Hur e det möjligt???

Hur e det möjligt att sträcka stjärten (skinkan) när man är ute och går?! I lugn takt?! Då är man fan otränad! hahaha
Idag har jag inte gjort något speciellt.. Var med mamma på Eurostorp innan och kollade läget.. Sen körde jag grabbarna ut till Tylösand.
Har haft lite Cissi tid hemma..  Plockade lite skit som ska slängas, men det var så jkla tråkigt så jag satte mig och tittade på tv istället :P
Peter kom med ett bra förslag innan.. Han undrade varför jag inte blev taxi chaufför? Och det undrar jag med! haha
Jag gillar ju att köra bil så varför inte..? Bra förslag där! =)
Men det får bli om ett år eller något.. Har ju lite saker för oss ett tag fram nu så.. ;)
I helgen är det flytt för hela slanten! Flyttar på lördag! Och på fredag ska jag, Amanda och Micki gå på bio! YEY!!!!
Kommer bli en kanon helg känns det som!
Inflyttningsfest nästa helg kanske?!

Man ska inte klaga på solen, men...

Så härligt väder det e idag! Det är svalt ute och det blåser lite mer! Riktigt härligt! Inte för att jag klagar på värmen, because I love the värme! Men ibland e e det skönt med lite svalare väder!

Jag blir så irriterad på folk ibland.. Folk som tar en för givet och behandlar andra som skit! Är elaka och taskiga! Sånt retar jag mig på! Falska jävlar!
Tacka vet jag mina änglar Amanda, Dex, Anna och Sara! Ni är guld värda!
Man kan ha hur många kompisar som helst.. Men jag vet vilka som står vid min sida livet ut!
Best friends forever!

Grillning hos the parents

Denna dagen har tillbringats hos mamma och pappa.. Det blev ingen strand idag så jag gick hem till mamma och pappa. Vi fikade, solade, satte upp poolen och grillade! Mysigt mysigt =)
I morgon ska jag f*n ta tag i packningen.. Det får inte bli i sista sekunden som jag brukar vara duktigt på.. Så är det alltid.. haha!
på fredag ska jag vara nagelmodell ^^, Det ska bli kul faktiskt!

Nä vet ni vad gott folk, jag är helt slut så jag orkar inte skriva mer.. Ska nog lägga mig i sängen och titta på tv.. Somnar man så slipper man gå upp och lägga sig i sängen ^^,

Vi hörs i morgon!

Kvällens inlägg avslutas med en bild på min vackra mor ♥



Att man aldrig kommer ifrån det förflutna..

Ända sen man var liten har man fått höra " du säger inget" " Du är så blyg" " Varför sitter du bara där?"
Ja jag är blyg, har inte lika lätt som andra att prata med nytt folk.. Men jag har blivit mkt bättre sen jag var mindre.. Man växer väl sakta ifrån det..
Men att få höra det nu i ålderna som jag är i nu, när jag tycker själv att jag har bättrat mig betydligt mkt mer än innan.. Det sårar så mkt.. Speciellt om någon man bryr sig om säger såna saker..
Det känns som om man är tillbaka i skoltiden då folk trackade på en bara för att man var blyg och inte sa så mkt.. Som om man inte är välkommen ungefär..
Det gör mig så ledsen..

Det känns som om att man inte kan acceptera den jag är..?

Äh det är väl bara känslorna som pratar nu..


Sunny monday!

Midsommar var helt okej. Den avslutades iallafall grymt! Fick en härlig utekväll med mina älskade vänner! Tack Dex, Anna, Amanda och Sara! Ni är bäst!

Jag satt och kollade lite på IKEAs hemsida igår för lite mer inspiration till den nya lägenheten. Jag vet redan på ett ungefär hur man kan göra den mer mig och Micki.. Fick massa ideer från i fredags när vi var i Bäckagård. =)
Åhh jag längtar tills vi ska flytta! När vi ska ha Mickis soffan hemma igen! Den är så jäkla härlig så det finns inte!
Sen att få inreda lägenheten! Så roooooligt!!!!

