Fyyyyy faen!

I feel sick! Blää!
Tycker ni inte synd om mig? :P hehe

I morgon ska jag rensa satan i lägenheten! Slänga all skit som man inte använder! Speciellt kläder! Tror halva garderoben är av kläder som jag aldrig använder.. Gaaaaaanska onödigt!
Ska kolla med mamms om man kanske kan få snylta på hennes bil och köra till tippen.
Tänkte kolla med Dex med om hon kanske ville komma hit i morgon och se på sista avsnittet av Desperate? =)
Sen på onsdag ska jag träffa underbaraste Amanda! =)  Ska även på möte på arbetsförmedlingen.. *suck* Ett måste om man skriver in sig som arbetslös.. Jag är ju inte arbetslös, men för att gå med i A kassan måste jag vara inskriven som det..
Just det! Måste gå till facket i morgon så dom får hjälpa mig att fylla i en lapp! Fattar ju ingenting hur man ska skriva! haha! Inte lätt att vara mig =P höhö!

Nej nu kallar sängen! Börjar tidigt i morgon! Redan klockan 05.00! Ohhh!  Man blir ju trött bara av att tänka på det! haha!

Goooood natt!

Finaste Amanda!

ÅH hon var så fin igår Amanda! Var tvungen att hålla tillbaka tårarna ett tag =P haha! Man är ju lite överkänslig ibland! hahah! Men det var värt att stå i regnet i två timmar för att se henne gå på Röda mattan ♥

En rolig nyhet är att vi fått tag i en trea! Äntligen! Har ju letat efter en större lägenhet, men det har ju inte varit det lättaste! HFAB har ju ett jävla cp system!
Ett problem ur världen ^^, hehe
Nu återstår det bara en massa andra saker genom året att fixa! hihi!

Jag måste hitta min sladd till kameran så jag kan lägga upp lite bilder från igår! Och på min nya frisyr förstås =)

Nu ska jag viiiiiiiiiiiiiila lite ;)

Snart bär det av till Tylösand!

Snart bär det av till Tylösand för att se min vackra kusin Amanda gå balen! Hon kommer vara såååå himla fin!
Hoppas verkligen att du kommer få roligt och att det kommer bli en minnesvärd kväll / natt / morgon ^^,


Så jävla orättvist!

Andra kan gå ut och festa, dansa och ha roligt.. Medans jag får sitta hemma! Det är fan riktigt jävla cp deprimerande! Och inte fan hjälper det när folk inte förstår heller!
Jag är riktigt jävla sur nu!
Visst man kan ju ha kul utan alkohol oxå.. Det har man haft! Men jag vet att jag kommer sakna allt det roliga som händer.. Det är inte lätt med stora förändringar i livet...



Tur att man har sina vänner vid sin sida iallafall! ♥
Vad hade jag gjort utan er?


Jävla klant!

Hahaha det är elakt att skratta åt folk som ramlar och slår sig. Men denna slår ju allt! hahah! Jag skrattar så tårarna rinner!
Jävla klantröv!


Ooops!

Klippte mig innan.. Och det blev inte som jag hade tänkt mig från början... Skulle ju bara toppa det.. Men jag sa till frisören efter många om och men.. " Klipp av det"
Och vips! Så var man korthårig :P hahaha
Man måste ju våga lite i livet ^^, Eller vad säger ni?



vart f*n är solen?

Det är snart Juni och det är fortfarande kallt ute ibland! I morse när jag och mamma åkte till jobbet vid 04.20 var det frost ute! Vi får väl hoppas på att värmen kommer snart och att den stannar lite längre än vanligt!
En lugn dag på jobbet, slutade vid halv tolv, sen åkte jag in till stan och träffade mamma och Caroline. Vi gick och avnjöt en god fika på vårt ställe ^^,
Jag ska snart iväg igen, ska klippa av mitt hår! Hahah nej jag bara skojjar! Skulle bara ångra mig då! Men det hade varit kul med lite omväxling! hmm... Nä jag ska ha långt hår!

I helgen är det kalas i Trönning! Annars ska jag nog inte göra något. Bara ta det lugnt och ta hand om mig själv! =)
Låter hur najs som helst tycker jag!

Nej nu ska jag slänga på mig lite smink så man ser normal ut =P haha

Ha det!

Booooooooooooooooris!

Igår när jag och mamma sitter på Eurostorp och äter vår korv så ser jag hur en karl kommer gåendes.. Och jag känner igen honom som tusan... Sitter och funderar på vem sjuttsingen det var.. Och tillslut kom jag på det!!! Det är ju Boris som äger GEKÅS :D hahah!
Alltid roligt att se "kändisar" hahah!

