Gypsy

Jag gillar denna låten!!


Onsdag!

Dagen började med att jag fick köra till Harplinge och jobba! Ganska lugnt där borta! Det är ju inte så speciellt stort så det går ganska snabbt. Dock känns det onödigt för att åka ända till Harplinge för att städa i knappt en timme.. Men men, e man timmis så får man räkna med sånt!
Sen när jag kom tillbaka till sjukhuset fick jag gå och hjälpa Edona med 51: an och halva 52: an. Efter det skulle vi egentligen till Intaget, men det fick en annan tjej så vi kunde gå hem! 
Det var skönt att sluta tidigare idag, har varit så trött idag! Har knappt sovit något i natt heller.. Jag sover så oroligt nu.. :(

Jag skulle tvättat idag, men jag får nog göra det i morgon istället.. För jag orkar inte idag! haha!
Vid fem ska jag träffa Anna!! Det var hur länge sen som helst så det ska bli riktigt kul!

Nej nu ska jag fixa till mig. Ser ut som ett ösregn i huvudet!
Så blir det när man har hund och måste gå ut i vilket väder det än är!

Hörs lite senare!

Tror nog att jag ska börja med att göra en videoblogg varje dag.. Vi får se ^^

Jag tycker inte om det..

Hur kan man säga " det är äckligt " när man inte ens har smakat på det?
Man måste ju smaka innan  man kan säga att det är äckligt! Eller har jag fel?
Innan var jag sån.. När jag var LITEN!
Men sen har jag lärt mig med åren att man måste smaka innan man säger att något är äckligt! Visst det kan lukta skunk men smaka hur gott som helst! Som när mamma gjorde Vildsvin hemma! Jag visste inte vad det var hon lagade, hon sa bara att det var griskött ( smart drag mamms! ^^, )
Sen när vi skulle äta så kom det ju fram att det var vildsvin! Och genast ville ingen äta det, men jag åt det! Jag ville testa det! Jag kunde ju inte säga " nej det är äckligt jag vill inte ha " innan jag smakat det?! Och det var faktiskt gott!!!
Jag var fruktansvärt kräsen när jag var liten.. Åt typ bara mammas mat! Men nu är jag inte alls lika kräsen!
Jag gillar inte fisk! Jag kunde verkligen inte äta det innan! Men nu.. Bara på senaste har jag börjat äta det lite smått.. Micki och mamma har gjort fiskgratäng, och vet ni.. Jag tyckter jätte mycket om det! =)
Ger man bara maten en chans så kan man lära sig.. Om man nu vill dvs :p





 ( fiskgratäng som jag tyckte om! )




Jag vill poängtera att jag inte har pekat ut någon i detta inlägget!



jahaja

Man kan tydligen nte ändra bakgrunden med det windows jag har.. Windows 7 starter heter det jag har! Jävla piss oxå! Men jag hittade en hjälpsida på internet ang windows 7 och där fanns ett forum där jag bad om hjälp. Fick svar av någon som kan betydligt mer om datorer än jag! haha! Det fanns en sida där man kunde gå en omväg för att ändra i något så man kunde byta bakgrund... Men det var ALLDELES för avancerat för mig! haha
Så jag får väl ha bakgrunden jag har nu.. Inte mkt mer att göra åt det.

Jag tror nog att jag ska plantera mina blommor nu så jag kan sätta ut dom på balkongen.. Eller ballan som vi sa när vi var små!! =) Kommer du ihåg det Emelie? =)

Vi hörs kanske senare.. ( För nu kan jag ju blogga precis när jag vill ^^, )
Eller så hörs vi i morgon!

Natti!


videoblogg


är inte riktigt van vid detta..

jag har såna problem! haha!
Jag är inte van vid min dator.. Den är så himla liten! Och sen så kan jag inte ändra den jävla bakgrundsbilden! Jag vet inte om det har med själva daton att göra eller om det är windows 7!! Någon som vet hur man gör? Man kan ju högerklicka i vanliga fall och spara som bakgrundsbild.. Men icke på denna?! Jag får spela snart!

Och sen r jag inte van vid min lugg! Jag stör mig på den med! Jag vill ha min långa lugg igen! haha!
Men det var ganska kul när jag kom till jobbet igår! Alla tittade på mig och frågade vad det var jag hade gjort, för dom kände inte igen mig :P Att lugg kan göra så mkt skillnad!

Fick ett lite mindre roligt samtal idag.. Jag hade hoppats att allt skulle ordna sig, men icke.. Men det e bara att kämpa vidare!!

