för jag hade så ont och ville bara hem. Kom hem och la mig i sängen direkt efter jag tagit 3 ibumetin. Somnade som ett litet barn!
Micki ringer vid tolv och väcker mig. Vet inte riktigt vart jag är någonstans.. haha
Efter samtalet får jag panik! " Hjälp jag har försvit mig!!!" Ringer i panik till jobbet och förklarade att jag hade haft så ont i ryggen så jag hade tagot några tabletter som gjorde att jag somnade och vaknade inte förrens vid tolv! Tove fick lite panik och skulle ringa till min ansvariga på Fiskaregatan och säga att jag kommer att komma, och Tove skulle förklara hur läget låg till! Efter samtalet får jag mer panik och börjar springa runt i lägenheten tills jag stannar upp.. Och kommer på att jag har ju jobbat idag?!
Fy fan vad jag skämdes ska jag säga er! Snacka om att vara förvirrad!
En typisk Cissi grej..



5 dagar kvar till the big day!

Idag är det 5 dagar kvar tills festen och min födelsedag! Det kommer nog bli skit kul!!!

Idag är det söndag.. Och alla söndagar brukar vara så jäkla sega. Och idag är en sån dag! Sen känner jag mig inte så pigg heller. Ville bara ligga kvar i sängen hela dagen och inte göra någonting.
Men jag gick upp endå, kände för att gå en runda med Santo. Så vi gick en lite längre runda än vad vi brukar göra och jag tror att vi båda blev lite piggare av det. Santo låg ju och sov längre än mig idag! Vissa dagar kan han sova fram till tolv! SÅ idag hade han okuperat soffan! Heh!

Jag tror jag ska laga litemat sen när jag kommer hem. Potatismos med lite kycklingkorv till det! Yummie!
Har varit så sugen på det hur länge som helst så nu ska jag äntligen äta det =) haha!

Ha det!

Mitt liv.. Dåtid och nutid!

Dåtid:
Jag va extremt blyg och feg. Vågade inte göra mycket utan satt mest tyst och skämdes om jag sa något. Självförtroendet va inte det bästa kanske. Men jag trivdes med mitt liv!
Jag bodde med familjen i en lägenhet på CKV och hade alla mina vänner på gården. Men det bästa! Det var att jag hade min bästa kompis Emelie! Vi hade känt varandra sen vi var två år och vi lekte varje dag! Vi kunde sitta och prata o telefon i timmar, fast vi bodde i samma trappa! haha!
Livet var perfekt när man va mindre! Inga bekymmer! Bara lyckliga dagar!
Tiden på Östergård var helt underbar! Saknar den tiden nu när man tänker efter!
Men.. Sen under tiden då man började konfirmationen så träffade jag min första kille, och jag och Emelie tappade kontakten.. ( Vilket jag är så ledsen för ) Tappade även  kontakten med Sara, Dexter och Anna.. Förhållandet med första killen varade i nästan 4 år..
Gymnasiet kom och jag trodde jag valt rätt linje.. Restaurang. Men med tiden så kändes det inte rätt och jag valde bort köksämnena och gick klart. Efter gymnasiet fick jag jobb på Hotell temperance! Där jag var i tre år. Och hur det var där vill jag inte ens nämna i min blogg :P haha! Det enda positiva var att jag fick en ny vän! Min kära Nicolina! Det var en del roliga stunder på det hotellet ska jag säga er! haha!
Sommaren 2006 var jag på stranden med Emma vartenda dag! Den sommaren kommer jag aldrig glömma! Det var så jäkla roligt på stranden och alla andra dagar oxå för den delen. Men den sommaren var det oxå då jag träffade Micki! Och det var kärlek vid första ögonkastet!

Nutid:
Nu jobbar jag som timanställd städerska på sjukhuset. Fast just nu har jag fått ett vik på Fiskaregatan.
Jag bor i en egen lägenhet med Santo ( min och Mickis hund ). Jag är fortfarande tillsammans med Micki och hoppas på fler år med honom! Han är den perfekta pojkvännen man kan ha! Han kommer bra överrens med min familj och mina vänner. Han får mig att må bra! Och jag har aldrig älskat någon så mycket som jag älskar honom! Han är mitt liv!
Jag har fått upp kontakten med Emelie igen och vi har precis lika roligt tillsammans som vi hade innan!
Dexter, Sara och Anna fick jag upp kontakten med efter en reunion som Dex och Anna fixade och sen dess har vi umgåtts lika mkt som innan!
Jag är inte lika blyg och feg som innan och självförtroendet är bättre.
Livet just nu är underbart! Och jag trivs bra med mig själv och allt runt omkring mig. Det kanb inte bli bättre!!

      





Tiden går sakta idag..

