Bjuden på date!

Halloj allesammans! Hoppas allt e bra med er! Med mig är det bra, känner dock att en huvdvärk kommer smygandes.. Men men, det e bara att ta en alvedon så går det över =)
Micki e ute och plockar svamp med Max och Santo.. Undra om dom hittar några? Det ska ju inte vara det lättaste att hitta svampen.. Men men, vi håller tummarna.
Lilleman ligger på min mysfilt på golvet nu och leker med sina leksaker. Han vaknade precis, och då hade jag precis hunnit plocka undan lite, dammsugit och svabbadt golvet. Så det var en ganska bra tajming där :)
Snart är det dags att gå och jobba på Busfabriken =) Sen på torsdag, lördag och söndag e det receptionen på hotellet =)
Efter att jag har slutat idag ska jag på date! Emelie ska bjuda ut mig så ska vi sitta och bara prata och ha det hur trevligt som helst! =) Jag är så glad att vi har fått upp kontakten igen! =) ♥
Nä nu måste jag sluta.. Lilleman ligger och gör igenkännande ljud som innebär att vi måste byta blöja :P
Jag skariver kanske mer ikväll.
Ta hand om er!

Så dålig jag e!

Så dålig jag har blivit på att blogga! Herregud! Jag skäms faktiskt lite.. Förlåt!
Men nu har man inte riktigt samma tid med att blogga som jag hade när jag var mamma ledig. Nu jobbar jag ju hela dagarna och när jag kommer hem vill jag vara med familjen och gosa med lilleman :)
Vi hade dop för lilleman i lördags! Och vilket lyckat dop! Gabriel skrek inte något, han var så himla go och lugn under hela cermonin =) Han sjöng to,m med oss när vi sjöng psalmerna! haha! Sen fick han plaska i dopvattnet vilket han tyckte var jätte roligt under tiden han blev döpt =) Han skrattade och hade sig åt sin farfar och fick alla gästerna att sitta och le under cermonin! haha! Han är för go vår lille gosse!
Festen efter dopet hade vi på Östergök! Och det var oxå lyckat!
Ett stort tack för alla underbart fina presenter Gabriel fick!

Jag lägger upp bilder från dopet lite senare när jag fått bilderna som Caroline tog.
Nu ska jag gå ut sista rundan med Santo och sen ska jag gå och lägga mig.
Ta hand om er!

När ska man hinna med sin egentid?

Nä du, det e en bra fråga. När jag kommer hem från jobbet fortsätter jobbet här hemma med lilleman. Man har ingen egentid. Kanske på kvällen då lilleman sover, men då e man ju så trött så då orkar man inget. Det e inte så att jag inte vill vara och ta hand om lilleman, men en dag där bara jag fick vara själv. Komma bort lite från all stress o press, det hade inte varit helt dumt.
Nu har jag oiförsig lite egentid då lilleman sover, men då ska man ju hinna med alla andra sysslor man har i hemmet. Men jag tror jag skiter i det idag och tar hand om mig själv istället :P Jag ska gå in och ta en snabbdusch och sen fixa iordning mig för att sedan gå ut med Santo och lilleman då förstås.
Nu två dagar i rad har jag vaknat upp och varit riktigt sur! Jag vet inte varför, men det känns som om jag kommer explodera vilken sekund som helst! Ni vet när det blir förmkt för en ibland så kokar det över.. Så känns det!
Sen har jag sovit konstigt med min vänsrta arm så min axel e helt fucked up!
Fasiken va jag klagar! haha! Men så e det ibland, man måste få klaga lite :P
Nej nu kallar duschen. Får skynda mig så att inte lilleman vaknar, jag brukar ha turen att hinna duscha och sen precis när jag e klar då vaknar han :P haha!
Vi hörs lite senare.
Ta hand om er!

Ledig dag, och jobbekväll

Idag har jag varit ledig hela dagen. Fick besök av svärfar och mamma. Jag har bakat lite, plockat undan lite och varit på dåligt humör nästan hela dagen! Varför vet jag inte.. Jag jobbade lite idag oxå, från 18-22. Bara för att lära mig lite mer om hur man ska göra när man stänger osv.. För på onsdag ska jag jobba kvällen och då måste man ju veta vad man ska göra ^^,
I morgon e jag ledig. Då ska jag ta tag i att tvätta fönsterna här hemma, och kanske tvätta lite. Hoppas bara att det finns tvätt tid. Jag orkar inte gå ner i källaren nu och kolla, så vi får chansa..
Jag skriver mer i morgon, jag börjar få ont i ryggen nu =(
Ta hand om er och ha det så bra!

God kväll gott folk!