Nej nu ska jag väcka mamma! Hon måste köra mig till stället där jag lämnat in Mickis bil. För jag orkar inte gå dit! haha
Sen ska jag nog åka till blomsterlandet och köpa någon blomma så jag kan plantera där hemma..
Jag hittade ingen sist jag var där.

Ha det!


" Nä men du behöver inte komma hit "

Det svaret fick jag idag från andersbergsvårdcentral när jag ringde och ville komma för att kolla min rygg! DOm tyckte inte att jag behövde komma?! Vafan! Jag ska byta vårdcentral nu till Nyhems!
Jag har nu haft ont och problem  med min ryg i en månad och jag får inte komma till läkaren?! Va e det för jävla stil egentligen!? Man blir ju sur!

Nu ska jag ta mig lite yoggi och sen ska jag gå ut med Santo!
Så man blir av med irritationen!
Jag återkommer lite senare idag med en bild på min nya dator =)

Ha det!

A new dator!

oj oj oj vilken dag!
På jobbet fick jag ett ganska stort område. Kunde inte riktigt jobba i min egna takt som jag brukar för jag hade så ont i ryggen! Fanken nu glömde jag att ringa läkaren idag! Aja, får väl göra det i morgon!
Iallafall.. När jag trodde att jag var klar på jobbet ringer Tove och undrar om jag inte kunde hjälpa storstäd att köra lite maskin! Självklart kunde jag det =)
SÅ jag var klar vid halv fyra! Najs med lite extra tid!
Efter jobbet körde jag och lämnade Mickis bil på tvättning av bilklädseln.
När jag lämnat bilen åkte jag och mamma in till stan och gjorde lite ärenden. Sen åkte vi till Siba där jag skulle hämta min dator. Jag fick ju lämna in min förra dator för den la av. Och nu skulle jag få en ny idag! 
Efter ett bra tag av väntande så fick jag en dator! Lycklig som ett litet barn på julafton gick jag drifrån med datorn! Kommer hem till mamma och börjar pillar med datorn... SOm inte funkar som den ska! Jag blir förbannad och åker tillbaka till Siba och ska ha mina pengar tillbaka! 
Men det gick ju inte.. Det var en massa krångel och jag fick en nyanställd som hjälpte mig! Stackare säger jag bara! haha! Han var så stressad att han skakade och så krånglar jag till allt ännu mer för honom! Han visste ju inte vad han skulle göra! *skrattar* Men det hela slutade med att jag fick lämna tillbaka datorn och fick en helt ny som var mkt bättre än den jag hade innan! SÅ det e najs! Det enda negativa är väl att den jag fick nu är mkt mindre än den jag hade innan. Men vafan! Jag ville bara ha en dator! 

Nej nu ska jag ta mig en dusch och sen ska jag nana! 
I morgon är en ny dag med nya tag! =) 

God natt folket! 

Hej då!  

Oops!

Jag råkade visst klippa lugg innan... :P
Men visst blev det najs? :D


Skärpning Cecilia!

Nu får jag skärpa mig med bloggandet! Det har ju inte bloggats så mkt här nu de senaste dagarna.. Jag har jobbat ganska mkt nu så jag har helt enkelt inte orkat att blogga ^^
Idag mår jag mkt bättre! haha! Jag somnade i soffan hemma hos mamma och pappa igår. Vaknade när Sarah kom hem sent på natten. haha!

Idag ska jag nog äntligen hämta min dator! =) Yey!
Sen ska jag till blomsterlandet och inhandla någon blomma som jag kan ha i köket. Sen blir det nog en kaffe på det oxå på Espresso house lr hur det nu stavas!

Jao, jag har inte mkt mer att skriva om..

4 dagar kvar!!!! =)

Hej svejs!

tack Sara!

Idag mår man väl som man förtjänar! Haha! Vilken kväll det var igår! Jag hade verkligen skit kul igår! Tack Sara för en lyckad fest igår!!

Nej jag ska trycka i mig lite onyttigheter nu..! haha

Tack igen för igår Sara!!! =)


jag blir ju aldrig frisk!

Nuär jag trött på att vara förkyld! Näsan rinner, jag nyser konstans och jag känner ingen smak på det jag äter! Nu får det vara nog!
Idag har det verkligen varit varmt! hela 15 grader! Var ute och tog lite foton innan på Santo :) Lilla scheeesen!

Usch jag hinner inte skriva mer nu!
hej då!

Världens snyggaste bil!