Nej jag hinner faktiskt inte skriva mer, jag börjar jobba 05.00 i morgon så jag måste sooooooova!

Natti natt!

Man kan inte låta bli att skratta med dom små!


Inte som man tänkt sig..

Var hos läkaren idag, och det var väl inte som man hade tänkt sig.. Men men inte mkt att göra åt..
Träffade underbaraste bästaste kusin i stan sen. vi fikade och pratade en massa! Tack för att du finns för mig och lyssnar! Du är bäst!
I morgon är det jobb som vanligt igen och resten av veckan oxå.
Nu hinner jag inte skriva mer för nu börjar Desperate!!!!

Lägger in en jätte fin låt innan jag stänger ner..



Humörsvängningar så det skriker om det!

Jag blir irriterad och arg för absolut ingenting! Det bara kokar i mig och det känns som om jag ska explodera! Fy fan säger jag bara!
Men men, så är det väl att vara tjej? :P
På jobbet gick allt bra. Slutade hyffsat tidigt! Efter jobbet åkte jag och Micki in till stan för att försöka fixa lite saker, gick väl sådär.. Men det kommer snart!
sen när vi kom hem la jag mig i sängen med Santo och gosade lite och sen somnade jag! haha! Kunde inte somna igår, somnade nog runt halv tre på natten. Så man fick inte mycket sömn.. Men men det tog jag ju igen innan ^^,
Sen har jag varit hos bästaste kusin! vi satt och babblade en massa och åt jätte god vit choklad =) Yummie! Om det e något jag gillar så e det vit choklad!!! =)

I morgon ska jag till the doktor! Så jag ska nog sova lite nu :P
Hörs i morgon!

Natti natt!


klockan var visst mer än vad jag trodde

Jag trodde inte att klockan var runt 01.00! Jag och Micki har kollat på två filmernu ikväll.. Man håller inte riktigt koll på tiden då..
Igår spenderades hela eftermiddagen på uteserveringen i stan. Vi träffade först Peter och hans kompis, och sen vid elva kom Nico och Katarina =) Vi satt nog på uteserveringen fram till halv tolv. Sen gick vi till Harrys :D haha! Mötte upp Sara och Dex och sen fortsatte kvällen med mina underbara vänner!
Det var faktiskt en riktigt bra eftermiddag och kväll! Så tack allesammans!
Idag har vi inte gjort så mycket. Jag och Caroline tvättade Mickis bil hemma hos mamma och pappa. Sen på kvöllen så grillade vi och hade mysigt med familjen =)

Men nog om hur min dag har varit.
Nu ska jag borsta tänderna och sen krypa ner i sängen och få min skönhets sömn =)
Sov så gott allesammans!

så jävla dumma!

Jag sitter och tittar på Efterlyst nu, och blir bara irriterad! Hur dum får man lov att vara när man rånar en buik, bank eller något annat OMASKERAD?! Dom åker ju fast så det smäller om det! hahah Så jävla dumma! Jag menar, man ser ju hur personen ser ut! Undra vad dom tänker med?! haha! Inte kan det vara hjärnan iallafall.. Men man vet ju inte.. Dom kanske vill åka fast? Visst, de flesta som rånar brukar väl vara höga på något eller vara extremt desperata efter pengar så de inte tänker väl längre än vad näsan räcker!
Såg precis hur det var en som försökt råna en butik i Örebro, men han fick stryk av en kundvagn som en gubbe anföll rånaren med! haha! HIGH FIVE till gubben!




En dag i skogen!

Idag har jag varit med mamma och Lisbeth och alla våra hundar i skogen runt en sjö. vi stannade till vid en bänk med bord precis intill vattnet och släppte lös hundarna så dom fick springa! Man såg verkligen hur Santo njöt! haha! Sen hoppade han i sjö! Simmade och simmade och simmade! Han trivdes som fisken i vattnet =) Kul att se!
Nu när vi är hemma ligger han helt utslagen på golvet och sover! haha!
Själv sitter jag på balkongen och håller på att grilla lite kycklingfilé som jag ska ha till min potatis sallad =) Mums!

Jag hade en sån sjuk dröm inatt! Jag vaknade av att jag grät floder! Jag var helt förstörd!
Vill inte skriva om vem det handlade om för då blir väl hon glad! Jövla idiot! haha jag var så arg ocå när jag vaknade! Men mest ledsen! SOm tur är var det bara en dröm!

Nej nu ska jag kolla till min kycklingfilé!


