Mina vänner

Dex!
Du är en av mina bästa vänner! Du får mig alltid att skratta och ha roligt! Glömma alla problem som finns och bara vara den jag är! Du finns alltid vid min sida och jag kan öppna mig för dig! Du är en riktig vän och jag är glad att du är just min vän!

Anna!
En av mina bästa vänner oxå! Man kan prata med dig, och du lyssnar på en och ger en råd. Jag har så roligt med dig med Anna! Du och Dex är mina absoluta bästa vänner! Jag har så många roliga minnen med er två! =) Shakria forever!

Sara!
Det finns nog ingen roligare tjej =) Jag kan inte komma på en gång då jag inte har skrattat när jag varit med dig! Du lyser upp dagen till max! Du är en underbar kompis som finns för en och gör dagen mycket roligare än vad den egentligen är!

Nico!
Du är inte bara min arbetskamrat! Du är en mycket speciell vän för mig! Man kan verkligen räkna med dig! Du lyssnar när jag behöver prata och förstår hur jag har det ibland. Du anar inte hur mycket det betyder för mig att ha dig som min vän! Det är inte många som är som du, och jag är glad att du finns vid min sida!

Amanda!
Min kära kusin! Min träningspartner! Dagen blir genast mycket bättre när jag är med dig! Jag har dåligt minne, är inte den smartaste personen, men du tycker om mig för det! Du säger " Du sa det igår" Sen skrattar du och säger " Du är så söt Cissi" Det värmer så mycket i mitt hjärta att veta att du tycker om mig som är jag. Fast jag har ett minne som en guldfisk ibland! ( haha )  I love you Cuz!

Sarah och Caroline!
Mina absoluta bästaste småsyskon! Jag älskar er över allt annat! Vad hade världen varit utan er?!
Ingenting!


Till alla mina andra vänner som jag inte skrivit upp.
Ni betyder så mycket för mig och jag är så glad att ni finns!
En vän är det underbaraste man kan ha!


Ta vara på era vänner!

Kommentarer
Postat av: Anonym

glömde skriva dex på förra inlägget =P

Du är oxå en bästa vän och jag hoppas att det varar länge

2008-09-04 @ 16:48:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0