Ville bara att ni skulle veta att Micki har världens snyggaste bil!
Idag har jag städat och tvättat den! Så nu blänker den som aldrig förr!
Det gillar vi!
Nu ska jag köra till Trönninge!
Ha det gött!!

Hej svejs!

Tidigt slut på jobbet

Idag fick man sluta tidigt på jobbet. Redan klockan tio! Hade velat jobba längre men det fanns inget att göra där så Tove skickade hem mig!
Det finns både för och nackdelar med att vara timanställd!
Fördelar: Du bestämmer själv hur du vill jobba, Du slutar ibland tidigare än andra, Du får åka runt till olika ställen och lära dig nya saker!
Nackdelar: Du får inte alltid jobba, Du slutar tidigare ( Tjänar inte så mkt pengar då ) Du måste gå till ställen som man kanske inte alltid vill gå till, du har inte ett fast jobb..

Men jag trivs som timmis på jobbet. Man får vara med om mycket =) Både roligt och tråkigt! Men det är bara att bita ihop ibland och göra det roligt istället =)
Jag gillar folket på jobbet oxå! Visst, det finns några riktiga surkärringar där. Men dom finns ju på nästan alla jobb! Men men! I like my work!


ledig dag!

Idag tog jag ledigt från jobbet.
Jag har varit på Munkagård med Santo!
Caroline hade en lektion med agility och hon fick låna Santo! Och jag var ju tvungen att se hur det gick! haha! Och jag fick mig några skratt! Santo är ju inte den som är den! Han gör lite vad han vill! Och sen är han ju så mesig :P Han vågar ju inte springa genom den där tunneln! Haha! Men efter många försök så sprang han igenom!
Jag satt på andra sidan för att ta emot Santo när han kom så han inte sprang iväg! Och jag ser Santo komma i full fart med paniken i ögonen! Och sekunden senare ligger jag i det blöta gräset! Han sprang rakt på mig! hahah! Han ville bara ut från den hemska tunneln!

Sen har jag och mamma målat klart min vägg där hemma. Vilket jobb vi hade! hahaha!
Det var nästan blod!! mycket skratt och tårar! Mamma slog i sin näsa och ville först inte börja gråta! Men när jag sa att hon fick gråta så grät hon! hahah! Som jag skrattade åt henne!


Nej nu börjar Desperate housewifes!

Hörs i morgon!

Hej då!



Video blogg!

Var inne på Nicos blogg igår och såg att hon skaffat videofyme! Och självklart ville jag oxå ha! :D haha

Såhär har ni ett klipp från den omtyckta " Cissis bakhörna " från idag!

Enjoy!


High life!

Oj oj oj vilken dag! haha!!
Dagen började med att jag fick åka till folktandvården på Nyhem. Städade på som tusan eftersom jag blev en halvtimme sen för jag fick åka upp till sjukhuset och hämta nycklar. När jag var färdig där borta tog jag en välbehövlig frukost med Åsa! =)
Sen fick jag åka upp till sjukhuset igen och städa hela 51:an och halva 52: an. Som tur var fick jag hjälp av Malin. Alltid roligare att städa två, och dessutom när man kommer bra överrens oxå!
Efter att vi var klara fick vi gå till Intaget och städa.

Haha och där var det High life!
precis när vi börjat städa och stod vid vagnen så såg jag hur Malin stelnade till!
Det fanns en patient som har ett jävla humör där och Malin hade upplevt det innan!
Nu kom hon fram till mig och ville att jag skulle släppa ut henne! Hon började höja rösten och blev lite ilsken för att jag sa att jag inte hade nycklar.. ( Jag hade ju nycklar, men vi får ju inte släppa ut dom ) jag måste faktiskt erkänna att jag blev lite rädd! Var alldeles skakig i hela kroppen sen när hon hade gått!
Vet man inte hur man ska hanskas med människorna där så är det ju inte så lätt..!
Det kom ju ingen personal heller och tog bort henne, utan dom satt lite längre bort..
Nej usch! Det var obehagligt!
Jag tänker ju inte gå dit ensam! haha Det e en sak som e säker!

Det var en lång dag på jobbet, men samtidigt en rolig dag! Jag fick ju jobba med Malin =)
Nej nu ska jag åka och handla med mamma.

I morgon är jag ledig från jobbet. Ska bort till Munkagård med Santo på morgonen och kommer hem på eftermiddagen!

Det blir ingen målning idag. Får ta det i morgon istället.

Ha det gött!

Hej dÅ!