Tjejer alltså...! haha

Haha vissa tjejer e helt knäppa i huvudet! Snackar så jävla mycket skit om allt och alla! är det för att få uppmärksamhet eller vad e det? Jag fattar inte?? Och att ha sånt jävla kontrollbehov som vissa har.. Det e fan sjukt! Är det bara tjejer som är såna eller finns det killar oxå? 
Jag menar, vissa har sånt kontrollbehov att dom inte ens vill att ens kompis ska umgås med andra kompisar? Eller jag ska nog kalla det för svartsjuka.. För det beteendet påminner så mycket om det. Man får inte göra si eller så för då ska den andra veta precis allt i detalj, man får inte göra som man vill för då blir det ett jävla liv! Tro mig jag vet! Det är fan sjukt!
Visst jag kan bli sotis ibland, men vemfan blir inte det!?

Det finns en gräns.. Men alla vet inte vart det går. Jävligt synd. För det drabbar hårdare än vad ni tror!

Tacka vet jag mina vänner som jag har nu! Ni är fan det bästa som finns! Man kan inte få bättre vänner än er! Jag hoppas vi kommer hålla livet ut! ♥ ( ni vet vilka ni är )


( en liten del utav de bästa )

Alla njuter av sommarvärmen!

förutom jag! Näsan är täppt, ögonen rinner och man nyser! fy fan för pollenallergi!! Alla är så glada! Och jag hade nog varit lika glad om jag inte haft denna jävla allergi! Ska kolla upp hur mkt det kostar att ta de där sprutorna mot allergi och hur de funkar osv.. Man man ju iallafall testa.

Sen har jag fått ett jävla munsår på läppen oxå! Fy fan vad ont det gör nu när det håller på att läka! Testade en ny grej nu mot munsår! compeed munsårsplåster! Dom funkade faktiskt jätte bra! Det syns knappt på läppen heller! Mycket bättre än att gå med vit salva på läppen som ser ut som något annat. ^^, hahaha

nej nu ska jag ut och andas in lite mer pollen!!

Ha det!



What to do?

Åh jag är så jäkla mätt så det finns inte! Åt hemma bakat pitabröd innan som min kära kock hade gjort! Och sen till efterrätt hade vi jordgubbar med choklad fondy 8 ( eller hur det nu stavas ) Det känns som om man rullar fram! haha! Jag försökte mig på att trä in en navelpiercing i mitt hål i örat innan.. Men det gick inte så bra! Får nog hålla på så ett tag innan den går igenom helt! Har ju varit sugen på att töja mitt ena hål i örat ett tag nu, men har aldrig börjat med det =P
Dex och Anna vill ha med en ut ikväll med.. Det hade varit kul, men jag är så mätt! haha! Man orkar ju ingenting i det tillståndet! haha!

Nä om man kanske ska gå och försöka töja hålet lite till? :P

Ha det!



Filmkväll med cheaps!

Jag och Micki sitter och har filmkväll med chips och lite smått och gott..
Och nu undrar ni säkert varför jag sitter här och skriver blogg när vi har filkväll? Haha jo det ska jag förklara.. Det är inte vilken film som helst som spelas nu.. Utan en film som heter.... SLAGET OM FINLAND!!! Hahaha!
Micki tyckte att jag skulle titta på filmen! hahah! Men jag satte mig vid datorn istället =P Jag blir så stressad av n'r dom pratar finska oxå! haha! Iof är det väl en ganska intressant film om man är intresserad av Slaget vid Finland.. Men.. Ja.. Hahaha jag kan inte sluta skratta! =P


Aja jag ville bara skriva om vår mysiga filmkväll ^^,



Brännblåsa!

jag är en sån jävla klantskalle ibland! Micki höll¨på att sätta upp krokar i hallen, och jag skulle börja pilla på borren! Jag vet inte varför men jag fick för mig att känna på borren.. Och den var brännhet! Fy fan vad ont det gjorde! Jag lipade som en liten barnunge! hahah!  Och nu har jag fått en brännblåsa i vecket på fingertoppen! Kylde väl som vanligt inte fingret i kallvatten! Så jag får ju skylla mig själv!
Jag och Micki kollade på The Final Destination igår. Med 3D! Hade jag haft en större tv så hade nog efekterna synts mer, men vissa saker flög mot en! aha! Ganska läskigt!

Nej nu ska jag dricka min varma koppen!
Ha det!



Förlåt..

