hahah

Efter en konferens om mikrokirurgi i New York satt de ledande kirurgerna i en bar och drack. När de så småningom började bli lite onyktra så kom dom in på deras största triumfer vid operationsbordet.

Den första, en australiensisk kirurg, berättade:

- Vi fick in en kille som hade klämt sig i en tryckpress. Allt som var kvar var lillfingret. Vårt lag av kirurger lyckades konstruera en ny hand, byggde en ny arm och en ny kropp, så att när han till slut gick till arbetet blev han så effektiv att han gjorde 5 personer arbetslösa.

- Det är väl ingenting, sa en amerikansk kirurg.

- Vi hade en arbetare som fastnade i en kärnreaktor.. Allt som blev kvar var håret. Vi konstruerade en ny skalle, en ny kropp och nya organ och skickade honom tillbaka till arbetslivet. Han blev så effektiv att han gjorde 50 personer arbetslösa.

Den svenske kirurgen som hade suttit tyst och lyssnat harklade sig och tog till orda:

- En dag när jag var ute och gick kände jag lukten av en fis. Jag tog fisen till sjukhuset i en skräppåse, släppte den på bordet och började jobba. Först slog vi in fisen i ett rövhål, byggde nya skinkor, satte fast en ny kropp på den ena änden och ben på den andra änden. Till slut blev det en man som vi döpte till Fredrik Reinfeldt och han har tamejfan snart gjort ett helt land arbetslöst...


Kommentarer
Postat av: sandra

Eller så beror arbetslösheten på lågkonjukturen i ungefär hela världen? Och inte pga av vår Stadsminister Fredrik Reindfeldt,det är ju inte han som har sparkat folk!

2009-03-10 @ 14:49:59
URL: http://havemercyonme.blogg.se/
Postat av: gelemamman

haha... klockren!! skrattade högt för mig själv!!

2009-03-10 @ 19:18:49
URL: http://gelemamman.blogg.se/
Postat av: gelemamman

haha... klockren!! skrattade högt för mig själv!!

2009-03-10 @ 19:19:11
URL: http://gelemamman.blogg.se/
Postat av: Emelie

Jag tycker att den var bra!!!!!

2009-03-11 @ 19:49:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0