En sak vill jag ni ska veta

Det jag skriver i bloggen skriver jag för att jag vill skriva det. Har jag en dålig dag, skriver jag det. Och det är abslout inte så att jag vill ha uppmärksamhet lr nåt sånt. Jag skriver för att det kan vara skönt att skriva av sig lite. Och kan ni inte ta det jag skriver så läs inte min blogg.  Så enkelt e det. Tycker ni att jag gör bort mig i min blogg, läs inte den! Tycker ni att jag är barnslig i vissa inlägg, läs inte den! Det kan inte bli enklare!
Alla har vi våra dagar då det inte är lika bra som andra dagar. Allt är inte perfekt, och jag är inte perfekt! Det vet jag. Men säg någon som e perfekt..?
Så, nu har jag fått det sagt iallafall..

I morgon ska jag träffa Nico och Katarina! ( Nicos mamma ) Det ska bli riktigt mysigt faktiskt! Det var så himla länge sen jag träffade Nico.

Sen vet jag inte vad jag ska göra mer.. (än) Vi får se vad dagen har att ge.
 

Nu ska jag fortsätta att se på Desperate Housewifes!

Baj baj!


Du var inte saknad ska du veta!

Jag hade lyckats ta det lugnt i en dag! En dag utan stress och huvudvärk! Men idag kom min hatade vän tillbaka!
Gabriel var övertrött, Santo måste ut, jag hinner inte äta, hinner inte duscha, hinner inte ta hand om hemmet!
Ut med barnvagnen och rasta Santo! Och nu efter en timme har lilleman äntligen somnat! Nu kanske man kan plocka lite här hemma.. Ta en dusch med dörren öppen, och försöka att varva ner. Förövrigt måste jag säga att barnvagn och trösklar är det bästa som har uppfunnits! Man kör över tröskeln några ggr och sen sover lilleman. Då ligger han säkert i vagnen och man kan ta sig en snabbdusch. För att sedan stå och vagga vagnen igen precis efter man duschat, för då vaknar han till :P Han har blivit så ljudkänslig nu med..
Innan jag avslutar detta inlägget så vill jag tacka mamma för all hjälp med lilleman! Visst hade man klarat allt själv. Se bara på alla ensamstående mammor. Men ibland behöver man avlastning och hjälp! Och mamma har varit en ängel på den biten! Jag är ju själv hemma på veckodagarna då micki inte jobbar i stan, och det kan bli ganska känslomässigt ibland! Och då finns mamma där som en hjälpande hand! Och sen vill jag självklart tacka Micki! Min älskling! Du anar inte hur mkt du ger mig! Du ger oss så mycket kärlek och glädje! Och jag är så tacksam för allt du gör för oss! Jag älskar dig över allt annat och du gör ett suveränt jobb som pappa! Vi älskar dig över allt annat!
Usch nu blir jag känslosam! haha! Tredje gången jag gråter idag :P hahaha! Jaja, så kan det bli ibland ;)
Nu ska jag försöka att varva ner lite och... ja helt enkelt försöka sluta att stressa! Det är nog därför jag har haft så ont i huvudet på sistone?!

Vår lille sångfågel!

Idag har vi varit på Eurostorp med mormor Ylva. Inne på blomsterlandet blev lilleman lite gnällig och ville ha mat. Så vi fick gå in på Escpresso house och mata han. Och efter maten satte han igång! Han låg och "sjöng" hela tiden! haha! Sen höll han igång i säkert en timme! Nu ligger han och sover gott i vagnen =)
Det tog på krafterna att sjunga ut ^^, Så som han sjunger loss på filmen, så brukar han hålla på ibland innan han ska lägga sig :P Han är så go vår lille son!

Så härligt att värmen har kommit igen =) Jag fick nästan en chock när jag gick ut idag! Jag hade tagit på mig massa kläder för jag trodde det blåste kallt! Men icke! Det var ju hur varmt och gott som helst! Riktigt najs! Hoppas värmen är här för att stanna nu!

