Översvämmning på VÄLA

Har precis kommit hem från IKEA och VÄLA nu..
Men jag kunde inte köpa något på VÄLA för när vi äntligen hade hittat Gina Tricot ropade dom upp i högtalaren att man va tvungen att evakuera hela byggnaden! Anledningen.. Översvämmning! Vattnet sprutade en meter upp från en brunn i en smik affär, och det var vatten överralt!
Jag blev så ledsen för jag hade verkligen hittat en så fin lång stickad tröja med korta armar och sen ett jätte fint linne jag skulle ha ikväll.. Och Caroline hade hittat ett par byxor.. Och vi fick inte ens betala!! JÄVLA PISS  REGN!
Men så kom jag på att MAXI i Mellbystand har ju Märkesbutiken. Så vi körde dit på vägen hem.. Men när vi kom fram var den stängd =( Tittade in lite i affären och dom hade jätte fina kläder där!
Det är nog inte meningen att jag ska gå ut ikväll =P haha

Nej nu ska jag rota bland mina kläder som jag har hos mamma o pappa och se om jag hittar något.. Annars kanske sarah har något..


Ha det så bra!

Kommentarer
Postat av: NoScarlett

Hahaha va kul att jag halkade in på din blogg. Din mamma berättade för mig om ditt lilla missöde inne på Gina och hur besviken du blev när du inte gick handla... ;) Farligt att prata med kassörskorna på Maxi...

2007-08-12 @ 18:53:03
URL: http://noscarlett.tjejsajten.se
Postat av: Tre hjärtan

Sanningen om prinsarna i Halmstad

2007-08-12 @ 23:46:37
URL: http://halmstadprinsar.blogg.se
Postat av: Cissi

hahaha =P
ja, jag blev rätt besviken, anledningen till att vi åkte dit var för att jag ville gå in på gina.. så blir det översvämmning och alla måste evakuara byggnaden.. haha typiskt!

2007-08-13 @ 20:01:13
URL: http://kivvi.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0