Grattis Therese!

Igår var jag hemma hos Therese på en liten födelsedagsfest! Och det var riktigt roligt! Det kändes så skönt att få komma ut bland folk och träffa nya människor! Det skrattades hela kvällen och allt var hur bra som helst! =) Så ett stort tack till Therese för att jag fick komma och vara med och fira dig! ♥

Jag har varit i Vallås idag oxå hos Thereses föräldrar. Vi firade henne idag igen, fast nu med familj och släkt. ( idag e ju egentligen hennes födelsedag ) Det bjöds på massa god mat och massa fika!
Och dessa två dagarna har jag haft det jätte kul! Man kan inte ha nåt annat än roligt i thereses sällskap ^^,

I morgon har jag inget inplanerat. Jag ska bara ta det lugnt hemma och gosa med min lilla ängel!

Nu de senaste dagarna har jag inte haft lust att blogga.. Man har ju sina upp och nergångar ibland, och de senaste dagarna har inte varit upp dagar iallafall.. Men men, sånt e livet. Det e bara att ta sig i kragen och pallra sig upp till toppen igen =)

Nu ska jag natta Gabriel och sen ska jag allt gå och lägga mig och hoppas på en 6 timmars sömn inatt ^^,

Ta hand om er och ha en trevlig Valborg!





Jag älskar denna bilden!
Det är så mkt glädje och kärlek i den =)


Det är inte alltid lätt

Det är aldrig lätt att erkänna för sig själv att man inte alltid klarar sig själv. Det är inte alltid lätt att erkänna för sig själv att man är besegrad.. Det är inte alltid lätt att be om hjälp när man vill klara sig själv..
Livet är verkligen inte lätt ibland.

Just nu känner jag mig inte som mig själv. Jag är inte den jag brukar vara. Det känns som om man går och är "falsk". Är glad och positiv runt andra, men när man är själv så skiter sig allt och man blir ledsen. Eller ja, det kanske inte var den bästa förklaringen hur jag känner, men nästintill..

Jag borde väl inte skriva sådär i bloggen.. Men jag måste få skriva av mig lite ibland.
Sen är det kanske inte så kul för er mina bloggläsare att läsa sånt, men alla kan inte vara glada ibland. Livet är ingen dans på rosor.

Hoppas att morgondagen bli bättre än vad denna dagen har varit iallafall..
Jag ska ju hem till Therese i morgon. Och då vet jag att jag kommer att ha kul iallafall =) Man skrattar alltid när man är i hennes sällskap =) ♥

God natt på er och ta hand om er!



Livet var så mkt lättare när man var mindre


Dagen började iallafall bra

Denna dagen började jätte bra. Mkici ringde och väckte mig. Kunde inte vaknat på bättre sätt =) Och sen fortsatte dagen hur bra som helst. Men sen kom allt över mig. Jag kände mig så ledsen och svag. Hade ett tryck över bröstet och ville bara sitta och gråta en skvätt.. Ibland blir det bara för mycket för kroppen att klara av. Och man skjuter hela tiden undan problem.. jag har gjort det iallafall. Men man måste ta tag i problemen. Man kan inte bara lägga dom åt sidan.. För då blir det inte bra tillslut. Då ligger dom och växer sig stora..
Det sägs att man är starkare än vad man tror.. Och det stämmer väl i vissa sammanhang. Men det är inte alltid man orkar hålla garden uppe.

Och med det säger jag godnatt..
Hörs i morgon.
Ta hand om er!

P.s ursäkta det deppiga blogginlägget..
D.s

Lilleman smakar mat

Lilleman fick smaka lita barnmat idag =) Och han gillade det! haha


Ballan häng

Sitter på ballan nu och njuter av vår värmen! Gabriel har precis somnat och radion spelar i bakgrunden. Det är ett sånt härligt lugn här hemma.
I morse ringde Micki och väckte mig. Jag lät Gabriel ligga kvar och sova i sängen medans jag gick upp och gjorde mig iordning och åt frukost i lugn och ro. Sen fick jag väcka honom för jag skulle bort till nyhems vårdcentral och kolla min leverfläck på mitt bröst. Läkaren sa att det inte var någon fara med fläcken, men eftersom den har ändrat form så ska man helst ta bort den. För man vet inte vad den kan utvecklas till åren framöver. Sen ska jag nog ta bort en annan leverfläck som jag har under andra bröstet. Den stör ioförsig inte mig, men när man endå är i farten så :P
Jag fick även pollentabletter utskrivna oxå, så nu kan man kanske få en plågofri sommar? =)
Den där pollenallergin är inte att leka med.. Det kliar i näsan, jag nyser hela tiden, jag blir täppt i näsan, det kliar i gommen och ner i halsen, ögonen kliar och rinner! Fy fanen säger jag bara! Var glada ni som inte har pollenallergi!
Hoppas inte Gabriel äver alla mina allergier.. =( Men han har ju så mkt från Micki allaredan så vi får hoppas att han blir som sin pappa ^^, En frisk och kry karl =)
Åsa passade Gabriel medans jag var inne hos läkaren. Och när jag var klar gick jag bort till personalrummet där dom var. Och all personal som kom och gick tyckte att han var så himla söt =) Haha Man kan inte bli annat än stolt över sin lille kille ♥