Nej nu ska jag gå ut med Santo och sen ska jag och Micki till stranden!


Midsommar

Detta är nog min första midsommar som jag inte alls känner för att fira..?! Jag har ingen lust eller ork alls! Känner mig som en jävla tråk kärring!!
Man kan ju inte annat än att hoppas att det ändrar sig med dagen som går..

Igår var jag och Micki på Wild West med Max och hans tjej Sofia. Väldigt trevlig kväll måste jag säga! Mycket skratt blev det! Och så jäkla god mat!!
Efter kvällen på Wild west körde jag Micki och compani in till stan.. Jag skulle jobba idag så jag åkte hem för att lägga mig ( kärringvarning ) hahah! Även fast jag la mig i tid så vaknade jag senare än vad klockan var inställd på...

Nej nu ska jag gå och ta mig en macka med citron marmelad :D Yummi!
Lägger nog upp en bild på min Midsommar klädsel sen..
Efter jag ätit mackorna ^^,

Min blogg börjar nog bli tråkig.. :P

För jag har inte lika många läsare nu som jag hade innan :P hahaha
Får nog göra något åt detta..

Igårkväll var ganska lugn.. Somnade i soffan ganska tidigt! Hade sån jävla huvudvärk och illamående så jag nästan tvingade mig själv att somna! haha
Idag har jag varit uppe relativt tidigt.. Ska träffa bästa kusinen i stan sen =)
Men innan dess måste jag gå ut med Santo och tvätta håret, sminka mig och byta om.. För det var lite för kallt att ha shorts idag tycker jag..

Jag återkommer senare.


"Det här har jag aldrig sett innan"

Det fick jag som svar när jag var hos läkaren idag. Hon fick gå och hämta sin kollega som oxå fick kolla i örat på mig.. Men han kunde inte heller se vad det var! "Jag har aldrig sett något sånt här innan" Tydligen så har jag fått en blåsa i örat. Och dom ville inte sticka hål på den eftersom det kan bli inflamerat i örat osv... Så nu får jag gå med blåsjävlen i örat och hoppas på att den försvinner inom 10 dagar.. Sen ska jag komma tillbaka på en kontroll om en månad.
Så.. Nu vet ni vad det e för fel på mitt öra! haha!
Säger jag "Va?" mycket mer än vanligt så vet ni att det e för att jag hör sämre nu ^^,

Jag och Micki såg på Farsan innan! Väldigt mysig film! haha!
Men jag hade nog haft lite förhöga förväntningar på den filmen.. För jag trodde den skulle vara roligare.
Började gråta lite i filmen oxå.. Blev ganska mkt känslor i en scen..


Haha jag har börjat spela ett spel på min Iphone som heter Godfinger! Det är ganska beroendeframkallande :P haha! Eller vad säger du Amanda? :P
Sen spelar jag ett annat spel hela tiden oxå.. Angry birds heter det! Det är några gröna grisar som har stulit fågelägg.. Och fåglarna ska hämnas på grisarna genom att man skjuter iväg fråglarna  med slangbella :P haha Man ska skjuta sönder hus där grisarna är.. Äh.. Det är roligt iallafall :P
Tävlar lite med Micki.. Men han ligger före mig nu så jag ska nog spela lite för att färsöka komma ikapp ^^


Ha det!

Problem med örat..

Det är något knasigt med mitt öra.. Det började igår.. Det tjuter satan i det och sen hör jag sämre på det oxå.. Konstigt.. Har ringt till vårdcentralen så dom ska väl ringa upp någon gång under dagen. Får hoppas på att man får en tid idag så man kan få det undersökt..
Idag ska jag även ta tag i rensningen av källaren.. Mamma är snäll och lånar ut hennes bil så jag kan köra till tippen.
Nej nu ska jag gå ut med Santo.

Vi hörs senare!

