Drömmar

Jag ville leta upp nåt som kunde tyda min drömm inatt, men hittade inget. Men jag hittade lite annat kul =)




OBS! Dessa symboltolkningar är självklart inte universala.

AVGRUND: befinner du dig nära kanten till en djup avgrund ska du ta det som en varning. Faller du ner så vänta dig problem eller oro inför saker. Lyckas du klättra upp, så kommer din situation att lösa sig.

BALKONG: Faller du ner från en så väntar en tid av omtumlande upplevelser.

BÅT: En dröm om att du åker båt på klara stilla vatten är ett mycket gott tecken. Den förebådar lycka, framgång och tur. Men om båten kantrar betyder det motsatsen. Båten kan också symbolisera din självkänsla, desto större båt - desto bättre självkänsla.

DIMMA: Denna dröm är en varning för att göra obetänksamma saker. Om du drömmer att du trevar dig fram i en dimma, så behöver du lösa upp saker i ditt liv.

DRÖMMAR: Om du i drömmen berättar för någon om en dröm, så kommer något mycket oväntat att hända.

DÖDEN: Om du drömmer att du dör, så kommer ditt liv att förbättras. Om någon annan dör så förutspås en födelse, ett bröllop eller en vinst. Döden symboliserar framgång, frihet och lycka.

DÖRRAR: en korridor med många dörrar visar din obeslutsamhet vad gäller hur du ska ta nästa steg. Även en osäkerhet om vilken väg man ska gå. Är alla dörrarna stängda kommer du att möta hinder.

ELD: om du i drömmen bränner dig på elden så kommer du att få otur. Ser du en stor flammande brasa så betyder det problem. En liten, mysig brasa däremot utlovar lugn förnöjsamhet. Om du i drömmen släcker en eld, så betyder det att du lyckas möta hinder, kan tygla ditt temperament och tillfrisknar fort från sjukdom.

ENSAM: en dröm om ensamhet symboliserar ofta en inre sorg, men betyder också att man inte har någon anledning att känna sig varken ensam eller sorgsen.

FALLA: Om du drömmer att du faller så kommer du för en tid framöver att möta svårigheter och problem. Kämpa dig igenom dem och du kommer att bli starkare än förut.

FARVÄL: ett farväl symboliserar att du kommer att knytas intimare vänskapsband.

FLY: en dröm om flykt betyder svåra motgångar och inre stress. Lyckas du fly i drömmen så kommer du klara av att möta motgångarna.

FLYGA: Om du drömmer att du flyger, så söker du frihet.

FÖRÄLDRAR: Om du drömmer om dina föräldrar och i verkligheten står inför något sorts beslut, så kan du tolka dina föräldrars ansiktsuttryck som svar på det du undrar.

GEVÄR: Drömmar om gevär är dåliga omen. Det du kan vänta efter en sådan dröm är gräl, handlingar som du kanske kommer att ångra och faror.

GRÅTA: En dröm om gråt och tårar brukar oftast vara av en befriande typ, så att man bara ler när man sen vaknar.

GÖMMA: Att drömma att man gömmer sig är ett tecken på skam, svikna förhoppningar och dåliga nyheter.

HAVET: Drömmar om ett lugnt blått vidsträckt hav symboliserar frid, glädje och möjlighet att förverkliga sina innersta drömmar. Ett stormigt svart hav betyder däremot motsatsen och talar om att du får kämpa för att ta dig dit du vill.

HUND: Snälla hundar betyder bara bra saker, men om de morrar eller bits så ska du tolka drömmen som en varning för fiender eller falska kärleksbetygelser.

HUS: Om du drömmer att du köper hus, är det ett tecken på att du ska eller kommer att skaffa familj. Säljer du ett hus har du en benägenhet att smita från ditt ansvar. En dröm om ett vacker välskött hus symboliserat trygghet.

ILSKA: en dröm om ilska betyder att du kommer att klara av det du vill bara du kämpar för det. I allmänhet kan sägas att den person du är arg på i drömmen egentligen är den person som du har bäst kontakt med och är den som du vill hjälpa mest.

JAGAD: Är du jagad i drömmen så betyder det att du är stressad och behöver lugna ner dig. Om du jagar så kommer du att möta motgångar.

KATT: Det är inget bra tecken att drömma om en katt. Katter förutspår trassel, problem, ohederlighet och otrohet.

KVINNA: En dröm om en kvinna är ett förebud om trygghet, välstånd och kärlek.

MAN: Om en kvinna drömmer att hon talar med eller bli uppvaktad av en ung man, betyder det tur i kärlek och löfte om framtida lycka. En dröm om en mycket gammal man brukar sia om arv.

NAKEN: Om du drömmer att du är naken kommer din livssituation att förbättras. Kan också vara ett tecken på en önskan om frihet.

ORM: Att drömma om ormar är ett mycket dåligt omen, som berättar om faror, sjukdom, frestelser och synd. Om ormen attackerar dig ska du se upp för falskt smicker.

OTROHET: Om en ung kvinna drömmer om otrohet. Är det ett mycket gott omen. En dröm om otrohet kan också vara ett tecken på rädslor och svartsjuka.

RESA: berättar om kommande förändring.

SIMMA: Om du simmar i din dröm så får du tur.

SLAGSMÅL: Denna dröm betyder oftast förändringar. Visar också på inre oro och frustration.

SPINDEL: Spindlar varslar om tur och bara gott. Fortsätt mot det hägrande målet.

SPRINGA: Har du svårt att springa i din dröm, betyder det att ditt självförtroende minskat. Springer du mot något är det ett gott tecken, men springer du ifrån något väntar problem.

TELEFON: Drömmer du att telefonen ringer betyder det att en vän väntar på dig och det är bråttom!

TVÄTTA: Om du tvättar väntar någon oväntat. Tvättar du dig själv kan du se framemot att möta nya bekantskaper.

TÄNDER: Om du har lösa tänder eller om du tappar dem betyder det kommande förändringar.

VAPEN: Varnar för att du blir orättvist behandlad.

VÄGAR: Om du i drömmen ser en bred och jämn väg är det ett gott omen. Är vägen krokig och smal kan du vänta dig flera strapatser och förändringar i livet.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0