Ibland så..

Ibland så borde man bara ta och hålla käft och inte säga något. För allting kan verkligen bli hur fel som helst! Fast samtidigt, om man inte säger något som ligger och trycker så kan man ju inte göra nåt åt det.
Nä jag vet inte.. Jag uttrycker mig väl helt åt helvete fel ibland.. Eller ganska ofta kanske? I dont know..
Jag var hemma från skolan idag. Hade sån magknip inatt och resterande av dagen oxå. Jag vet vad det e, och det är väl bara att börja ta det lugnt nu innan det blir värre. Men men, sånt e livet =)
Jag måste ringa tandläkaren i morgon ang Gabriel. Han ramlade  igår och slog i munnen med en napp i munnen. Han har skadat tandköttet och sen tycker jag det ser ut som det är några tunna sprickor i ena tanden. :/
.
.
Åh det gör så ont i hjärtat! Jag saknar Santo nåt så fruktansvärt! Flera ggr ställer jag mig frågan om jag gjorde rätt? Skulle jag ha gett han en chans till? Har han glömt mig? Saknar han mig lika mkt som jag saknar honom? 
Jag saknar dig så otroligt mkt Santo! Jag har ingen som håller mig sällskap på kvällarna, ingen som jag kan busa och gosa med så som vi gjorde! Ingen som sover jämte ( på )  mig på morgonen när jag vaknar.. Jag har förlorat min bästa vän och jag kan inte sluta klandra mig själv!
.
.
.
Jag tänker på dig varje dag Santo!

Kommentarer
Postat av: Eva-Marie Johansson

Du gjorde rätt, han har det bra där han är nu. Men jag förstår dig helt och fullt. Nu sitter jag här och gråter när jag läser vad du har skrivit. Men återigen du gjorde rätt lilla Cissi.

Puss och kramisar.

2012-06-18 @ 21:20:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0