Grattis min lilla älskling!

Ett stort grattis till min lilla älskling Caroline som fyller 17 idag!!!



Vilket sagobröllop!

Som jag grät när vi kollade på bröllopet! Victoria var så himla vacker! Allt var så himla fint! Man blev så rörd!
Åh vad jag längtar tills jag ska få stå i min drömklänning och säga Ja till min älskling! Sååå mys!
Längtar tills i morgon då min älskade kommer hem =) Har saknat honom så mycket denna veckan! Det är så tomt utan honom hemma.. =(

Igår var jag hemma hos familjen Sörum med mamma och syskonen ( + moster Janet, Angelica och Patricia ) . Vi grillade och hade super mysigt! Jag trivs verkligen hemma hos Sörum! Man känner sig som en i familjen ♥


Oj oj nu är det high life här utanför.. Det brinner tydligen på taket på dagiset.. Någon idiot har slängt upp en brinnande CYKEL på taket! haha! Det var något nytt.. Men ingen kom till skada och elden tog sig inte speciellt mycket.. Brandmännen gjorde ännu ett bra jobb! =)

Nu lockar faktiskt sängen för mig..
natti natt

Laddar inför bröllopet!

Idag ska jag och mamma sitta bänkade framför tvn och titta på Kronprinsessan Victoria och hennes Daniel när dom gifter sig! Tror det kommer bli så himla fint!
På tal om kungligheter.. Jag har inget emot att ha en Kungafamilj i Sverige. Alla säger hela tiden " dom tar bara våra pengar" osv osv. Men vafan! Märker ni av det?! Nä precis!
Ja bröllopet kostar ganska mycket.. Men det är inget som stör mig. Tänk er själva att få ett bröllop för 20 MKR!! haha!

nä nu ska man duscha och sen ut med Santo!
Hörs sen!


fiiiina blommor

Tog tre bilder på mammas blommor innan!
Tycker det blev ganska bra resultat med kameran på telefonen.. =)


Min nya start

Min nya start kommer att starta då vi flyttat till den nya lägenheten. Då man kan börja planera för framtiden utan att behöva oroa sig för massa annat.. Det känns som om en liten sten från högen i bröstet har lossnat! Ett problem mindre! Men med ett problem mindre så kommer det smygandes tråkgheter endå.. Men i slutändan så kommer allt bli bra! Tror ni inte det? Som man säger.. Allt löser sig i slutändan! Allt har en mening!
jag hade tänkt att lägga in alla mina bilder från kameran idag men ag har inte orkat helt enkelt! Så fort jag lägger mig i en soffa eller en säng så somnar jag som en stock! hahaha! Jag jobbar för mkt ^^,

Åh jag tog ett långt härligt riktigt varmt bad med härlig musik i bakgrunden innan! Så jäkla härligt!
Ibland förtjänar man att få lite egentid och ta hand om sig själv =)


Åh jag måste berätta en sån vidrig sak idag från jobbet!
Jag fick uppgiften idag att lära en tjej som ska sommarjobba på ett ställe. ( Nämner ej vilket )
När vi kom till avdelningen så fick man se hur det ser ut när en städerska inte tar hand om sin avdelning..
Men inget slår när vi kom ner till omklädningsrummen! Fy fan säger jag bara! Det var det vidrigaste jag hade sett! Det var värre än vad det var på Fiskaregatan! Och där var äckligt innan jag kom dit!
Åter till omklädningsrummen.. Jag överdriver inte när jag säger att det var en halv cm med damm på diverse saker! Stackars sommarvikarien som fick se allt detta damm! Det var grisigt! Så som det verkligen inte ska se ut!
Var man inte dammalergiker då, så är man nog det nu!
Så i morgon är det storstädning för vår del! Synd om henne om hon ska behöva ta allt det själv! Snäll som jag är så ska jag hjälpa henne i morgon med =)

Nej nu ska jag se om jag kan lägga över lite bilder från my Iphone till datorn!

