Jag borde egentligen sova

Jag borde egentligen sova vod denna tiden, men jag fastnade framför datorn när jag kollade på några big brother avsnitt. Och det gjorde så ont i hjärtat när jag kollade på ett avsnitt! Som alla bb tittare vet är ju Hanna W väldigt provocerande. Men för det betyder inte det att man kan MOBBA ut henne för det! Hur har man mage att bete sig så mot en annan människa? HUr har man mage att frysa ut någon så mkt? Hur har man mage att inte aggera mot det som sker precis famför ögonen?! Värst var ju Sipan! Och sen kom ju Marcelo tätt efter!

Det gjorde så ont i hjärtat att se det! Ingen har rätt att mobba en annan individ för att dom inte är som alla andra! Jag blir förbannad! Man såg ju på Hanna att hon mådde dåligt av det! Hon ville ju ha någon att prata med, men de flesta i huset tycker ju inte om henne för den hon är och därför stod hon alldeles ensam! Nä jag vet inte vad jag ska säga! Hade jag varit inne i huset hade jag satt ner foten direkt! Mobbning är INTE TILLÅTET någonstans!
Jag ska inte sitta och berätta hela min livshistoria nu, men jag vet hur det känns. Att bli kallad att man är dum i huvudet för att man inte kan vissa saker, att man är trög för att man inte förstår allt och är lika duktig som vissa andra, att folk inte vill umgås med en för att man är så blyg ( tyst ) att man helt enkelt inte är en av de populära!
Jag glömmer aldrig den dagen jag fick höra att vissa inte ville umgås när jag var med för jag var så blyg! Det var som ett hårt slag i magen! All luft bara försvann ur mig.. Nu var ju detta för flera flera år sen, men det sitter endå kvar. Om dom endå kunde se mig nu! Allt detta var väl runt när jag var i 14 års åldern.. Men det har gjort mig till den jag är idag. Jag är så mkt mer självständigare och modigare än vad jag var innan. Jag vågar sätta ner foten innan det går för långt. Jag vågar defenitivt säga ifrån och det bästa av allt... Är att jag vet att jag är inte TRÖG, Jag är inte DUM I HUVUDET, jag är inte lika BLYG längre!
Jag är en mer social och glad person som älskar livet! Jag har en underbar familj och underbara vänner! Vad mer kan man önska sig? =)
.
.
.
.
image description

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0