I morgon ska jag nog börja på projektet hallen hemma. Jag ska riva ner tapeten där hatthyllan har suttit och spackla igen hålen som blev då hela skiten till hatthylla ramlade ner! Sen ska jag riva ner tapeten där det är sönder intill vardagsrummet. Det fattas ju en bra bit tapet där, för en hund har bitit bort den. Jag tycker det är så dåligt att man ska behöva göra sånt själv. Borde inte hyresvärden fixa sånt?! Tacka vet jag HFAB! Dom är det ordning på! Det är det då fan inte på privatägda hyreslägenheter..




Min första mors dag!

Idag är det Mors dag. Och min första mors dag!
Och ska jag vara ärlig så var jag lite nere idag.. Jag hade sovit dåligt och humöret var inte på topp. Man får såna dagar då man bara vill sätta sig ner och gråta en skvätt. Och så kände jag idag.
Men allt vände när jag kom hem efter lite fika från Amanda. Då stod det en påse från Fritz blommor utanför dörren till mig! Min älskade hade skickat blommor till  mig med en nalle och choklad och ett fint kort! Åh jag blev så himla glad och min dag lös upp! Jag blev så glad att jag började gråta! haha! Att man kan bli så glad av att få blommor? :P Det var så fint skrivit på kortet oxå så det var nog lite det med. Bara en massa glädjetårar =)
Senare på dagen blev det mors dag fika hos mamma. Lite tårta och kaffe.
Så för att summera min första mors dag..
Den började inte så bra. Men min älskling fick den till att bli min finaste första morsdag =)



Jag älskar dig så otroligt mycket!
 Du är det bästa som finns älskling!
Du och Jag! 
( Och lilleman ^^, )  


Gääääsp!

Nu börjar klockan närma sig 22.00 och jag känner hur ögonenlocken börjar bli tunga.. Lilleman ligger och sover och jag funderar på att göra han sällskap snart. Ibland förstår jag inte varför jag ska envisas med att vara uppe länge. Man är ju så trött på morgonen efter :P

I morgon ska vi bort till Trönninge på kalas. Men innan dess så ska jag nog träna lite hemma. Jag måste ju ge spelet Micki köpte en chans. ^^,

Jag har egentligen inte så mkt mer att skriva om, för det har inte hänt något speciellt idag.. Eller en rolig sak har hänt! Ni vet ju att det finns familjeparkeringar på Maxi.. Och idag när vi skulle handla så körde jag förbi dom parkeringarna. Och självklart fanns det ju inga lediga. Men så såg jag att det var en tjej som skulle köra, så jag svängde runt och ställde mig framför hennes bil och körde framåt när hon backade. Så ser jag att det kommer en bil jämte hon som backade ut. Men jag var ju före henne så hon kunde inte ta platsen! hahahaha! Vilken min hon hade när hon såg att jag tog platsen! Men jag har ju en familj, så platsen var ju mer till mig än till henne. För inte hade hon någon bebis eller unge i bilen. Det var hon och hennes kompis!
Hahaha som jag flabbade!
Det har ju varit en sån diskussion i hallandsposten ang familjeparkeringarna. Folk som ställer sig där för att det är större plats och dom är rädda om sina bilar. Och dessa jäkla pensionärer!! Jag blir tokig på dom!
Vi familjer som behöver platserna.. Vi får ställa oss på de vanliga parkeringarna. Det är fel.. För dom som tar våra platser behöver inte dom lika mkt som vi. Vi behöver ställa upp dörrarna mkt, för att kunna komma in med bilbarnstolen lättare. Familjeparkeringarna är till för familjer som åker och handlar. Inte för gamla och folk som vill ha mkt plats för bilen! Till er som ställer er på "våra" parkeringar.. Ställ er på en vanlig parkering istället, ställ er på två parkeringar om ni inte vill ha en vanlig parkering!



