Ingen dans på rosor inte!

Att vara förälder.. Det är så otroligt underbart så det finns inte! Man älskar sitt barn så otroligt mycket! Man gör vad som helst för att barnet ska få det så bra som möjligt! Det gör ont i hjärtat att se sitt barn ledsen. Speciellt när dom e små och inte kan säga vad det är som gör dom ledsna! Gabriel har varit jätte ledsen nu i två dagar när jag ska natta honom.. Jag vet inte vad som är fel.. Och jag vill ju hjälpa honom! Jag vet inte om han har ont någonstans, men när man lägger honom ner blir han jätte ledsen och gråter floder.. Man vet inte vad man ska göra ibland. När man tröstar och tröstar utan att det hjälper.. :( Vi får se om han är lika ledsen i morgon kväll när han ska sova.. Nu sover han gott iallafall.. Efter några timmars nattande ;)


Man får passa på

Man får passa på att plocka undan på kvällarna när lilleman somnat. Man hinner städa lite mer när han sover, för när han e vaken kräver han all uppmärksamhet jag har =) Så nu har jag diskat, bäddat sängen ( ska ju snart lägga mig men endå :P ) plockat undan all skit i vardagsrummet. SÅ nu är det bara lillemans rum kvar, men det tar jag i morgon. Vill inte väcka honom. Jag hade lagt mig i soffan innan, men jag orkade inte ligga kvar :P haha! Städvenerna ryckte för mkt :P
Jag måste tvätta snart oxå! Men alla bra tider är ju upptagne veckor innan! Så man måste vara snabb. Men jag får väl ta en tid mitt på dagen och tvätta upp lite kläder iallafall..
I morgon ska jag in till stan en runda och köpa lite kläder till lilleman.
Sen ska jag se om Patricia är hemma och gå och hälsa på. Jag missade ju hennes kalas i lördags.
Jaja, det var ju gaaaanska länge sen jag bloggade nu, men jag har jobbat ganska många kvällar och då hinner man inte blogga :P
Men jag e ledig nu i ett par dagar så då lovar jag att blogga mer =)
Ta hand om er!

Träningen ger resultat!

Ja det gör den verkligen!
Jag har haft som mål att komma i  mina jeans som jag kunde ha innan jag blev gravid. Och vet ni vad? Jag fick på mig dom idag!! Jag blev så jäkla glad så det finns inte! Jag e på rätt väg! Dom sitter lite tajt, men jag fick på mig dom och har haft dom på mig hela dagen! Nu är det inte långt kvar! =)
Idag var vi på busfabriken! Åhh vad kul Gabriel tycker det är där! Han leker hela tiden och har jätte roligt =)
Efter busfabriken åkte vi bort till rusta och köpte lite julsaker, och sen åkte vi bort till mamma en liten stund.
Nu ligger han och sover gott efter en lååååång nattning. Han ville inte riktigt sova innan den lille envisa krabaten. Men tillslut somnade han. Det gäller verkligen att ha tålamod med småbarn :P
Nej nu ska jag titta klart på Criminal Minds!
Ta hand om er!

Mot Busfabriken

Det är en ny dag, då tar vi nya tag.
Mot busfabriken vi far, där barn vill leka i alla sina dar.
Nä fy vad kass jag e på att rimma! haha!
Vi ska snart bort till busfabriken och leka av oss lite. Gabriel tycker det är så roligt att leka i bollhavet dom har i småbarnshörnan =) Och nu när han har börjat krypa ordentligt, kan resa sig själv och ta några steg s blir det ännu roligare =)
Nä nu ska jag fixa iordning mig så vi e klara tills mamma kommer och hämtar oss.
Jag skriver lite senare.
Ta hand om er !
.
.

Vilken jävla piss dag!

Denna dagen har verkligen inte varit min dag! Fy fan! Jag har gått med gråten i halsen flera ggr idag! Jag orkar inte med allt ibland. När ska det bli min tur att klumpen i magen ska försvinna? När ska det vara min tur då jag slipper oroa mig för diverse saker? När ska det bli min tur att känna lättnad? Antagligen inte än på ett tag. Jag blir så jävla less på allt ibland! Varför ska det går bra för vissa och inte bra för andra? Livet är fan då inte rättvist!
Ursäkta det tråkiga inlägget, men jag ville bara skriva av mig lite.
.
.
.

RSS 2.0