Vad är det med folk?!

Jag förstår mig inte på vissa människor?! Varför kan man bara inte vara sig själv? Varför måste man bli någon annan när man umgås med vissa? Speciellt killar blir såna. Ska ni visa er tuffa eller vad handlar det om? Jag förstår inte?! Ni blir elaka och mobbas, snackar skit och är allmänt dumma?! Varför?!
.
Nu är det väl inte bara killar som blir såna, det finns ju tjejer som e såna oxå. Men killar är nog fan värre! Jag blir så irriterad på sånt beteende!
.
Jag ska inte sitta här och dra alla killar över en kant.. Tjejer kan faktiskt vara riktigt elaka dom med! Speciellt med skitsnack och falskhet.. Jag har sett båda sidorna av killar och tjejer och om jag får säga det själv så tycker jag att killarna ligger före tjejer i att vara elaka..
.
Nu till något helt annat! Jag har klarat körkortsteorin för lastbil och släp nu! Så nu är den delen klar! :)) så jävla najs! jag kan ju fortfarande inte allt gällande lastbilar och allt annat som hör till, men jag tycker endå att jag gör ett bra jobb :) haha! Men jag kan ju betydligt mer än vad jag kunde när jag började kursen ;) i morgon ska jag åka med en tjej på östras! Jag ska antagligen börja jobba där efter skolan :) det känns bra! Då har man iallafall något efter skolan och sitter inte hemma!
.
Nej nu ska jag skypa med min vän Dex :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0