Sover dåligt.. :(

Usch jag har sovit jätte dåligt denna veckan! Jag ligger bara och tänker på Santo hela tiden och då börjar jag gråta! Jag vill inte göra mig av med honom! Han ligger så varmt om hjärtat!
.
Jag pratade hans uppfödare igår och rådfrågade henne lite. Och det resulterade i tårar ( igen ). att sätta Santo hos en annan familj kommer nog inte få Santo att må bättre. I och med att han är såpass gammal (5 år) så är han så van och fäst vid oss..
.
.
Vad hade ni gjort? Har ni några råd?


Älskade Santo!

Ibland måste man fatta oerhört svåra belsut. Och i sådana tillfällen måste man tänka på det bästa.
Och i detta fallet handlar det om vår underbara hund Santo! Min älskade hund! Som betyder allt i hela välden för mig! Han är min älskade ängel! Mitt liv! Min underbara gosiga hund! 
Det var längesen jag var såhär ledsen som har varit / är ikväll.
Men saken är det att det bli inte bättre. Santo mår inte bra, han är stressad och tycker inte om Gabriel. Han morrar åt honom så fort Gabriel kommer i närheten. Så fort vi kommer hem när vi varit ute går han in och lägger sig på sin plats i sovrummet och ligger där hela tiden tills vi ska gå ut igen. Han kommer efter många om och men när man kallar på honom. Gosar lite och sen går han och lägger sig på sin plats igen. Han är jätte stressad när vi är ute.. Det gör så ont i mitt hjärta att se han såhär! Vi vill inte ta bort honom! Verkligen inte!
Åh jag vet inte vad jag ska göra! Jag kan inte sluta gråta! Det är skit jobbigt att ens behöva tänka på detta! Men.. ja.. Nä jag kan inte skriva mer nu.. Vi hörs en annan dag..
.
.
.

Mormor och barnbarn

.
Jag ska börja med att lägga upp en bild i veckan med lite kärleksbilder =)
Det kan ju vara lite roligt!
Här är första bilden.
Det är mamma och Gabriel på Busfabriken när dom leker vid bollhavet.
Jag tycker verkligen att denna bilden är så fin. Man ser verkligen kärleken i mammas ögon för lilleman ♥

Alla hjärtans dag!

Denna alla hjärtans dag ska jag tillbringa med min älskade Lilleman. Vi ska gå in till stan och fixa lite saker och sen ska vi bara njuta jag och han! Han är min älskade underbaraste älskling!
.
.
.
I will always love you!
image description

Förvirrade kvinna!

Detta är pinsamt! Men jag måste dela med mig endå!
Igår satt jag och kollade runt lite på bloggen och såg då att man kunde ändra inlogg. Då jag hade min gamla hotmailadress som inlogg ändrade jag inlogget till ett annat som jag kommer ihåg.
Men nu när jag skulle logga in så loggade jag in som jag alltid hade gjort. Men min gamla hotmail adress och det gamla lösenordet. Och vips kommer dte upp en ruta där det står att inlogget fungerade inte! Jag fick PANIK! Jag trodde att någon hade hackat min blogg så jag skrev ett mejl till kundservice och sa att jag inte kommer in på bloggen osv osv! Jag skickade iväg mejlet och kommer sen på att " ja just det! Jag ändrade ju uppgifterna igår" HAHA Så jag fick skriva ett mejl till dom igen och be om ursäkt. Så jäkla pinsamt! haha!
Men nu vet jag vad jag har för inlogg iallafall :P
Så kan det gå ibland! haha
Usch jag blev så ledsen idag när jag vaknade! Jag gick in på fb via mobilen och såg att jätte många kade skrivit R.I.P Whitney Houston! Jag fattade ingenting! Jag stängde ner fb och gick in på aftonbladet. Och mycket riktigt, Whitney Houston hade dött! USch jag tycker det är så hemskt! En sån underbart vacker kvinna med gudomlig röst har lämnat världen. Men hon kommer alltid vara lika omtyckt. Hennes musik kommer alltid finnas kvar! Hon var en av mina idoler, jag har alltid tyckt om Whitney, och kommer alltid att göra det! Hennes musik får en på bra humör! Sätt på tex skivan The Ultimate Collection på hög volym när du tex städar eller gör dig iordning för en fest! Det finns inte att man inte blir på bra humör!
Jag glömmer inte när jag fick den skivan av Micki i julklapp! Jag blev verkligen super glad för den!! Åh jag älskar hennes musik!
Jag säger som alla andra till dig Whitney Houston.. Vila i frid!
.
.
.
Jag avslutar med min favortilåt med Whitney Houston!
.
.
.


