Usch och fy!!

Om det är något jag är rädd för och ogillar riktigt mycket så är det åskan! Jag vet inte varför egentligen, jag har varit det sen jag var liten! Jag känner mig inte säker på nåt sätt.. Jag kan inte sova när det åskar, det går verkligen inte att slappna av! Gabriel sov som en stock inatt när åskan satte igång, medans jag låg och var skiträdd! haha! Ja jag vet att jag är mesig. Åskan e ju inte farlig! Men alla har vi våra saker vi ogillar.. Och min är åskan :P Man får respektera att folk är rädda för olika saker. Jag kan ju tycka att det är lite knasigt att vissa är rädda för fåglar tex :P Men jag respekterar ju det endå. =) Nä jag får nog stänga av datorn och allt annat här hemma nu och krypa ner under täcket för nu börjar det mullra ordentligt!
Men en sak måste jag skriva först! När jag var mindre och bodde på CKV så var Farmor hemma hos oss på besök! Och då åskade det en kväll! (Jag och farmor e båda rädda för åskan) Men då byggde vi en kojja med våra röda överkast och så satt vi där inne tillsammans! Jag kommer aldrig att glömma det! Då kände jag mig säker =) Så tack Farmor för att vi satt där tillsammans i vår koja =))

Varför ta andras saker?!!

I morse när jag lämnade Gabbe på dagis upptäckte jag att hans regnkläder var borta, vi letade överallt men dom var spårlöst försvunna! Sånt gör mig så jävla förbannad! Varför tar man andras saker?! Småbarns saker?! Det e ju inte så att det kostar en förmögenhet med barnkläder! Jag är så arg!!! En normal människa tar inte andras saker!!!


Det snurrar i min skalle!

Allting bara snurrar runt. Jag kan inte koppla av och stressar konstant! Jag blir så trött i huvudet! Tankarna bara snurrar runt! Jag hinner inte göra allt som ska göras ibland.. Jag kan bli förbannad ganska lätt oxå! För små saker som inte e nåt att bli förbannad för.. Senast idag blev jag arg. För något som irriterade mig nåt så jävulskt! Jag har kommit in i någon slags försvars fas. Jag ryter till direkt när jag tycker nåt e fel, ist för att försöka lösa problemet.. Måste nog ta tag i mig själv och varva ner lite, ta några djupa andetag och sluta stressa! Sätta upp mål för dagen kan ju vara en ide? Äh, jag fick skriva av mig lite nu iallafall.. Ta hand om er, så ska jag försöka ta hand om mig :p


Uppdatering

Oj oj oj vilken uppdatering blogg.se har gjort! Bloggen ser ju hela annorlunda ut när man loggar in nu. Men det har ju blivit till det bätre iallafall =)
Idag i skolan har vi backat en massa. Och även kört med flakbil där vi ska lasta på och av containrar. Jag var ganska osäker på det igår så jag fick jobba lite med det idag, men nu kan jag det!
I morgon e det prov som gäller och sen vårda fordonen. Så det blir en halv dag i morgon. Vilket e ganska skönt för då får jag mer id och mys med Gabriel <3 Nej nu får jag plugga vidare!
Ta hand om er så hörs vi i morgon!

C kortet e klart!

DÅ har jag klarat av alla övningar för C kortet! Så jävla najs!! Nu är det bara YKB och släp kvar =) Det känns som om man e på rätt väg iallafall! Detta ska jag klara!
Annars då? Dagarna bara flyger förbi och det känns som om man inte hinner med någonting förrens det är dags att gå och lägga sig igen.. :P Men men, så kan det vara ibland =)
I morgon e det dags för lite tvättning iallafall. Sen händer nog inget annat spännande efter skolan :P
Nej nu ska jag gå och läsa på lite för ett prov vi ska ha på fredag!
Ta hand om er!

Lunch!