Förkyld som tusan!

Mamma har varit jätte förkyld nu i en vecka. Och nu har hon smittat mig med! Näsan är täppt och jag är alldeles seg i kroppen! Det e inte najs!
Igår hade jag och mamma en hel dag hemma hos mig. Vi tapetserade klart resterande av väggen! Halv åtta var vi klara! Sen vid tio kom käraste Amanda hem till mig så drack vi lite vin och tjabbade en massa! Sen vid ett tog vi bussen in till stan och svängde loss på dansgolvet :D
Sen när kvällen var slut gick följde jag Amanda hem sen gick jag heeeeeeeela vägen hem! Sarah kom och mötte upp mig med Santo. =)
När jag kom hem var mina skor dyngsura! Sockarna var alldeles blöta och jag hade ingen känsel i mina fötter! haha !
Jag var nog hemma vid 05 tiden tror jag! Och jag var ju inte trött när jag kom hem heller efter den långa promenaden! Så jag kollade lite på tv! Somnade nog runt 06 :P Sen ringde min älskade älsklings mys klockan sju! haha! Men jag var faktiskt inte trött! Jag blev pigg igen när han ringde! Sen kunde jag inte somna om. Låg och zappade och sen hoppade jag in i duschen! Det var meningen att jag och mamma skulle måla klart väggen hemma idag, men jag är mer förkyld idag än vad jag var igår.. Så jag målade bara lite. Vi ska måla klart den stora väggen i morgon!

Nej nu ska jag köra Caroline till MAXI sen ska vi se på Ballar av stål

Ha en trevlig söndags kväll!

Hej då!



P.s
Jag lägger upp bilderna från igår i morgon.

Jag faller..

Det känns som om jag bara faller neråt hela tiden! Jag kan inte ta mig upp!
Att sakna någon så mycket.. Det gör så ont i bröstet! Det där jävla trycket försvinner inte! Man får gråten i halsen från ingenstans! Man hör någon låt, ser en bild, ett minne kommer upp och det är kört! Man bara faller i gråt! Det är fan skit jobbigt!
Ibland när saknaden är för stor tittar jag i vårt album och drömmer mig bort till tiden i Thailand! Jag var så lycklig i dessa två veckorna! Allt var så underbart och jag hade så jävla roligt där!
När jag tänker tillbaka på när vi var där försvinner trycket för en stund.. Allt det goda tar över! =)
Jag längtar så tills du kommer tillbaka! Så jag kan hålla om dig igen. Få ha dig vid min sida igen! Sitta uppe på kvällarna och ha dig i mitt sällskap!
Inga ensamma kvällar mer.. Ingen tom lägenhet..
Bara du och jag! ♥


1003

Detta blir visst mitt 1003 :de inlägg.. Jag ´skulle fira i min blogg när jag skrev mitt 1000: de inlägg.. Men det glömde jag! hahah!
Ovanligt?! haha Nää!

Iallafall.. När jag kom till jobbet idag så hade jag fått lite saker av Maritta som mamma satt på mitt skåp.. Såhär såg det ut...



Nu blir man glad när man kommer till jobbet =)


Nu är det fredags myyyyyyyyyyys

Idag ska jag unna mig ett glas vin! =) Det förtjänar jag!
En hård veckas jobb som avslutas med ett glas vin på kvällen! Det gillas starkt!
Önskar bara att du var här hemma nu! Så vi kunde sitta och dricka vin och tjabba under fläkten =) Såååååå mys!
I morgon ska den fösta tapeten upp på den sista väggen! Och sen kan jag antagligen måla på söndag! Jag ska bli klar med den jävla väggen om jag så får jobba röven av mig! Haha!

Idag ska jag se på Lets Dance och sen på Solsidan! =)
Sen ska jag nog lägga mig relativt tidigt. Tänkte gå upp i tid i morgon och börja tvätta lite.

Usch jag hade behövt knäcka till min rygg! Jag får så ont i den ibland! Speciellt ibland när jag jobbar..
Min rygg har varit dålig nu ett tag.. Sen gymnasiet tror jag.. Men men, det e bara att bita ihop ^^

Nej nu ska jag njuta av resten av denna fredagen!

Ha det!


Higher!

Erik Grönwall - Higher



Den låten får mig att må bra! Jag blir så lugn när jag hör den låten! All skit bara försvinner och allt är bra igen! När jag är ledsen och saknar dig så lyssnar jag på den! Den får mig att tänka på dig! ♥
Jag älskar dig min mys!