Idag vaknade jag 09.20 och kunde inte somna om.. Jag va inte trött. Så jag satte mig och kollade lite på tv och gosade lite med Santo. Som dock blev tjurig på mig för han ville sova :P Tog en macka till frukost ( ovanligt för jag äter aldrig frukost ) Sen satte jag på Whitney Houston och hoppade in i duschen!
Och nu sitter jag hemma hos mamma och lyssnar på Whitney igen Och skriver blogg.
Mamma har bakat en äppelkaka som vi ska mumsa i oss sen, och nu gör hon wook! Det luktar så himla gott!! Mmmm!

Igår va Dex hemma hos mig. Vi åt lite rostat bröd med citron marmelad!!! Yummie! Och sen var det lite brieost och kex! Hon visade mig hur min dvd funkar oxå :P Hur man kan kolla på filmer genom sitt usb minne. Så nu kan jag det! tack Dex!

usch jag är i en sån fas nu att jag inte vill vara ensam..  Man sitter ju bara hemma och glor! Så jäkla tråkigt! Visst ibland är det skönt att vara ensam, men ibland så är det skönt med människor runt omkring en. Och det är så jag vill ha det nu. Inte sitta ensam.
Så ikväll ska jag nog tillbringa min tid hos mamma :P För sitta hemma tänker jag inte göra..

Nej nu är det kaffe och äppelkaka med mamms!

Ha det!


P.s!
Det är bara 6 dagar kvar tills jag fyller år =)

Äntligen fredag!

Så skönt det är att det äntligen är fredag!
Jobbade på ganska snabbt idag så jag kunde komma hem lite tidigare.
När jag kom hem var jag så frusen så jag hoppade in i duschen och tog sen ett varmt bad!

Sen har jag även varit i stan med Dex. Vi var inne på Telenor och lämnade in papper så nu ska allt vara klart! Nu får man bara vänta i ca en månad innan jag får mobilen igen.
Sen gick vi och tog en varm macka på Espresso house.

Nu är jag hemma hos mamma och ska gå hem vilken sekund som helst. Måste plocka iordning lite hemma nu när man ska få besök ikväll! Dex ska komma så ska vi ha lite fredagsmys med bireost och kex,  Kina kaka ( min favorit just nu ) Pingvinstänger och riskakor med ost smak och kanske ett glas vin till detta? =) Låter najs tycker jag allt :) Sen klockan 20.00 så kommer ju Let´s dance!

nej nu ska jag gå hem med Santo.
Vi hörs nog i morgon!

Ha det!


Nu har jag det!

Jag sitter och tittar på Grottbjörnens folk med mamma. Väldigt intressant film, gammal men intressant! Och jag vet nu vad jag ska döpa min dotter till ( om jag får en dotter dvs =P ) Då ska hon heta Ayla!
Huvudpersonen i filmen heter Ayla och jag tycker att det är ett sånt fint namn! Iza hade jag oxå kunnat döpa henne till.
Det var bara det jag ville skriva :P haha

Ska fortsätta kolla på filmen nu!

Is she really going out with him?

Haha ännu ett knas program som man inte kan låta bli att kolla på!
Det är olika par varje gång. Och killen beter sig som ett svin och flörtar med tjejer när hans tjej är med, tar deras nr på fester som hans tjej har, bjuder hem strippor till sitt hus osv.. Och förnekar allt för sin tjej och ser inget fel i det han gör.. Och hans tjej..? ja hon säger inte så mkt om det i början.. Men sen framåt slutet av programmet så får hon nog och dumpar killen ( oftast )
Det är ganska roligt att se på! =P

Idag på jobbet gick det segt. Det kändes som om jag aldrig skulle bli klar! Och sen när jag väl va klar och skulle ta bussen in till stan för att sen åka hem, då fanns det ingen bussförbindelse in till stan!! Den kör antagligen ett annat håll till Österskans än det hållet den kör till Söder.. Så jag fick gå in till stan och sen ta bussen hem! Men det gjorde inte så mkt för det var ganska skönt väder ute =)

Innan jag kom hit ( till mamma o pappa ) så gick jag med Santo i deras trädgård. Och när vi kommer till hörnet av huset där baksidan börjar, tvärstannar Santo och reser ragg och blir skitförbannad! Det första jag tänkte på var att det var någon människa i trädgården som han såg... Men så var det inte! Caroline har byggt en snögubbe som står bakom huset och det var den Santo fick syn på! Fick mig ett ganska gott skratt :P





The Ex effekt

Har ni sett det programmet på MTV?
Jag fattar inte hur man kan ställa upp i ett sånt program?!
Jag hade inte velat vara den partnern som sitter inne i ett rum och kollar på när min kille får en romantisk helg med sitt ex?!!
Jag hade aldrig ställt upp på det och utsatt mig själv för något sånt! Jag menar.. Är det värt att kanske förstöra sitt förhållande bara för att få en helg med sitt ex? Med massa romantiska dejter som ordnas? Nej! Verkligen inte!
Det får mig att tänka på en sak som varade ett tag för några år sen.. Jag kommer inte kunna släppa det, för det sårade mig så djupt.. Så beter sig inte en vettig människa!
Är det slut så är det slut. Så enkelt är det! Och då ska man inte ställa upp i ett program som The ex effekt, eller att försöka förstöra och tro att man kan få det gamla tillbaka.. Varför såra andra människor?! Det är bara jävligt elakt!


