Vår ängel!


Santo!

.


       Santo!

Igår va en av de lyckligaste dagarna i mitt liv! Jag och micki köpte en hund :) En Bordercollie/ flat. Han heter Santo och är hur söt som helst! Finns ingen sötare och busigare hund =) hehe
längtar tills jag kommer hem för då ska det gosas med Santo! Min bäbis!! <3

Måste fortsätta jobba nu.


hej då!

lång dag!

Det känns som om denna dagen kommer vara lång och seg. Den känns seg redan nu :P Segt att städa iallafall.. Efter jobbet ska jag hem och städa lite, sen kommer mamma och då ska vi åka och handla lite julsaker :) Ska bland annat till blomsterlandet och köpa en julkrans och lite andra julblommor, ska göra en egen julgrupp =)
Sen efter det vet jag inte vad som händer.. Fredag idag.. Har inga planer inför helgen..
Snart är det inflyttningsfest iallafall =D Det ska bli så kul =) På onsdag nästa vecka kommer Carro och fixar mitt hår. =)


Nej nu ska jag kolla på hundar. Vi ska nog köpa en snart =) YEY!!!
hej då

Tråkigt..

Är själv på jobbet idag. Nico är sjuk =( Det är så tråkigt att vara själv här, ingen att prata med när man städar.. =(

en sak som är rolig iallafall är att Jag och Micki har flyttat :D Till en två vid MAXI! Jag är så himla glad! Det känns så overkligt :P heh Från att ha bott i en liten skiten lägenhet på 20 kvm så har vi fått en ny på 70kvm! Den är såååååå fin!

Ska lägga upp bilder sen.
Inflyttningsfest i mellandagarna :D YEY!!!

Nej nu måste jag fortsätta städa, måste vara klar innan halv ett. För då ska min kära syster Sarah komma på lunch hos mig och micki! =)See ya!


RSS 2.0