Vilken dröm!

Jag hade en sån knäpp dröm i natt!
Jag drömde att jag fortfarande bodde på CKV, och att Emelie fortfarande oxå bodde där. Som den gamla goa tiden. Vår skola låg mitt på gården! Och vi skulle gå på klassfest där det skulle vara maskerad. Emelie visste redan vad hon skulle vara.. En pirat!
Jag hade ingen aning om vad jag skulle vara, men Emelie hade räddningen. Nere i mitt garage så hade hon jätte mycket maskeradkläder! Så vi gick ner dit och provade en massa! Tillslut hittade jag en blå nalledräckt som jag skulle ha! Det var en blå regnbågs nalle. För om man tryckte på en knapp på bröstet så sken en regnbåge från hjärtat!
Sen helt plötsligt försvann Emelie! Jag letade och letade på parkeringen, och tillslut hittade jag henne då hon hjälpte en granne att fixa sin bil!
Sen kom hans kompis och sköt tennisbollar på mig för jag fick inte vara med!?! Jag lyckades hoppa in i en bil och låsa om mig så att jag inte skulle bli träffad..
Sen vaknade jag!

Haha vilken jäkla dröm! Vad kommer allt ifrån?!
Har haft konstiga drömmar nu i en veckas tid.. Hmm?!

I morgon ska jag äntligen få jobba! Ända fram tills nästa torsdag! Det är iallafall bättre än att gå hemma hela tiden! Ska även jobba på lördag! Ser faktiskt fram emot att få jobba lite mer nu =)

Nej nu ska jag ut med Santo!
Ha det!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0