Idag kommer mamma och Sarah hit efter mamma slutat jobbet. Vi ska fika på balkongen med äppelpaj och vaniljsås. Sen vid fyra ska jag träffa Dex! =) Det ska bli kul! Har inte träffat henne på hur länge som helst känns det som!
I morgon ska jag hem till moster Åsa. Hon bjöd hem mig på fika i morgon. Nybakta bullar =)!
Haha Fasen vad jag fikar mkt! Kanske ska dra ner på fikat lite? ^^,

Nej nu ska jag sola!
Hörs sen!

Tack Amanda

Tack Amanda för sidan du skickade till mig =) Nu kan jag se nästa avsnitt av desperate housewifes :D Yeah!
Fast först ska jag gå ut sista kvällsrundan med Santo och lilleman i mina nya skor :D
I morgon kommer mamma och Sarah äver på lite fika på ballan. Sen ska jag träffa Dex som har kommit hem från L.A!
Jag ska till läkaren i morgon oxå. Dom ringde innan idag och undrade om vi kunde ändra tiden till 09.40 istället för läkaren skulle på möte vid tio. Så jag får inte vara uppe så länge idag :P Måste ju upp i tid i morgon.
Hoppas att det inte är något med min leverfläck.. =( Jag ska även fråga om vilka allergitabletter jag kan äta. För på nästan alla står det att man ska rådfråga en läkare innan man tar dom om man ammar..

jaja, nu måste jag gå ut.
Hörs i morgon!
Ta hand om er!
Baj baj

Jag tänker inte längre än vad näsan räcker ibland

Hahah! Ibland e jag bra dum! Jag har köpt nya skor idag på Stadium outlet. Halva priset så det var ett bra köp tycker jag! Så när jag kom hem till mamma skulle jag fota dom så ni kunde få se dom! Och jag kämpade ska ni veta! haha! Här kommer bilderna.

     

Efter en stund kom jag på.." varför tar jag inte av mig skorna istället?! " hahahaha! Jävla klantskalle! *skrattar*
Men det e ju jag i ett nötskal.. Ibland ska man göra allt mkt krångligare än vad det egentligen är ;)




När vi kom till Stadium outlet så gick vi runt lite och kollade. Och helt plötsligt känner jag att det är någon som förföljer mig.. Ni vet hur man känner att det är någon bakom en.. Så vänder jag mig om och då står det en liten flicka och tittar på Gabriel och ler. Sen springer hon bort till sina föräldrar igen! haha hon var så söt!

Sen gjorde jag bort mig lite oxå.. Jag såg ett par jätte fina converse. Och precis jämte står det en som håller på att packa upp massa skor! Och jag ger ifrån mig ett stönande Oh! ( För jag tyckte dom var så himla fina ) hahaha! Och killen vände sig om och bara tittade på mig! haha! ( Det var mkt roligare i verkligheten )


Usch jag har blivit så torr om min överläpp så jag vet inte vart jag skja ta vägen! Jag smörjer in dom med mirakelkuren försvarets hudsalva men inte ens det hjälper.. =( Så nu testar jag med idominsalva.. Annars ska jag testa en salva som vi har hemma till lillemans stjärt! :P

Med detta tackar jag för mig. Jag skriver nog mer ikväll.
Hej så länge!




P.s
Tack för alla fina kommentarer! Jag blir så glad att ni tycker om min blogg ♥

 


Att en sån liten människa kan skänka så mkt kärlek!

