De två bästa timmarna på länge!

Inatt fick man ju inte så mkt sömn.. Gabriel har hållt mig vaken länge inatt.. Ville han inte ha mat så ville han bara gosa, eller så skulle jag ligga och vagga honom i sängen. Så är han inte hungrig så är han bara kelsugen. Och det är super mysigt att ligga och gosa med honom! Men att ligga och vagga honom i flera timmar är ganska jobbigt :P haha! Man blir ju så trött i armen!
Men iallafall så fick jag mig lite sömn innan. Det blev nästan två timmars vila innan det var dags för mat igen. Och det var verkligen de två bästa sovtimmarna på länge! Jag sov så gott! =)
Fast nu ljög jag nog lite för er.. De bästa sov timmarna jag har haft var nog första natten efter förlossningen då jag och Micki varit uppe i ett dygn. Då sov vi gott må ni tro ^^,

Nej nu ska jag snart gå ut med Santo och sen blir det mat hos mamma. Hon ville bjuda mig på  mat och det tackar man ju inte nej till ;)

I morgon kommer min älskling hem igen! Det ska bli sååå himla mys! Hela familjen samlad igen! Tänk vad man kan sakna någon så mkt på bara en vecka! Men så är det ju när man är kär ;) ♥



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0