Det ska börjas i tid ;)

Ni måste bara se denna filmen på Lilleman.
Jag satt och tittade på tv och Gabriel satt och gnällde.
Sen kom denna musikvideon och han blev helt tyst och satt bara och tittade på tjejerna :P hahaha!



Älskade (Hatade) regn!

Åh vad jag (inte) älskar när det regnar! Man blir blöt i hela ansiktet vilket jag verkligen (inte) tycker är så mysigt! Kläderna blir blöta och jag fryser! Jag har en hund som måste gå ut oavsett väder! Och jag måste ta med mig lilleman när det e dags att rasta Santo! På med Regnskyddet och sen gå ut utan regnkläder :P Där får jag egentligen skylla mig själv, men endå! FY fan vad jag hatar regn! Det värsta är ju inte att gå ut med Santo och barnvagnen. Det gör jag ju varje dag endå. Det värsta är när regnet kommer i ansiktet! Uuuuh! Jag ryser bara av tanken! Fy tusan!

Idag blev det tacopaj på menyn. Dock var jag inte alls nöjd med själva pajdegen! Den var alldeles kaos! Så är det någon av mina kära läsare som har ett bra recept på en pajdeg så får ni gärna dela med er ^^, det skulle uppskattas ♥

På lördag ska vi bort till Trönninge på kalas! Lucas fyller 13 idag så han ska firas på lördag. Sen på söndag kommer Sarah och kanske Caroline hit och ska spela lite kinect. Jag har inte frågat Caroline än men jag tror nog hon kommer endå ^^, Det känns som om det var så länge sen jag träffade henne.. Men det var bara för en vecka sen :P

Nej nu ska jag gå och lägga mig.
Jag var alldeles för trött i morse. Det var ju lilleman oxå för han somnade direkt efter att han hade fått mat :P

Aja vi hörs i morgon.
Ta hand om er!
Natti natt!

Stress, stress åter stress

Denna dagen har varit lugn, men jag har endå stressat som en idiot! Jag känner det i kroppen. Blodet rusar och jag har ont i hela kroppen! Som alltid när jag har stressat. Jag kan vara ganska duktig på att stressa upp mig själv. För ingenting. Men nu har jag satt mig skönt i vår underbara soffa med en go filt om mig. Nu ska jag ta det lugnt och varva ner.
Men när jag varvar ner så kommer allt över en. Jag vill ha saker och ting att göra hela tiden för att inte tänka på dåliga saker. Men såfort man tar det lugnt så kommer det som en stor våg över en.
Men som jag har sagt till mig själv innan. Det är bara att bita ihop. På med skalet och se glad ut!

I morgon ska jag tvätta.. Får väl se hur mkt som blir gjort i lägenheten. Jag måste verkligen plocka här hemma i morgon!
Jag kom på en sak innan idag som jag ska börja med. Jag ska börja springa en liten runda här runtomkring varje dag, och jag ska börja på fredag! Då kommer jag få upp min kondition igen =) Jag hade velat börja träna på gym, men jag har inte råd med det just nu :P Så jag får springa lite här hemma och sen träna med vårt kinect. ^^,

Nu ska lilleman ha mat. Vi hörs i morgon!
Ta hand om er!
Natti natt!

Onsdag = bakdag

Idag ska jag baka! Det kommer bli Cissi bullar och kanske daimcheesecake. Jag får se om jag orkar baka allt :p Men eftersom vi inte har världens största kök så ska jag invadera mammas kök! Men jag tror inte hon har nåt emot det :P Dom får ju smaka på mina bullar sen =) Och vem kan motstå Cissi bullar? För er som inte vet vad Cissi bullar är så är det en aningen större kanelbullar än vanligt :P Det är nästan så att man bara orkar äta en bulle :P Dom kom till genom att jag blev så trött på att baka en gång, så jag gjorde större bullar för att degen skulle ta slut snabbare! Och resultatet blev STORA bullar! Alltså Cissi bullar ^^,
Jag får se när jag hinner skriva igen, men det ska nog hinnas att skriva lite mer senare. Nu ska jag passa på att hoppa in i duschen och sen ut i stormen med lilleman och Santo.