Jag älskar min son obeskrivligt mkt! Jag kan inte beskriva känslorna i ord..
Idag när jag satt i soffan med honom i knät och tittade på tv satt han i mitt knä. Han andades så lugnt och satt och pillade på min hand. Jag blev så känslosam! Hela kroppen blev alldeles varm och jag kände sån glädje!
Jag är så glad att jag och Micki har fått barn och blivit en familj!
Jag kan erkänna att jag var rädd när jag såg graviditets testet och det visade positivt! Jag var rädd för allt vi hade framför oss. Det är en stor ändring i ens liv att få barn..  Men allt eftersom månaderna gick, och magen växte ville jag inget annat än att bli mamma. Jag längtade tills Gabriel skulle komma! Rädslan försvann och glädjen kom i full galopp!  Gabriel ger oss så mycket kärlek! Han är verkligen som en liten ängel! Han är helt underbar! Helt perfekt! Och vi älskar honom över allt annat! ♥




Ojsan nu var det ett tag sen

Nu var det några dagar sen jag skrev.. Men jag har haft fullt upp så jag har inte haft tid helt enkelt. Men jag ska göra mitt bästa att skriva ner allt jag varit med om.
I torsdags var vi ju hemma hos Malin på ett homeparyt eller vad det heter för Mary Key. VI fick testa en massa produkter och Malin fick sålt lite oxå =)
Fredagen var vi i skogen med Mamma, Marje, Lisbeth och hundarna. Det var så himla mysigt! Vi satt vid en sjö och grillade och fikade! Solen värmde och allt kändes underbart =)
På kvällen gick vi hem till familjen Sörum. Där grillades det och det åts en massa god mat.
Och igår var vi hemma hos mamma nästan hela dagen. Amanda och Åsa kom vid tolv tiden, då fikade vi och satt och njöt i solen. Sen på kvällen så grillades det igen! =)
Så för att summera min påsk helg så har den verkligen varit helt underbar! Jag har umgåtts med dom jag älskar och tycker om, skrattat och skrattat ännu mer =)
Tack alla som har gjort min påskhelg till en underbar helg! ♥

Vilken underbar dag det har varit idag!

Denna dagen har verkligen varit helt underbar! Jag vaknade av att lilleman låg och skrattade! Där blev jag genast på glatt humör. Sen somnade vi i sängen tillsammans efter frukosten. Sen kom mamma vid halv två och då gick vi in till stan och gjorde några ärenden. Sen satte vi oss på Hava Java och fikade. Helt plötsligt kommer Yasse! Som jag inte träffat sen hon flyttade till Norge! Tror det var 4 år sen sist vi sågs! Jag blev jätte glad av att se henne! haha! Hon utstrålar som glädje den tjejen =) Nästa gång hon kommer till halmstad ska vi ses och ta igen lite förlorad tid ^^,
Efter besöket i stan åkte jag hem till mamma och hämtade upp henne och Eva, för att sedan bege oss mot Rotorp. Vi mötte upp Amanda och Åsa vid macken och sen körde vi hem till Malin som skulle ha en Mary Key kväll för oss! Vilka produkter säger jag bara! =)
Jag bokade en smink kväll med henne där hon kommer visa olika produkter och sånt! Det ska bli kul =)
I morgon måste jag gå upp tidigt. Jag ska med mamma, Marje, Lisbeth och hundarna ut i skogen. Fast jag ska inte gå rundan med dom, för jag tar ju med mig lilleman och det finns ingen stig i den skogen dom ska gå i. Så vi får sitta och njuta av naturen sålänge =) Santo följer självklart oxå med. Det är ju därför jag följer med lite oxå, så han får komma ut lite mer än de vanliga tråkiga rundorna här i stan.

Nä gott folk, jag måste gå och lägga mig nu.
Vi hörs kanske i morgon. Får se om jag hinner blogga på dagen. Ska ju hem till familjen Sörum på påskmiddag på kvällen. Men annars hörs vi på lördag!
Ta hand om er och ha en trevlig påsk!!

Hahahah

HAHAHAH!!
Gammla klipp som man sett flera ggr! Men jag skrattar lika mkt varje gång jag ser dom!


 

 


Burn mother f*ckers!!!

Ursäkta rubriken! Men idag måste jag ha en sån!
Jag är så jävla trött på all skit med denna lägenheten! Allt rasar sönder och man blir bara förbannad! Jag kan skriva en lista med saker som inte är / har varit rätt i lägenheten.

* Det var två stora hål i köksväggen som VI fick fixa, för hyresvärden hade inte tid
* En hel vägg i bebisrummet var mögleskadad och det var silverfiskar under tapeterna! ( 3 månader gick innan det var åtgärdat!! )
* Köksfläkten var helt igentäppt och cirkulerade inte ( 1 månad innan det var åtgärdat )
* Det fanns inget eluttag i taket i köket, endast två sladdar som hängde
* Hatthyllan i hallen ramlade ner så nu är det hål i väggen ( som vi får fixa )
* Det bor ett helt silverfisk släkte i badrummet!

Men jag håller på att utrota det där släktet i badrummet! Jag har sprutat ner dom med rengörnings sprit, rengörningsmedel, Aceton mm! Men idag brände jag ihjäl dom jävlarna! Fast en hann undan! Han kilade snabbt ner i avloppet igen med sina brännskador! Men jag tar han i morgon! Mowhahaha!! Dom ska fan utrotas! Jag ska ringa vaktmästaren i morgon så får han ta hit anticimex! Det är fan äclligt när man ser 4 -5 stycken i badkaret och en på toamattan när man kommer in  och ska göra sig iordning för sängen!