Lilleman börjar bli frisk =)

Nu börjar lilleman bli frisk. Han e fortfarande lite snogit och har hosta, men jag tror att öroninflammationen är på väg att försvinna. Han är mkt piggare nu och börjar bli sig själv igen =) Det är så synd om dom små när dom är sjuka =( Man vill ju hjälpa dom så mkt man kan, men när dom inte kan prata och säga vad som är fel så är det inte så lätt.
Men nu när Lilleman börjar bli frisk åker jag på en förkylning! :P Men men, det går över!
Nä jag tror faktiskt att jag ska gå och lägga mig. Det är inget kul att sitta uppe :P Inget bra på tv och jag har kollat runt tillräckligt på internet.
Jag skriver kanske mer i morgon.
Ta hand om er!
.
.
.
http://www.plusikassan.se/index.php?advertiser=50446

Usch och fy!

Gabriel har ju öroninflammation och då ska han äta penicilin i en vecka. Och den där pinicilinen han äter heter Kåvepenin. Ni kanske kommer ihåg den från när man var liten? Den är vit och luktar så jäkla äckligt! Den smakar ju likadant som den luktar oxå! Och varje gång jag ska ge Gabriel hans medicin så försöker han smita undan! Kpvepenin är ingen hit ska ni veta :p haha! Jag känner för honom varje gång jag ska ge han den! Han klöks och rynkar hela ansiktet!
.
.
.


Lilla sjuklingen

I fredags kväll när jag kom hem från jobbet var Gabriel inte så bra. Han låg och yrade i sömnen och var jätte varm. Tempen låg på 39,2 och jag ringde till 1177. Deras rekomendation var att ge han febernedsättande och ha det svalt i rummet. Den natten fick jag inte mkt sömn ska ni veta :P Gabriel var ledsen hela natten och grät nästan hela tiden. Ibland slumrade han till i 10 min, men sen vaknade han igen.
Igår hade han fortfarande feber, vi fortsatte med febernedsättande men så fort den börjat avta gick febern upp igen. Mamma och Caroline kom på en kopp kaffe och Gabriel var jätte hängig. Jag tog då tempen igen och då låg den på 40,2. Så vi ringde till Nyhems vårdcentral och fick komma dit på en undersökning. Det visade sig att han har fått öroninflammation på vänster öra. Stackars lilla kille =( Nu ska han äta pencilin i en vecka och sen ska han förhopningsvis bli bra igen =)

Sprid vidare!

http://hittananook.webs.com/
Usch en sån hemsk historia!
Jag hoppas innerligt att Nanook kommer få komma hem till sin familj väldigt snart!

Snabbt inlägg

Egentligen hinne rjag inte blogga, men jag tänkte jag slänger iväg ett litet inlägg.
Nu ska jag snart in i duschen, Lilleman sover middag så då får man passa på =) Efter duschen ska jag ut med Santo och sen ska jag och lilleman in till stan och träffa underbara Amanda =)
Åh ni vet kanske att det finns en loppis sida på fb?
Iallafall.. Jag har fyndat en massa där! Idag ska jag köpa en Fendi plånbok för 80 Kr! Och sen ska jag köpa ett antiskall halsband till Santo för 400 kr! Det har kostat 900! Det tycker jag är ett bra fynd iallafall =) Sen har jag ju äntigen hittat en tamburmajor! 100 kr! Det e riktigt roligt att sitta och kolla runt där! Det finns mest massa skit, men ibland hittar man något man vill ha =)
Nej nu måste jag duscha!
Hörs sen!

RSS 2.0