Idag var första dagen då jag var själv i receptionen på hotellet och det gick riktigt bra måste jag säga! Nästan lite för bra :P haha! Men man kom in i systemet jätte snabbt när man satt där själv =) Det var rktigt roligt! Jag har ju verkligen hittat det bästa jobbet jag någonsin har haft! Jag trivs som fisken i havet!
I morgon e jag ledig, men jag ska jobba på söndag igen! Och då har jag öppningen av receptionen. Men det kommer nog gå bra. Jag ska ringa till jobbet i morgon för att kolla så att jag inte har gjort något mega fel bara :P För isåfall behöver jag ingen hjälp på söndag.
Åh allt känns så bra nu! Livet rullar på, jag har fått ett jobb som jag trivs riktigt bra med och allt bara flyter på!
Så jäkla najs!
Jag skriver mer i morgon!
Ta hand om er!
Hej då!

Busfabriken!

Det går bra nu, kompis det går bra nu :D
Jobben haglar över mig och allt går som på räls! Jag ska få lära mig att sitta i receptionen på hotellet nu på torsdag, så ska jag jobba själv på fredag och söndag!
Och idag jobbade jag på Busfabriken! Och ska få komma och jobba fler ggr! Så jag kommer pendla mellan hotellet och Busfabriken! Det känns så jäkla skönt med jobb! Som en nystart i jobblivet! =)
Det är ju verkligen en bra merit att kunna både receptionens system och kassa systemet på Busfabriken! Något att lägga till i mitt CV =)
Städningen på hotellet e lugnt nu så min chef kom och frågade mig om jag var intresserad av att jobba lite på Busfabriken oxå! Dom äger ju ganska mkt den familjen som har Busfabriken och Hotellet. Dom har ju hotellet, Olivers, Busfabriken, Axels tivoli, två Busfabriker i Norge och lite till.
Jag e riktigt glad att jag fick jobbet! Jag trivs jätte bra och personalen e helt underbar!
Nu ska jag se på Mr. Deeds med Micki!
I morgon och på onsdag e jag ledig! Så nu ska det njutas av att vara med min lilla familj :)
Ta hand om er!

Piss dag och pissväder!

Dagen började inte bra! Kommer till jobbet och får en massa skit för att de andra tjejerna inte ville hjälpa till och städa när dom var klara med sitt, för att dom inte fyller på tvålen och schampo osv! Hela dagen har jag varit helt off, jobbat som en robot. Och nu när jag skulle gå hem fick jag gå upp och ställa in sängar i tre rum.. Varför? Jo för att det är trippel rum och jag hade tagit ut extra sängarna som stod där inne :P Jävla klantarsel! Men jag har ju inte haft tankarna på jobbet idag :P
När jag kommer hem skulle jag följt med mamma o compani till Tall ship races, men så börjar det regna så jag sket i det. Får gå in i morgon istället. Ska jobba på som bara den så att man kanske kan få sluta lite tidigare så man hinner vara lite med lilleman innan han ska sova.
Det e det som e det tråkiga med att jobba till 17. När jag kommer hem får man inte så mkt tid med lilleman för han lägger sig vid sju åtta..
Men men, det blir kanske bättre sen.

Hoppas att allt e bra med er annars. Jag e ju inte så jätte dukig på att blogga längre, men jag ska iallafall försöka gå in lite oftare och blogga :)

Ta hand om er!

Ledig :D

Idag och i morgon är min lediga dag! Och sen börjar helvetet igen :P Det e ju Tall ship races denna veckan och helgen, så hotellet kommer vara fullt igen!
Igår jobbade jag och Sarah i tio timmar! Vi åkte från jobbet halv 7 på kvällen! Det har ju varit laxa cupen och hotellet var fullt. Och alla checkade ju ut igår så vi hade en del att göra om man säger så! :P
Det bästa på hela dagen var när vi satte oss i bilen för att åka hem! haha! Vi var helt slut i kroppen!
När jag kom hem var det duschen som gällde och sen gick jag och micki en runda i stan med lilleman och sen satte vi oss på Taverna Plaka och åt en suverän middag!
Idag har vi varit och hälsat på hos mormor Ylva. Där badade lilleman i sin puttelilla pool. Och han älskade det! Han satt och plaskade och skvätte ner oss =)
Efter besöket hos mamma så åkte vi ner till handikappsbadet och hälsade på farmor Veronica. Lilleman fick känna på vattnet men det tyckte han inte alls om :P
Nu sitter vi hemma. Lilleman sover, Micki försäker få igång en engångsgrill :P Och jag sitter och bloggar lite och dricker en Glow Peach ( cider ) och njuter av min lediga dag =)
Jag ska se om jag kan ladda upp flmen på lilleman när han badar i sin pool.
Ta hand om er!

RSS 2.0