Vilka artister!


Varför?!

Varför ska vi tjejer drabbas en gång i månaden av smärta?! Varför kan inte killar genomgå samma sak som oss?! Orättvist om jag får säga det själv!
Idag på jobbet fick jag så jävla ont i magen och ryggen! Jag nästan vek mig av smärta ett tag! När jag kom hem tog jag en panodil och la mig sen i soffan! Somnade ganska snabbt.. Och sen när jag vaknade hade jag fortfarande ont, men inte lika mkt som innan..
Skulle egentligen ha tränat idag med Amanda, men jag var tvungen att hoppa det idag! Vi tar det i morgon istället!
Dagen i säg har väl varit helt okej.. Men har haft bättre dagar.

Nä jag ska ta mig något att äta! Magen kurrar!

Hej då!

Ibland får man bara vara tyst

Idag har jag spacklat och slipat hemma på väggen! Ska försöka bli klar med hela väggen innan nästa vecka. Jobbar man med den varje dag så kommer det nog bli skit bra! :)
Efter jag spacklat väggen hoppade jag in i duschen, sen badade jag! Tappade upp ganska mkt vatten och la sedan i en badbomb.. En glittrig badbomb! Haha ni kan ju tänka er hur jag såg ut efter jag hade badat! Och hur jag ser ut nu! Som en discokula! Hela jag glittrar från halsen och ner!! Haha! to,m mellan mina tår!!! haha! Jag trodde inte att det skulle fastna så hårt! Men nu har man lärt sig något! Bada aldrig med en glittrig badbomb om du inte vill glittra! ^^

Ikväll kommer Desperate Housewifes och Couger town!
Det e najs!


Nej nu ska jag spela farmville på fejjan! hahahah


Ibland måste man bara vara tyst med sina tankar....










Längtar tills du kommer hem igen! ♥


Håkans bar!

Sitter och kollar på Håkans bar nu! haha vilken skön kille! Han är ju så förvirrad! Som jag! haha!
Han ska ju öppna en bar i Thailand! I Patong.. Så jag sitter och försöker lista ut vart hans bar ligger.. Någonstans vid stranden.. Hmm..
Men man får ju gå dit nästa gång man åker ner dit :P haha!

Idag har jag jobbat. Sen följde jag med mamma när hon lämnade Caroline på Munkagård!
Efter det så åkte jag och tränade med Amanda och Åsa! Men jag tog det ganska lugnt idag.. Har sån huvudvärk idag! =(

I morgon ska jag slipa hemma och sen ska mamma hjälpa mig att tapetsera! För nu orkar jag inte ha min vägg oklar mer! :P

Nej nu börjar Håkans bar igen!

Ha det!

Första gången!

Nu för en halvtimme sen såg jag mitt första klara sjärnfall!
och det var det vackraste jag sett! Man såg svansen efter sjärnan och allt var så klart på den mörkblåa himmlen!
Såklart önskade jag mig en önskan oxå!

Jag ville bara dela med mig av denna upplevelsen! =)

Ha en fortsatt trevlig söndag!





Sunny sunday!

Solen skiner och man känner hur våren är på väg! Man blir på glatt humör! =) Det e najs!
Idag har jag  inte gjort någonting! Slappe söndag!
Anna vann igår på Melodifestivalen! Gött! Men jag hade nog hellre velat att Darin skulle vinna! Men Anna var oxå bra! Jag tror hon kommer komma långt! =)

Nej nu ska jag ta mig en drick yoggi och kolla lite på tv!

Ha en bra söndag!

Hej då!

Melodifestivalen 2010

Sitter och tittar på Melodifestivalen hemma hos mamma och pappa nu! Och mina favoriter hittills är ju lätt Darin och Anna!
Idag har jag städat och städat! Plockade lite hemma till härlig musik på hög nivå!
Sen har jag tvättat Mickis bil! Så nu e den fin igen =) Den blänker så fint!!

Sen har jag lagat mat till  familjen oxå! Det blev Tacopaj! Åh fy fanken vad gott det blev! Jag blev förvånad måste jag säga! Mamma, pappa och Sarah tyckte oxå att det blev jätte gott =) Då blir man så glad!
Sen så gjorde jag Drottningpaj oxå! Oj oj oj Den blev oxå jääääääätte god! haha

Nej nu ska jag titta vidare på Melodifestivalen!

ha en trevlig lördagskväll!

Hej svejs!


Nu har aftonbladet inget att skriva om..