Idag har jag tillbringat halva dagen med min älskade kusin Amanda! Vi åt frukost i stan och gick sedan runt och tittade i butiker. Sen fikade vi lite på Roberts! Tack för en underbar dag ♥
sen var jag borta hos svärmor en stund. När jag kom dit så funkade inte hissen! SÅ jag fick gå upp för alla trapporna till våning 7 med Gabriel i bilbarnstolen! Snacka om att jag var helt slut när jag kom upp! Jag höll fan på att svimma! Fy fan vad det var strängt!! hahaha! Vilken kondition man har! Eller inte :P

I morgon ska jag, mamma, eva, åsa och amanda hem till malin på ett homeparty för Mary Key. Jag har varit på ett sådant innan, men det e alltid kul att komma ut lite och göra roliga saker =)

nej nu ska jag lägga över alla bilder jag har på mobilen till datorn. Jag ska lämna in min mobil i morgon för den hänger sig hela tiden och touchen lever sitt egna lilla liv.

Vi hörs i morgon!

Förresten.. Är det någon mer som har haft svårt att sova dessa två dagarna?
Jag har inte kunnat somna förrens runt två tiden både i måndags och igår.. Mamma sa att det kan ha att göra med att det varit fullmåne?! Hmm, låter konstigt men det kanske stämmer?
Aja, Sov gott folket! Och ta hand om er!


Gabriel fick en keps idag! Visst e den fin =)






Underbara minnen i bilder



    
   
    
     


Jag saknar tiden i Thailand

Åh vad jag saknar Thailand! Det var mina två bästa, underbaraste, roligaste veckor i hela mitt liv! En helt underbar semester tillsammans med Micki! Tack älskling för att du tog med mig dit!
Alltid när jag hör Tracy Chapman så tänker jag tillbaka på tiden vi hade där! Åh.. Det gör ont i hjärtat så mkt som jag saknar det! Jag kan inte beskriva i ord hur tacksam jag är älskling! Ännu en gång.. Tack för tiden tillsammans med dig i paradiset!! ♥


Dåliga ovanor.

Alla har vi dåliga ovanor. Jag hade en dålig ovana, och det var att bita på naglarna. Jag hade gjort det sen jag var mindre. Jag slutade bita några ggr, men det höll inte länge förrens jag var på att bita eller riva av dom. Jag har ganska mjuka naglar så dom går lätt av.
Men nu har jag inte bitit på naglarna på över ett år! Jag bestämde mig för att sluta bita / riva av mina naglar då jag såg en kvinna på ett fik sitta och bita på hennes naglar! Det såg verkligen inte fräscht ut. Jag tänkte för mig själv " Är det så det ser ut när jag biter på naglarna?! Fy fan! " Och sen dess har jag slutat bita. Och idag har jag långa fina naglar! Jag måste faktiskt säga att jag är riktigt stolt över mig själv som har slutat med den dåliga ovanan! Man kan om man verkligen vill ^^,
Nu ska jag bara försöka sluta att pilla på ruvor!
Vad har ni för dåliga ovanor? Och har ni slutat med något så som jag?


Duktig kille Santo

Som ni vet så kan jag ha lite problem när jag är ute och går med Santo och vagnen med Gabriel i. Kommer det en annan hund kan Santo bli skogstokig på den andra hunden och jag får kämpa att hålla pli på min hundrackare. MEN idag var Santo jätte duktig när vi gick förbi en annan hund på vår kvällsrunda. Jag såg hunden innan Santo. Tänkte snabbt till, kallade in Santo och ökade på takten. Santo gick hur snällt brevid mig och vagnen och tittade knappt ens åt hunden! Det är ju ett litet steg i rätt riktning iallafall.

Jag har en leverfläck på ena mitt bröst som jag ska kolla upp hos läkaren den 27:de. Jag har haft den där hur länge som helst, men sen en tid tillbaka så har den börjat ändra färg, och nu ser det ut som om den har spruckit och är torr..Fast den e inte torr när man känner på den. Så jag ska kolla så att det inte är någon fara. Jag ska nog passa på att be dom kolla upp två andra leverfläckar jag har som är ganska stora... När man endå är där så får man ju passa på. Jag har två leverfläckar som jag vill ta bort, men jag är en sån jäkla fegis så jag vet inte om jag vågar :P haha! Då får man ju säkert sprutor! Och så är man säkert vaken när dom tar bort dom! Fy fanken va hemskt! Usch! haha! jag får fråga dom hur det går till när jag ska dit :P

Nej nu ska jag sova lite. Hörs i morgon!
Ta hand om er!