Jag körde hem nu under lunchen och käkar lite. Hann inte ta med mig mat till skolan idag då jag skulle lämna in bilen på lagning klockan 07.00 i morse! Så efter skolan blir det att hämta bilen och bli 2000:- fattigare :P Fast det e inte så mkt egentligen, för hade garantin inte tagit en del av kostnaden så hade det gått på 11000:-! Men men, bilen blir ju fullt fungerande sen iallafall! =)
Igår hade jag och Sarah en liten filmkväll! Vi såg Ghost rider 2. Den va helt okej faktiskt.. Lite överdriven i vissa scener men men. Tror dock att det kommer komma en tredje film..
Jag gjorde inte så mkt mer igår faktiskt. Mina dagar ser likadana ut hela veckorna. Skola, hämta Gabriel och sen göra något under  3 h innan han ska sova. =) Men jag klagar inte, det är bättre att ha massa saker hela dagen än att inte ha nåt alls att göra under dagarna. Nej nu ska jag diska upp tallriken mm och sen tillbaka till skolan.
Vi håller på med lite körprov nu där vi ska visa vad vi kan med lastbilskörningen, så jag måste vara tillbaka i tid =)
.
.
.
Ha det så bra allesammans!

Förvirrade cissi!

I morse när jag vaknade 07.10 var jag så förvirrad! Jag var 110% säker på att det var söndag så jag la mig för att som à om! Men vaknade nån minut senare och kom på att det kanske är måndag! Haha! Tur var väl det att jag vaknade igen! Gabriel sov så gott, han ville verkligen inte gå upp! Haha! Han sover längre än mig ibland :)
Just nu sitter jag utanför lastbilen och väntar på vidare instruktioner för vad dagen har att erbjuda. Vi ska börja backa med släp nu :) det kan bli skoj!
Nej nu e det dags att sätta igång!
Ta hand om er så hörs vi senare!

Tack min fina, underbara, älskade, bästa pojkvän!!! <3

Denna otroligt fina blomma sod utanför dörren idag när jag kom hem! Gissa om jag blev glad! Hade jag inte haft öron så hade leendet gått runt hela huvudet! haha!

Tack så jätte mycket för blommorna älskling!! Jag älskar dig!!!

 


Veckans kärleks (barn) bild



Inte min bästa vecka..

Jag har varit dålig hela veckan! I månags gick jag hem från skolan för jag var alldeles svimfärdig och hade sprängande huvudvärk, och så höll det på fram till igår morse. På eftermiddagen började jag må skit dåligt! Kramper i magen och hade en spykänsla hela tiden.
Det visade sig senare att jag hade blivit matförgiftad! Mamma, sarah och Caroline hade oxå blivit matförgiftade! Och det är troligen från den tårtbiten vi åt i tisdags.
Fy fan va dålig man blev! Jag spydde och hade så grymma kraper i magen så jag visste inte vart jag skulle ta vägen! Jag låg och grät i sängen! haha! Det var nästan i klass med värkarna man får när man ska föda barn! Så jäkla ont gjorde det! Idag mår jag bättre, nu är det bara kramperna i magen som ska försvinna oxå sen e jag helt frisk igen =)
Nä denna veckan har inte varit rolig! Fy! Man känner sig så liten och klen när man e sjuk med ju! Och sen när man e ensam hemma med Gabriel så har man ju inte tid att vila riktigt heller ;)
Men mamma var snäll igår och kom och hämtade mig så vi fick sova hos dom så hon kunde hjälpa mig med Gabriel. Tack mamma du är en ängel! ♥
Nä nu ska jag ta två alvedon och sen gå och lägga mig jömte min lilla älskling!
God natt på er och sov så gott!
.
.
.

Utekväll med klassen!

Herregud vad snabbt helgen går! Det e redan söndag och i morgon e det dags för en ny vecka med truckkörning...
I fredags var vi ute med klassen! Och det var faktiskt riktigt roligt =) Alla kom bra överrens med varandra och jag tror inte det var någon som inte hade roligt.. Först var vi på harrys och åt, sen efter det gick vi bort till B&B och bowlade och spelade biljard! Det blev ingen hel utekväll för min del, jag och Johanna gick vid halv 1. Så jag väntade med henne tills hennes buss kom och sen vandrade jag hem i regnet med lite mat från donken till mig och mamma! Fy satan va blöt jag var när jag kom hem! haha! Mamma skrattade gott åt mig när jag kom hem, man såg ju ut som en dränkt katt!
I lördags var jag inne i stan med mamma och åsa. Vi gick runt och kollade lite i affärer och sen avslutades dagen i norrekatts park med en kaffe och våffla =) Vi matade även ankorna som var helt tokiga och jagade en =)
Nej nu ska jag ta mig en duch och sen ska jag nog faktiskt ta och gå och lägga mig.
Ha det så bra allesammans så hörs vi i morgon ist.
Ta hand om er!

RSS 2.0