Så därför hittar dom på egna historier igen! Läste en artikel idag där dom nämnde ett antal ggr " Enligt aftonbladets uppgifter" "Enligt aftonbladets källor" Haha!
Såg på Kvällöppet med Ekdahl för någon dag sen där dom just disskuterade om aftonbladets källor och uppgifter! Det var en man som frågade om vart deras uppgifter kommer ifrån och massa annat och det kunde dom inte riktigt svara på! Så.. Dom hittar på lite vad som låter bra!
Men Dom tänker ju inte på de anhöriga!
Äh! Aftonbladet är som en fis i rymden för mig!

Idag är det fredagsmys för hela slanten! Vi ska ha filmkväll hemma hos mamma! Jag sitter bara och väntar på att hon ska se klart på sin serie.. Legend of the seeker.
Sen ska vi se på Luftslottet som sprängdes!


Idag är det bara 3 veckor kvar!!!
* Längtar *



Avslutar kvällen med en Thai pose :)


Youtube is the shit!

Jag ljuger inte om jag säger att jag har suttit på youtube i 3 timmar idag! Sitter och letar upp en massa musik som är bra! Och sen har jag letat trailern till den nya Twiligt filmen oxå!
Och just nu sitter jag och lyssnar på Hans Zimmer! Vilken gud han är på att göra musik!
Jag älskar att sitta och lyssna på sån musik! Jag kommer in i en annan värld! I Cissis värld! Där allt är bra! Inga bekymmer! Jag blir så avslappnad! 

Här är några låtar som har spelats mer än en gång idag ^^ 



Black Hawk down





Braveheart




Pearl Harbor




The rock




Pirates of the Caribbean




Gladiator




Lord of the Rings



Han har ju gjort många många fler!
Här är några till.. =)

Rainman
Gladiator
The Lion King
The Thin Red Line
The Prince Of Egypt
The Last Samurai
Mission: Impossible 2
The Ring
Hannibal
Thelma & Louise
Tears Of The Sun
Spirit: Stallion Of The Cimarron




Detta blev ett långt inlägg och jag har nu suttit i mer än 3 timmar på youtube!
Haha!

Har man inget att göra så har man inte :P

God natt!

Ännu en film jag ser fram emot att se!

Jag är nog inte den enda som längtar efter denna filmen ^^




Obs.. Det är inte så bra ljud på denna trailern


its a good good day!

Idag har varit en bra dag! På jobbet jände jag mig på g och hade faktiskt roligt på jobbet =)
Slutade i ganska lagom tid oxå så det va najs!
Mamma bjöd på fika hemma hos sig innan, även Åsa och Amanda kom! Trevligt =)

Ang min filmvecka.. Det har inte gått så bra! haha!
Jag har varit så trött på kvällarna så jag har faktiskt inte orkat!

På lördag ska jag laga Tacopaj hos mamma! Sen ska vi nog se på finalen i Melodifestivalen. Så det blir en liten mys lördag =)

Nä jag har faktiskt inget intressant att skriva om idag..
Så jag avrundar här!

Ha det!

Vart går gränsen?

Som ni kanske vet så ska ju Lady Gaga spela i Sverige snart. Och jag var inne och kollade vad två biljetter skulle kosta.. valde VIP platser och när jag såg priset tappade jag hakan!! 5790 kr för två biljetter!!!! Det är fan sjukt! Där går gränsen! Jag vill gärna gå på hennes konsert, men jag tänker fasen inte betala så jäkla mycket! Visst nu var detta vip platser.. Men jag tror inte att de vanliga platserna är så himla billiga heller..
Men 5790 kr! Herregud säger jag bara!

Idag på jobbet var jag helt borta! Jag var alldeles mör i hela kroppen och orkade knappt röra mig.. Så vid 10 tiden fick jag gå hem.. Fick vila upp mig lite hemma.. Känner mig lite bättre nu iof.. men jag tror det e en förkylning på väg..

Usch jag känner mig tråkig idag! Ska kolla på film med mamma snart.. 

ha det!


Oh my dear lord!!!

Iron Man 2 har snart premiär! Som jag har längtat efter denna filmen!!!

I like it alot!!!!


Mys tisdag!

Kom hem från Farmor för en stund sen! Vi firade pappa där borta med lite smörgås tårta, vin, Napoleon bakelse och kaffe! Så nu får man träna hårt i morgon på gymmet :P
Caroline hade Santo på sin skola idag! Där gick dom igenom hur hundarna såg ut osv.. Och Santo fick jätte mkt beröm! Han hade jätte fint hull ( kroppsform ) jätte fina tänder och var den finaste hunden av de andra 6 hundarna! Då blev jag stolt! Riktigt stolt måste jag säga! =) haha!
Det var kul att höra!

