Konsten att gilla hårdrock

Eller det är ju ingen konst att gilla hårdrock.. Men jag tyckte att det lät bra så därför fick rubriken bli så ;)
Iallafall.. Nu har jag börjat gå långa rundor när jag e ute med Santo och Gabriel. Jag är ute och går en timme om dagen, och fortsätter jag så kommer det resultera i viktnedgång :D
När jag e ute och går så lyssnar jag på ett band som heter Raubtier! Ett svenskt hårrocksband. Jag har aldrig tyckt om sån musik innan men nu gillar jag det! Eller inte alla band..
Det finns en låt med Raubtier som heter hjärteblod! Och jag kan lyssna på den om och om igen. Jag gillar musiken i den och texten e bra oxå. Dom gör faktiskt bra låtar.
När det gäller hårdrock så kan jag ha lite svårt att höra vad dom sjunger om, men om man koncentrerar sig ordentligt så hör jag ^^, Och det är väl lite därför jag har börjat gilla Raubtier mer och mer.. De låtarna jag gillar mest med Raubtier är En hjältes väg, hjärteblod, Det finns bara krig, Världsherravälde och K3 ;)
Jag har inte lyssnat igenom alla deras låtar än, men mina promenader med Raubtier i öronen fortsätter.

Santo gick mkt bättre med mig idag. Han lärde väl sig lite igår att det inte är acceptabelt att bete sig så som han gjorde igår. Men vi har mkt jobb framför oss. Hoppas han bättrar sig ♥

Idag har mamma namnsdag, så vi fikade lite hemma hos henne. Det var så skönt att sitta i solnen. Värmen brännde på huden och man var på glatt humör. Tänk vad lite sol kan göra =)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0