För en bra sak..

I morse var jag hos läkaren.. Och jag var så nervös att jag mådde illa! Jag kände på mig att något inte stod rätt till.. Jag var orolig för något.. När jag gick därifrån va jag så jäkla ledsen och fortfarande nervös! Jag kunde inte hålla tårarna tillbaka! Jag kunde inte styra min kropp!! Riktigt obehagligt!
.
Men nu är det bara att vänta och se.. Försöka slappna av då allt e avklarat :) Jag fick en del tips oxå från barnmorskan som jag ska ha med mig, och fick även svar på frågor som jag har gnagt på länge. Så även om läkarbesöket inte var som jag väntat mig fick jag endå ut något positivt utav det hela :) Det var bra och kunnig personal!


Äntligen helg!

Inte för att man har längtat sådär efter helgen efter en "hårt" arbetande vecka i skolan.. För hård har den verkligen inte varit! Vi har inte gjort ett skit :p bara suttit och snackat och väntat på att tiden ska gå.. Riktigt onödig vecka om jag får säga det själv.. Men men, så e det ibland när lärare är sjuka och sånt..
.
I morgon blir det lite jobb på Östras. Jag ska åka med en tjej så jag lär mig en runda som jag nog ska få köra sen ibland :) känns skönt att ha något extra efter skolan. Vill inte sitta arbetslös igen! Fy!
.
Nej nu ska jag gå bort till dagis och hämta Gabbe för att sedan gå bort till Busfabriken och busa loss lite :)
.
Ta hand om er!


Vad är det med folk?!

Jag förstår mig inte på vissa människor?! Varför kan man bara inte vara sig själv? Varför måste man bli någon annan när man umgås med vissa? Speciellt killar blir såna. Ska ni visa er tuffa eller vad handlar det om? Jag förstår inte?! Ni blir elaka och mobbas, snackar skit och är allmänt dumma?! Varför?!
.
Nu är det väl inte bara killar som blir såna, det finns ju tjejer som e såna oxå. Men killar är nog fan värre! Jag blir så irriterad på sånt beteende!
.
Jag ska inte sitta här och dra alla killar över en kant.. Tjejer kan faktiskt vara riktigt elaka dom med! Speciellt med skitsnack och falskhet.. Jag har sett båda sidorna av killar och tjejer och om jag får säga det själv så tycker jag att killarna ligger före tjejer i att vara elaka..
.
Nu till något helt annat! Jag har klarat körkortsteorin för lastbil och släp nu! Så nu är den delen klar! :)) så jävla najs! jag kan ju fortfarande inte allt gällande lastbilar och allt annat som hör till, men jag tycker endå att jag gör ett bra jobb :) haha! Men jag kan ju betydligt mer än vad jag kunde när jag började kursen ;) i morgon ska jag åka med en tjej på östras! Jag ska antagligen börja jobba där efter skolan :) det känns bra! Då har man iallafall något efter skolan och sitter inte hemma!
.
Nej nu ska jag skypa med min vän Dex :)


Grattis min ängel!

Idag skulle du ha fyllt 5 år..
Jag saknar dig så mycket! Det går inte en dag utan att jag inte tänker på dig! Du finns i mina tankar hela tiden Santo! Jag kommer aldrig glömma dig! Hoppas du får ett bamse märgben där uppe som du kan smaska på :)
Jag älskar dig och jag saknar dig!!
.
.


Jag älskar dig mer än livet!


Oj då

Nu var det alldeles förlängesen jag skrev igen.. Jag har visst mina upp och nergångar med bloggen :P 
Men det har väl inte hänt speciellt mkt egentligen.. Det är två månader kvar av utbilningen och sen har jag förhoppningsvis CE körkort :)) Känns jäkligt najs faktiskt! 
Ja just det! Jag och Micki var ju i Turkiet i en vecka för några veckor sen! Hur gott som helst! Det behövde vi! =) Jag kan lägga upp lite bilder därifrån nån annan dag.. Jag sitter vid min lilla dator nu och har inte fotona på denna datorn.. 
På lördag ska vi åka till Borås Djurpark =) 
 
Nej nu ska jag se på tv.. Orkar inte skriva blogg nu egentligen..
 
Men innan jag tackar för mig vill jag vara säga att jag älskar min underbara lilla familj!  Jag har världens finaste killar i mitt liv! <3
 

RSS 2.0