Vi hörs om några timmar!

Hej så länge!

Att leva i sin bubbla

Vi svenskar är ganska duktiga på att leva i våra små bubblor. Vi har vårt på det torra, men endå ska vi klaga på skit saker, lägga oss i andras liv med vad dom gör och vilka dom umgås med! Det är nog det värsta. Att man inte kan göra som vill ibland för man måste tänka på andra.
Tänk vilken kaos det blivit om bubblan sprack!
Det är egentligen egoistiskt. Vi har det hur bra som helst i Sverige! Tänk på dom som inte har det lika bra som oss. Dom håller inte på så som vi gör. DOm uppskattar små saker, hjälper till och ställer upp. Gnäller inte över små saker. Dom är glada för det dom har. Och det borde vi oxå vara. Jag ska iallafall bättra mig på att visa mer uppskattning. För jag är nog inte alltid så bra på det. Även fast jag verkligen uppskattar, det gör jag verkligen. Men jag visar kanske inte det tillräcklligt ibland.

Nu e det matning för lilleman, det blir inga långa blogginlägg, men jag gör så gott jag kan =)


<3


Helgen som gått har varit super!!

Fredagen kunde inte börja bättre! Solen sken och allt var på topp! Mamma kom över efter jobbet på en kaffe på ballan. Där satt vi och tjötade en massa och hade trevligt. Vid tre tiden körde jag henne hem för att sedan bege mig in till stan för att ta en kaffe med Amanda. Dockv ar jag väl inte på det bästa humöret påväg in.. Pga en skitsak ( enligt min mening ) Men jag la det åt sidan och struntade i det helt enkelt :P Efter kaffet gick vi några ärenden i stan och sen vid 5 tiden var jag tvungen att gå hem för vi skulle få besök av Michel och hans tjej Angelika. Det var riktigt mysigt =) Det visade sig att jag och Angelika hade lite gemensama intressen ^^, Bloggar ;) hehe!
Efter ca en timme gick dom hem och mamma kom över för att hämta lilleman och Santo. Sen begav jag och Micki oss in till stan med Amanda för att sitta lite på uteserveringarna och ha det trevligt! Det blev mat på Morfars, lite dricka inne på Bulls, och sen gick vi bort till Asian och avslutade kvällen på James. Det gick ganska segt för min del, men sista timmen slappnade jag av lite mer och jag och Amanda svängde loss på dansgolvet lite =)

När vi kom hem låg lilleman och sov så gott och mamma och Sarah åkte hem. Tusen tack för att ni ställde upp och passade våra killar ♥

Lördagen var lugn. Jag, Micki och lilleman åkte ut mot Grötvik och åt glass och sen körde vi runt lite i Tylösand och tittade på alla fina hus som finns där :P
Sen åkte vi och handlade mat inför kvällen. det blev Tacos och en mysig filmkväll hemma.

Veckan som kommer nu ska jag börja med mitt nya liv. Nu ska det bli ändring! En rejäl nertrappning av fika :P Och sen ska jag börja röra på mig ännu mer. Jag ska börja cykla med Amanda och sen ska jag börja träna med vårt Kinect. Micki har köpt ett tränings spel med Mel B ( Spice girls ) som jag ska börja med oxå.
Så till sommaren då man kan gå till stranden, då ska jag inte ha mitt bigpack på magen längre ;) Jag har som mål att på två månader så ska jag komma i ett par jeans som jag nästan kan knäppa nu. ^^,

Ta hand om er så hörs vi en annan dag!
Baj baj!

Så..