Ligger och gottar mig

Halloj! Ligger i hamocken hemma hos mamma och pappa nu. Vi har precis druckit kaffe och njutit i solen. Fast nu har jag ockuperat hela hamocken själv :) mamma tog Gabriel och vagnen och gick en liten runda, " jag kommer snart, jag ska bara gå en runda" sa hon. Sen försvann hon! Haha! Det är verkligen helt underbart väder ute idag! Jag har suttit i linne nu utan att frysa! Våren du är mer än välkommen :) åh jag måste bara rekomendera en skiva till er. Brittans ( Britney Spears ) nya! Jag vet inte vad den heter, men det är grymmt bra låtar på den! Nej. U orkar jag skriva mer, bloggar via mobben (mobilen) vi hörs sen!

Syskondag

Idag har Sarah och caroline varit hemma hos oss. Vi spelade massa spel med vårt kinect. Det roligaste var nog när vi dansade! Vi filmade lite när vi dansade oxå, jag lägger upp filmer sen när jag bloggat klart.
I morgon är det måndag.. Som vilken dag som helst! Alla dagarna är precis likadana för mig. Men det ska ju bli fint väder i morgon så då ska jag spendera min dag på ballan! ( Balkongen )
Usch jag drömde en sån mardröm inatt! När jag vaknade i morse kunde jag inte sluta gråta! Det var riktigt hemskt! Usch! Såna drömmar e hemska att vakna upp från!
Men som tur var så var det bara en mardröm! Och inte en sann dröm..
Jag hoppas inte jag drömmer mer så igen!

Jag, Sarah och Caroline ska nog träffas i veckan igen och dansa mer =) Det var kul att umgås med syskonen ♥ Vi träffas ju ganska ofta, men vi gör inte så mkt tillsammans, så denna dagen var helt underbar!



Ursäkta att filmen inte e rätt uppvänd, men jag kunde inte ändra den



Fredagsmys på högsta nivå!

Ja det var det igår! Vilket fredagsmys vi hade! Jordgubbar och glass, never stop, popcorn och påskmust! Sen tittade vi på två Twilight filmer! Vi skulle sett den tredje men vi orkade inte :P Klockan blev så mycket :P
Tack Amanda för en super mysig dag! ♥

Idag har vi haft Patricia på besök, vi fikade lite och satt och tjabbade en massa =)  Gabriel fick en jätte fin overall som hon hade sytt själv =)
Och nu håller jag på att tvätta. Mina kläder började ta slut här hemma så det var dags för lite tvätttid.


Jag borde egentligen inte bry mig om vissa saker, men det gör mig så ledsen när människor inte kan vara ärliga mot en och säga som det är..
Äh som sagt, jag borde ju inte bry mig. Mitt problem är väl att jag bryr mig för mkt om andra än vad jag bryr mig om mig själv.. Inte den bästa egenskapen alltid.. Det skadar ju inte andra, det skadar ju bara en själv

Nej nu vill lilleman ha mat!
Jag skriver mer senare

hej så länge

Fredagsmys med den bästa!

Idag blir det fredagsmys med Amanda. Vi ska mötas inne i stan och ta en fika och sen lite senare ska vi se på film! En riktig mysfredag =)
Jag har precis satt mig ner i soffan efter lite städning här hemma. Jag kände mig lite trött och satte mig ganska bekvämt.. Och vem vaknar då? Jo Lilleman! haha! Så nu sitter jag jämte mig och tittar på Vänner. Han har bra tv smak må jag säga! Han gillar Ellen och Vänner! Det e rätta takter!
Jag såg en så mysig film igår med Jennifer Aniston! The Switch heter den. Jag gillar henne som skådespelare. =)

Oj nej nu hinner jag inte skriva mer, Lilleman e hungrig!

Hörs sen!
Ta hand om er och ha en trevlig helg!

Aj aj aj mitt huvud!

NU har jag precis nattat Gabriel.
Sitter och tittar lite på nyheterna och försöker bli av med min huvudvärk.. Jag har haft huvudvärk i en vecka nu =( Jag borde nog skaffa nya glasögon.. Tror det är det som lite är problemet.. Jag borde använda mina glasögon som jag har nu, men jag trivs inte i dom och sen är dom för svaga för mig nu..
Jag får väl gå in till stan och göra en synundersökning och beställa nya glasögon..


Jag måste bara säga en sak som jag stör mig på.. Falska människor!
Blir bara så less på allt ibland!
Äh F*ck it! Jag klarar mig bra utan såna människor!


