Du var inte saknad ska du veta!

Jag hade lyckats ta det lugnt i en dag! En dag utan stress och huvudvärk! Men idag kom min hatade vän tillbaka!
Gabriel var övertrött, Santo måste ut, jag hinner inte äta, hinner inte duscha, hinner inte ta hand om hemmet!
Ut med barnvagnen och rasta Santo! Och nu efter en timme har lilleman äntligen somnat! Nu kanske man kan plocka lite här hemma.. Ta en dusch med dörren öppen, och försöka att varva ner. Förövrigt måste jag säga att barnvagn och trösklar är det bästa som har uppfunnits! Man kör över tröskeln några ggr och sen sover lilleman. Då ligger han säkert i vagnen och man kan ta sig en snabbdusch. För att sedan stå och vagga vagnen igen precis efter man duschat, för då vaknar han till :P Han har blivit så ljudkänslig nu med..
Innan jag avslutar detta inlägget så vill jag tacka mamma för all hjälp med lilleman! Visst hade man klarat allt själv. Se bara på alla ensamstående mammor. Men ibland behöver man avlastning och hjälp! Och mamma har varit en ängel på den biten! Jag är ju själv hemma på veckodagarna då micki inte jobbar i stan, och det kan bli ganska känslomässigt ibland! Och då finns mamma där som en hjälpande hand! Och sen vill jag självklart tacka Micki! Min älskling! Du anar inte hur mkt du ger mig! Du ger oss så mycket kärlek och glädje! Och jag är så tacksam för allt du gör för oss! Jag älskar dig över allt annat och du gör ett suveränt jobb som pappa! Vi älskar dig över allt annat!
Usch nu blir jag känslosam! haha! Tredje gången jag gråter idag :P hahaha! Jaja, så kan det bli ibland ;)
Nu ska jag försöka att varva ner lite och... ja helt enkelt försöka sluta att stressa! Det är nog därför jag har haft så ont i huvudet på sistone?!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0