Nu e jag tilllbaka. Lilleman e matad och sover middag nu =) Det tog lite längre tid för jag fick göra rent ugnen oxå. Det rök som om det brann i den när man öppnade den när den stått varm :P Jag var väl lite slarvig sist jag lagade mat och spillde och hade mig :P Så kan det gå =)
Igår var jag och Micki på bio! Vi såg den antagligen sista filmen av Pirates of the Caribbean. Johnny Depp gjorde ett strålande jobb som vanligt =) Men jag tycker inte att denna filmen var lika bra som de andra. Men den var ju absolut inte dålig! Långt ifrån!
Innan vi skulle gå in till salongen så köpte vi lite godis! Jag fick en Pirates meny! En mellan popcorn och en läskflaska med Captain Jack Sparrow på :D haha! Så jäkla najs!

I morgon ska jag träffa min underbara kusin Amanda! Och sen lite senare på kvällen kommer Michel och hans tjej på besök =)

Gabriel har fått en hoppgunga nu! Han invigde den igår och verkade tycka om den =) Han har blivit så stor nu! Man ser det inte när man har han själv, men när andra håller honom så ser man det =) Nu kan han ju sitta i sittdelen på vagnen =) Det gjorde han idag när vi var i stan och fikade!

Nej nu ska jag umgås med min man =)

Ha det så bra och ta hand om er!

FIka på stan

Jag och Micki gick in till stan idag med lilleman och fikade lite på Roberts. Det var så himla mysigt att göra små saker tillsammans med min familj =)

Ni får vänta lite.. Lilleman vill ha mat nu :P
Jag återkommer om en stund!


Roadtrip med familjen!

Idag har vi varit i Gbg! Vi åkte till Universeum och gick runt och tittade på allt roligt som dom har där. Gabriel var så snäll och satt så fint i sin vagn och tittade på allt runtomkring ^^, Han åt och sov och bara njöt =)
Dock så var han inte lika lugn när vi var påväg hem. Först släppte han sig så jag trodde att han hade bajsat. Vi körde in på ett ställe och skulle byta på honom, men då hade han ju inte bajsat. Och sen när vi skulle köra därifrån så var det sån jäkla kö! Sen började Gabriel skrika hysteriskt! Då var han hungrig! VI fick köra in på en liten parkering där det fanns en liten korvkiosk där jag fick värma hans mat. Efter matningen var allt lugnt igen. Men det var fortfarande enorm kö ut till motorvägen! Men tillslut valde vi en annan väg som gick liiiiite snabbare.. Men så satte lilleman igång igen! haha! Denna gången var han övertrött! Jag fick sitta och gunga bilbarnstolen så gott jag kunde och hyssa ( stavning?! ) Efter en lång stund så somnade han tillslut! Men kan ni tänka er vilken stress vi kände! Lilleman skriker för full hals, vi sitter fast i en bilkö och kommer ingenstans :P haha! Det var svettigt! Men så är det att vara småbarnsförälder ;)
Men allt som allt så har denna dagen varit supermysig! En heldag med hela vår lilla familj! ♥

Tack Sarah för att du passade Santo ♥

Ni får ursäkta att jag inte bloggar lika mkt längre. Men jag har inte lika mkt tid nu som jag hade innan. Men det tror jag nog ni förstår ;)
Nu ska jag gå och lägga mig. Det har varit en lång dag idag =)

Ta hand om er! Och god natt!

Vilken stjärna!

Åhh vad spännande det var igår på uttagningen till Eurovision!! Neb vi kom med! Vilken stjärna han är den där Saade! Han levererade bra igår! Men på lördag kommer han leverera ännu mer! Jag hoppas verkligen att han kommer komma på en bra placering! Iallafalltop 10!

Micki gav mig fria händer igår att inreda vardagsrummet! Vi ska köpa nya soffor. Jag älskar den vi har nu, men man får inte plats så många i den. Så vi ska ha typ en tre sits soffa och sen någon fåtölj lr nåt mer =) Och jag gick in på ikeas hemsida bara för en stund sen och hittade en som jag föll för direkt! Men vi får ju åka dit och provsitta dem först! Man måste ju känna om den är mjuk o skön att sitta i ^^,

Idag kommer mormor ( mamms ) hit på en kopp kaffe efter jobbet =)
Sen vet jag inte mer vad vi har för planer idag.  Det återstår att se ^^,

jag skriver mer senare!

ta hand om er!