Nej nu ska jag äta ett ägg!

ha det!



Jag vet inte..

Jag vet varken in eller ut.. ut eller in.. vad som är in och vad som är ut! Jag är så förvirrad! Över mitt liv! Vad ska jag göra i framtiden? Ska jag börja plugga till florist som är min stora dröm? Ska jag bo kvar i Halmstad? Jag vet fan ingenting just nu!
Vi får väl se hur livet blir..?

Vill iallafall grattulera Pappsen på 50 års dagen! =) Stort grattis!


Precious!

Har precis sett filmen Precious!
Mycket bra film, men den var samtidigt väldigt hemsk! Så hemskt att människor kan vara så hemska!
I morgon ska jag se en ny film! Känner att det kommer bli en film vecka denna veckan! Är på det humöret just nu!
Så idag var det Precious, och i morgon blir det.. Hmm.. Det får vi se då! =)

Nu ska jag ut i kylan med Santo och sen ska jag hem och ta mig ett bad innan jag lägger mig! =)

Ha det  bra!


hej då!


Impuls utgång!

igår körde jag och Sarah en impuls utgång! Vi kom hem till mig vid tio och började göra oss iordning! Vi var väl klara lite efter elva! hehe! Vi hann dricka ett glas vin och två cider sen bar det av in till the city! Träffade underbara Nicolina, dansade och hade kuligt!
En ganska lugn kväll om jag får säga det själv..
En rolig grej vi såg när vi skulle hem var att det visades PORR i telia butiken i stan! Dom hade nog glömt att byta kanal innan stängning! Och efter tolv sätter ju "vuxenkanalen" igång! Haha! Det blev många skratt där utanför!

Idag har jag inte gjort ett skit! Var ute med Santo i nästan två timmar innan.
Sen har jag bara varit hemma!
Och nu sitter jag hemma hos mamma igen :P Ska ha söndagsmys här hemma sen!

Ni får ha en trevlig Söndag!

Hej då!


 


Lööööördag!

Idag är det lördag! Och det händer ingenting ikväll! iof så känner jag inte fär att göra något heller :P hehe!
Ska kolla på film sen halv tio! World trade center!
Idag tänkte jag sova länge! Men jag vaknade 09,38 sen kunde jag inte somna om.. Men sen kom santo och la sig jämte mig och vi slumrade till en liten stund till =)
Sen har jag och mamma lämnat av Caroline i Oskarström hos Lollo! Och efter det åkte vi till Ingela ( jobbarkompis ) och hälsade på och drack lite kaffe!
Och  nu sitter jag hos mamma! As usual ^^,

Nä jag har inte mkt mer att skriva om just nu..
Lägger upp lite bilder från igår istället =)

         


Tjej kväll med bästa Amanda!

Denna dagen har varit helt okej! Jobbat som vanligt idag! Efter jobbet åkte jag och mamma inom MAXI och handlade! Sen när jag  kom hem gick jag en runda med Santo i det fina vädret!! =) Man märker att våren är på väg nu! 
När jag kom hem sprang jag ner i tvättstugan och tvättade lite, sen upp till lägenheten och städa lite! Skulle ju få besök av kära Amanda vid 18.00!
Jag hann alltså handla, gå ut med Santo, tvätta, städa och duscha innan Amanda kom hem till mig! Och det mina vänner.. Det är rekord för min del! Haha! Jag är inte den snabbaste!
Iallafall.. När Amanda kom så började vi med att ta oss ett glas vin! Sen började vi med maten! Eller..  Amanda gjorde det mesta! Jag gjorde Salladen! hahaha! Men fy fanken vad gott allt blev! Vi gjorde Fläskfilé med potatisgratäng och sallad. Och till det hade vi vitlöksbröd, aioli och beiarneise sås! hahaha!
När klockan var runt åtta gick vi hem till mamma och lämnade av Santo, sen tog vi bussen in till stan! Vi skulle ju gå på bio! Alice i Underlandet! Och Vilken film!! Johnny Depp gjorde ju hela filmen! =)
Den får 8 C av 7 Möjliga! =)

Nej nu kallar faktiskt sängen!
Det tråkiga är ju bara att man måste gå ut innan jag kan lägga mig!
Måste ju gå från mamma hem till mig!!
Brr!! Jag fryser redan nu!

