Äntligen!!

 
 
Igår vaknade jag av enorma smärtor i magen! Jag kunde  inte ligga, sitta eller stå upp! Magen knöt sig och krampade och jag fick lite smått panik! Klockan va lite efter 23 när jag fick ringa mamma som kom och va hos Gabriel medans jag körde upp till akuten! Det var nog det snabbaste besöket jag varit med om! Sammanlagt väntade jag bara ca 15 min sen fick jag hjälp! Dom klämde på magen, gjorde ultraljud men kunde inte hitta något fel.. Allt verkade bra.. "Du får åka hem och ta parodin och se hur du känner dig" fick jag som svar.. Jag åkte hem. Inte hjälpte panodil!! Tillslut släppte smärtan och jag kunde somna runt 02 snåret.. 
Ställde klockan på 07 och ringde Nyhems vårdcentral i morse. Fick tid hos min läkare som jag hade sist. Kom dit vid 11 och hon visste direkt vad felet var när jag berättade om natten.. Det är mina tarmar som orsakar denna smärta i magen! dom får inte riktigt den plats dom behöver och det bildas förstora bubblor som gör att det krampar. Hon jämförde det med kolikbarnens smärta.. Så nu ska jag äta lite medicin som tar ner bubblorna till dess normala storlek. Sen kommer allt kännas bra igen :) 
det kändes så bra att äntligen få ett svar på vad det har varit för fel! Överansträngning som har gjort mitt bråck i magen försvagat och för stora gasbubblor i tarmarna.. Inget rolig kombination ;) men det som inte dödar, det härdar :) känns skönt att veta vad det är iallafall :)
 
i morgon blir det nog en liten runda i stan med kusinerna och moster ;) ska se om man kan hitta nån fin klänning man kan ha på midsommar ( även om det ska ösregna ;) ) sen blir det bara en lugn dag. Beställde lite mat hos mamma i morgon :) Gabriel har tjatat om pannkakor länge nu så mamma skulle bjuda oss på det i morgon :) 
 
nej nu måste jag gå och lägga mig. Vi hörs i morgon! 
ta hand om er! 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0