Oops I did it again!

Nu har jag gjort det igen! Fast denna gången lite "värre" Jag har klippt mig kort! Väldigt kort! Sen har jag färgat håret svart igen! Och guuuuud vad jag trivs i svart! I like it alot! =) Jag har dock inte riktigt smält känslan att ha kort hår ännu.. Men det kommer väl om ett tag :P Men håret behövdes klippas.. Det var så slitet och raddigt! Hade ju inte klippt håret på över ett år :P
Jag lägger upp en bild på håret lite senare när jag fixat det..

I morgon ska det införskaffas ett solskydd till Gabriels vagn och sen lite annat smått och gott.

Åhh! Är det någon mer än jag som längtar tills på lördag?? Det är ju Eurovision song contest!!! Det får man ju verkligen inte missa!

Nej nu måste jag ner till tvätten i källaren!
Hej så länge!
Ta hand om er!

Ehuuu

Fy fanken vad jag mår skit! Det började igår när jag satt i solen.. Jag började att må illa och kännde mig lite snurrig. SÅ jag gick in och drack vatten och satt inte mer i solen. Men illamåendet försvann inte! =( Hela min kväll var förstörd! Jag gick och la migvid tio tiden, för jag orkade inte vara uppe! Trodde att jag skulle sova bort illamåendet, men icke! Nu är jag alldeles skakig! =(
Jag får se om det kanske försvinner när jag har ätit frukost. Jag hoppas på det! Jag och lilleman ska ju på föräldrargrupp sen vid elva. Det är ju inte så kul att sitta där och inte vara koncentrerad! =(

Nä nu ska jag trycka i mig lite yoggi och havrefras..

Hej så länge!

Captain Jack Sparrow

 

Jag låg och kollade på youtube igår innan jag skulle sova.. Och jag hittade denna låten! SÅ jäkla underbar! haha! I love it!


Utvilad och på g igen

Åh nu är jag rejält utvilad i kroppen! Gabriel sov ända till halv nio idag! Jag börjar bli van att gå upp tidigt nu. Innan kunde man ju sova hur länge som helst känns det som. Men man får så mkt mer gjort på dagen om man går upp i tid =) Och nu när det är så underbart väder ute så vill man ju inte ligga och sova halva dagen ^^,

Igår var jag på mammaträff i stan med Becca och en massa andra mammor! Det var faktiskt riktigt trevligt! Det blev många skratt och man kände sig så välkommen och som en i gänget nästan direkt! Vilka härliga tjejer! Såna träffar ska jag gå på mer =) Gabriel och Beccas flicka Julia va så söta. Dom satt och tittade på varandra hela tiden ^^,
Efter nästan två timmar på mammaträffen var jag tvungen att gå, för jag skulle bort till Trönninge.
Det blev att jag stannade där ganska länge. Vi åkte nog hem vid halv elva.
Det var en helt underbar dag igår =) Och denna dagen kommer bli lika underbar för dagen ska spenderas med min älskade kusin Amanda ♥

helt slut

Jag är helt slut i kroppen! Det har varit full rulle idag.. Så jag skriver mer i morgon!
God natt på er!


En sann vän som alltid finns hos mig

Detta inlägget är till min underbara vän Emelie!

Jag är så glad att vi tog upp kontakten igen för några år sen!
Du var min bästa vän i många år! Och du kommer alltid vara min bästa vän! Vi har inte lika bra kontakt nu, men även fast att det kan gå månader innan vi träffas igen så känns det som igår vi sågs sist! Och det kallar jag sann vänskap! Jag hade så himla mysigt hemma hos dig idag! Man kan verkligen prata med dig om allt mellan himmel och jord, och jag behöver inte  ens oroa mig att det ska komma ut. För jag vet att det stannar hos dig. Jag har så fina minnen tillsammans med dig! Och det är många gånger jag sitter och tänker tillbaka till vår tid tillsammans! =) Vi får inte låta oss glida isär igen. För jag vill ha dig i mitt liv, som min vän livet ut!
Du var min bästa vän och det kommer du alltid vara innerst inne! Jag älskar dig och du är en sån underbar person! ♥







Helvetes jävla dag!

