Ta ingen skit!

Innan va jag expert på att få ta skit från andra.. Men nu har jag lärt mig och puschat mig själv till att inte göra det! Och jag är så jävla stolt över mig själv när det gäller det! Nu är det bara lite annat som jag ska ta tag i så kommer jag vara på topp sen :D haha
Lev ditt egna liv som du själv vill leva det och håll inte på att sträva efter andra! För man får inte ut något av det! Tillslut kommer bara folk att utnyttja dig..

När jag trodde att allt hade äntligen ordnat upp sig med alfa kassan så kommer det två brev! Båda från arbetsförmedlingen där det står att jag har blivit utskriven från dom och alfa kassan för att jag inte har hört av mig i tid till min handläggare! Men nu e det så att jag mejlade henne den 13: de! 6 dagar innan min tid hade gått ur.. Men det har inte dom sett eftersom hon är sjuk! Så det är ju inte jag som har gjort fel precis..?! Ellerhur?! Så nu måste jag gå in till arbetsförmedlingen och på anmäla mig IGEN! För att dom har gjort fel!!!

Och sen hände en massa annat skit oxå!
Ibland känns verkligen livet som en jävla bergochdalbana!
Jag vill bara glida genom mitt liv utan en massa missförstånd och bråk!  Men icke!
Gud straffar väl mig för något? Han vill inte att jag ska ha det bra! haha
Inte för att jag tror på Gud men :p haha

I morgon och på torsdag ska jag jobba dubbel pass! Först på sjukhuset och sen efter det iväg och jobba igen i kassan klockan tre.. Som tur är så erbjöd sig mamma att passa Santo.. För annars hade jag inte jobbat så mkt..
Tur att jag har min mamma ♥

Kommentarer
Postat av: Emelie

Så jävla strängt!! vad håller arbetsförmedlingen på med?? stackarn! hoppas de löser sig o att de skärper till sig. kul att du har massa jobb nu, kanske lite för mycket? eller tycker du de bara är roligt? Massa pussa

2009-05-25 @ 16:52:24
URL: http://gobbegobbe.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0