Förlåt att jag inte skrev något mer igår. Jag sov fram till sju! hahaha! Jag var helt slut! Är inte riktigt van att börja jobba klockan 05.00 ^^, Men men! Idag ska jag inte sova förrens jag ska gå och lägga mig!
Iallafall, tänkte berätta lite om helgen som varit!
I fredags gick jag ut med Amanda. Åkte hem till henne runt halv elva tror jag klockan var :P Så det blev en sen utgång! Men fasen va roligt vi hade! haha!
Lördagen mådde man ju som man förtjände =P Låg i sängen nästan hela dagen! Micki var pigg, men inte jag! Fy fan! Såna dagar tänker man " var det värt det " Efter några minuter.. Så Ja! hade man kul aå är det väl värt det! haha
Söndagen åkte jag och Micki ner till Helsingborg där jag fick testa på att vara en modell för en dag! Det är ett företag som heter Another pretty face som stylar en och sen blir man fotad! Hur kul som helst!
Dock skrattade jag ganska mycket åt mina bilder när jag fick se dom! hahaha! Det var väl bara 8 bilder som jag var nöjd med som jag köpte! tänkte lägga upp dom här om ni vill se dom.

Nej nu ska jag tvätta!
Skriver kanske sen, om jag känner för det!  =P


     


   

 

 


Modell för en dag

Jag skriver mer senare om gårdagen och helgen.. Jag ska vila nu! :P Men jag lägger upp en bild sålänge från igår ^^,



vafan ska man göra?!

Jag är så sugen på att gå ut ikväll! Bara gå ut och dansa och ha roligt och skita i allt annat! Men det är ju så jävla kallt ute! Jag fryser ju bara genom att titta ut!! Brr! Så det får la bli hemmakväll..
Åh jag är irriterad oxå! Det kryper i hela kroppen! Men jag vet inte riktigt varför.. Kanske för att jag inte ätit ännu.. Hmm..
På söndag ska jag till helsingborg med Micki!!
jag skriver mer om det när vi har varit där.

Nu ska jag se om mina kyckligklubbor e klara!

Ha en trevlig helg!

Sunny day!

Man blir så glad när solen skiner och det börjar bli lite varmt. När man kan gå ute med sin vårjacka och inte frysa!
Men.. Är man pollenallergiker så är det inte alltid så roligt med våren och sommaren..
Som igår. Ja då fick man en allergichock och fick åka till akuten och ligga där i två timmar tills tabletterna jag fick hade verkat. Fy fan vad jag såg ut! Mina ögon var alldeles röda och svullna, min hals kliade och jag fick svårt att andas! Usch det var läskigt! Men det e sånt man får räkna med ibland när man har sån allergi.
Jag köpte en dammsugare igår oxå! Hur bra som helst! Billigt och bra pris på elgiganten! ( bild kommer nedanför )
Jag fick ett glass begär igår så jag gick ner till Videomix och köpte lite olika glassar ^^ Fick en kylväska på köpet! hahah! Tack Åsa!

Just det! Idag när jag och mamma var påväg från blomsterlandet var det en kille från telenor som försökte få oss att komma ( ni vet hur jobbiga dom kan vara ) Jag var inte intresserad för fem öre! Men så hörde jag han säga att han kunde sänka mitt minupris! Så vi gick tillbaka. Och det var jävla med tur att vi gjorde det! För tydligen så har jag betalat 39 kr i månaden till en försäkring som jag inte ens har sen 2006!!!  Jag har alltså betalat 1872 kr till telenor för något som jag inte ens har! Och det är ingen på telenor som har infomerat mig om detta! förrens denna killen stoppade oss! Så ett stor tack till denna kille som tog bort detta för mig! Så jävla fräcka telenor är! Fy fan! När mitt abonnemang har gått ut så ska jag låsa upp min mobil och sen byta till Halebop!



Nej nu ska jag sätta mig på balkongen och.. ja bara sitta där =)

Hej så länge!


P.s
Jag har inte min sladd till kameran hemma så ni får vänta med att se min dammsugare ^^,


Live från ballan

Halloj allisammans! Sitter på ballan nu med datorn i knät och kände lite för att bloggeliblogga!
Det är så härligt väder ute! Man blir på gott humör och livet känns underbart! Dock är det inte så roligt att vara pollenallergiker =S Fick ett "anfall" innan idag då ögonen börjar klia satan! fick åka till apoteket och köpa årets första tabletter! Men men, det finns inte så mycket mer att göra!
I fredags var jag och Micki på harrys och åt mat och drack lite. Sen kom Therese och Danne och vi fortsatte kvällen ute med dom. riktigt rolig kväll om jag får säga det själv! Så det tycker jag att vi ska göra om!


Nej jag orkar inte skriva mer nu!
Jag skrev mkt mer innan men jag kom åt en knapp som gjorde att allt jag skrivit försvann! Två gånger!
Har alldeles förlitet tangentbord :P haha

Ha en fortsatt trevlig söndag!

Baj baj!

RSS 2.0