Detta har verkligen inte varit min dag! Allt har bara skitit sig hela tiden och jag har gått och varit irriterad och ledsen halva dagen pga detta! Helvetes jävla skit dag!
Det började med att Gabriel bara skrek och skrek i morse.. Övertrött som han var ville han bestämt inte sova. Men tacka vet jag barnvagnar och trösklar! För efter en stund med vagnen rullandes över tröskeln så somnade han.
Sen upptäcker jag att mobilen inte funkar! Det stod att det inte fanns någon service! Jag stängde av mobilen och satte på den igen säkert 5 ggr.. Innan jag fattade att det var idag som mitt abonnemang sas upp och jag skulle byta till det andra simkortet! Dah!
Sen när jag skulle åka och handla fick jag inte fast bilbarnstolen! Jag vet inte hur jag var mig åt för att inte få fast den..
Och det som var droppen för mig idag var när jag och mamma skulle fika på maxi i flygstaden. Jag gick bort mot sofforna och skulle gå och sätta mig där, då det kommer en idiot till GUBBJÄVEL och tränger sig förbi mig. Jag trodde han skulle till de andra gamlingarna som satt lite längre bort! Men nej nej, han skulle ha sofforna jag stod vid. Det var kanske 10 cm mellan vagnen och där jag skulle sätta mig. Och GUBBFAN tränger undan mig och vagnen och sätter sig ner! VAFAN ÄR DET FÖR JÄVLA SÄTT?! Jag blev så chockad.. Jag bara tittade på han med öppen mun och fattade inte vad han höll på med! Sen gick jag därifrån.. Vilket jag inte skulle gjort, jag skulle ju sagt till honom.. Men jag blev så chockad så jag visste inte vad jag skulle göra.. Jag var mållös! hur beter sig folk egentligen? Det är ju inte så konstigt att man blir förbannad på vissa gamlingar när dom beter sig så! Bara för att dom är gamla och skrynkliga så ska dom fan inte bete sig så! Och vet ni var det värsta är då? Denna GUBBFAN har gjort precis likadant en annan gång när jag och mamma fikade där. Fast då sprang han och satte sig där när det satt en ung tjej där som skulle fika med sin mamma och pappa. Hon sa att hon passade plats till sina för sina föräldrar som stod i kassan.. Och tror ni GUBBJÄVELN flyttade sig?! Haha Nä! Han satt där med hennes familj och tittade på.. Han skulle verkligen ha den platsen! Det är ju inte hans plats! Det står ju inte hans namn på stolen!? Åhhhh Jag blev så arg!!!
Sen när jag kom hem skulle jag göra mat. Men innan dess så gav jag lilleman mat och hoppades på att han skulle somna.. Men icke! Efter matande, ammande, gungande i famnen, lite körande i vagnen och sen tillslut en ute runda i vagnen oc Santo så somnade han.. Så två timmar senare kunde jag laga klart min mat och sitta ner och varva ner lite med min mat.
Hur har er dag varit? Hoppas den har varit bättre än min iallafall ^^,

I morgon ska jag träffa Dex en stund innan hon ska jobba. På fredag ska jag bort till Trönninge och på lördag ska jag hem till min älskade kusin på lite lördagsmys med tacos och trevligt sällskap!


