vart e snön??

Nu när kylan har kommit så tycker man ju att det kan komma lite snö oxå.. Men icke! Här i Halmstad stannar aldrig snön mer än en dag! Jag kommer ihåg när jag var liten. Då kunde snön stanna i månader! Det var alltid snö på jul och nyår! Men inte nu.. Man märker ju hur klimatet har förändrats.. Ganska läskigt när man tänker efter..

Idag har jag varit inne i stan med Dex. Hon ville ha lite sällskap när hon skulle handla julklappar så jag fäljde med :)
Köpte en ny bh och sen köpte jag värmeljus.

Jag skrev ju igår om grannen där hemma som stänger ut sin hund på balkongen.. Hon som jag pratade med på hfab skulle ringa och prata med honom, vet inte om hon gjort det ännu, för idag hade han hunden ute på balkongen igen! När det är minus grader ute! Jag kollade upp mot balkongen när jag var ute med Santo för att se om han kanske hade någon dörr öppen.. Men det hade han ju inte! Det är ju fan djurplågeri! Man skulle ta och stänga ute han i några timmar på balkongen så får han se hur det känns! Jävla idiot!

Nej nu ska jag leta efter mitt usb minne.. Börjar få lite smått panik nu! Kan inte hitta det och alla mina foton från Thailand är där på.. :S Jag hoppas inte att jag har tappat det!!

Hej då!

Kommentarer
Postat av: Malin

Hemska människa! Ring polisen i stället! :(

2009-12-02 @ 21:03:50
URL: http://mimmimyz.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0