Någon tycker visst inte om mig ^^,

Såg precis att någon anonym person som inte vågar säga vem den är tycker att jag är dum i huvet?! HAHAHAH!! SO?! Jag får skriva vad jag vill i min blogg, och gillar du inte det, så kan man ju undra varför du läser  bloggen? *skrattar* Du har väl antagligen en sån liten skit hund och tog åt dig av vad jag skrev..?
Nog om den personen, han / hon har fått sin tid i rampljuset nu ;)

Det var en hård dag på jobbet idag! Känns ju i kroppen.
Först var jag på Mittpunkten och städade.. MVC, Ungdomsmottagningen och BUP. Hissen fastnade när jag skulle slänga soporna, fick ta en annan hiss och springa fram och tillbaka.
Sen upp till sjukhuset för att hjälpa till med möbeltvätt..! Det låter kanske slappt, men det e ganska strängt att tvätta möbler! Speciellt sängarna! Som man får putsa! Usch! Men men, jag fick ihop lite timmar iallafall.. 9 h för att vara exakt :D höhö
Efter jobbet åkte jag hem och duschade, gick ut med Santo och sen la vi oss och vilade i en halvtimme! Och det var den bästa halvtimmen på denna dagen! Så gött det var!
Sen åkte jag och  mamma och handlade på Eurostorp. Först gick vi runt lite och kollade på lite bebiskläder ^^, Jag tror vi gick runt i en timmme, sen var jag helt slut i fötterna! Så vi gick och tog en kaffepaus!
Man känner verkligen i kroppen hur trött man blir för ingenting nu. Det blir ju inga långrundor med Santo precis.. Får bli korta rundor lite oftare. Men han e lika glad för det =)

Ni får ursäkta att jag inte uppdaterar bloggen så ofta längre, men jag har ingen ork till att göra saker ibland. Det blir att jag sover bort min lediga tid ibland :P
Och jag ska faktiskt gå och lägga mig nu.. Orkar knappt hålla ögonen öppna..
Men jag lovar att blogga mer i morgon! kanske slänger in en bild oxå? :)

Sov så gott och ha en trevlig helg allihopa! ( Utom den anonyma som kommenterade )
Ta hand om er!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0