Nu till en rolig sak!
Jag har fått förlängt på mitt vik! =) Iallafall till månadens slut sen får vi se hur det blir efter det.
Det känns skit bra att ha ett "fast" jobb nu, men det är så jävla tråkigt där jag är så det finns inte! haha! Det är bara kontor som man städar och man sitter alldeles ensam på frukosten och lunchen nere i en källare..
Men men, när jag har köpt min dator så kan man ju ta med den dit och läsa lite tidning på nätet =) Kanske blogga lite mer oxå? :)

Nej nu ska jag snart se på The biggest loser!

Ha det!


En dag ute i - 10 grader

Fy fasen vad kallt det var i morse när jag skulle till jobbet! - 17 grader!!! Jag frös häcken av mig!!
Det blev lite svalare senare som tur va! Fy för kyla! Men jag gillar snön! :)

Idag efter jobbet åkte jag och Micki till Berget och gick en runda! Det var nog den roligaste rundan på länge! Haha som jag skrattade!
Sen efter det åkte vi ut till grötvik och tog lite foton. Det var så himla fint där nere nu med all snö och is!
I morgon ska jag, Dex och Sara ut och upptäcka naturen som finns runt oss! Ska bli mysigt :)
Ska nog göra lite varm choklad så vi kan värma oss med =)


Igår va jag och Micki på Elgiganto ( Elgiganten :P )
Jag ska köpa en mini laptop. Och eftersom Micki är ganska duktig på det så drog jag med honom dit! Och jag har hittat en som jag ska köpa! Den är så fiiiiin! :)

Nu ska jag ut med Santo..

Ha en trevlig helg!

Hej då!


Break your heart!

Taio Cruz - Break your heart!
Den låten spelas om och om igen i Mickis nya bil! Som dessutom är stans snyggaste bil! :D
Nu sitter vi hemma hos mamma och ska dricka kaffe.
Micki och pappa håller på med bilen så jag satte mig vid datorn. Förstår inte så mkt av bilpratet så jag håller mig undan ^^

På tal om annat! Det var länge sen det var såhär mkt snö i Halmstad som det är nu! Senast vad jag kan komma ihåg att det var såhär mkt snö var när jag var liten. Jag tycker det är så mysigt med snön! Det är så upp piggande :D

Nä jag har faktiskt inte så mkt mer att skriva.
återkommer en annan dag!

Hej då!

Den låååånga måndagen

Denna måndagen har nog varit den längsta dagen jaghar varit med om på länge! Det känns som om den aldrig kommer att ta slut heller.. Idag har jag jobbat, handlat, varit i Trönninge och sen postat brev. Sett på film och nu håller jag på att tvätta.. Ska snart ner till tvättstugan igen och hämta upp resten av tvätten som inte var torr innan. Sen ska jag gå in och duscha och ta ett långt bad innan jag är helt klar fär sängen :)
Idag är det 18 dagar kvar tills jag fyller år! Jag är alltid så glad dagarna innan jag fyller år! Som ett litet barn!! haha
Nu i år ska jag ha festen hemma hos mamma och pappa. Det är lite trångt i min lägenhet för 13 pers :P Så jag frågade mamms om vi kunde få vara där. Och det fick vi! Tack mamms! Du är bäst!

I morgon är det jobb, sen måste jag upp till sjukhuset och hämta papper och skriva lite papper.

Nu kallar torkrummet i källaren.
Ha det!



En ny start på det nya året!

Jag hade jätte roligt hemma hos Sörum! Perfekt nyårs firande med de som betyder mest! God mat och dricka och ett underbart sällskap! Det är så det ska vara! :)
Sen blev det väl lite tjaffs när man skulle gå hem vid fyra tiden.. Men det e sånt som händer.. Var hemma vid halv fem, tog Santo på en liten runda och sen var det bumms i säng.

Idag fyller min kära Moster Åsa år! Så jag och mamma ska snart åka dit. Väntar bara på att hon ska bli klar med sitt undanplockande av alla julsaker. Så då passade jag på att skriva lite blogg sålänge.
Har blivit förkyld oxå.. Igår när jag vaknade var jag alldeles igentäppt i näsan och hade sån huvudvärk så jag trodde jag skulle smälla av!
Idag är huvudvärken borta..

Nu ska vi åka!

Ha en bra dag!

RSS 2.0