Ha det!

Äntligen!

Nu har jag äntligen hittat sladden till min kamera!!! Eller det var rättare sagt pappa som hittade den! Jag visste att den var där hemma någonstans! =)
Var ute i skogen idag med mamma och Lisbeth med hundarna =) Alltid lika mysigt och roligt!!

Nä jag har faktiskt ingen ork att skriva nu.. Känner huvudvärken komma smygandes..

hörs i morgon!

Inte så mkt att säga..

Det enda jag gör om dagarna är att sova.. Kroppen orkar inte med att göra något. Har ingen kraft.. Som tur är har man ju en hund som måste gå ut så då får man ju frisk luft och får röra på sig lite.
Nu är det ca bara två veckor kvar tills jag och älsklingen ska flytta! Börja ett nytt liv med massa spännane saker inräknat!
På lördag ska jag och mamma till Göteborg! Vi ska hämta Caroline som ska på Metal Town. Så jag kommer missa Victoria och Daniels bröllop! Tusan hakan!

Nä jag tror jag ska gå ut med Santo nu och sen ska jag lägga mig igen..
Ha det bra allesammans!

Tråkiga söndag..

Söndag är alltid tråkigare än vad fredag och lördag är.. Oftast är söndagen så himla lång och det händer inte så mkt heller.. Sen är det sista dagen på helgen innan Micki åker tillbaka till jobbet.. =( Det är det tråkigaste! En hel vecka alldeles ensam i denna lilla lägenheten..!
Det är ju inte så konstigt att jag och Santo går hem till mamma på veckodagarna.. Sitter man här i min lägenhet klättrar jag på väggarna tillslut! Speciellt nu när jag känner att jag vill ha folk runt mig hela tiden!
Det är inte långt kvar tills vi ska flytta nu! Kanske dags att börja rensa och så småningom packa ner lite saker i lådor? SÅ man slipper göra det dagen innan :P

Åhhh jag blev så sugen på en cheesburgare från Burger King nu! MMmm!!!

Nej nu ska jag spela spel på min Iphone :D

WAKA WAKA


Vilken jäkla härlig låt! Den sätter sig verkligen i huvudet!
Waka Waka!!!



Iphone!

Igår gjorde man ett impuls köp! haha! Efter att vi varit hos doktorn så gick vi till Telenor butiken och köpte en varsin Iphone! haha! Jag fick en vit och Micki en svart! Jag e super nöjd med den! inte för att jag kan den så speciellt bra, men man lär sig ^^,
Senare på dagen mötte jag och syskonen upp mamma och Sörums i stan för en drink på cafet och sedan bar det av hem till Amanda för studentfirandet med släkt och vänner..
Vi fick dock problem då vi skulle köra från stan.. Bilen startade inte och vi stod still.. Sen kom Sarahs kompis och hjälpte oss.. Tydligen så behövdes det bara att man larmade på och sen av igen så funkade bilen! Inte så lätt för mig att veta :P haha! Men tillslut kom vi hem till festen och det bjöds på riktigt god mat måste jag säga!
Dock började jag må riktigt illa mot kvällen så jag åkte hem.. =(

Idag ska vi till Trönninge och äta lite god mat =)


Hemma from the Frisör =)

Så då var man färdig hos frisören.. Tog några timmar =P Men det var bara för att hon först fick bleka och sen lägga i färg.. Och det blev faktiskt bra! Och billigt var det med! Jag betalade mindre för slingorna än vad jag gjorde när jag klippte mig för nån vecka sen.. Så jag vet ju vart jag ska gå härnäst! Förstår inte varför jag ska envisas med att testa olika när jag har gått hos en bra och billig frisör innan.. Men men. Har ju lärt mig en läxa till nu ^^,

Ikväll blir det pizza hemma hos mamma och papps! Sen kommer ju Vampire Diaries!!!!! YEAH!
Sen i morgon är det först jobb. Får stressa lite för jag ska till läkaren vid tolv, och sen ska jag ju hinna se Amanda när hon går genom stan i studenttåget! Åhhh jag är så glad för din skull Amanda! I morgon är verkligen DIN dag!! ♥

Nu kommer pizzan så jag måste faktiskt slita mig härifrån nu..
Men vi hörs KANSKE i morgon, annars hörs vi på lördag igen!

