Inte min bästa vecka..

Jag har varit dålig hela veckan! I månags gick jag hem från skolan för jag var alldeles svimfärdig och hade sprängande huvudvärk, och så höll det på fram till igår morse. På eftermiddagen började jag må skit dåligt! Kramper i magen och hade en spykänsla hela tiden.
Det visade sig senare att jag hade blivit matförgiftad! Mamma, sarah och Caroline hade oxå blivit matförgiftade! Och det är troligen från den tårtbiten vi åt i tisdags.
Fy fan va dålig man blev! Jag spydde och hade så grymma kraper i magen så jag visste inte vart jag skulle ta vägen! Jag låg och grät i sängen! haha! Det var nästan i klass med värkarna man får när man ska föda barn! Så jäkla ont gjorde det! Idag mår jag bättre, nu är det bara kramperna i magen som ska försvinna oxå sen e jag helt frisk igen =)
Nä denna veckan har inte varit rolig! Fy! Man känner sig så liten och klen när man e sjuk med ju! Och sen när man e ensam hemma med Gabriel så har man ju inte tid att vila riktigt heller ;)
Men mamma var snäll igår och kom och hämtade mig så vi fick sova hos dom så hon kunde hjälpa mig med Gabriel. Tack mamma du är en ängel! ♥
Nä nu ska jag ta två alvedon och sen gå och lägga mig jömte min lilla älskling!
God natt på er och sov så gott!
.
.
.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0