Tjejer alltså...! haha

Haha vissa tjejer e helt knäppa i huvudet! Snackar så jävla mycket skit om allt och alla! är det för att få uppmärksamhet eller vad e det? Jag fattar inte?? Och att ha sånt jävla kontrollbehov som vissa har.. Det e fan sjukt! Är det bara tjejer som är såna eller finns det killar oxå? 
Jag menar, vissa har sånt kontrollbehov att dom inte ens vill att ens kompis ska umgås med andra kompisar? Eller jag ska nog kalla det för svartsjuka.. För det beteendet påminner så mycket om det. Man får inte göra si eller så för då ska den andra veta precis allt i detalj, man får inte göra som man vill för då blir det ett jävla liv! Tro mig jag vet! Det är fan sjukt!
Visst jag kan bli sotis ibland, men vemfan blir inte det!?

Det finns en gräns.. Men alla vet inte vart det går. Jävligt synd. För det drabbar hårdare än vad ni tror!

Tacka vet jag mina vänner som jag har nu! Ni är fan det bästa som finns! Man kan inte få bättre vänner än er! Jag hoppas vi kommer hålla livet ut! ♥ ( ni vet vilka ni är )


( en liten del utav de bästa )

Kommentarer
Postat av: Twiggy

Vet du vad jag tror? Att hon den där med det jävla behovet vet att hon kommer stå ensam en vacker dag, och undra hur hon har fuckat upp allting, hon kommer aldrig att kunna bli en bra människa och den tjejen kommer nog även att råka illa ut en dag, kanske inte av mej, men utav andra. Jag hoppas du vet vem jag menar:P

Hihi

2010-05-20 @ 02:45:55
URL: http://misstwiggy.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0