Ta hand om er!


I promise!

Jag lovar att lägga upp en bild på mitt hår senare idag. Men det får bli efter att jag har varit hos frissan. Ska nämligen dit och fixa mitt hår så det ser någolunda fint ut =) Lite slingor är aldrig fel ^^, Vet att det är många som vill se mitt vackra hår! haha Men ni får vänta i några timmar till.. Bilden kommer antagligen upp i kväll någon gång.
Om jag ska vara ärlig så börjar jag sakna mitt långa hår igen.. Men samtidigt är det så jävla skönt med kort hår! Man tvättar det på en minut och sen är det bara att skaka på huvudet så lägger det sig som det ska. Man behöver inte ens knappt borsta det! Najs!

Vi hörs senare!

Live från mammas bil

Nu sitter jag i mammas bil utanför MAXI och väntar på att hon ska handla klart. Jag orkade inte följa med in så jag stannade in the car.
Oj oj oj.. Jag såg precis en storbloggare komma förbi.. Och hon såg verkligen inte ut som hon gör på sina bilder på sin blogg.. Förstår inte varför man ska hålla på att redigera bilder på sig själv.. Är man inte nöjd med bilderna så lägg då inte upp dom?? Eller vad tycker ni??

Innan idag var jag och mamma hos The Sörums och hälsade på! Ben och Dannie är ju här nu, så vi ville hälsa på dom! Efter vi varit där så åkte vi in till stan och gjorde ett ärende som jag inte kan skriva om i bloggen för det är hemligt ^^, Det är ju till Amanda på hennes student =)

Hahaha så roligt det är att sitta och titta på¨allt folk som kommer och går :P

Nej nu kommer mamma, hörs sen!

BYe bye


Om man tänker riktigt mkt så..

Då kommer man på vart man har lagt sina saker som man trodde sig ha tappat bort! Som ni vet så hade jag ju slarvat bort mitt usb minne.. Men när jag låg i soffan hos mamma och tänkte så det knakade så kom jag på vart jag hade lagt det! Det låg ju på min dvd spelare! Det är inte lätt att vara förvirrad! ( tankspridd ) ^^,
Jag har upptäckt att jag har ännu en virvel i huvudet! Jag har en i nacken! Det är ju inte så att den stör mig för jag ser ju inte den.. Men när jag sitter och pillar i håret så kan jag inte låta bli att bli smått irriterad på den..

Usch jag mår illa.. Tror jag ska ta mig lite blåbärskräm med mjöjk =) Det smakar så friskt och man blir lite piggare =)
Vi hörs i morgon. Ska lägga mig i tid idag för jag börjar 05.00 i morgon..
Ha en trevlig tisdagskväll!


Oj vad vissa saker sprids snabbt..

Även fast man säger till en person att inte säga något vidare så kommer det alltid ut i vilket fall som helst.. Men jag vet vilka jag kan lita på. Och jag vet nog vilka det är som har spridit detta vidare.. Lite tråkigt, för jag hade velat berätta det själv. När det är mer säkert..
Men bor man i en liten stad som Halmstad så sprids saker jävligt snabbt.. 

 I morgon är det jobb, och sen bjuds det på vårlunch på jobbet. Sen ska jag dra med mig mamma in till stan och fixa Amandas student present ♥


Skaka rumpa!


Ett jävla liv!

