En bra dag!

Idag har varit en ganska bra dag =)
Slutade tidigt på jobbet och fick ett samtal som gjorde hela dagen hur bra som helst! Så på Lördag klockan nio gäller det =) Det ska bli så roligt, för det är verkligen något jag vill!

Något mindre bra som jag upptäckte när jag kom hem och gosade med Santo var att jag hittade en FÄSTING!!!! Fy fan va äckligt det var! Jag sprang in och tvättade händerna efter att jag råkade känna på den och sen började jag leta genom hela mig inprincip! haha. Som tur var hade jag ingen på mig.
Jag ringde moster Åsa och frågade lite hur man tar bort fästingar för jag har aldrig gjort det.. Fick en bra förklaring och stack sedan hem till mamma där jag tog bort den med hennes verktyg ^^ Så nu är han fästingfri!

Usch det kliar på hela kroppen när jag tänker på den! Den var lika stor som en lillfinger nagel!!! Fattar ni vad äcklig den var!!!?

Idag är det roadtrip med mamma och Caroline. Vi ska köra till Munkagårdsgymnasiet.. Vad vi ska göra där har jag ingen aning om, men jag tror det e nån informationsträff eller något..? Vi får väl se om vi hittar dit :P haha


Nej nu ska jag ut med Santo.
Skriver senare om vår tripp till Munkargård =)

Bye bye !

Kommentarer
Postat av: Emelie

Är de tidigt på lördag du ska iväg? för vi ska ju göra bobban på fredag!! :) lycka till på er roadtrip! :)

2009-05-07 @ 16:06:33
URL: http://gobbegobbe.blogg.se/
Postat av: sara

Aahh! Fasen va äckligt! Hatar fästingar! Fy fan, nu börjar det klia på mig också! haha

2009-05-07 @ 19:20:51
URL: http://saranord.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0