Natti natt!




Träningsvärk på hög nivå!

Ja det kan man ju lungt säga att man har idag! Man går ju som om man har gjort i brallan! Låren och rumpan e värst! Sen kommer bröstmusklerna! Fy fanken säger jag bara! Men det känns endå skönt, för nu märker man ju att  man har tränat lite :P Måste bara lära mig att stretcha riktigt ^^

Idag började jag ju 05,30. Det var ganska jobbigt att gå upp vid 04,30 :P hehe
Började med att städa på Mödravården, och sen ungdomsmottagningen och BUP. ( Mittpunkten )
Sen tillbaka till sjukhuset och fortsätta att städa på Klinfys! Sen när jag trodde att jag var klar så såg jag att jag hade It Enheten oxå! Världens roligaste ställe.. NOT! Haha! Men jag fick pallra mig dit och städa! Efter ett tag så kom Malin och hjälpte mig och då gick det genast mkt snabbar och det var mkt roligare oxå! Då hade man ju någon att prata med =)

I morgon skulle jag ha börjat klockan 05,00.. Gick och jämrade mig för detta! Tänkte på hur tidigt jag skulle lägga mig osv.. haha! Men sen blev det ändrat! För hon jag skulle ha jobbat för kom i morgon endå. Så jag börjar 06,00 istället! Det är endå skönt att börja jobba tidigt! Fast jag är så morgontrött som jag är! Är ju mer utav en nattmänniska! Men jag börjar ju hellre att jobba vid 6 än att börja jobba runt 9 tex..

I morgon ska jag och Amanda ha en tjej kväll! =)
Först ska vi vara hemma hos mig och laga mat, och sen ska vi gå på bio! Vi ska gå och se Alice i underlandet. På lördag ska jag nog bara ta det lugnt.. Jag har bara bestämt att jag ska se på World trade center som kommer på 4:an! Jag har redan sett den, men det var ett tag sen så jag vill se den igen =)

Nej nu ska jag gå hem och lägga mig tror jag..
Kanske ska ta mig en dusch och ett bad först och komma på bättre tankar..?
För just nu känner jag mig så förvirrad! Vet varken in eller ut! =(

Spagetti ben!

Fy fanken! Mina ben är som spagetti!!! Var och tränade innan med mamms, Amanda och Lisbeth.
Och jag och Amanda gjorde några benövningar.. Fy fanken!
Innan när vi tränade på Nautilus så var vi grymma på det! Men  nu känns det att det var ett tag sen man tränade :P haha!
 men vi ska börja träna måndagar och onsdagar nu! Så man kommer igång lite!

nej nu måste jag köra till jobbet och hämta kläder för det glömde jag idag!
Börjar jobba 05,30 i morgon så jag ska hem och lägga mig sen när jag kommer hem igen!

Ha det bra!

Tjejer i det militära..

Jag satt och lyssnade på P3 innan där de hade ett repotage med en tjej som gör lumpen. Och denna tjejen "kämpar* för att få bättre material till tjejerna.. Dvs, mindre storlekar på kläderna, trosor, bindor, sportbehåar mm.. Sånt som tjejer använder! Och när jag satt där och lyssnade blev jag förbannad! Varför ska tjejer få det lättare i det militära bara för att vi är tjejer och har mens och är mindre än killarna!!?? Varför ska tjejerna få det bekvämare?!
Gör man lumpen så får man ju ta det som finns!? Eller?
Äh jag vet inte.. Jag kanske bara är den enda tjejen som inte håller med om att tjejer ska behandlas annorlunda i det militära..?







Hej hej hej!

Sitter och bleker mitt hår just nu.. Vill ha en nyans ljusare brunt så jag måste bleka topparna för att sedan lägga i den andra färgen. Men något säger mig att blekningen inte riktigt fungerar som den ska?! Vi får vänta och se!! =)
Annars då..? Jo det e helt okej.
Sista dagen idag på fiskaregatan.. Känns lite sådär faktiskt.. Nu när man har kommit in i det och så.. Men men.. Jag ska iallfall tillbaka upp till sjukhuset nu igen! Så nu kan jag äta lunch med mamma igen =) Haha!
Det tråkiga på fiskaregatan var ju att man fick sitta själv nere i en källare och äta sin frukost och mat.. Men nu när jag ska tillbaka till sjukhuset så får man ju sällskap igen =)
Det e najs!

Åhh!! Idag börjar Desperate Housewifes!! Som vi har längtat!!


Ha det!


RSS 2.0