PÅ skärtorsdagen ska jag och några till hem till en jobbarkompis på ett sminkparty tror jag det var ^^, Mamma sa till mig idag att jag skulle följa med :P haha Så det e bara att lyda =)
Det kommer nog bli kul! Träffa mina jobbarkompisar och ha trevligt!

Nä nu börjar jag bli trött.
Hörs i morgon!
Ta hand om er!

Tv tittande med Santo och Ahlgrens bilar

Gabriel sov ända till klockan åtta i morse! Så härligt! Duktig kille =)
Jag ringde till BVC i morse och pratade med henne ang amningen. Och hon sa att eftersom jag fortfarande vill amma så ska jag försöka att fortsätta med det, men att jag ska ge honom ersättning vartannan gång. Ioch med att jag tydligen inte har lika mkt mjölk nu som jag hade innan så e det det bästa att göra. Lilleman måste ju få i sig tillräckligt med näring. Men jag pumpar oxå så man håller igång mjäölkproduktionen. Det kanske kommer igång igen? Who knows?
Idag har jag varit på eurostorp med mamma och handlat lite. Det blev en liten fika oxå såklart ;) Dock så var inte mackan vi beställde så himla god, alldeles för mkt dijonsenap i den! fy det brann ju nästan i munnen! Tur att jag hade min islatte som svalkade ner den brännande känslan i munnen! Sen var jag snabbt i Trönninge.
När vi kom hem igen så blev det lite mat och slapp i soffan.
Sen kände jag att jag ville ut och gå. Santo blev jätte glad, även fast jag precis varit ute en liten runda med honom! haha! Men han vill ju alltid gå ut så =) När vi kom in igen kollade jag på Navy CSI och åt lite bilar.. Och vem kommer inte och lägger sig jämte mig i soffan och vill ha blar han med? Jo Santo så klart. Jag tycker inte så mkt om de vita bilarna så han fick några stycken ^^, Sen låg vi och gosade lite och tittade på tv tillsammans. Det ser så kul ut när Santo ligger och tittar på tv! Undra om dom ser likadant som vi ser? Det borde dom ju göra.. Jaja..
I morgon ska det visst bli fint väder.. Eller iallafall finare än vad det varit idag. Men på söndag ska det bli ännu finare! Oh då kan jag sitta på balkongen och soooola =) Najs!

Nej nu ska jag sova.
Vi hörs i morgon!
Ta hand om er och god natt!

Blogga på kvällen..

Den enda tiden jag har att blogga är på kvällen. Jag har fullt upp hela dagarna med lilleman. Så det är därför jag inte bloggar så mkt nu. Men jag tror ni har förståelse för det. ^^, Att vara småbarns förälder är ju ett heltidsjobb ( det bästa jobbet som finns ) Synd bara att man får så dåligt betalt! haha! Nä skämt och sidor. Pengar är inte allt. Jag får betalt i så mkt mer. I kärlek och fina minnen tillsammans med vår son. Det kan ju inte bli bättre! Eller vad säger ni andra mammor? =)
Det är skönt att Gabriel har kommit in i sina sov vanor lite mer nu. Han brukar få sin kvällmat runt tio tiden (ibland tidigare ) Sen sover han hela natten. Förutom inatt.. Då vaknade han vid 3, sen vid 7, sen vid kvart över 9 och sen var han vaken fram till 14.00. Så lite mör i kroppen har man allt varit idag.
Ni kommer kanske ihåg att jag skrev för ett tag sen att det kändes som om mjölken inte räckte till.. Det är samma sak nu igen, fast nu vill han inte riktigt ta bröstet. Han suger några tag, sen släpper han, suger lite till och släpper igen.. Sen känns brösten typ tomma.. Dom är alldeles mjuka och inte hårda och spänner som det gjorde innan när det var dags för ammning..
Men jag ska försöka att använda mig av amningsnappen nu.. Och se om det hjäper lite kanske? Jag ska ringa till BVC i morgon och prata med henne om hur jag ska gå tillväga. I värsta fall så får jag väl pumpa så han får ta från flaskan om inte amningsnappen hjälper..  Vi får se hur det blir.
Annars får man väl börja med mjölkersättning va? Om mjölken tar slut? Ska man bara använda sig av det då eller hur fungerar det?


Hmm.. Mkt att tänka på..


