Jag hittade en text idag som stämmer ganska bra..

Jag hittade en text idag i en bok om hur tjejer är, och hur killar ska förstå oss..
Det fanns ganska roliga texter i den men jag fastnade för denna :P
Den stämmer ju..


"Varför har vi tjejer så lätt för att gråta?"


"Som ni vet är vi tjejer ett väldigt känsligt släkte. Tårarna samlar sig mycket lätt i ögonvrån när det är något som berör oss. Det kan vara allt från bråk till en snyftfilm. Ni kanske tycker att vi kan vara lite löjliga ibland, men det ligger i oss tjejers natur att förbruka våra tårar såväl som ni är kända för att vara machokillar som tröstar tjejer. Hur ska ni då handla när ni ser en tjej gråta? Jo, håll om henne, krama henne. Visa att ni bryr er, och om hon är ledsen över att ni har bråkat så säg att det inte var meningen att såra henne. Att få ömhet är det viktigaste för en tjej när hon gråter.

Berätta för henne att hon är bra och fin som hon är och ha alltid med er näsdukar i fickan utifall att hon skulle bli ledsen. Tjejer kan som alla vet vara labila ibland och man vet aldrig när hon kommer att börja gråta.

Om du redan är tillsammans med en tjej, så vill vi poängtera att du inte ska utmana ödet. Var inte dum mot henne. Säg inte dumma saker till henne. En tjej tar åt sig hundra gånger mer än vad en kille gör, och vad du än gör, så säg inte: ”Sluta lipa!” Det tyder på en otrolig okänslighet som kommer att göra henne ännu mer ledsen.

Killar! Ni måste också visa känslor ibland. Ni får också lov att gråta om ni är ledsna. Tro för Guds skull inte att tjejerna kommer att tycka att ni är töntiga, för det finaste en tjej vet är att se känsliga killar som är modiga nog att gråta.

Alla människor behöver gråta någon gång ibland för att fungera, så gråt och visa dina känslor.
Det mår du bra av!"


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0