Jag är ledig idag från jobbet.. Tänkte då att man kanske kunde få sova lite längre idag!
Men ICKE!
Redan klockan åtta vaknar jag av att det är några som håller på att borra i väggen nedanför mig.. Och jag tänkte " aja bara dom inte kommer till mig så är det okej" Somnar om och flyger upp ur sängn en timme senare! Då är dom hos mig och borrar upp ett jävla räcke! hahaha fy fan vad rädd jag blev! Jag hoppas inte dom såg mig när jag flög upp ur sängen.. :S

Nu ska jag duscha och sen bege mig in till stan med Santo.
Vi hörs kanske senare!

Jag har förlagt mina usb minnen igen.. Fattar inte varför jag ska hålla på att gömma dom hela tiden! För jag hittar ju aldrig dom igen!! Och jag behöver verkligen dom denna vecka!!


Mmmmm Potatismoooooos!

Jag fick mamma till att laga potatismos idag! Jag blev så himla sugen på det innan idag på jobbet! Så jag fick skala potatisen och sen gör hon moset =) Yummie!
Slutade tidigt idag på jobbet.. Är tydligen hur lugnt som helst där nu.. Lite tråkigt, för då blir det inte så mkt jobb för oss timmisar.. Så i morgon ska jag antagligen inte jobba..
Ska nog ta pch palla mig in till stan då och snacka med dom på arbetsförmedlingen igen..

Jag har en sak som jag ska berätta för er om antingen några dagar eller nån vecka.. Får se vad jag känner för ^^, Men ni som inte redan vet kommer nog bli gaaaaaaaaanska chockade.. höhö

Till er som redan vet! Scccccccch!!!
Ni får inte säga något!

Typisk Cissi grej...

Ni vet ju att jag håller på att frosta av min frys.. Är inne på tredje dagen idag... hahah!
Jag var i stan innan med Dex och Anna och åt på Harrys och hade jätte mysigt =)
Sen när jag kommer hem så säger Micki.. " Det kanske är lättare att frosta av frysen om man stänger av den först"
HAHAHAH! Så jag har kämpat med den jävla frysen nu i tre dagar! Satt in kastruller med kokande vatten och hackat och haft mig.. Utan att ha stängt av den! Jävla smart huvud! Så typiskt mig..
Men men.. Nu är den snart avfrostad. Men jag kan ju inte lägga in mina frysvaror där för dom fick jag slänga igår :P Allt hade ju tinat upp i kylen :P
*skrattar*

Nu ska jag fortsätta att titta på tv..

FRYSJÄVEL!

Jag började frosta av min frys igår! Och den är fortfarande inte avfrostad! Hur jävla lång tid ska det ta egentligen?? Inte två dagar iallafall!
Visst jag hade väl ganska mkt is i den :P haha men inte överrivet mkt! Nu sitter det mest i kanterna det som e kvar.. Har någon ett tips på hur man ska göra? Jag har satt in kastruller med kokande vatten men inte fan hjälper det! haha!

Nu ikväll har jag och Micki suttit med Peter och Ellinor på uteserveringen! Jätte mysigt var det! Det får man ta och göra om =)
I morgon är det jobb! Så jag borde egentligen sova nu.. Börjar vid 06 =P höhö!

Så jag tror faktiskt att jag ska lägga mig nu :P

Vi hörs i morgon!

Natti natt!

Igår var ingen bra dag!

Jag mådde skit igår! Låg i sängen halva dagen igår och bara tyckte synd om mig själv! haha nää jag bara skojjar.. I måndags var jag oxå sängliggandes.. Jag tror det kan vara min allergi.. Blir seg i kroppen av den där jäkla allergin!
Idag har jag träffat fina Amanda! Vi köpte fika och satte oss i NorreKatts park! Jätte mysigt =) Solen värmde och livet kändes underbart!
Tänk att sol och en underbar vän kan få en att må så bra ♥

Innan har jag velat vara mkt själv.. Har trivts att vara själv. Få min egna tid.
Men nu vill jag inte vara själv. Nu vill jag ha folk runtomkring!
Tänk vad livet kan förändras..




Jag saknar Thailand...

Livet kändes så underbart!


RSS 2.0