Konsten att gilla hårdrock

Eller det är ju ingen konst att gilla hårdrock.. Men jag tyckte att det lät bra så därför fick rubriken bli så ;)
Iallafall.. Nu har jag börjat gå långa rundor när jag e ute med Santo och Gabriel. Jag är ute och går en timme om dagen, och fortsätter jag så kommer det resultera i viktnedgång :D
När jag e ute och går så lyssnar jag på ett band som heter Raubtier! Ett svenskt hårrocksband. Jag har aldrig tyckt om sån musik innan men nu gillar jag det! Eller inte alla band..
Det finns en låt med Raubtier som heter hjärteblod! Och jag kan lyssna på den om och om igen. Jag gillar musiken i den och texten e bra oxå. Dom gör faktiskt bra låtar.
När det gäller hårdrock så kan jag ha lite svårt att höra vad dom sjunger om, men om man koncentrerar sig ordentligt så hör jag ^^, Och det är väl lite därför jag har börjat gilla Raubtier mer och mer.. De låtarna jag gillar mest med Raubtier är En hjältes väg, hjärteblod, Det finns bara krig, Världsherravälde och K3 ;)
Jag har inte lyssnat igenom alla deras låtar än, men mina promenader med Raubtier i öronen fortsätter.

Santo gick mkt bättre med mig idag. Han lärde väl sig lite igår att det inte är acceptabelt att bete sig så som han gjorde igår. Men vi har mkt jobb framför oss. Hoppas han bättrar sig ♥

Idag har mamma namnsdag, så vi fikade lite hemma hos henne. Det var så skönt att sitta i solnen. Värmen brännde på huden och man var på glatt humör. Tänk vad lite sol kan göra =)



Hårdträning som gäller nu!

Nu är det hårdträning som gäller för Santo. Han blir bara mer och mer agressiv mot andra hundar. Idag när jag var ute och gick med honom och Gabriel så kom det en hund och Santo blev skogstokig! Jag förstår inte varför för han har aldrig varit sån innan! Jag vet inte vad jag ska göra! Vi måste ju få honom till att inte bli så aggresiv! Han var ju så glad i andra hundar innan.. HUr ska man träna en hund till att inte skälla och spänna sig när det kommer andra hundar?  Vi ska kastrera honom, så det kanske hjälper lite?
Är det någon som läser min blogg som kan hundar som kan komma med lite hjälp?
Jag är lite rädd att aggressionenkommer trappas upp.. Det finns ju hundar som blir agressiva mot barnen i familjen.. Och det vill jag inte! Jag låter Santo vara med hela tiden när jag har Gabriel. Jag vill ju inte stänga ute Santo! Vi har ju alltid gosat och myst med honom innan Gabriel kom, och det fortsätter jag med. Santo kommer ju alltid vara min lilla gosevovve! ♥
Usch nu börjar jag gråta! Jag vill inte att det ska gå så långt att vi måste avliva honom...





vi hörs i morgon!

Lilleman

Jag slänger in en film innan jag avslutar för dagen =)


Pissenisse!

Ja det slår då aldrig fel.. När jag har badat Gabriel, torkat och smörjt in honom så kissar han! Man hinner inte ens sätta på han blöjan ^^, Och den där lille strålen har ju sitt egna lilla liv! Och idag blev jag träffad.. " Näää men Gabriel då, var du tvungen att kissa på mamma" sa jag.. Och till svar fick jag ett hjärtligt skratt! Då kan man ju inte annat än att skratta med honom =)
Det är så mysigt på  morgonen nu. Han somnar runt 10, 11. Och sen sover han fram till 6 halv 7. Då går vi upp och ammar lite, sen lägger vi oss i sängen och sover i två till tre timmar, (oftast två ) sen går vi upp. Jag är ju ingen morgon människa direkt, men det är helt okej att gå upp vid nio tio nu.
Jag har fått frågan några ggr " är det någon mer som är förälder bland dina kompisar?" Nä det e det ju inte, men det gör ingenting. Jag kan prata med dom om Gabriel precis lika mkt som jag hade kunnat prata med någon annan som har barn. Jag känner att dom bryr sig och vill finnas till och hjälpa om det är något som vi behöver hjälp med. Så jag vill säga till alla mina vänner som finns här för mig. Jag älskar er! Ni betyder så otroligt mycket för mig ♥

Just nu sitter jag hemma hos mamma och pappa. Jag åkte hit innan idag för att tvätta lite och sen hjälpte jag mamma att sopa lite ute på deras uteplats. Och sen blev det att jag stannade här. Jag blev så himla trött och slö innan och orkade inte göra något.
Så nu sitter jag och skriver lite blogg, äter godis och dricker apelsin Mer. Gotti gott!
Mamma och Caroline tittar på Paranormal Activity 2. Jag har sett den en gång, och jag vill inte se den igen. Så jag satte mig vid datorn.
Men jag ska nog åka hem snart. För stannar jag här så kommer det att bli att jag tittar på filmen och då kommer jag inte våga åka hem :P hahahaha! Ja jag e mesig ;)

Vi hörs i morgon!
Ta hand om er!

