Stress, stress åter stress

Denna dagen har varit lugn, men jag har endå stressat som en idiot! Jag känner det i kroppen. Blodet rusar och jag har ont i hela kroppen! Som alltid när jag har stressat. Jag kan vara ganska duktig på att stressa upp mig själv. För ingenting. Men nu har jag satt mig skönt i vår underbara soffa med en go filt om mig. Nu ska jag ta det lugnt och varva ner.
Men när jag varvar ner så kommer allt över en. Jag vill ha saker och ting att göra hela tiden för att inte tänka på dåliga saker. Men såfort man tar det lugnt så kommer det som en stor våg över en.
Men som jag har sagt till mig själv innan. Det är bara att bita ihop. På med skalet och se glad ut!

I morgon ska jag tvätta.. Får väl se hur mkt som blir gjort i lägenheten. Jag måste verkligen plocka här hemma i morgon!
Jag kom på en sak innan idag som jag ska börja med. Jag ska börja springa en liten runda här runtomkring varje dag, och jag ska börja på fredag! Då kommer jag få upp min kondition igen =) Jag hade velat börja träna på gym, men jag har inte råd med det just nu :P Så jag får springa lite här hemma och sen träna med vårt kinect. ^^,

Nu ska lilleman ha mat. Vi hörs i morgon!
Ta hand om er!
Natti natt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0