näee

Jag vill bara skriva ner allt jag känner.. Men samtidigt kan jag inte skriva ner allt..
Jag går och är irriterad, har varit det hela dagen nu.. Irriterad över hur vissa personer fortfarande försöker förstöra för andra.. Personer som inte kan släppa taget om vissa saker, gnäller för allt och inget, som inte tar sitt ansvar. Vafan är det med vissa människor..?  Det finns en gräns.. En gräns hur man beter sig, pratar och handlar.. Men det finns människor som inte vet vart den gränsen går någonstans.. Och just dessa människorna har jag svårt för..
När man kommer till jobbet så möts man av allt skitsnack och baktalande, när man kommer hem från jobbet får man höra ännu mer skitsnack och lögner..
Det är så skönt att få umgås med vänner som är ärliga mot en.. Som säger sanningen och inte ljuger..
Jag kan ha ganska svårt med att tro illa om någon, jag vill alltid tro gott om människor.. Men genom åren har jag märkt att tre av mina vänner inte var riktiga vänner.. Två av dom gick bakom ryggen på mig och den andra slutade att höra av sig och heja på en..  Det kallar inte jag för riktiga vänner..
Jag har dom som jag vet är mina riktiga vänner, dom som alltid finns för en. I ur och skur.. Och jag tackar Gud för att jag har fått er som bästa vänner! Ni vet vilka ni är och Ni är mina änglar! ♥

Dex och Sara!
Ni är oslagbara!

Kommentarer
Postat av: Dexter

Är så oerhört tacksam att jag fått lära känna en sån fantastisk människa som dig Linden! Kramar till dig

2009-08-25 @ 12:27:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0