Lillfisen <3

Just nu ligger gabriel på mitt bröst och sover.. Så himla mysigt! Men jag får gå in och lägga han i hans säng snart, för det börjar bli tungt :P
Idag har jag varit inne i stan med Gabriel och Dania. Jag var på jakt efter lite saker men jag hittade inget som jag skulle ha.. Så det blev lite kläder till Gabriel istället ^^, Hittar man inget till sig själv så finns det alltid massa kläder att köpa till honom =)
Jag var på Eurostorp innan och köpte en mobil till Gabriels säng. Men det gick inte att sätta fast riktigt på hans säng, men jag löste det endå. Så det blir invining av den snart.
I morgon ska jag nog åka bort till Blomsterlandet. Jag måste köpa en ny kruka till en blomma här hemma.. Just nu är det tillfälligt planterad i en spann! haha!

Nej nu ska jag bära in Gabriel i sin säng och sen ska jag nog titta lite på tv innan det e dags för att lägga sig.

God natt och ta hand om er!

En roadtrip till Lund

Idag bar det av till Lund. Och jag måste faktiskt erkänna att man jag blev lite småkär i den staden. Jag såg inte så mkt, men det jag såg när vi gick runt i centrum fångade mitt hjärta lite. Jag ska ju lätt åka dit igen.. Gå runt och shoppa lite, fika lite och kolla runt i staden. Det är en sak jag ska göra i sommar iallafall =)

Igår fick Gabriel sin första vaccination, och det var inget han gillade.. Redan när vi kom in i rummet och skulle väga och mäta honom började han gråta. Sen lugnade han sig lite och skrattade och hade sig. Men när han fick första sprutan i benet.. usch! Det var jobbigt att höra han så ledsen. När hon gav han sprutan så ryckte han till och började gråta så tårarna rann.. Han fick två sprutor! Stackare!
Men han går upp bra i vikt och växer bra. Nu väger han 5320g och är 59 cm lång!

Åh jag och Dania fick jätte fina blommor av Familjen Sörum idag! Tack så jätte mycket ♥
Jag lägger upp en bild i morgon så ni får se den jag fick =)

Nu blir det sängen!

Natti natt!

Åh vad jag längtar!

 Jag längtar efter sommaren då man kan gå i sina sommarkläder och åka till stranden med Gabriel. Sitta ute hela dagarna och sola och bli brun. Jag längtar efter att jag ska börja fixa på balkongen där hemma med massa blommor. Jag längtar och saknar efter så mkt så jag blir galen snart! Men snart så =) Snart har jag inget att längta och sakna efter, för då har jag allt =) Blommor på¨balkongen, första sommaren som en familj ♥ Åh vad jag längtar!

Idag har jag och gabriel varit med mamma och Caroline på Eurostorp. Vi gick runt och kollade lite i affärer och sedan fikade vi lite och busade lite med lilleman. Sen åkte vi hem till mamma där pappa pumpade däcken på barnvagnen. Vi får se om luften håller sig i däcken denna gången, annars får vi gå tillbaka till butiken där vi köpte vagnen. För luften ska ju inte gå ur däcken..

Ikväll kommer Big Brother :D Så då ska jag nog åka bort till mamma och pappa ^^,
I morgon ska jag ta tag i vår hem. :P Måste ju vårstäda lite. Sen vid halv 6 ska jag gå utoch gå med Therese =)

Ta hand om er!

.


Äntligen fredag

Många är så glada att det är fredag idag. Men för mig är det vilken dag som helst. Mitt heltidsjobb upphör ju inte på helgerna precis ;) But I love it anyway :D
I morgon ska jag, Santo och Gabriel bort till Trönninge och gå en promenad med Katta och Lina. Det ska ju bli fint väder i morgon så då får man passa på att vara ute i den friska luften. 
Sen har jag faktiskt inte mkt mer planerat.. Söndag blir som vilken annan söndag som helst.. Fast utan en sak.. Solsidan.. Lite tråkigt.. Vi tittade alltid på solsidan på söndagkvällarna.. Men men..

Jag sitter hemma hos mamma nu. Vi har haft en liten fredagsmyskväll. Först såg vi repsisen av Big Brother från igår! Som vi skrattade! Tårarna rann och jag fick ont i magen av allt skratt! haha! Gurkan är ju för go! 
Efter vi sett reprisen av BB var det dsags för Vampyrens dagbok som mamma säger ^^, ( vampire diaries ) Och nu sitter vi och tittar på Big brother. Som slutade precis :P 

Då blir det en liten runda med Santo innan vi åker hem för att lägga oss. 

Vi hörs i morgon! 

Ta hand om er! 

RSS 2.0