Karaoke och magkatarr

Igår var jag, Sara och Dex på Bulls och drack lite öl och snackade en massa =) Hur mysigt som helst! Det måste vi verkligen göra om snart! När vi satt där så gick Edward förbi ( vår gamla klasskompis från östergård ) Han stannade och snackade lite och tyckte att vi skulle gå til Karaoken på Mårtensson sen vid tio för det skulle vara någon tävling..
Jag hade aldrig varit där, så vi gick dit. Och hade hur roligt som helst! Men det var ingen tävling den gången utan den kommer nästa gång. Men det gjorde inget för vi hade roligt endå.
Fick höra Edward sjunga oxå! Och jag kan ju säga er att han va grym! Han va omtyckt av publiken! Han sjöng en Johnny Cash låt och en Elvis låt! 


Kom hem vid halv tolv och då var det raka vägen till sängen.
För ca 2 dagar sen fick jag så ont i magen att jag inte kunde sova. Jag låg och vred på mig hela tiden och somnade kanske vid 3.. Och magonten har kommit och gått nu i några dagar.. Och den är inte nådig. Så jag pratade med några sjuksköterskor idag på jobbet och dom sa att det är magkatarr som jag har fått. Så det var bara att gå ner till apoteket och köpa tabletter. Så snart blir jag väl bättre. Får se hur det går nu när jag ska jobba i helgen.

Jag e lite frustrerad! Det är ingen som vill eller tycker att jag ska lägga i slingor i mitt hår!!  Och jag vill ju inte göra det själv! Jag vill ju att det ska bli bra ^^ haha Folk säger att mitt hår kommer att gå sönder?! Men jag har ju inte färgat det så hårt!? Det finns såna som har blekt och förstört sitt hår, men mitt som är fint och inte slitet är det fasen ingen som vill hjälpa mig med?!

Nej nu e jag alldeles för hungrig. Ska ta mig något att äta och sen ska jag hämta mamma på jobbet.

Ha en trevlig helg!


Kommentarer
Postat av: Emelie

Va mysigt o trevligt de låter!! o edvard är ju för härlig, chockad att han tog en elvis låt? nää.. :) inte bra med magkatarr!! stackarn!! o massa jobb i helgen! fy fasiken, då blir de ingen utgång? massa pussar

2009-05-15 @ 18:05:53
URL: http://gobbegobbe.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0