Full fart hela dagen

Dagen började med att vi gick upp vid halv nio för att äta och göra oss iordning för att sedan bege oss bort till BVC. Lilleman väger nu 5894g och är 62 cm lång! Han följer sin kurva bra :)
Efter besöket där blev det lite frallor till frukost och sen åkte jag till jobbet.
Efter jobbet åkte jag och lilleman till gammelfarmor och hälsade på. Där bjöds det på kaffe och nog världens godaste kladdkaka! Åhh vad god den var!
Innan vi begav oss hem blev det ett snabbt besök hos mamma och pappa. Jag hade Santo där medans jag var på jobbet och farmor.
Nu sitter jag hemma med massa tända ljus i vardagsrummet. Santo ligger och sover på golvet nedanför soffan och Gabriel sover i sin säng. Han somnade i famnen innan efter hans kvällsmat. Det är så himla mysigt när han somnar på en =)

Åh jag har sett alla avsnitt för säsong 2 av Vampire Diaries! Oh dear lord säger jag bara! Så spännande det är nu!
Jag ska se klart alla Desperate housewifes oxå. Ska nog se ett avsnitt nu innan jag går och lägger mig ^^,

nä nu blev jag sugen på att se ett avsnitt av Desperate!
Vi hörs i morgon!

Ta hand om er!

Vilken grym sida!!!

Måste tacka Amanda igen för tipset jag fick om en sida där jag kan kolla på alla mina serier jag följer! Nu har jag inga dagar uppbokade i veckan för jag har sett avsnitten som går! Mohwaha! Så nu kan jag titta på annat på tv, utan att missa mina avsnitt av favorit serierna.

Haha tittar ni på Total Black out?! hahaha! Som jag skrattade åt de två sista killarna kämpade! Dom var ju inte smidiga för 5 öre! hahaha!

I morgon ska vi till BVC med lilleman. Dags för vägning och mätning. Ska bli kul att se hur mkt han har växt sen vi var där sist för en månad sen.
Efter vi varit där ska jag upp till jobbet och snacka lite med chefen ( igen ) Om jag så ska tjata hål i huvudet på dom så kommer jag inte ge mig :P

Nej nu är det dags för sista avsnittet av säsong 2 av Vampire diaries. ^^, Spääääännande!

Hörs sen!

Ta hand om er!

städ söndag

Idag när jag fått Gabriel att sova middag satte jag igång att städa hemma. Och sen när jag var klar var jag så himla hungrig så jag gjorde några mackor.. Och så vaknar Gabriel! Det är precis som om han har ett extremt luktsinne som säger åt han att vakna för nu ska mamma och pappa äta! haha!
Men jag satte honom i sin babysitter medans jag åt, och där satt han så snällt och tittade på tv =)

Jag var på nya Willys innan och handlade lite blöjor och annat innan. Vilken fin lokal det är! Det kommer ju vara vårt nya ställe att handla på nu! Det ligger ju där gamla hemköp låg innan så det är inte ens 10 min från oss! Perfekt avstånd!

Just nu är jag hemma hos mamma och pappa. Jag ska kolla Big brother ikväll! Alla deltagare är ju nominerade så man måste ju se vem som åker. Jag hoppas på Sonia! Hon är så extremt j*vla falsk så det finns ju inte! Katerina är ju oxå ganska extrem så hon får gärna oxå åka.. Bara inte Simon åker! Han är ju min favorit! Dom jag gillar bäst i huset är Simon, Sara och Maritin. Och dom jag gillar minst är Peter, Sonia och Katerina. De andra är väl helt okej, men inga jag skulle ringa och rösta på som man vill ha kvar.

Har ni skickat in era deklarationer? Dom ska ju vara inne i morgon. Så har ni inte gjort det så masa er bort till skatteverket eller gör som jag och deklarera via mobilen. Hur smidigt som helst! Tummen upp för det =)
Det var så skönt att få sin deklaration detta året. För nu slipper jag springa in till skatteverket och förklara att hotellet som jag jobbade på innan inte skickat in uppgifterna. Så vi var alltid sena med våra. Så höll det på i tre år! Fy fan!
Men nu har  man en fullständig deklaration som man bara behöver skriva under och skicka in.

Vi hörs sen!
Jag ska kolla på ett till avsnitt av vampire diaries nu =)


P.s
Tack för alla fina kommentarer! Jag har världens bästa läsare! ♥

RSS 2.0