Vecka 25

Jag vet inte om ni tycker det är intressant att läsa om min graviditet vecka för vecka :P Men jag kommer fortsätta att lägga upp info för varje ny vecka jag går in i endå ^^, Det hjälper även mig att komma ihåg vilken vecka jag är i! hahaha!


Vecka 25

Fostrets skelett börjar bli hårdare. Den viktigaste utvecklingen nu består i att fostret ska lägga på sig och få mer underhudsfett.Det är mycket aktivt i detta skede och du märker troligen skillnad på en spark från en liten fot och en puff från en hand.Många kvinnor plågas av benkramper eller stickningar i händerna. Tyvärr är det inte så mycket man kan göra för att lindra detta, men vissa tycker att massage hjälper. Man kan också prova att smörja på en avkylande kräm på benen, och att trampa lite hårt i golvet.Nu kommer du och bör också varje dag känna att fostret rör sig. Detta är din garanti för att allt står bra till med det lilla livet i magen.

Fostrets längd: ca. 31 cm
Fostrets vikt: ca. 850 g

 

 

 


Kommentarer
Postat av: Emelie

Så himla fint!! Vackert!! Är såå otroligt glad för eran skull!! lilla cissi.. fast du är ju äldre än mig o alltid varit men du var ju så himla liten när vi var små.. jag har ju alltid varit lång o stor. :D måste titta på gamla band snart.. när vi gympar o grejar! :)

2010-10-01 @ 17:46:05
URL: http://gobbegobbe.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0